Neslihan Atagül Yeni Dizi Gecenin Ucunda İle Dönüyor! İşte Konusu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Neslihan Atagül Yeni Dizi Gecenin Ucunda İle Dönüyor!

Neslihan-Atagül-yeni-dizi

Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül Yeni Dizi Gecenin Ucunda ile Ekranlara Dönüyor!

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinden yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül yeni dizi Gecenin Ucunda ile ekranlara dönüyor. Geçirgen Bağırsak sendromu nedeniyle kötü günler geçiren güzel oyuncu, o dönem ciddi kilo kaybı yaşamıştı. Şu sıralar yeni dizisi için yeniden Star TV ile anlaştığı belirtilen Atagül, ünlü yazar Peride Celal’in Gecenin Ucunda romanından ekrana uyarlanacak dizide rol alacak. Peki, Neslihan Atagül’ün yeni dizisi Gecenin Ucunda nasıl bir dizi olacak? Konusu ne? Ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Partneri kim olacak? İşte Neslihan Atagül’ün yeni dizisi Gecenin Ucunda konusu ve oyuncuları ile ilgili detaylar.

Gecenin Ucunda Dizisi Konusu / Romanın Hikayesi

neslihan-atagül-gecenin-ucunda-dizisinde-partneri-kim-olacak

Star TV 2022 – 2023 sezonunda yayınlanması beklenen Gecenin Ucunda kitabının yazarı Peride Celal, romanını “Yazdığım en güzel aşk romanı” olarak tanımlamıştır. Gecenin Ucunda Romanın genel konusu aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’nin etkileyici öyküsünü anlatıyor. Kitaplardan uyarlama diziler kategorisinde yer alacak olan Gecenin Ucunda dizisinin konusu da romanla aynı doğrultuda ilerleyecektir.

Gecenin Ucunda Kitabının Kısa Özeti

İlk defa 1963 yılında Gecenin Ucunda Işık adıyla yayınlanan romanı yazarı Peride Celal 1996 yılında yeniden gözden geçirerek adını Gecenin Ucunda olarak kısaltmış ve yeniden düzenlenmiştir.

peride-celal-gecenin-ucunda-kitabının-konusu-ne

Peride Celal Gecenin Ucunda Işık kitabının adının kısalmasının nedenini ise şöyle açıklamıştır;

“Gecenin Ucunda Büyük Bir Aşk Romanı”

“Adını kısaltmakla iyi yaptığımı sanıyorum. Bu romanın yazıldığı yıllarda gençtik, inançlıydık, ışığa varabileceğimizi sanıyorduk. Işık; özgürlük, uygarlık, insanlık demekti; bir umuttu. Kırk yılı aşkın bir zaman içinde ışığı arayıp durduk. Ve o, sönükleşerek uzaklaştı bizden. Yüksek kat burjuvazisi, sahte dindarlar, çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen politikacılar, parlak yaşamlar içine düşürdükleri genç insanları daha da kolay avlıyorlar günümüzde. Romanın kahramanı Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında başarılı olabilecek mi? Kuşkuluyum. Gecenin Ucunda, büyük bir aşk romanı aynı zamanda. Bunu da eklemeliyim. Öyle olması da ayrıca hoşuma gidiyor. Bana kalırsa, bu roman yazdığım en güzel aşk romanıdır.”

Neslihan Atagül’ün Gecenin Ucunda Dizisinde Partneri Kim Olacak?

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği yönetmeni ve diğer oyuncu kadrosunun önümüzdeki günlerde belli olacağı Gecenin Ucunda dizisinin senaryosunu Emre Özdur ve Başar Başaran kaleme alacak. Büyük merakla beklenen dizide Neslihan Atagül’ün partnerinin kim olacağı sorusuna gelirsek, konuyla ilgili Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif götürüldüğü iddia edildi. Bununla birlikte Kıvanç Tatlıtuğ’un yine bir kitaptan uyarlama dizi olacak olan Kral Kaybederse dizisi oyuncuları arasında adının geçmesi iddiaları çürütüyor.

Gecenin Ucunda Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni sezonda Star TV’de ekrana gelecek olan dizinin yayın tarihinin yaz sezonun geçmesiyle başlayacak 2022 – 2023 sezonunda olacağı tahmin ediliyor. Dizi ile ilgili gelişmeleri Film Dizi Haber sitemizde ve yazımızda olacak.

Bir Cevap Yazın