Tanhaiyan Konusu ve Oyuncuları İle Dikkat Çekiyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Tanhaiyan Konusu ve Oyuncuları Dikkat Çekiyor

tanhaiyan-konusu-ve-oyuncuları

TANHAİYAN KONUSU 

Tanhaiyan, Hindistan Hotstar televizyonu tarafından yayınlanacak olan romantik ve gizem türünde web dizisidir. 20 dakikalık bölümlerden oluşan dizi, yakışıklı bir o kadar da çapkın Haider Ali ile güzeller güzeli Meera’nın aşk hikayesini anlatır. Tanhaiyan öyküsü (senaryosu) dizinin aynı zamanda yönetmeni olan Gul Khan tarafından yazılmaktadır. Dizinin görüntü yönetmenliğini ise, Gorky M yapmaktadır. Tanhaiyaan aynı zamanda iki yalnız insanın öyküsüdür. Barun Sobti ve Surbhi Jyoti’nin yeni dizisi olan Tanhaiyan 14 Şubat 2017 tarihinden itibaren Hotstar Web sitesi üzerinden yayınlanmaya başladı. Tanhaiyan 1. Bölüm izlemek isteyenler haberin devamında bulunan linki tıklayarak orijinal sitesinden izleyebilirler. İşte herkesin hevesle beklediği Tanhaiyan konusu ve oyuncuları ile ilgili detaylar.

Tanhaiyan genel konusu

TANHAİYAN’IN GENEL HİKAYESİ HAİDER ALİ İLE MEERA’NIN İNİŞİLİ ÇIKIŞLI AŞKLARINI ANLATIR

Çekimleri devam eden Tanhayaan (Yalnızlık) konusu ile ilgili dizinin yapım şirketi tarafından yazılı açıklama yapılmış olmasa da yayınlanan tanıtım fragmanı ve set görüntülerinden yola çıkarak tahminde bulunabiliriz. Buna göre, dizinin baş karakteri Haider Ali şıpsevdi, kadınlar tarafından ilgi gören  oldukça çapkın, kimseye bağlanmayan bir karakter. Ta ki Meera ile tanışana kadar. Meera ile tanışmasından sonra Haider Ali tamamen değişecek farklı ve daha önce hiç olmadığı kadar romantik olacaktır. Dizi de ikilinin bol bol inişli çıkışlı ilişkisini izleyeceğiz..

14 ŞUBAT’TA YAYINLANACAK

Bir Garip Aşk’ın Arnav’ı Barun Sobti’nin yeni dizisi Tanhaiyan aynı zamanda bir web dizisi olması nedeniyle diğer Hint televizyon dizilerinden farklılık gösteriyor. Özellikle Barun Sobti hayranlarının büyük bir heyecanla bekledikleri dizi aynı zamanda Bir Garip Aşk (Is Pyaar Ko Kya Naam Doon) dizisinin de yapımcısı olan Gul Khan tarafından çekiliyor. Kısa bir süre önce edinilen bilgiye göre, İnternet üzerinden yayımlanacak dizinin 20 dk. 13 bölümden oluşacağı belirtilirken yayınlanacağı tarih de 14 Şubat Sevgililer günü olacağı öğrenildi.

tanhaiyan ne zaman gösterilecek

TANHAİYAN HOTSTAR’DA YAYINLANDI

Yakın bir zamanda Hotstar da yayınlanan dizi romantizm türünde. Barun Sobti ile baş rolü paylaşacak oyuncu ise Bollywood dizileri sevenlerin yakından tanıdıkları Qubool Hai (Zor Sevda) dizisinde rol alan Surbhi Jyoti olacak. İlk tanıtım fragmanı Haziran 2016 da yayınlan Tanhaiyan konusu ve Geet, Is Pyaar Ko Kya Naam Doon?, Arjun ve Qubool Hai gibi ünlü Hint dizilerinde rol almış olan oyuncuları ile ilgi çekiyor.

“TANHAİYAN BARUN SOBTİ’NİN YENİ DİZİSİ!”

Haydar Ali (Barun Sobti) ile Meera’nın aşk hikayesini konu alan Tanhaiyan, Barun Sobti’nin çekimlerdeki romantik halleri oyuncunun hayranları tarafından büyük bir ilgi ile izleniyor. Kanal 7 de yayınlanan Bir Garip Aşk dizisinde Khushi’ye duyduğu derin aşkla Türk izleyicisinin gönlüne taht kuran yakışıklı oyuncu Barun Sobti’nin yeni dizisi Tanhaiyan da romantizmin zirvesine çıkacağı tahmin ediliyor. Hikayesi başarılı yönetmen Gul Khan tarafından yazılan dizinin yayınlan tanıtımı büyük ilgi çekti.

Tanhaiyan barun sobti nin yeni dizisi

BİRÇOK BOLLYWOOD OYUNCUSU ROL ALIYOR

Qubool Hai dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu Surbhi Jyoti ile Bir Garip Aşk dizisinden tanıdığımız Barun Sobti arasında gelişen aşkı konu alıyor. Birçok Hint dizisinde rol alan Karan Wahi, yakışıklılığı ve oyunculuğuyla dizinin en önemli oyuncularından biri.

SONLU BİR DİZİ OLACAK

Tanhaiyan’ın senaristi, yapımcısı ve yönetmeni Gul Khan dizi ile ilgili yapmış olduğu röportajında şu konulara değindi.

Tanhaiyan yanlızca 10 – 13 bölümlük sonlu bir dizi. Televizyonda sadece 10 bölümlük bir dizi yapmak mümkün değil. Gerçekten asla uzamayacak bir aşk hikayesi yapmak istiyorum. Bence bu uzatma sorunu yalnızca Hint şovlarında var. Bence böyle şovlar yapmanın tam sırası. Tanhaiyan Hollywood’daki gibi 10 bölümlük yepyeni bir aşk hikayesi. 2000 bölümlük diziler yaptığımız tek yer Hindistan (sevgili Gul Khan Türkiye’deki arkası yayın diziler hakkında bilgi sahibi degil sanırım Unutma Beni, Beni Affet … 🙂 )

Dizinin yapımcısı Gul Khan’a dizinin yayın tarihide sorulmuş. Gul Khan bu soruya “Yıl sonu” cevabını vermiş. Barun’la birden fazla proje olduğunu ve konu ile ilgili ekim ayında detaylı bilgi vereceğini söylemiş.

“NEDEN TANHAİYAAN (YALNIZLIK)”

“Bir keresinde biri bana neden Tanhaiyaan olduğunu sormuştu. Pekala sevdiği birini kaybetmeyi yaşamamış kimse yoktur. Ve her birini kaybettiğimizde bu bizi değiştirir. Yani burada yalnızlıkları ile kendilerine has farklı yollarda başa çıkan iki kişi var. Ama bazen birileri doğruca yalnızlığa doğru gider. Sonra yalnızlığın içindeyken bile yalnız olmazsınız. Tanhaiyaan bu büyüye övgü.”

Barun Sobti yeni dizisi

Tanhaiyan Konusu İki Yaralı Aşığın Etrafında Döner.

Tanhaiyan iki duygusal anlamda yaralı iki gencin aşk hikayesini konu alıyor. Londra’dan yeni dönmüş Haider ile Moda tasarımcısı Meera’nın bir düğün ortamında karşılaşmaları sonrasında birbirlerinden etkilenmeleri ile başlıyor. Romantizmin doruğa çıktığı dizinin ilk bölümü sevgililer gününde izleyici ile buluşuyor.

TANHAİYAN KANAL 7’DE GÖSTERİLECEK Mİ?

Barun Sobti’nin oynadığı dizler arasında yer alan Tanhaiyan dizisinin Kanal 7’de yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, bir grup dizi sitelerinde dizinin 2018 sezonunda yayınlanacağı yönünde haberler çıkıyor.

TANHAİYAN HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Dizi adı: Tanhaiyan
Yönetmen: Gul Khan
Yayın tarihi: 2017
Türü: Romantik, gizem, web dizisi
Senaryo :  Gul Khan’ın Hikayesi
Yönetmen: Gorky M
Tema müziği bestecisi Sanjeev Srivastava
Menşei Hindistan
Orijinal dil (ler) Hintçe
Üretim
Yapımcı (lar) Gul Khan
Görüntü yönetmeni Gorky M
Üretim şirketi (ler) 4 Aslan Filmleri
Orijinal ağ Web yalnızca Hotstar’da

TANHAİYAN OYUNCULARI

tanhaiyanın-oyuncuları

Barun Sobti -Haider Ali Khan
Surbhi Jyoti – Meera Kapoor
Aansh Arora -Vishal Malhotra
Mohit Abrol – Siddharth
Neelam Sivia – Tara
Nisha Nagpal – Rashi
Priya Tandon – Avantika

TANHAİYAN TANITIM FRAGMANI

BU YAZILARIMIZ DA İLGİMİZİ .ÇEKEBİLİR

BARUN SOBTİ’NİN YENİ DİZİSİ BİR GARİP AŞK 3. SEZON

BARUN SOBTİ’NİN FİLMİ BEĞENİ TOPLUYOR

BARUN SOBTİ BABA OLDU!

BİR GARİP AŞK 4. SEZON

BİR GARİP AŞK TEKRAR YAYINDA!

BARUN SOBTİ’NİN YENİ PARTNERİ KİM?

TANHAİYAN TÜM BÖLÜM İZLEMEK arama motoruna yazarak / İnternette çeşitli sitelerden Türkçe Altyazılı versiyonunu bulabilirsiniz.

  1. Nil_ay diyor ki:

    Begebdim ben de hoş bir dizi aama sunu anlamadim lütfen kim bu yorumlardan sorumluysa 13 bölümlük diyor ya bizde mi yoksa onlarda mi 13bolumluk???:-) 🙂

    • Zeynep diyor ki:

      Merhaba Nil-ay Tanhaiyan Hotstar tarafından 13 bölüm olarak çekileceği duyuruldu. Fakat 10 bölüm olarak çekildi. Dizi Türk televizyonlarında gösterilmediği için bölüm sayısı sadece 10. İçerikte ilgili düzenlemeleri yapıyorum.

    • Zeynep diyor ki:

      Tanhaiyan’ın Türkçe’ye çevrilen bölümleri telif hakkı içerdiğinden sitemizden linkini paylaşamıyoruz. Tanhaiyan izle şeklinde google arama motoruna yazdığınızda ilk sırada çıkan siteden izleyebilirsiniz.

Yorumlar kapalıdır.