Savaşçı Yeni Gelen Oyuncular! 4. Sezonda Diziye Kimler Girdi? (Güncel) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Savaşçı’ya Yeni Oyuncular Geliyor!

Savaşçı-Yeni-Gelen-Oyuncular

Savaşçı Yeni Gelen Oyuncular!

FOX TV’nin fenomen dizisi Savaşçı’nın yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, dizinin yayınlanan tanıtım fragmanı bu sezonun da Kılıç Timi için hayli çetin geçeceğinin sinyallerini verdi. Geçtiğimiz sezon diziden birçok karakter ayrılırken bu sezon yeni hikayesi ile ekranlara gelecek olan Savaşçı’nın oyuncu kadrosuna yeni oyuncular ve karakterler katılıyor. Peki, Savaşçı Dizisine Katılan Yeni Oyuncular Kimler? İşte 2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler ve Savaşçı Yeni Gelen Oyuncular ve oynayacakları karakterler.

Savaşçı 4. Sezonda Diziye Kimler Girdi?

savaşçı-yeni-sezonda-giren-oyuncular-kimler

Askeri ve savaş türündeki Türk Dizilerinden en çok beğenilenlerinden birisi olan Savaşçı dizisi, 9 Nisan 2017 yılından beri ekranların en çok izlenen dizilerden birisi olarak yayınlanıyor. 2019 – 2020 yeni sezonunda 4. Sezonla karşımıza çıkacak olan Savaşçı’nın her sezon farklı hikayesi yanında oyuncu kadrosunda da köklü değişiklikler oldu. Yeni sezonda da bu değişime tanık olacağız. Dizide başrolü paylaşan; Berk Oktay, Metin Serezli ve Sarp Levendoğlu dışında yeni oyuncular giriyor.

Savaşçı Yeni Sezon Oyuncu Kadrosuna Yörük’ün Annesi Dahil Oluyor!

Savaşçı’ya yeni gelen oyuncular belli olmaya devam ediyor. Savaşçı’nın yeni sezonunda Kılıç Timi’nin en asi üyesi Haydar Yüzbaşı’nın annesiyle tanışacağız. Başarılı oyuncu Zerrin Sümer’in canlanlandıracağı karakter hayli merak ediliyor.

Savaşçı 4. Sezonda Diziye Katılacak Yeni Oyuncular

Sevilen diziye 4. Sezonda diziye katılacak yeni oyuncular ve oynayacakları karakterlerde belli olmaya başladı. Diziye dahil olacak yeni oyuncuların güncel listesi ise şöyle; Zerrin Sümer, Serkan Kuru, Bahadır Buyruk, Ogeday Girişken, Gökçen Gökçebağ ve Seçil Buket Akıncı.

Zerrin Sümer – Yüzbaşı Haydar Bozkur’un Annesi Akkız

zerrin-sümer-savaşçı-yörük-haydarın-annesi-akkız

Dizinin yeni sezonunda Zerrin Sümer, Yüzbaşı Haydar Bozkurt’un annesi Akkız olarak izleyici karşısında olacak. Savaşçı’nın 4. Sezon oyuncu kadrosunda yer alacak olan usta oyuncu Zerrin Sümer, Yüzbaşı Haydar Bozkurt’un annesi Akkız adında bir Yörük kadını olarak izleyiciyle buluşacak.

Savaşçı Dizisinde Yörüğün Annesini Oynayacak Zerrin Sümer Kimdir?

Zerrin Sümer 1945 İzmir Bergama doğumludur. İlk ve orta eğitimini Bergama’da alan usta oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini ortaokul yıllarında Bergama Halk Eğitim Merkezinde oynadığı tiyatro oyunları ile kazanmıştır. Daha sonra Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitiren Sümer, konservatuvarın son yılında devlet tiyatrosu sanatçısı olmuştur.

Serkan Kuru – Savaşçı Astsubay Ali Çekiç

serkankuru-savasci--4-sezon-yeni-oyuncusu

Serkan Kuru da Savaşçı yeni sezon oyuncularından birisi. Başarılı oyuncu, Kılıç Timinin yeni üyesi Astsubay Ali Çekiç karakterini canlandıracak.

Savaşçı Dizisinde Astsubay Ali Çekiç Karakterini Oynayan Serkan Kuru Kimdir?
Serkan Kuru, 18 Haziran 1978 Bursa’nın İznik ilçesinde doğmuştur. Oyuncu Gökcan Gökmen ile evli olan Kuru’nun Vera isminde bir kız çocuğu vardır. Balıkesir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde mezun olan Serkan Kuru, Bahtiyar Ölmez, Meleklerin Aşkı gibi birçok dizide karşımıza çıkmıştır.

Ogeday Girişken / Savaşçı Astsubay Demir Döğer

ogeday-girisken-savasci-4-sezon-oyuncusu

Survivor 2017’nin birincisi olarak karşımıza çıkan Ogeday Girişken, Savaşçı’ya giren yeni karakterlerden Astsubay Demir Döğer’i canlandıracak.

Savaşçı’da Astsubay Demir Döğer’i Oynayacak Ogeday Girişken Kimdir?

İlk dizi deneyimini 1 Litre Gözyaşı dizisinde canlandırdığı Teoman karakteri ile yaşayan Ogeday Girişken, Savaşçı dizisinin 4. Sezonunda oyunculuk deneyimini yeniden yaşayacak.

Bahadır Buyruk – Astsubay Çavuş İlhan Yazır

bahadirbuyruk-savasci-4-sezon-oyuncuları

Savaşçı dizisinin kalıcı karakterlerinden birisi olacağı belirtilen Astsubay Çavuş İlhan Yazır’ı oynayacak olan oyuncu Bahadır Buyruk olacak.

Savaşçı Dizisinde Astsubay Çavuş İlhan Yazır’ı Oynayacak Bahadır Buyruk Kimdir?

Bahadır Buyruk, 1991 Elazığ doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakultesi Tiyatro Bolumu Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olan Buyruk, son olarak Show TV’de yayınlanan Nöbet dizisinde karşımıza çıkmıştı.

Gökçen Gökçebağ / Savaşçı’nın Yeni Kötü Adamı Markus

gokcengokcebag-savasci-4-sezon-yeni-oyucnusu

Savaşçı dizisinde her sezon olduğu gibi bu sezonun da kötü adamı var. Savaşçı Yeni Gelen Oyuncular arasında Gökçen Gökçebağ da yer alıyor. Gökçen Gökçebağ 4. Sezonun yeni kötü adamı Markus karakterini oynayacak.

Savaşçı’da Kötü Adam Markus’u Oynayacak Gökçen Gökçebağ Kimdir?

Son olarak 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinde karşımıza çıkan Gökçen Gökçebağ, 2002 Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2008 yılında New School for Drama’da oyunculuk yüksek lisans programını bitirmiştir. Şahan Gökbakar’ın Ceren ile Celal filmi ile Türkiye’ye dönen Gökçen Gökçebağ, Aşkın Kanunu, Şehrin Melekleri ve Not Defteri dizilerinde rol almıştır.

Seçil Buket Akıncı / Tümgeneral Ahmet Kutalmış’ın Kızı Ayça

Savaşçı Yeni Gelen Oyuncular seçil-buket-akıncı-savaşçı-Tümgeneral-Ahmet-Kutalmış'ın-Kızı-Ayça

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Seçil Buket Akıncı’da Savaşçı Yeni Gelen Oyuncular kadrosuna katılan oyunculardan birisi. Seçil Buket Akıncı, Savaşçı’da Tümgeneral Ahmet Kutalmış’ın kızı Ayça karakterini canlandıracak.

Savaşçı Dizisinde Tümgeneral Ahmet Kurtalmış’ın Kızı Ayça’yı Oynayan Seçil Buket Akıncı Kimdir?

Savaşçı 4. Sezon Konusu Nasıl Olacak?

Savaşçı 4. Sezonda Türkiye’ye karşı kurulmuş olan terör örgütlerinin hepsi birleşerek büyük bir harekat güç elde etmeyi amaçlayan uluslararası bir terör ağına karşı amaçlamaktadırlar. Kılıç Timi her zaman olduğu gibi bu harekata karşı ülkelerini savunmak için büyük çaba sarf edeceklerdir.

Ancak örgütün yaptığı her hamle, tehlikenin ne kadar ciddi boyutlarda olduğunu gösterirken, Kılıç Timi bu hamleleri bozacak ve ne pahasına olursa olsun, bu terör odaklarına aman vermeyecek.

Savaşçı 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Savaşçı dizisi 13 Ekim Pazar gününde saat 20.00’da Fox TV ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

Savaşçı’dan 3. Sezonda Ayrılan Oyuncular

  • Burç Kümbetlioğlu ( Şehit Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat)
  • Uğur Biçer(Şehit Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş)
  • Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak)
  • Tevfik Erman Kutlu (Çeto)
  • Sema Şimşek (Roza)
  • Esra
  • Alma Terzic (Pia)
  • Burak Sarımola (Temo)
  • Hakan Dinçkol(Turan Hüseyinoğlu)
  • Alican Albayrak (Teğmen Murat)
  • Çağrı ŞENSOY (Kürşat)
  • Doruk Şengezer (Savaşçı Lazar)
  • Deniz Çom(Savaşçı Elsa)
  • Ali İL(Murat Kopuz)
  • Onur Özaydın(Kubilay)
  • Sanem YELES (Birsen)

Savaşçı Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu

Savaşçı 4. Sezon / 77. Bölüm Fragmanı

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dizilerin Yayın Tarihleri Belli Oldu

İşte Çukur’un Yeni Sezon Oyuncuları

Türkiye’ye Gelen Hintli Oyuncular

Bir Cevap Yazın