Vivian Dsena Boşandımı? Vahbiz Dorabjee'den Son Durum Açıklaması Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Vivian Dsena Boşandı mı? Vahbiz Dorabjee Son Noktayı Koydu!

VİVİAN DSENA BOŞANDI MI?

Ünlü oyuncu Vivian Dsena ve kendisi gibi oyuncu olan Vahbiz Drobje’nin boşanıp boşanmadıkları epeyce merak konusu oldu. Çiftin geçtiğimiz yıl evliliklerinde bazı sorunlar olması nedeniyle ayrı yaşadıkları iddia edilmişti. Hindistan basınında Vivian Dsena ve Vahbiz Drobje’nin boşanacağı haberleri üzerine Vivian Dsena yapmış olduğu basın açıklamasında evliklerinin bir süreçten geçtiği ve sorunlarını gidermek için bir süre evlerini ayırdıklarını belirtmişti. Peki, Vivian Dsena boşandımı? Ünlü Hintli oyuncu boşanmanın söz konusu olmayacağını da ifade etmişti. Vahbiz Drobje boşanma iddialarına son noktayı koydu.

VİVİAN VE VAHBİZ EVLİLİKLERİNİ KURTARAMADILAR

Yaklaşık olarak evliliklerindeki sorunları çözmek için bir yıldır ayrı yaşayan Dsena ve Dorabjee çifti, geçen bu süreyi iyi değerlendiremediler. Uzun süreden beri gündemdeki yerini koruyan Vivian &Vahbiz evliliğindeki son durum ile ilgili açıklama Vahbiz’den geldi.

vivian dsena vahbiz

VİVİAN DSENA VE VAHBİZ DORABJEE’NİN AYRILIĞI KESİNLEŞTİ

Hindistan Bollywood Film endüstrisinin tanınmış yıldızlarından Madhubala dizisi ile ünlenen  Vivian Dsena ve kendisi gibi oyuncu olan Vahbiz Dorabjee edinilen bilgiye göre resmen ayrıldılar. Kısa bir süre önce Vahbiz Dorabjee’nin The Times Of İndia Gazetesine vermiş olduğu röpotaj ile kesinleşen boşanmanın en önemli etkenin çiftin arasındaki uzlaşma dialoglarının iyice zayıflaması olarak gösterildi. Yaklaşık olarak 3 yıllık bir evliliğin ardından boşanmaya karar verdikleri açıklandı.

ÇİFTLER AÇIKLAMA YAPMAYINCA HAYRANLARI İNANMAMIŞTI

vivian-dsena-ve-vahbiz-dorabjee-boşandı

Hint basınında çıkan haberlere göre, çiftin ayrılmalarına karşın boşanmaları ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapmamış olmaları ikiliyi seven hayranları tarafından buna kinse inanmamıltı. 4 Temmıuz Salı günü 28 yaşındaki Vivian Dsena tarafından ayrılıkları hakkında yapıldığı ve Dsena’nın bu durumun özel kalmasını istediğini belirtiği ifade edilmişti.

PYAAR Kİİ YE EK KAHAANİ DİZİSİNDE TANIŞMIŞLARDI

vivian---vahbiz-pyaar-ki-yeh-ek-kahani

Vivian Dsena ve Vahbiz Dorebjee 2010 yılında çekilen Hindistan yapımı bir vampir dizisinde tanışmış 2 yıl birliktelik sonrasında da evlenmeye karar vermişlerdi. Çiftin ayrılma kararlarının nedeni olarak aralarındaki uyum sorunu olduğu dile getirilmişti. Vivian’ın daha içe kapanık asosyal bir insan olmasına karşın Vahbiz’in daha sosyal ve arkadaş canlısı olduğu belirtilmişti. 

Vivian Birlikte Yaşadıkları Evden Taşındı!

Vivian Dsena’nın çiftin birlikte yaşadıkları evden eşyalarını taşıması sonlarında çiftler yaklaşık olarak bir yıl ayrı yaşadılar. O dönemde Vahbbiz Dorebjee  asına verdiği röportajda bundan sonra önüne bakacağım açıklaması yapmış olması beklenen sona hazırlık niteliği taşırken, Vivian konuyla ile ilgili olarak, eşiyler arasında yaşananlarla ilgili kararı en iyi şekilde vereceklerini ve özel hayatı ile ilgili gündeme gelmek istemediğini belirtmişti.

AYRILIK SEBEBİNİN VİPUL ROY’LA YAKINLAŞMA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

vahbiz dorabjee - vivian dsena

Vivian Dsena boşandımı? Sorusunun ve Dsena çiftinin ayrılıkları ile ilgili olarak basında çıkan bir diğer iddia ise, Vahbiz Dorebjee’nin Vipul Roi ile yakınlaştığı iddiası idi. Basında çıkan iddiaya göre, Shakti Astitva Ke Ehsaas dizisinin başrol oyuncusu Vivian D’Sena ve eşi Vahbiz Dorabjee ayrılığının Vahbiz’in Vipul Roy’la yakınlığı nedeniyle yaşanmış olabileceği belirtildi. Vivian ve Vahbiz’in ayrılmalarının başlıca nedeni, hem Vivian hem de Vahbiz’in yaşam biçimlerindeki farklılık neden  olarak gösterilirken,

Vipul-Roy-vahbiz-aldatma

Vahbiz’in yakın arkadaşı Vipul Roy ile yakınlığının yakın zamandaki söylentilere neden olduğu ve Vahbiz’in ve Vivian’ın yuvalarının dağılmasının temel nedenlerinden birisi olarak öne çıktığı belirtiliyor. Haberler sonrasında Vivian Dsena boşandımı? konusu yeniden gündeme geldi. Vahbiz, çıkan haberler sonrasında “Vipul Roy’la olan ilişkinin temeli asılsız. Vipul bir aile dostu. Haberin yapıldığı web sitesinin konuyla ilgili aktörlerle irtibata geçmeden ve sahte hikayeler yazdığını ifade etti.

Kaynak: tvserialnews.com

vivian vahbiz ayrıldı - vivian vahbiz ayrılık nedeni

İKİLİ ARASINDA KÜLTÜREL FARKLAR DA VAR

Hindistan basını Vivian ve Vahbiz çiftin ayrılık sebebi olarak; Vahbbiz’in dışa dönük ve sosyalleşmeyi seven birisi olmasına karşın Vivian’ın daha içe kapanık ve sessiz birisi olduğu gösterilirken, Vahbbiz’in kültürel yönden daha varlıklı bir aileden gelmesine karşın, Vivian’nın daha düşük kültür yapısına sahip bir aileden gelmesinin ikilinin arasında yaşanan sorunların temelinde yatan nedenlerden olduğu belirtildi.

VİVİAN DSENA: “İŞİMİ ETKİLEMEZ!”

vivian-dsena-boşanma

Ünlü aktör Vivian Dsena konuyla ilgili yapmış olduğu röportajında özel hayatının işini etkilemeyeceğini belirtti. Kararla ilgili profesyonel bir duruş sergileyeceğini söyleyen Dsena,’’Kişisel sorunlarımı evde bırakıyorum evdeki sorunlarımı işime götürmüyorum sonuçta insanız hepimiz, bunu ayrı tutmak gerekir, bilinçaltınıza bu sorunlar yerleşir ama bundan etkilenmemek gerekir,işe yansıtmamak gerekir ‘’şeklinde konuştu. Madhubala ve vampir dizisi Pyaar Kii Ye Ek Kahaani ile kariyerinin en parlak dönemini yaşayan hintli oyuncu şu anda Harman rolü ile Shakti Astitva Ke Ehsaas dizisinde oynuyor.


VAHBİZ DORABJEE “VİVİAN DEFTERİ KAPANDI”

Vahbiz Dorebjee kısa bir süre önce verdiği röportajda Vivian defterinin kapandığını ve ayrı evde yaşadıklarını evliliklerini kurtarmak için bir yıl uğraştıklarını fakat bunu başaramadıklarını ifade etti. Bu nedenle boşanmanın gerçekleştiğini ifade etti.

Çiftin Boşanması ile ilgili Times The İndia Gazetesinde çıkan röpotajından alıntı; 

“Uzlaşmaya giden yolların hepsi uzaklaşmış TV çiftleri Vivian Dsena ve Vahbiz Dorabjee için kapanmıştı . Evlilik ayrımlarını son bir yıldır çözmedikten sonra, ikisi şimdi boşanma son adımını atmaya karar verdi. BT ile gayri resmi sohbetlerde Vahbiz haberi doğruladı. Ayrıca üç yıl evliliği ve gelecekteki planları hakkında bilgi verdi.”

vahbiz-dorabjee-kimdir

Alıntılar:

Gazeteci: “Siz ve Vivian bir yıldır ayrılmış durumda. Boşanmanın bir seçenek olmadığını ve evliliği yapacağını söylemişti. Peki, uzlaştın mı?

VABBİZ: Hayır. Vivian kapalı bir fasıldır ve ikimiz de devam ettik. Artık ilişkimiz hakkında söylenecek bir şey yok. Tabii ki, birbirimize çarparsam onunla samimi olacağım, ama bu konuda. Evlilik sona erdi. İkimiz de çalışmalarımızla çok meşgulüz ve kariyerlerimiz şimdi bizim önceliğimiz.

Gazeteci: Kariyeriniz sizin için beklediğiniz gibi gitmezken Vivian, Madhubala ve Shakti gibi şovlarla başarılı bir oyuncu oldu. Bu konunun kendine zarar verdiğini hissettin mi hiç?

VABBİZ : Vivian’ı altı yıldır tanıyorum. Üç yıl boyunca onunla çıktım ve üç yıl boyunca onunla evlendim. Evlendikten sonra, iş yerinde uzun saatler harcamak yerine kocamıza ve evliliğimize vakit ayırmaya karar verdim. O zaman kariyerime odaklanmamak bilinçli bir karardı. Bu noktada Vivian’ın en büyük desteği olduğum için tahrip edilmiş hissetme konusunda bir sorun yoktu. Birlikte olmadığımız gerçeği kariyerinizle veya madenimizle hiçbir ilgisi yoktur. Evli olduğunuzda, kocanızın başarısı konusunda güvensiz hissetmezsiniz; Aslında onunla gurur duyacaksınız.”

vivian vahbiz ayrılık nedeni

Vahbiz, yeni iş ortağını sorunlu evlilikleri sonunda 17 yıllık evliliklerini bitirmesi hakkında da yorum yaptı. 

Vahbiz: Sadece dostça ve sosyal olduğum için insanlar beni konuştuğum her erkeğe bağlarlar. Kadınların yetkilendirilmesi ve özgürlüğü hakkında konuşuyoruz ama gerçek şu ki, toplumumuz dar görüşlü. İkinci olarak, Başka bir erkeği aramanın zamanı sanmıyorum. Vivian’ı unutmam için bir ömür sürecek. Onu çok sevmiştim, kimse onun yerini alamaz. “

Dün, Pankit’in 17 yıllık evlilikten sonra karısı Praachi’den ayrıldığını bildirdik. Dill Mill Gayye aktörü Pankit Thakker, eşi Times Of India’la olan ayrılmasını doğruladı ve “Evet, haber doğru. Son 2 yıldan beri ayrı olarak yaşıyoruz. Neden birlikte olmadığımıza dair ayrıntılara girmek istemiyorum, tek söyleyebileceğim, karşılıklı olarak ayrılmış olmamız.

2013’te Düğünle Bağlanmışlardı

Vivian-Dsena-Vahbbiz-düğün-

Vahbiz ve Vivian, Vivian’ın oynadığı Ekta Kapoor gösteri Pyaar Kii Ye Ek Kahaani, Abhay ve Vahbiz’in Panchi karakterini oynadığı birbirleri ile bir araya geldi. 7 Ocak 2013’te çift düğünle bağladı. Bu çok lüks bir olaydı. Öyle ki hayranları onları ‘ViVah’ olarak adlandırmaya başladı. Böyle şeyler üstesinden gelip hayatta ilerlemek zordur, ancak gerçek bir arkadaşın kırık kalbin ağrısını kesinlikle azaltabilir ve yolculuk biraz kolaylaşır. Umarız Pankit ve Vahbiz boşanmış olsalar da birbirlerini destekler ve bu travmayı kolayca atlatırlar.

VİVİAN DSENA’NIN BOŞANDIĞI KESİNLEŞTİ 

İndian Expres tarafından yapılan habere göre, “Uzunca bir süredir gündemi meşgul eden Vivian &Vahbiz evliliğindeki son durum netleşti ve Vivian Dsena eşi Vahbiz Dorabjee’den ayrıldı. TV yıldızı Vivan eşinden resmi olarak ayrıldığını açıkladı,bu bölünmenin arkasında ki en önemli etken uzlaşı diyaloglarının iyice zayıflaması oldu. TV yıldızı Vivan Dsena 3 yıllık evliliklerinin ardından boşanma kararı verdiklerini açıkladı,Hint basınına göre onlar ayrılmış ancak taraflarda herhangi bir açıklama gelmemişti. Hayranları tarafında da bu kabul görülmemişti.

Bu Durumun Özel Kalmasını İstedi…

Salı günü 28 yaşındaki aktör ayrılık konusunu sonunda konuştu, bu özel ve bunun özel kalmasını istediğini söyledi, Çift bilindiği gibi bir TV dizisinde tanışmışlardı, ikisi de ayrılma kararlarının nedenini aralarındaki uyum sorununu dile getirdi. Vivian dışa dönük bir insan olmasına karşın Vahbbiz son derece aktif bir insan, bunu Dsena Tweetinde de belirtmişti, sosyal bir insan olmadığını. Cennette sorun olduğu kesin,yılbaşı ve doğum günü kutlamalarında aileler bir araya gelmedi,

Vivian’ın Evi Terk Etmesi Bardağı Taşıran Son Damla Olmuş

vivian-vahbiz-boşandı

Bardağı taşıran son damla ise, Vivia’nın evden ayrılması oldu, bir doğum günü partisinde de bir arada olmadılar ayrıldıkları göze çarpıyordu ancak bunu açıklamadılar. Vivian röportajında özel hayatının işini etkilemeyeceğini belirtti,profesyonel bir duruş sergileyeceğini söyledi,’’Kişisel sorunlarımı evde bırakıyorum evdeki sorunlarımı işime götürmüyorum sonuçta insanız hepimiz, bunu ayrı tutmak gerekir,bilinçaltınıza bu sorunlar yerleşir ama bundan etkilenmemek gerekir,işe yansıtmamak gerekir ‘’şeklinde konuştu. Actor madhubala ve vampir dizisi ile kariyerinin en parlak dönemini yaşadı,şu anda ise Harman rolü ile SHAKTİ dizisinde.Sanatçını en kısa sürede sorunlarını gidermesini diliyoruz.

Kaynak; indian expres
çeviri İsmet”

Bir Cevap Yazın