İbo Show Başlıyor! İşte Heyecanla Beklenen Programın Yayın Tarihi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İbo Show Başlıyor! İşte Yayın Tarihi ve Kanalı

Uzun Süredir Büyük Bir Heyecanla Beklenen İbo Show Başlıyor!

Star TV ekranlarında İbo Show Başlıyor! Haberi herkesi heyecanlandırdı. Geçirdiği silahlı saldırı sonrası sağlık durumunun elvermemesi nedeniyle dokuz yıl ekranlardan uzak kalan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yayınlandığı dönemlerde izlenme rekorları kıran İbo Show programı ile yeniden ekranlara dönüyor. Peki, İbo Show ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? İlk program konukları kimler olacak? Programda neler yaşanacak? Ne işte detaylar.

İbo Show 9 Yıl Aradan Sonra Yeniden Ekranlarda!

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses’in 1993 yılında Kanal 6 ekranlarında yayın hayatına başladığı İbo Show programı o kadar çok sevildi ki, 18 yıl süresince; Star TV, ATV ve Beyaz TV gibi çeşitli kanallarda yayınlanmaya devam eti. 2011 yılında Beyaz TV’de yayınlanmaya devam eden İbo Show talk show programı, sunucusu İbrahim Tatlıses’in uğradığı silahlı saldırı sonucu kısmi felç geçirmesi nedeniyle iptal edildi. Ve günümüze kadar bir daha hiç yayınlanmadı.

ibo-show-nasıl-bir-program

İbo Show Talk Show Nasıl Bir Program / Künye

İbo Show, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ilk yayın hayatına 19 Kasım 1993 tarihinde başlayan Talk-Show programıdır. İlk sezonu Kanal 6 televizyonunda yayınlanan program daha sonraki sezonlarda Star TV, ATV ve Beyaz TV gibi televizyon kanallarında yayınlanmıştır. İbo Show özellikle 1990’lı yıllardaki yayınıyla seyircilerin beğenisini kazanırken reyting rekoru kırmıştır.

selami-sahin -ebru-gündeş-ibo-showun-ilk-progrmaı-kanal-6

İbo Show’un İlk Konukları Selami Şahin ve Ebru Gündeş’ti

Kanal 6’da 1993 yılında başlayan İbo Show’un ilk konukları ünlü şarkıcılar Ebru Gündeş ve Selami Şahin idi.

ibo-show-güçlü-olgun-şimşek

Olgun Şimşek ve Evrim Akın Kısa Skeçler Oynuyordu!

İbo Show’un 1994 – 1996 sezonunda ünlü oyuncu Olgun Şimşek oynadığı skeçlerle yer alırken, Evrim Akın 2000’li yılarda skeçleriyle karşımıza çıkmıştır. Günümüzün başarılı iki oyuncusunun o dönemde oynadıkları eğlenceli kısa skeçleri büyük ilgi görmüştür. 13 Mart 2011 tarihinde İbrahim Tatlıses’in yaşadığı talihsiz olay sonrasında program devam etmemiş tümüyle sona ermiştir.

ibo-showun-ilk program konuğu-deniz-seki

İbo Show’un Son Konukları Deniz Seki ve Kutsi Olmuştur
2000’li yılların sonunda da popüler sanatçıları konuk etmeye devam eden İbo Show, 2011 yılında Beyaz TV’ye geçmiştir. İbrahim Tatlıses’in silahlı saldırıya uğradığı 14 Mart 2011 tarihindeki programın konukları Deniz Seki ve Kutsi olmuştu. Bu tarihte kafasından ağır yaralanan ve kısmi felç geçiren Tatlıses’in tedavisinin Almanya’da yapılacak olması nedeniyle programa devam edememesi üzerine İbo Show tamamen sona ermiştir.

İBO Show Eski Bölümleri Youtube Kanalından İzleyebilirsiniz

Her bölümünde eğlencenin tavan yaptığı İbo Show tüm sezonları İbrahim Tatlıses’in youtube kanalından kesitler halinde izleyebilirsiniz.

Star TV’de Yeniden Başlayacak!

ibo-showdaki -ilk-konukları-kimler

Yıllar sonra yeniden ekranlara dönmek için hazırlanan İbo Show’un hangi kanalda? Yayınlanacağı büyük merak konusu olmuştu. İlk yayın hayatına başladığı yıllarda Star TV’de ekranlarında yayınlanan program yeniden yine Star TV ekranlarında başlayacak.

Ne Zaman Başlayacak?

Heyecanla beklenen programın başlama tarihi belli oldu. Heyecanlı bekleyiş sona eriyor ve İbo Show 31 Ekim 2020 Cumartesi akşamı saat 20.00 Star TV’de olacak.

ibo-show-hangi-kanalda-başlayacak

İbrahim Tatlıses ‘Çok Özeldim Be’ Sloganıyla Ekranlara Merhaba Dedi

Kendi adıyla anılan İbo Show’un ilk tanıtım fragmanın çekimlerinde kamera karşısına geçen İbrahim Tatlıses, tanıtım fragmanında ‘Çok Özeldim Be!’ demesi sevenlerine duygusal anlar yaşattı.

İlk Konukları Sürpriz Olacak!

ibo-showda-kutsi-var

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan İbo Show’un ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Programın ilk konuklarının da belli olduğu tanıtım izleyiciye sürpriz oldu. 9 aradan sonra ekranlara merhaba diyecek olan İbo Show’un ilk konukları 9 yıl önce programın son bölümüne katılan Kutsi ve Deniz Seki oldu. İbrahim Tatlıses, 9 yıl aradan sonra yeniden başladığı yayın hayatına bu isimlerle bir nevi ‘Nerede Kalmıştık’ mesajı verdi.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türk Yapımı Dünya Güzellerim Programı Hindistan’da Başladı!

2018 – 19 Dizilerin Başlama Tarihi

Exxen Nasıl İzlenir?

Show TV dizileri 2019 -20

2022’nin En Çok Beklenen 20 Yabancı Dizi

Yeni Sezonu Merakla Beklenen Diziler

Bir Cevap Yazın