Unutulmaz Dizisi Yeniden Yayınlanıyor! İşte Konusu, Oyuncuları ve Kanalı Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Unutulmaz Dizisi Yeniden Yayınlanıyor! İşte Kanalı ve Detaylar

Unutulmaz-dizisi-yeniden-yayınlanıyor

ATV’nin Unutulmaz Dizisi Yeniden Yayınlanıyor!

ATV’nin 2009 yılında yaz dizisi olarak ekranlara getirdiği Unutulmaz dizisi yeniden yayınlanıyor. 2009 – 2011 yılları arasında 2 sezon boyunca yayınlanan Unutulmaz dizisinin ünü sınırları aşmış, dünyada birçok ülkede farklı isimlerde yayınlanmış ve izlenme rekorları kırmıştı. Peki, Unutulmaz hangi kanalda yayınlanacak? İşte Unutulmaz’ın yayın saati, günü ve kanalı ile ilgili detaylı bilgiler.

Unutulmaz 9 Yıl Aradan Sonra Yeniden Ekranlarda!

Yapımcılığını Stil Medya’nın üstelendiği baş rollerini; Serhan Yavaş, Sinem Öztufan ve Özlem Yılmaz’ın paylaştığı Unutulmaz dizisi yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmış, dizinin esas karakteri Harun ve Eda uzun yıllar boyunca akıllardan silinmemişti. Dünyadaki pek çok ülkeye satılan Unutulmaz dizisi 9 yıl aradan sonra yeniden Türk Televizyonlarında seyirci karşısına çıkıyor.

Unutulmaz İki Aşk Arasında Kalmış Bir Erkeğin Hikayesini Anlatır!

İlk bölümü 1 Temmuz 2009’da yayınlanan Unutulmaz dizisi, iki aşk arasında kalmış bir erkekle ona delicesine aşık olan iki kız kardeşin aşk hikayesini anlatır. Gösterildiği dönemde seyirci tarafından tutku haline gelen Unutulmaz, İnternet forum siteleri ile birçok kurumdan ödül alarak başarılı bir projeye imza atığını kanıtlamıştır. 2 sezon boyunca ATV ekranlarında yayınlanan dizi, 29 Haziran 2011 yılında 90. Bölümüyle final yapmıştır.

Unutulmaz-dizisi-konusu

Unutulmaz Dizisi Genel Konusu

Arslanlı Gemicilik ve Uluslararası Nakliyat Şirketinin sahibi olan Feyyaz Arslanlı, şirketi oğlu Harun Arslanlı ile birlikte yönetmektedir. Karısı, oğlu Harun, Kızı Işıl, damadı Burak ile torunu Sinem ve diğer kızı Nisa ile birlikte büyük bir evde yaşayan Feyyaz Arslanlı, şirket yönetimini oğlu Harun’a bırakmıştır. Ve bu konuda ona çok güvenmektedir.

Harun Şirketinde Çalışan Melda’ya İlgi Duymaktadır

Yakışıklı bir adam olan Harun Arslanlı (Serhan Yavaş) şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısıdır. İş dışında zamanın çoğunu çocukluk arkadaşı Batu ile geçiren Harun, bir süre önce şirketinde çalışmaya başlayan Melda’ya ilgi duymaktadır.

Melda Harun İçin İdeal Bir Eştir!

Güzelliğinin yanı sıra son derece işine sadık ve idealist bir genç kız olan Melda’nın aklı başında tutumu Feyyaz Arslanlı’nın da dikkatini çekmektedir. Oğlu Harun için iyi bir gelin adayı olduğunu düşünen Feyyaz Arslanlı bu düşüncesini Harun’a açar. Harun, Melda’nın karakterini beğense de ona aşık değildir. Ailesinin onu gelin adayı olarak görmesi üzerine Melda’ya evlilik teklifi yapar ve cevabını bekler.

Melda Geleneksel Yapıda Bir Aileye Mensuptur

Melda ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Babasının bir otomobil tamir atölyesi vardır. Ev kadını olan annesi evde dikiş dikerek aile bütçesine katkıda bulunur. Dört kardeş olan Melda’nın bir ablası (Ferda), bir kız kardeşi (Eda) bir de erkek kardeşi (Kerem) vardır.Geleneksel bir ailede yaşayan Melda’ Harun ile olan ilişkisini ailesine anlatmamıştır. Ancak Harun’un evlenme teklifini kabul ederse anlatacaktır.

unutulmaz-dizisi-oyuncuları

Ancak Kader Ağlarını Gizlice Örer!

Birbirlerine en yakın iki kız kardeş olan Melda ve Eda farklı kişiliklere sahiptir. Melda, mantıklı ve katı bir mizaca sahipken Eda, son derece duygusal ve cana yakın bir kızdır. Harun’un Melda’ya evlilik teklifi üzerinden günler geçse de Melda henüz bir cevap vermemiştir. Bu durumdan dolayı çelişki içerisinde olan Harun, yağmurlu bir havada Eda ile tanışır. Bu tanışma ilk anda biraz sert olsa da ikili zamanla eğlenceli vakit geçirmeye başlar.

unutulmaz-harun-eda-fotoğrafları

Harun ve Eda Gerçekleri Bilmeden Sevgili Olur

Evlenme teklifinin henüz yanıt bulmamasından dolayı buhranda olan Harun, bu zaman zarfında Eda ile iyi vakit geçirmektedir. Birlikte yaptıkları hafta sonu kaçağı hayatlarını değiştiren bir dönüm noktası olur. Harun ve Eda gerçekleri Melda’yı isteme akşamında öğrenirler.

unutulmaz-eda-harun

Ablasının Nişanlısına Aşık Olan Eda İntihar Eder

Eda ablasının nişanlısına aşık olduğunu anladığında büyük bir şok yaşar. Dünyası başına yıkılan Eda, Harun’la her şeyin başladığı yerde canına kıyar. İlk zamanlar Eda’ya ilgi duymayan Harun, Eda’nın intihar olayından sonra yaşadığı vicdan azabı sonrasında Eda’ya tutkulu bir şekilde aşık olur. İki kız kardeş arasında kalan Harun çıkış yolunu nasıl bulacaktır?

Unutulmaz Dizisi İçin Şiirler – Kurgu Senaryolar Yazıldı

Unutulmaz dizisi o kadar çok sevildi ki, dizinin hayranları (fanları) İnternet sitelerinin forumlarında Harun ve Eda için şiirler yazıp dizinin olmasını istedikleri kurgu senaryolarını yazdılar. Yazılan şiirler yapım şirketi tarafından kayıtsız kalınmadı ve yazarların isimleriyle dizinin jenerik bölümlerinde yayınladı.

Unutulmaz Dizisi Oyuncuları ve Canlandırdıkları Karakterler

Unutulmaz dizisini unutulmaz yapan oyuncu kadrosu ve oynadıkları karakterler şöyle;

OYUNCULARKARAKTERLER
Serhan YavaşHarun Arslanlı
Özlem YılmazEda Güler
Sinem ÖztufanMelda Güler
Nihat AltınkayaAras
Buğra GülsoyTolga
Fikret HakanFeyyaz Arslanlı
Deniz GökçerSaadet Arslanlı
Aliye Uzunatağan Türkan Güler
Ahmet Uz Cemil Güler
Hakan Vanlı Burak
Aylin ArasılIşıl
Mert Yavuzcan Batu
Roksel Lülü Seval
Hüseyin Erkanlı Metin
Gül Tunççekiç Mesude
Anıl ÇelikKerem Güler
Didem YalınayFerda Güler
Deniz Kurt Gülay
Ayla Algan Hayat
Gözde MukavelatNisa Arslanlı
Ceren ÇanakçıGözde
Özlem KarataşBurcu
Burak GüneşCan
Tuğba Melis TürkIrmak
Sema MumcuEce
Irmak Ceren ÖzturkYağmur Arslanlı

Unutulmaz Dizisi Künye

Tam Adı: Unutulmaz

Türü: Dram – Romantik – Aşk

Yayınlandığı Kanal: ATV

Yayınlandığı Tarihler: 19 Temmuz 2009 – 29 Haiziran 2011

Sezon Sayısı: 2

Toplam Bölüm Sayısı: 90

Gösterim Süresi: 90 Dakika

Yapım Şirketi: Stil Medya

Yönetmenler: Ersoy Güler, Cem Tabak, Şenol Sönmez

Senaryo Yazarları: Haldun Ünsal, İhsan Aydın, Müjdan Kayserili, Makbule Kosif

Unutulmaz Müzikleri: Halil Kurt

Unutulmaz Dizisinin Yayınlandığı Ülkeler

Unutulmaz dizisi ve oyuncuları Türkiye’de olduğu kadar yayınlandığı ülkelerde de geniş izleyici kitlesine ulaştı. Yurt dışına ihraç edilen 10 Türk dizisi arasında 5. Sırada yer alan Unutulmaz dizisi 89 ülkeye satıldı. İşte Unutulmaz’ın yayınlandığı ülkelerden bazıları.

Bulgaristan; Novatv/ DiemaFamily/ Btvlady / Btv 2010, 2015-2016

Yunanistan: Μυραιος Ερωτας

Romanya:

unutulmaz-dizisi-finalde-neler-oldu

Unutulmaz Finalde Neler Yaşandı?

Neredeyse 90 bölüm boyunca ağlatan Unutulmaz dizisi finalde sevenlerinin yüzünü güldürdü. Dizinin fanlarının oyuncu olduğu bir düğün sahnesiyle ekranlara veda eden Unutulmaz, uygulandığı farklı yöntemle dizi dünyasında pek çok ilki gerçekleştirdi.

Unutulmaz Tekrar Bölümleri Hangi Kanalda?

Üzerinden yıllar geçse de hala eski heyecanını koruyan, üstüne şiirler yazılan, hayaller kurulan Unutulmaz dizisinin tekrar yayınlanması sevenlerini oldukça mutlu etti. Unutulmaz dizisi ATV’de yayınlanan eski dizilerinin yeniden yayınlandığı ATV’ye ait a2Türkiye TV kanalında her gün saat 02. 30’de izleyici karşısında olacak.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Unutulmaz Dizisi İzlemek İçin Tıklayın

2020 Yaz Sezonu Türk Dizileri

Bir Garip Aşk Tekrar Başlayacak mı?

Tatlı Bela Tekrar Bölümleri Olacak mı?

Bir Cevap Yazın