Site icon Film Dizi Haber

Yeni Sezon Dizilerinin Başlama Tarihleri Belli Oldu!

Yeni-Sezon-Dizileri-Ne-Zaman başlayacak 2022

Yeni Sezon Dizileri Ne Zaman Başlayacak? Heyecan Dorukta!

Her yılın yeni sezonunda başlayacak diziler gerek oyuncu kadrosu gerek konularıyla seyircilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Atv, Kanal D, Star TV, Fox TV, TRT 1, Kanal 7 ve TV 8 gibi televizyon kanallarında gösterilmeye başlayacak olan eski ve yeni diziler için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2021 Eylül ayında başlayacak 2022 Kış sezonunda yine birbirinden iddialı televizyon dizileri izleyicinin beğenisine sunulacak. Bunlardan bazıları uzun yıllar karşımızda olacakken bazılarının yayın hayatları ne yazık ki kısa sürecek. Peki, yepyeni konuları ve oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkacak olan diziler ne zaman başlayacak? Yeni sezon dizileri ne zaman başlayacak? Sorularının cevabıyla 2022 Yeni Dizileri Başlama tarihleri ve 2021 -22 dizilerin yeni bölümleri başlama tarihini yazımızda bulabilirsiniz.

2022 Dizileri Başlama Tarihi

Eski Dizilerin Yeni Sezon Başlama Tarihleri

Geçmiş sezondan (2021) tatile giren ve bu sezon (2022) kaldığı yerden devam edecek eski dizilerin başlama tarihi izleyici tarafından her zaman sabırsızlıkla beklenmektedir. Bu başlığımızda 2021 Kış sezonunda sezon finaline giren dizilerin başlama tarihlerini sizlerle paylaşacağız.

ATV Dizileri Yeni Sezon Başlama Tarihi

Bir Zamanlar Çukurova, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi kemikleşmiş dizilerin kanalı olan ATV’nin geçtiğimiz sezon finali yapan dizileri yeni sezonda da yeni hikayelerle seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Milyonların sabırsızlıkla beklediği fenomen dizilerin Eylül 2021’de yeni sezonları izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Dizilerin yayın tarihleri net olarak şu an belli olmasa da tarihler belli olduğunda yazımızda olacak.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Bir Zamanlar Çukurova (4. Sezon)9 Eylül 2021 Perşembe
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (6. Sezon)Eylül 2021 (Final Kararı Alındı)
Kardeşlerim (2. Sezon)11 Eylül 2021
Kuruluş Osman (3. Sezon)6 Ekim 2021 Çarşamba

FOX TV Dizileri Başlama Tarihi

FOX TV’nin geçtiğimiz sezondan bu sezonda devam eden dizilerinden Yasak Elma’nın yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz sezon (4. Sezon) finalinde patlama sonrasında ölen Hasan Ali ile Zehra ile Feride ve Kaya’da dizinin yeni sezonunda (5. Sezon) olmayacak.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Son Yaz (2. Sezon)18 Eylül 2021Cumartesi
Yasak Elma (5. Sezon)13 Eylül 2021 Pazartesi
Kanal D Dizileri Başlama Tarihi

Geçtiğimiz sezon başarılı Uyarlama Dizilerle seyirciden tam not alan Kanal D’nin eski dizileri yeni sezonda start vermek için geri sayıma başladı. Eylül ayının girmesiyle başlayan yeni sezon çekimlerinden ilk görüntüler gelmeye başladı bile. Kanalın Camdaki Kız romanından ekrana uyarlanan dizisinin yayın tarihi belli oldu bile. İkinci sezon tanıtım fragmanı yayınlanan heyecanla beklenen dizi 9 Eylül 2021 Perşembe akşamı seyirci karşısına çıkacak. Kanal D Dizilerinin bazılarının yeni bölümlerinin yayın tarihi henüz netleşmese de 2022 kış sezonun başlamasıyla Eylül 2021’de seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Arka Sokaklar (16. Sezon)17 Eylül 2021 Cuma
Camdaki Kız (2. Sezon)9 Eylül 2021 Perşembe
Sadakatsiz22 Haziran 2021 Çarşamba
Show TV Dizileri Başlama Tarihi

Geçtiğimiz sezon Çukur, Ramo, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Alev Alev gibi sevilen dizileri final yapan Show TV yeni sezonda yeni dizilerle seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Star TV Dizileri Başlama Tarihi

Yaz sezonunda Ada Masalı ve Kazara Aşk dizileriyle seyirciye keyifli dakikalar yaşatan Star TV’nin geçtiğimiz sezondan devam eden dizisi bulunmuyor. 2021 sezonunda tüm dizilerinin final yapmasıyla yeni sezonda devam eden dizisi bulunmayan Star TV yepyeni projelerle seyirci karşısına çıkmayı planlıyor.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Kaderimin Oyunu3 Aralık Cuma
TRT 1 Dizileri Başlama Tarihi

Büyük bütçeli tarihi dizilerle seyircinin beğenisini kazanan TRT 1 eski dizilerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon başlayan heyecanla beklenen TRT dizileri Eylül 2021 yayınlanmak için gün sayıyor. Peki, TRT 2022 sezonu yeni dizileri zaman başlayacak? Detaylar aşağıdaki tabloda.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Bir Zamanlar Kıbrıs Zafere Doğru (2. Sezon)15 Ekim Perşembe
Gönül Dağı (2. Sezon)11 Eylül Cumartesi
Masumlar Apartmanı (2. Sezon)14 Eylül 2021 Pazartesi
Teşkilat (2. Sezon)26 Eylül Pazar
Tozkoparan İskender (2. Sezon)Yakında
Uyanış Büyük Selçuklu Final Yapacak (2. Sezon)Dizi Uyanış Alparslan olarak devam edecek.
TV 8 Dizileri Başlama Tarihi
Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Kırmızı Oda (2. Sezon)17 Eylül 2022 Cuma

Yeni Sezon Dizilerinin Başlama Tarihi

2022 Yeni sezon dizilerinin ne zaman başlayacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Okulların başlamasıyla izleyicilere merhaba diyecek olan yeni sezon, ilgi çekici yeni dizilerin başlayacakları tarihin yaklaştığının da habercisi oluyor. Peki, 2022 sezonunda yeni diziler ne zaman başlayacak?

ATV Yeni Dizileri Başlama Tarihi

Geçtiğimiz sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova, Kuruluş Osman ve Kardeşlerim gibi en çok izlenen Türk dizilerine imza atan ATV’den 2022 sezonunda da çok konuşulacak diziler geliyor. Bu dizilerden birisi Hercai dizinin Reyyan’ı Ebru Şahin ile Sefirin Kızı dizinin Kavruk’u Edip Tepeli’nin başrolünü paylaşacağı Destan dizisi olurken, diğeri Kurtlar Vadisinin yaratıcısı Osman Sınav’ın projesi Yalnız Kurt dizisi olacak. Dizinin başrolünü; Afili Aşk dizisinden tanıdığımız Hasan Denizyaran ile Cihan Ünal Paylaşacak. Yalnız Kurt, aksiyon türünde destansı bir hikayenin ekrana yansıması olarak karşımıza çıkacak.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Destan23 Kasım 2021
Yalnız KurtYakında
Fox TV Yeni Dizileri Başlama Tarihi

2021 sezonunda yayınladığı dizilerde istenilen beklentiyi sağlayamayan FOX TV, Yasak Elma ve Son Yaz dizileri dışındaki tüm dizileri için final yapma kararı almıştı. 2022 sezonuna bomba dizilerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan FOX TV, Evlilik Halkında Her Şey, Mahkum, Metresler, Kanunsuz Topraklar gibi uyarlama diziler ile El Kızı, İmkansız, Uzak Şehrin Masalı gibi ilgi çekici dizileri izleyicinin beğenisine sunacak. Peki, Fox TV yeni sezon dizileri ne zaman başlayacak?

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Ayrılık / Evlilik Hakkında Her Şey21 Eylül 2021
El Kızı23 Ekim 2021
Elbet Bir Gün7 Ekim Pazar
Evlilik Hakkında Her Şey21 Eylül 2021 Salı
İmkansızYakında
Kanunsuz Topraklar29 Ekim 2021 Çarşamba
MahkumYakında
Metresler / Yalancı ve Mumları30 Eylül 2021 Perşembe
Uzak Şehrin Masalı12 Eylül 2021 Pazar
Misafir4 Kasım 2021 Perşembe
Kanal D Yeni Dizileri Başlama Tarihi

Fenomen dizisi Arka Sokaklar, çok izlenen uyarlama dizileri Sadakatsiz ve Camdaki Kız ile geçtiğimiz sezona damga vuran Kanal D, bu sezon Kırık Hayatlar adlı günlük dizi ve avukatların hayatlarını konu alacak hukuk dizisi yargı ile seyirci karşısına çıkacak. Peki, Kanal D yeni sezon dizileri ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Kırık Hayatlar23 Ağustos 2021 Pazartesi
Yargı19 Eylül 2021 Pazar
Üç Kız KardeşYakında
Show TV Yeni Dizileri Başlama Tarihi

Geçtiğimiz sezon fenomen dizisi Çukur’a final yapan Show TV, Üç Kuruş adlı iddialı bir diziyle ekranlara gelmeyi planlıyor. Show TV’de bu sezon Aziz İçimizden Biri ve uyarlama dizi Yalancı da ekranlarda olacak. Peki, Show TV yeni sezon dizileri ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Aziz5 Kasım 2021
İçimizden Biri12 Eylül Pazar
Üç Kuruş1 Kasım 2021
Yalancı17 Eylül 2021 Cuma
Bir Gece Ansızın2022 İlk ayları
Star TV Yeni Dizileri Başlama Tarihi

Star TV geçtiğimiz sezon tüm dizileri için final kararı alarak yeni sezona yeni dizilerle başlamaya hazırlanmıştı. 2022 sezonunda Star TV’den ilk yeni dizi haberi geçtiğimiz günlerde geldi. Başrolünü; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın paylaşacağı Suçlu dizisi polisiye türünde seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Benim Hayatım1 Kasım 2021
Suçlu / Sana Söz29 Ekim 2021
Annemizi SaklarkenYakında
TV 8 Yeni Dizileri Başlama Tarihi

TV 8 kanalı geçtiğimiz sene yayınlanmaya başlayan Kırmızı Oda dizisi ile geniş izleyici kitlesine sahip oldu. Survivor ve Master Chief TV programlarıyla da büyük başarı sağlayan kanalın henüz 2022 sezonu için yeni bir dizi başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstleneceği Yalı Çapkını dizisi oldu.

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Yalı ÇapkınıYakında
TRT 1 Yeni Dizileri Başlama Tarihi

Tarihi dizileriyle büyük bir izleyici kitlesine sahip olan TRT, 2022 sezonunda yeni tarihi dizilerini seyircinin beğenisine sunacak. Geçtiğimiz sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ilgi çeken TRT bu sezon dizinin farklı bir versiyonu ile karşımıza çıkacak. İsmi Uyanış Alpaslan olacak olan dizi Melikşah’ın babası Sultan Alparslan’ın hayatını konu alacak. TRT’de Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli, Altay, Hay Sultan, Mahsusa Trablus gibi diziler de izleyiciyle buluşmak için gün sayacak. Peki, TRT 1 yeni diziler ne zaman başlayacak?

Dizinin Adı2022 Yeni Sezon Başlama Tarihi
Altay Yakında
Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram VeliYakında
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı16 Eylül 2021 Perşembe
Hay SultanYakında
MevlanaYakında
Trablusgarp / Mahsusa TrablusYakında
Uyanış AlparslanYakında

2022’de Yeni Başlayacak Türk Dizileri / Show- Atv- Star – Fox TV – Kanal D için Tıklayınız.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version