2023'te Anne Baba Olan Türk Ünlülerin Haberleri Gelmeye Başladı! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2023’ün İlk Aylarında Ünlüler Anne Baba Oldular

2023-te-Anne-Baba-Olan-Türk-ünlüler-güncel-listesi

Bu Yıl Anne Baba Olan Türk Ünlüler Listesini Hazırladık!

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2023 yılında da ünlülerden çocuk haberleri gelmeye devam ediyor. 2022’de hamile olan Türk ünlüler bu yılın başlarından itibaren doğum yaprak bebeklerini dünyaya getirmeye başladılar. Türkiye ve dünyada birçok ünlü hayatlarının en büyük mutluluğunu yaşarken anne – baba olarak hayatlarını daha da anlamlandıran ünlülerin kimler olduğu ve çocuklarına hangi isimleri verdiklerini Yazımızda 2023′ de Bebek Sahibi Olan Ünlüler ile 2023’te Anne Baba OIan Türk Ünlüler listesinde sizler için hazırladık.

İlk defa Çocuk Sahibi Olan Ünlüler

Ünlülerden ilk defa anne baba olanları ve güncel bilgilerini bu başlığımızda bulabilirsiniz.

Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergün

leyla-lidya-tuğutlu-2023-de-anne-oldu

2022 yılında Ceyhun Ergün ile evlenen oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu 2023 yılında ilk defa anne olan ünlüler arasında yer aldı. 18 Ocak tarihinde bir erkek bebek sahibi olan Tuğutlu Ergün çifti, müjdeli haberi sevenleri ile bu sözlerle paylaştı:

Oğlumuz Evren Deniz Dünyaya Geldi!

“18 Ocak oğlumuz Evren Deniz dünyaya geldi..2023’ün bize hediyesi..💫önce oğluma teşekkür etmeliyim bana rahat bir hamilelik yaşattığı için.. sonra eşime desteklerinden dolayı..🤍
anne adayları için paylaşmak istediğim birkaç cümle var.. en başından beri istediğim normal doğumdu ama bu süreçte bir o kadar da yanlış bilgi duyuyoruz..mental olarak bu süreçte bana en iyi gelenler hypnobirthing ile tanışmak ve yaptığım hamile yogasıydı. Bütün kadınların aslında doğasında olan vücuduna ve bebeğine tam olarak güvenme halini kendine hatırlatmak.. Bir başka konu bu süreçte bana en iyi gelecek doğum şeklini ve doktoru bulabilmekti.. Tanıştığımız günden itibaren doğru kişilerle doğumda olacağımı bilmek beni çok rahatlattı.
Suda doğumu bana ilaçsız sıkıntısız müdahalesiz en doğal şekilde yaptıran, bize verdiği güvenle @dryusufolgac ‘a , güzel enerjisiyle beni hep rahatlatan, yönlendiren ve hastanedeki her dakikamızda bana iyi gelen @ebehayriye çok teşekkür ederim”

İkinci Çocuklarını Dünyaya Getiren Ünlüler

İlk defa anne baba olma heyecanını geçtiğimiz yıllarda tadan ünlü çiftler, 2023 yılında ikinci defa ebeveyn olma mutluluğuna eriştiler. Başlığımızda söz konusu çiftlerin çocuk haberlerine yer verdik.

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ

aslışah-koçlar-ikinci-defa-anne-oldu

2021 yılında iş insanı Kaan Demirağ ile evlenen Yeşilçam’ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Koçlar ikinci bebeğini 17 Şubat 2023 tarihinde kucağına aldı. ADA adını verdikleri bir kız çocuğa sahip olan çiftin CEM adında 1 yaşında erkek çocukları da bulunuyor.

Atakan Arslan ve Serap Korkmaz Arslan

avatar-atakan-2023-de-baba-oldu

2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenen Surviyor yarışması Atakan Arslan 2023’te baba olan ünlüler arasında yer alıyor. “Avatar” lakabıyla tanınan Atakan Arslan ve eşi 2018 yılında ilk çocukları Leo Aslan’ı kucaklarına almışlardı. İkinci defa anne baba olan çift 07 Mart 2023 tarihinde sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kız bebeklerini Amerika’da kucaklarına aldıkları müjdesini verdiler. Ünlü çift bebeklerine ZENIA adını verdiklerini belirtiler.

Nihat Doğan ve Arezoo Gharlar

nihat-doğan-baba-oldu

2022 yılında ünlü şarkıcı Nihat Doğan evlenen İranlı bir hayranı Arezoo Gharlar anne oldu. Bir erkek bebek sahibi olan çift mutlu haberi sosyal medya hesaplarından paylaştı. “Amin Badıkan” adını verdikleri oğlunu da ilk defa gösteren Nihat Doğan’ın paylaşımı şöyle oldu;

“BU DÜNYADA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY”

“Bu dünyada en çok istediğim şey evlat sahibi olmaktı. 13 Ocak cuma günü oğlum ‘Badıkan’ dünyaya geldi ve bu duamı kabul eden Rabbime şükürler, bana dünyanın en güzel hediyesini veren eşime teşekkürler olsun. Rabbim önce sizin sonra benim evladıma güzel bir kader yazsın. Hayırlı güzel bir ömür nasip etsin. Heyecandan bugün paylaşabildim, babalık heyecanı, sahne heyecanına hiç benzemiyor Rabbim herkese nasip etsin. Hoş geldin ” Amin Badıkan Doğan”

Hazal Kaya ve Ali Atalay

hazal-kaya-ve-ali-atay-anne-baba-oldular

Oyuncu Ali Atay ile 2019 yılında evlenen Hazal Kaya aynı yıl Fikret Ali adını verdikleri bir erkek bebek dünyaya getirmişti. 12 Şubat tarihinde 2. kez anne olan Hazal Kaya Leyla Süreyya adını verdikleri bir kız bebek annesi oldu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

fahriye-evcen-ve-burak-özçivit-ikinci-defa-anne-baba-oldular

Ünlü oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılında evlenen ünlü oyuncu Fahriye Evcen 2023’ün ilk aylarında 2. Defa anne oldu. 13 Nisan 2019 ilk çocukları oğulları Karan’ı dünyaya getiren Fahriye Evcen, 18 Ocak 2023’te ikinci oğlu Kerem’i dünyaya getirdi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2023’te anne baba olan Türk ünlüler listesinde ilk sırada yer aldılar.

Doğumdan sonra taburcu olan Fahriye Evcen basına erdiği röportajda şunları söyledi:

“Doğum çok güzel geçti. Sağlı yerinde, benim de öyle.” derken Burak Özçivit “Karan’ın tepkileri müthiş. Zaten merakla onu bekliyordu. Bizi de şaşırttı açıkçası. Doğuma girdim. Böyle bir an kaçar mı? Karan’da da girmiştim. Kerem’de de girdim. Müthiş bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin. ” açıklamalarını yaptılar. ( Behlül Aydın)

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020′ deAnne Baba Olan Ünlüler

2021’de Çocuk Sahibi Olacak Ünlüler

2023’ün Hamile Ünlüleri

2022’de Anne Olan Ünlü İsimler

Bu Ünlüler 2021’de Baba Oldular

Bir Cevap Yazın