2017'de Yeni Başlayacak Diziler ve Kanalları Belli Oldu! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bu sezon yeni başlayacak diziler ve kanalları belli oldu

yeni-başlayacak-diziler

2017’de YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER

Televizyon kanallarının 2017 yılı için izleyici ile buluşturmayı planladıkları 2017’de yeni başlayacak diziler ve kanalları belli olmaya başladı. Yeni yılın girmesiyle pek çok alanda olduğu gibi Televizyon Dünyasında da yenilikler ortaya çıkmaya başladı. Eylül ayını sonlarına doğru yeni sezon yayınına başlayan kanallar, yeni yılın başlamasıyla yeni projelerinin tanıtımlarını yapmaya başladılar bile.

Bu Sezon Başlayacak Dizi Listesi

Şubat ayının sonlarına yaklaştığımız bugünlerde bazı diziler yayınlanmaya başlarken bazı diziler ise izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Yeni sezonda önümüzdeki günlerde başlayacak olan diziler ve kanalları ise şöyle; Fİ Çİ Pİ – Star TV, Kırlangıç Fırtınası –  Aşk ve Gurur – Show TV Dizileri; Şevkat Yerimdar – Fox TV, Evlat Kokusu – Kanal D, Fazilet Hanım ve Kızları, İstanbullu Gelin – Star TV,  Çember – Star TV, Şampiyon – Show TV, Yeni Gelin – Show TV,  İsyan 34, Hayat Köprüsü, Çoban Yıldızı, Esaretim Sensin.

Star TV’de Başlayacak Diziler

İÇİMDEKİ FIRTINA

2017’de Star TV’de yeni başlayacak diziler arasında İçimdeki Fırtana dizisi de yer alıyor. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı ekranlara gelen iddialı dizi ilk bölümünde beklenen başarıyı sağlayamadı. İçimdeki Fırtına işk bölümüyle adeta reyting şoku yaşarken, reyting sıralamasında AB grubunda 43. sırada yer aldı. Baş rollerini Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Merve Boluğur‘un paylaştığı dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Mehmet Özgür, Levent Can, Tarık Papuçcuoğlu,  Bilge Şen, Servet Pandur ve Hatice Aslan yer alıyor.

İÇİMDEKİ FIRTINA KONUSU

içimdeki fırtına konusu

Çocukluk yaşamları boyunca çok iyi anlaşan iki kız kardeşin büyümeleriyle bir birlerine nasıl düşman olduklarının hikayesinin anlatıldığı dizide ardı sıra gelişen beklenmedik olaylar ve ortaya çıkan sırlar dikkat çekiyor.

İSTANBULLU GELiN

Star Tv’nin Dram, Aşk türündeki dizisi İstanbul’llu Gelinin yayın tarihi olarak Şubat ayı belirtilmişti. İstanbullu Gelin Oyuncuları içinde baş rolü Özcan Deniz ve Aslı Enver yer alırken dizinin hikayesi de ilgi uyandırıyor.

İstanbullu Gelin Konusu

istanbullu gelin konusu

İstanbullu Gelin, küçük yaşta annesiz ve babasız kalan, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın (Aslı Enver) aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a (Özcan Deniz) aşık olması ve Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi konu alıyor.  Büyük şehirde yetişmiş, özgürlüğüne düşkün Süreyya ve modern görüntüsüne rağmen ailesine ve geleneklere sıkı sıkıya bağlı Faruk arasındaki aşk, daha ilk dakikadan itibaren pek çok sınavdan geçecektir.

FOX TV’de Başlayacak Diziler

FOX TV’nin 2017’de yeni başlayacak diziler listesinde birbirinden iddialı Türk Dizileri yer alıyor.

KIRLANGIÇ FIRTINASI

FOX TV’nin iddialı dizileri arasında yer alan Kırlangıç Fırtınası, edinilen bilgiye göre bir dram dizisi olarak izleyici karşına çıkacak.  Dizinin senaryosunun yazması için Karagül dizisinin senaristi Erkan Birgören ile anlaşıldığı öğrenilen dizinin yönetmenliğini, Emine Fulya Yavuzoğlu gerçekleştirecek.

Kırlangıç Fırtınası oyuncuları;

kırlangıç fırtınası konusu

Meltem Cumbul, Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç, Emel Çölgeçen, Uğur Demirpehlivan,Deniz Bolışık, Perihan Ünlücan, Haluk Cömert, Tülin Yazkan, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Atakan Yarımdünya gibi isimler yer alacak.

Kırlangıç Fırtınası Konusu

ÇOBAN YILDIZI

çoban yıldızı oyuncuları ve kadrosu

Fox TV’de yayınlanacak dizinin yapım firması MOST Production. Yönetmenliği Gül Oğuz tarafından gerçekleştirilecek. Senaryosu Gülizar Irmak tarafından yazılan Çoban Yıldızı’nın oyuncu kadrosunda; Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Menderes Samancılar, Selim Bayraktar, Serhat Özcan ve Feyza Işık gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Show TV’de Başlayacak Diziler

2017’de yeni başlayacak diziler listesinde Show TV’nin yeni dizileri geniş yer alıyor.

AŞK VE GURUR

Yazar Jane Austen’in dünyaca ünlü romanı Aşk ve Gurur adlı romanın uyarlaması olan dizi Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yapımcılığı Limon Film tarafından üstelenilen dizinin tanıtım fragmanı yayımlanmaya başladı. Aşk ve Gurur oyuncuları arasında baş rolü Güllerin Savaşı dizisinin Gülru’su Damla Sönmez ve başarılı oyuncu Mert Fırat canlandıracak.

Aşk ve Gurur Konusu

aşk ve gurur konusu

Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin beş çocuğundan birisi olan Zeynep, Murat’ın evlilik teklifi sonrasında tanıştığı Kenan arasında kalır. Bir tarafta çocukluğundan beri aşık bir adam Murat dururken diğer tarafta İstanbul’un köklü ve zengin ailelerinden birinin genç varisi Kenan vardır. Yol ayrımında olan ve açık denizler ve güvenli limanlar arasında bir seçim yapmaya çalışan Zeynep, aşkı yeniden sorgulamaya başlar. Aşkı ve Kenan’ın güçlü çekimi arasında kalan Zeynep nasıl bir karar verecektir. Aşk ve Gurur, Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesidir.

YENİ GELİN

yeni gelin konusu

Yapımcılığı Süreç Filmin yapacağı Yeni Gelin Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizinin senarist ve yönetmenliğini ünlü yönetmen Ersoy Güler üstleniyor. Yılın en ses getirecek dizisi olması beklenen Yeni Gelin Oyuncu kadrosunda; Tolga Mendi, Zeynep Kankonde,  Esin Gündoğdu, Sema Keçik, Murat Kocacık ve Brezilyalı güzel Jessica May Drociunas yer alacak. Geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlayan yeni dizinin yayınlanacağı tarihle ilgili meraklı bekleyişi sürüyor. Yeni Gelin Konusu; Şehirli genç bir kızın evlendikten sonra yeni gelinlik hallerini ele alıyor.

Fİ Çİ Pİ

Yazar Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve aynı adı taşıyan dizinin senaryo çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi. AY Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin yönetmen koltuğunda Mert Baykal oturuyor. Dizinin henüz çekimlerine başlanmamasına rağmen tanıtım fotoğrafları oldukça ses getirdi. Türkiye’nin ilk özgün dijital dizi projesi olan Fi Çi Pi, 60 dakikalık 13 Bölümden oluşacak.

show-tv-dizileri-fi

Fi Çi Pi Oyuncuları
Seranay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven,  ve Berrak Tüzünataç olacak.

Fİ Çİ Pİ KONUSU

Fi, deneyimin içinde kaybolmak yerine korkmadan deneyime sahip olmanın yolculuğudur. Kitabım içinde bulunan manipülasyon, aldatma ve aldanma hikayeleri izleyicinin dikkatini çekeceğe benziyor.
Çi, kendine gelmek için burada olduğunun farkına varabilenlere yazılan bu kitap, Fi ile çıkılan yolculuğun tek durağıdır. Çi, sadece farkındalığa
giden değiştirilen ve mutlaka geliştiren bir yoldur. Macera, intikam ve ihtiras temelini oluşturmaktadır.

Pi, üçlemenin 3. kitabı olan Pi, itirafları içerir.

Kanal D’de Başlayacak Diziler

EVLAT KOKUSU 

Edemol Shine Türkiye tarafından yapılan Evlat Kokusu dizisinin yönetmenliğini Erol Özlevi üstleniyor. Senaryosu Endomol Shine Türkiye Yazı Grunu tarafından  kaleme alınan Evlat Kokusu’nun oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Hande Soral, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım yer alıyor.

Evlat Kokusu Konusu

evlat-kokusu--konusu

Amsterdam’da bulunan bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışan Zeyno, âşık olduğu adamdan hamile kalmasıyla sevdiği adam ve çocuğu ile mutlu bir aile kuracaklarını düşünürken, gerçek hayatın kendisi için yaptığı planlardan habersizdir. Zeyno bir anlık öfkesi onu hayallerinden ve evladının kokusundan uzaklaştırır ve Akbaş Ailesi ile arasında koparılması imkânsız bir bağ oluşturur. Evlat Kokusu, büyük hayalinin altında ezilen gencecik masum bir kızdan, cesur, savaşçı ve acımasız bir genç kadına dönüşen Zeyno’nun hikayesini anlatır.

HAYAT  KÖPRÜSÜ

Kanalı henüz netleşmeyen Hayat Köprüsü dizisinin Suriyeli bir ailenin dramatik hikayesinin anlatılacağı belirtiliyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin 3 sezon süreceği belirtiliyor. Çekimlerine Gaziantep’te start verilen Hayat Köprüsü’de dünyaca ünlü pek çok sanatçı ve sporcuların konuk oyuncu olarak yer alacağı belirtiliyor.

Hayat Köprüsü Konusu ve Oyuncuları

Dizinin konusu, Suriye’deki iç savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan ailenin dram yüklü hikayesi oyuncuları için dünyaca ünlü Angelina Jolie, Cristiano Ronaldo ve Nensi Ajram gibi isimlerle görüşüldüğü belirtiliyor. Konuyla ilgili olumlu yanıt aldıklarını belirten yapım şirketinin dizinin çekimlerini başlattı.

ŞAMPİYON

Baş rollerini başarılı oyuncular Özge Özpirinçci ve Tolgahan Sayışman’ın paylaşacağı Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosu ve konusunu ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Güncelleme; Şampiyon dizisi 2019 -2020 Yeni sezonunda TRT1’de Başladı.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hangi Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Bu Sezon Final Yapacak Diziler Belli Olmaya Başladı

2016 – 17’de Hangi Diziler Yayınlanmıştı?

Heyecanla Beklenen Türk Dizilerinin Yayın Tarihleri

İşte 2019’un En Yeni Dizileri