Aman Reis Duymasın Filmi Konusu ve Oyuncuları Kimler? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Aman Reis Duymasın Filminin Yayınlanan İlk Tanıtımı Olay Oldu!

aman-reis-duymasın-filmi-konusu-ve-oyuncuları

Aman Reis Duymasın Filmi Konusu

ATV’nin 5 sezondan bu yana devam eden fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncularından bomba bir film projesi geldi. Dizinin hikayesinin tersine komedi ağırlıklı olan filmin ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. EDHO oyuncu kadrosunun hemen hepsinin yer aldığı film bu kez seyircisini güldürmeyi hedefliyor. Aman Reis Duymasın Konusu ile Oyuncu kadrosunda kimler var, Ne zaman hangi tarihte vizyona / gösterime girecek? İşte Aman Reis Duymasının hikayesi, oyuncu kadrosu, başlama tarihi ve ilk tanıtım fragmanı ve tüm detaylar.

EDHO Başrol Oyuncularından Büyük Sürpriz

aman-reis-duyamasın-fragman

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ dizisinin tüm heyecanıyla yayınlandığı bu günlerde dizinin başrolünde oynayan oyunculardan gelen film haberi dizinin sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı. Adının Aman Reis Duymasın olduğu filmde ekibin Hızır Reis’in haberi olmadan çıktıkları tatilde başına gelen talihsiz olayları beyaz perdeye taşıyor. Edho karakterlerini bambaşka bir şekilde göreceğimiz filmin gösterim tarihi için geri sayım başladı.

Aman Reis Duymasın Oyuncu Kadrosunda Hangi EDHO karakterleri Var?

ATV’nin reyting rekortmeni dizisinin karakterlerini beyazperdeye taşıyan projede yer alan karakterler aslında diziye renk katan karakterler ön plana çıkıyor.

İşte Aman Reis Duymasın Filmi Oyuncuları

aman-reis-duymasın-filmi-oyuncuları-ve-konusu-
  • Oktay Kaynarca / Hızır Reis
  • Ozan Akbaba / İlyas Hızırbeyli
  • Emir Benderlioğlu / Behzat Façalı
  • Savaş Özdemir / Tipi / Murat İspirli
  • Hakan Karsak / Enişte /
  • Mustafa Üstündağ / Boran
  • Tevfik Erman Kutlu / Tekin
  • Ömer Kurt / Zafer Zaralı
  • Bekir Çiçekdemir
  • Sabahattin Yakut
  • Ceren Benderlioğlu / Ömür Façalı
  • Sevinç Gülşen Akyıldız / Hatice Kalkandere
  • Sevil Akı / Emine İspirli
  • Berna Üçkareler
  • Ezgi Esma Kürk

Aman Reis Duymasın Filminin İlk Tanıtımı Olay Oldu!

aman-reis-duymasın-tanıtım-fragmanı

Yapımcılığını Sinehane’nin üstlendiği Onur Tan’ın yönetmenliğini yaptığı senaryosunu Bahadır Özdener’in yazdığı Aman Reis Duymasın filminin Oktay Kaynarca’nın da olduğu ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada büyük olay olan Traserı, Edho Youtube kanalında yaklaşık olarak 2 buçuk milyondan fazla kişi izledi.

Bu Sefer EDHO kadınları da Suçun İçerisinde Oluyor!

aman-reis-duymasın-filmi-kimler-var

Aman Reis Duymasının yayınlanan ilk tanıtımında bizi şaşkına çeviren görüntüler yer alıyor. Zira dizide her ne kadar gündeme yön verseler de suçtan uzak duran EDHO kadınları bu sefer silahı ellerine alıyorlar. Hızır Reis’den gizli tatile çıkan ekibin başına adeta pişmiş tavuğun başına gelmeyenler geliyor. Başları derde giren ve polis tarafından tutuklanan ekibin imdadına yine Hızır Reis yetişiyor. Ancak Hızır Reis öyle şeyler duyuyor ki aklı almıyor. Günün sonunda Hızır Reisi karşılarında gören ekip ne yapacağını şaşırıyor.

Hızır Reis’in Tanıtımda Damga Vuran Replikleri

aman-reis-duymasın-replikleri

Tanıtımda polis müdürü ekibin işledikleri suçları sıralarken Hızır Reis de büyük bir şaşkınlık yaşıyor. İşte Hızır Reis’i adeta şoktan şoka sokan ilginç diyaloglar.

  • Kadınlar mı ateş açmışlar?
  • Zafer bi köpeği mi ısırmış?
  • Taziye evini mi basmışlar?
  • Narkotik operasyonunda mı ele geçirilmişler?

Aman Reis Duymasın Filmi Ne Zaman Gösterime Girecek? Vizyon Tarihi ne?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ana karakterlerinin yer aldığı merakla beklenen Aman Reis Duymasın Filmi vizyon tarihi 13 Aralık 2019 olacak. Film tüm sinemalarda gösterime girecek. Tanıtımları milyonlarca kişi tarafından izlenen filmin gişe başarısının nasıl olacağı şimdiden merak konusu.

Aman Reis Duymasın Nerede Çekildi?

aman-resi-duymasın-nerede-çekildi

Reisleri duymadan çıktıkları tatilde başlarına olmadık işler gelen kahramanlarımızın renkli maceralarını anlatan Aman Reis Duymasın filmi İstanbul ve Balıkesir’in Erdek ilçesinde 4 haftaya yakın bir sürede çekildi.

Aman Reis Duymasın Filminin Konusu / Hikayesi

ATV’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosu tarafından çekilen Aman Reis Duymasın filmi aslında Oktay Kaynarca’nın dizide canlandırdığı Reis karakterine bir gönderme niteliğinde. EDHO’nun ünlü karakterleri eşlerini de alarak sessiz sedasız Hızır Reis’den gizli bir tatile çıkarlar. Ancak daha deniz otobüsünden iner inmez talihsizlikler kahramanlarımızın peşini bırakmaz. Buna karşın inatla yapacakları tatilden vazgeçmeyen ekibin başlarına gelmeyen kalmaz.

aman-reis-duymasın-gösterim-tarihi

En Büyük Korkuları Tüm Olan Bitenden Hızır Reis’in Haberdar Olmasıdır!

Daha yolun başındayken talihsizliklerin peşlerini bırakmağı ekip, tüm olumsuzluklara karşın inatla planladıkları tatili her ne olursa olsun yapmaya kararlıdırlar. Yönettikleri büyük dünyanın tam tersi olan tatil kasabasında başlarına gelemedik kalmaz. Yaşadıkları macera sonunda kendilerini hapiste bulurlar. Ancak en büyük korkuları başlarına gelenleri büyük Reis Hızır Çakırbeyli’ni duymasıdır.

Aman Reis Duymasın Filmi Künye

Türü: Komedi – Macera
Yapım Yılı: 2019
Yapım Şirketi: Sinehane
Yönetmeni:Onur Tan
Senaryo Yazarı:Bahadır Özdener
Gösterim / Vizyon Tarihi:13 Aralık 2019
Orijinal Dili:Türkçe
Ülkesi:Türkiye

Aman Reis Duymasın Kamera Arkası / Set Görüntüleri

BU TAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

EDHO’ya Yeni Oyuncular Giriyor

TRT 1’de Yeni Bir Tarihi Dizi Başlıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezon Oyuncuları

EDHO 7. Sezon Oyuncuları

Bir Cevap Yazın