Şahsiyet / Ein guter Mensch Almanya'da Yayınlanan İlk Türk Dizisi Oldu! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Şahsiyet Almanya’da Yayınlanan İlk Türk Dizisi Oldu!

Şahsiyet--Ein-guter-Mensch-Almanya'da-Yayınlanan-İlk-Türk-Dizisi

Şahsiyet / Ein guter Mensch Almanya’da Yayımlanan İlk Türk Dizisi Oldu!

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere, Şebnem Bozuklu ve Metin Dülger’in paylaştığı yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiiği Puhu TV Özel dizisi Şahsiyet, yine bir ilke imza attı. Daha önce Haluk Bilginer’in canlandırdığı Agah Beyoğlu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahsiyet / Ein guter Mensch Almanya’da yayınlanan ilk Türk dizisi oldu. Şahsiyet 9 Ekim 2020 tarihinde Ein guter Mensch adıyla yayına girdi. Şahsiyet konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimler? Şahsiyet nereden nasıl izlenir? Şahsiyet kaç sezon? Sorularının cevabı ile Ödüle doymayan Puhu TV İnternet dizisi ile ilgili tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Şahsiyet – Ein guter Mensch İsmiyle Alman Televizyonunda Yayınlanıyor!

Ana karakteri oynayan Haluk Bilginer’in Agah Beyoğlu performansıyla Uluslararası Emmy Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülü aldığı Puhu TV’nin İnternet dizisi Şahsiyet 9 Ekim’den itibaren Almanya televizyonunda yayımlanmaya başladı. IMDB’nin kullanıcı oylarıyla belirlenen izlenmesi gereken diziler listesinde ilk 40’a giren Şahsiyet dizisi Almanya’da Ein guter Mensch (İyi Bir Çocuk) adıyla Almanca Dublajlı olarak yayınlanıyor.

Şahsiyet / Ein guter Mensch-meksika-uyarlaması-çekilecek

Şahsiyet’in / Ein guter Mensch Meksika Uyarlaması Çekilecek

Televizyon Oscar’ı olarak anılan 2020 Emmy Ödüllerinde En iyi Erkek Oyuncu ödülü almasından sonra ünü hızla dünyaya yayınlan İnternet dizisi Şahsiyet ‘in Meksika uyarlamasının çekileceği gelen haberler arasında. El Asesino Del Olvido adıyla Meksika izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin Alman televizyonunda gösterilmeye başlamasından sonra 2. Sezonun çekilip çekilmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

şahsiyet-meksika-uyarlamasında-kimler-oynayacak

Şahsiyet Meksika Uyarlamaması – El Asesino Del Olvido Oyuncuları Belli Oldu

Puhu TV ‘ye özel diziler arasında yer alan Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisinin göstermiş olduğu olağan üstü başarı Türkiye sınırlarını aşarken, Şahsiyet’in Meksika Uyarlaması El Asesino Del Olvido (Before I Forget – Unutmadan Önce) adlı dizisinin başrol oyuncuları da belli oldu. Dizinin Meksika uyarlamasının başrollerinde Narcos dizisinden tanıdığımız Damián Alcázar ve Paulina Gaitán isimli Meksikalı oyuncular yer alacak. El Asesino Del Olvido dizinin yapım şirketi, ünlü Çocuk Büyütme Rehberi (No Returns Acceptted) ile Paramparça Aşklar Köpekler (Amores Perros) filmleriyle tanınan Monica Lozan liderliğindeki Alebrije üstlenirken, dizinin yönetmenliğini Ernesto Contreras yapıyor.

Meksika Uyarlaması Farklı Lokasyonlarda Çekilecek!

Alzheimer teşhisi (Hafıza Kaybı – Bunama – Genel anlamada bilinçsel fonksiyonların azalması) konmuş emekli bir adliye memurunun adalet önünde hesap vermemiş olan suçluları cezalandırmasını konu alan Şahsiyet dizisi Türkiye’de Gölyazı Köyünde çekilirken Meksika Uyarlamasında farklı lokasyonlarda çekileceği edinilen bilgiler arasında.

Meksika Uyarlaması 10 Bölümden Oluşacak

Orijinalinin aksine 10 bölümden oluşacak olan gerilim türündeki El Asesino Del Olvido dizisinin Şubat 2020’de prodüksiyona çıkması planlanıyordu.

El Asesino Del Olvido Ne Zaman Gösterime Çıkacak

Bu yıl Şubat ayında prodüksiyona gireceği açıklanan serinin pandemi süreci nedeniyle nedeniyle ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

şahsiyet-almanyada-yayınlanan-ilk-türk-dizisi

Şahsiyet / Ein guter Mensch Genel Konusu Nedir?

Şahsiyet / Ein guter Mensch konusu nedir

Şahsiyet, gerilim ve suç türündeki Türk yapımı internet dizisidir. Sadece Puhutv de yayınlanmaktadır. Yönetmenliğini oyuncu yönetmen Onur Saykal’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisi, 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agâh Beyoğlu (Haluk Bilginer) ile cinayet büro amirliğinde tek kadın polis olan Nevra’nın (Cansu Dere) beklenmedik bir şekilde kesişen yollarını nefes kesen bir dille seyirciye taşıyor.

Sadece Puhu TV’ye Özel Dizileri İzlemek İçin Tıklayın

Şahsiyet Aldığı Ödüller ve Adaylıklar

2018 yapımı olan Şahsiyet dizisi pek çok ödüle aday gösterildi ve çeşitli kategorilerde ödül almaya layık görüldü. IMDB kullanıcılarının oylarıyla belirledikleri izlenmesi gereken diziler listesinde ilk 40’a giren Şahsiyet dizisinin aldığı diğer ödüller şöyle;

  • Galatasaray Üniversitesi tarafından 13’üncüsü düzenlenen 2018 En Ödülleri’nde, öğrencilerin oylarıyla Yılın En İyi İnternet Dizisi,
  • Haluk Bilginer, rol aldığı Şahsiyet dizisindeki Agâh Beyoğlu performansıyla Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu,
  • 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri kapsamında 2020 En İyi İnternet Dizisi
şahsiyet-dizisi-konusu

Şahsiyet Dizisi Künye

  • Format: İnternet dizisi,
  • Tür: Gerilim, Suç, Dram,
  • Senarist: Hakan Günday
  • Yönetmen: Onur Saylak
  • Yapım Şirketi: Ay Yapım
  • İlk ve Son Yayın Tarihi: 17 Mart 2018 – 08 Haziran 2018
  • Sezon Sayısı: 1
  • Toplam Bölüm Sayısı: 12
  • Gösterim Süresi: 60 Dakika / 1 Saat
  • Tema Müziği ve Bestecisi: Güntaç Özdemir, Sertaç Özgümüş,
  • Orijinal Dili: Türkçe
  • Çekildiği Yer: İstanbul – Bursa’nın Nilüfer İlçesi Gölyazı Köyü,
  • Yayınlandığı Kanal: Puhu TV internet dizi izleme platformu
  • Başrol Oyuncuları: Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal.

Şahsiyet 1. Tanıtım Fragmanı

Şahsiyet Konusu

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’ un en kalabalık ve en haraketli semti olan Beyoğlu’nda yalnız ve mütevazi bir hayat sürdürmektedir. Eşi yıllar önce vefat etmiş, kızı ise yurt dışında yaşamaktadır.

şahsiyet-almanyada-yayınlanan-ilk-türk-dizisi

Agâh’ın Yaşantısı Bir Anda Değişir

Agâh’ ın şimdiye kadar tek düze olan yaşantısı kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle tamamen altüst olur. Bu hastalığı seyrinde er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalayan Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Ve yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bu durumun bir fırsat olduğunu anlar. Agah nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacaktır. Bu olayı hatırlamadığı için de hiç bir vicdan azabı çekmeyecektir.

Nevra Önemli Bir Kararın Eşiğindedir

Cinayet büro amirliğinde tek kadın polis olarak çalışan Nevra, üzerindeki baskılar nedeniyle istifanın eşiğine kadar gelmiştir. Agah’ ın aldığı cinayet kararı Nevra’nın hayatını bu aşamada tamamen değiştirecektir.

Şahsiyet 2. Tanıtım Fragmanı

Şahsiyet Nerede Çekiliyor?

Şahsiye dizisinin çekim yerleri İstanbul ve Bursa’nın Nilüfer ilçesi olan Gölyazı köyü oldu. Dizinin ana karakteri Agah Beyoğlu’nun geçmişte görev yaptığı Kambura bölgesi ve Kambura Adliyesi gerçekte haritada bir yer olarak var olmasa da görev yaptığı bina Gölyazı da eski bir bina olarak mevcut.

şahsiyet-oyuncuları

Şahsiyet Oyuncuları Kimler?

Başrollerini Haluk Bilginer (Agâh Beyoğlu), Cansu Dere (Nevra Elmas), Hüseyin Avni Danyal (Cemil Havran), Metin Akdülger (Ateş Arbay), Şebnem Bozoklu (Zuhal Beyoğlu) ve Necip Memili’nin (Tolga) paylaştığı Şahsiyet dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Şenay Gürler (Nükhet), İbrahim Selim (Sefa), Fırat Topkorur (Firuz), Recep Usta (Deva), Rabia Soytürk (Süveyda), Ayhan Kavas (Gürkan), Müjde Ar (Nesrin) ve Hümeyra (Feza Yurtgil) gibi başarılı oyuncularda yer alıyor.

Şahsiyet Dizisi İle İlgili Sık Sorulan Sorular

Başarısı her geçen gün katlanarak giden şahsiyet dizisi ile ilgili seyirciler tarafından birçok şey merak ediliyor. Film Dizi Haber olarak Google’da Şahsiyet dizisi ile ilgili en çok merak edilen ve sık sorulan soruların cevaplarını derledik.

Şahsiyet Kaç Sezon?

Şahsiyet dizisi 12 bölüm ve 1 sezondan oluşuyor.

Şahsiyet Dizisini Nereden Nasıl İzlenir?

Şahsiyet dizisini BluTV’ye abone olarak izleyebilirsiniz.

Puhu Ücretli / Paralı mı? Nasıl İzlenir?

Tamamen ücretsiz bir dijital dizi izleme platformu olan Puhu TV internete özel hazırladığı dizileri izleyicilere parasız olarak seyretme olanağı sunuyor. Puhu TV orijinal dizilerinden birisi olan Şahsiyet dizisini de hiç bir ücret ödemeden izleyebilirsiniz.

Şahsiyet’in 2. Sezonu Çekilecek mi?

Şimdilerde en çok izlenen İnternet dizilerinden birisi olan Şahsiyet’in 2. Sezonun çekilip çekilmeyeceği hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Şahsiyet Netflix’te Var mı?

Şahsiyet Puhu TV özel dizisi olduğu için maalesef Netflix’te yok.

Şahsiyet Almanya’da Hangi Kanalda Gösteriliyor?

şahsiyet-hangi-kanalda-yayınlanıyor

Türkiye’de ve dünyada ödüle doymayan Şahsiyet dizisi Alman Televizyon kanalı Magenta TV internet sitesinde 9 Ekim 2020’den itibaren yayınlanmaya başlandı.

Ücretsiz İzleyebileceğiniz En İyi Puhu TV Özel Dizileri için Tıklayınız.!

Bir Cevap Yazın