Çağlar Ertuğrul Yeni Dizisi Afili Aşk İle Ekranlara Dönüyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Çağlar Ertuğrul’un Yeni Dizisi Afili Aşk Oldu!

Çağlar-Ertuğrul-Yeni-dizisi

ÇAĞLAR ERTUĞRUL’UN YENİ DİZİSİ AFİLi AŞK OLDU

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul’un yeni dizisi Afili Aşk Oldu. Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yağız Egemen karakteriyle izleyicinin gönlüne taht kuran Çağlar Ertuğrul yeni dizisi Afilli Aşk ile 2019 yaz sezonunda ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığı ARC yapım tarafından üstlenilecek ve Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Afilli Aşk Dizisi konusu ve oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Peki, Afili Aşk Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Oyuncuları Kimler? Hangi karakterleri canlandıracaklar? Sizler için araştırdık.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL’UN DİZİSİ “AFİLİ AŞK” YAZ DİZİSİ OLARAK EKRANLARA GELECEK

Kanal D’nin 2019 Yaz dizileri arasında yayınlamayı planladığı diziler arasında yer aldığı belirtilen Afilli Aşk dizisinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. Senaryosu Barış Erdoğan ve İlker Arslan ikilisiyle Rüya İşçilerinin önemli isimleri tarafından yazılan dizi de istenmeyen bir evlilik sonunda gelişecek bir aşk hikayesini izleyeceğiz. Zengin erkek fakir kız aşkı sevenlerin izlerken keyif alacağı dizi, oyuncuların hayranları tarafından da büyük bir heyecanla bekleniyor.

HAZİRAN AYINDA BAŞLAMASI PLANLANIYOR

Afilli Aşk dizisinin bir  yaz dizisi projesi olma özelliğinden dolayı Afilli Aşk Ne Zaman Başlayacak? Sorusunun cevabı olarak Afili Aşk başlama tarihi 2019 Haziran ayı olduğu belirtiliyor. Çekimleri Mayıs ayında başlayan dizinin ilk tanıtım fragmanı 2 Mayıs Perşembe günü yayınlandı.

çağlar ertuğrulun yeni dizisi

ÇAĞLAR ERTUĞRUL’UN OYNACAĞI AFİLİ AŞK DİZİSİ KONUSU / HİKAYESİ

Hayatın zorlukları arasında büyüyen güzeller güzeli Ayşe Yılmaz’ı (Burcu Özberk) çevresinden yediği darbeler olgunlaştırmıştır. Ayşe başına gelen olaylar sonrasında değişiklikler yaşarken zengin ve bir o kadar da çapkın bir iş adamı olan Kerem’le (Çağlar Ertuğrul) zoraki bir evlilik yapmasıyla hayatı daha da bir renklenecektir.

AYŞE PATRONUNUN OĞLUNA İFTİRA ATAR

Ağabeylerinin baskısından bunalan ve onlardan kurtulmak için sevgilisiyle evlilik hayalleri kuran Ayşe, sevgilisiyle en yakın kız arkadaşının ihanetine uğrar. Yaşadığı bu ihanetin ardından büyük bir şok yaşar. Hayatında hep iyi bir insan olmak için çabalayan Ayşe, yaşadığı bu ihanet sonrasında hayatında ilk defa kötülük yapar ve patronunun oğlu olan Kerem’e iftira atar.

Afili Aşk Dizisi Konusu, Oyuncuları ve İlk Tanıtım Videosu İlinki tıkayın.

İLK ADI “KÖTÜ KIZ” OLAN DİZİNİN ADI DEĞİŞEREK “AFİLİ AŞK” OLDU

Kanal D yaz sezonu dizileri arasında yayınlanması düşünülen Kötü Kız dizisinde Zeynep Yılmaz adında bir genç kızın hayat hikayesinin senaryolaştırılacağı açıklanmıştı. Projenin gelişme aşamasında dizinin oyuncularının kimler olacağı netleşmeye başlarken dizinin ismi Afilli Aşk olarak değişirken, dizinin ana karakterinin adı da Zeynep’den Ayşe’ye çevrildi.

AFİLİ AŞK OYUNCULARI  

Çağlar Ertuğrul (Kerem Yiğiter), ( Burcu Özberk (Ayşe Yılmaz), Yılmaz Kunt (Berk), Uğur Uzunel (Erkut), Benian Dönmez (Melehat), Serkay Tütüncü (Sertaç Çekerek),  Asena Tuğal (Hülya), Güzide Arslan (Gonca Durmaz), Altan Erkekli (Muhsin Yiğiter), Neşe Baykent (Yelda Yiğiter), Umutcan Ütebay (Sabri), Zeynep Tuğçe Bayat(Ayça).

çağlar ertuğrul kimdir

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

5 Kasım 1987 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Çağlar Ertuğrul, 2005 yılında Bornova Lisesinde 2011 yılında da Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden eğitim almıştır. Üniversite eğitimi sırasında ilk defa “Romeolar ve Julietler” adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Eğitim hayatı  boyunca pek çok tiyatro oyununda rol alan Çağlar Ertuğrul, 2012 yılında ünlü yapımcı yönetmen Alper Çağlar’ın yönettiği Dağ isimli filmde baş rol oynamıştır. Ünlü oyuncunun kendisine ait bir de youtube kanalı vardır.

Benim İçin Üzülme Dizisi Hayatında Dönüm Noktası Oldu

Dağ filmi Çağlar Ertuğrul’un ekranda tanınmasına neden olsa da Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı “Benim İçin Üzülme” dizisi başarılı oyuncunun hayatında dönüm noktası olmuştur. Tam her şey bitti derken Mahsun Kırmızıgül’ün dizi projesiyle oyunculuk hayatında önemli bir adım atan başarılı oyuncu son dönemlerin en çok aranan isimleri arasında yer alıyor.

Pek Çok Reklam – Dizi ve Filmde Oynadı

Oyunculuk kariyerini 35 buçuk sanat evinde aldığı eğitimle geliştiren Çağlar Ertuğrul pek çok reklam, dizi ve filmde oynamıştır.

Çağlar Ertuğrul’un Oynadığı Diziler;

Medcezir, Kurt Seyit ve Şura, Benim İçin Üzülme, Boynu Bükükler, Beyaz Karanfil, Fazilet Hanım ve Kızları ve 2019 yaz sezonunda ekranlarda olması beklenen Afili Aşk dizisi.

Çağlar Ertuğrul’un oynadığı sinema filmleri ise,

Dağ, Dağ 2, Bana Masal Anlatma, Biz Size Döneriz, Ailecek Şaşkınız, Yanımda Kal.

Bir Cevap Yazın