Yeni Başlayacak Diziler 2022 / Kanal D ,Atv, Star, Show, TRT, Fox (Güncel) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2022 Yeni Sezonunda Bomba Diziler Geliyor!

Yeni-Başlayacak-Diziler-2022--2021

Yeni Başlayacak Diziler 2022 Yeni Sezonunda da Hız Kesmeden Devam Ediyor!

2021 Kış sezonun sona ermesine az bir süre kala dizi sektörü hareketlenmeye başlamıştı. Eskiden sadece televizyon kanallarında boy gösteren yerli diziler, online dijital dizi izleme platformlarının hayatımıza dahil olmasıyla geniş bir yelpazede izleyicinin beğenisine sunulmaya başladı. Hal böyle olunca izleyiciler 2022 yeni sezonunda başlayacak olan dizi haberlerini takip etmek ve seçim yapmakta zorlanır oldu. Film Dizi Haber olarak seyircilere şifa gibi gelecek yazımızda; Kanal D, Show Tvi Star Tv, Kanal 7, TRT 1, TV 8 kanallarında Yeni Başlayacak Diziler 2022 güncel listesi ile Netflix, Puhu TV, BluTV, Exxen, Gain, Apple TV, Amazon Prime gibi online kanalların özel yapım dizi listelerine yer verdik.

Hangi Kanalda Hangi Dizi Başlayacak?

Her yıl televizyon kanalarının dizi listelerine pek çok yeni dizi ekleniyor. Özellikle yeni sezonun başladığı dönemlerde ardı sıra gelen yeni dizi haberleri izleyicilerin aklını oldukça karıştırıyor. Zira kısa zaman aralıklarıyla başlayan yeni dizilerin hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağı bir türlü akılda kalmıyor. Yazımızda 2022 sezonunda yeni başlayacak dizilerin kanalları ve başlama tarihlerini bulabilirsiniz.

2022 Yeni Dizilerin Başlama Tarihi Belli Oldu

Yayınlanacağı Kanal Belli Olmayan Yeni Diziler

STAR

star-dizisi-pınar-deniz---uraz-kaygılar-oğlu-yeni-dizi

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu aynı dizide buluşuyor. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan dizi Star adıyla seyirci karşısına çıkacak. Çekimlerinin yaz aylarında yapılacağı konuşulan “Star” kod adlı dizide Uraz Kaygılaroğlu’nun bir polisi, Pınar Deniz ise, ünlü bir kadını oynayacak.

2022 Sezonunda ATV’de Başlayacak Yeni Diziler

HAKİM

Bu sezon ATV’de yeni bir dizi daha başlıyor. Yapımcılığını Limon Filmin üstleneceği yönetmenliğini Erkan Tunç’un üstendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin’in uyarladığı Hakim dizisinin oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, İlayda Alişan ve Burak Dakak ve son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Emir Tuğrul Bozan karakterine hayat veren Yurdaer Okur yer alıyor. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtilen Hakim dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

YALNIZ KURT

yalnız-kurt-dizisi-yeni-başlayacak-diziler-

Yapımcılığını Osman Sınav’ın yapacağı Kurtlar Vadisinden sonra geniş izleyici kitlesine hitap etmesi planlanan Yalnız Kurt dizisi Atv’de yayınlanacak. Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyacak olan Yalnız Kurt dizisi, ilk bölümüyle 28 Ocak Cuma akşamı ATV‘de ekranlara gelecek. Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda; Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay gibi oyuncular rol alacak. Yalnız Kurt detaylı hikayesi ve oyuncularıyla ilgili bilgiler için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Yalnız Kurt Başrol ve Oyuncu Kadrosu

OKUL YOLUNDA / ADI SEVGİ

atv-de-başlayacak-yeni-dizi-okul-yolunda-oyuncuları

Atv’den 2022 sezonunda yeni dizi geliyor! İsmi “Okul Yolunda” olacak dizinin yapımcılığını Koliba Film üstleniyor. Yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yapacağı dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen’in kaleme alacak. Okul Yolunda izinin başrollerinde; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alparslan Çakırbeyli karakteriyle tanıdığımız Yunus Emre Yıldırımer ile Benim Adım Melek dizisinde Kadriye karakteriyle tanıdığımız Hande Kaptan, Fatih Al ve Nihan Büyükağaç yer alacak. Kadına şiddet ve çocuk gelin konularını ele alacak olan Okul Yolunda dizisinin çekimlerine Ocak ayı içerisinde başlanacağı belirtiliyor.

Okul Yolunda’ Dizisinin Adı Değişti!

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği ATV’nin yeni dizisi Okul Yolunda’nın ismi değişerek Adı Sevgi oldu. Senaryosunu Filiz Alpgezmen’in kaleme aldığı, başrollerini Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş’in paylaşacağı dizinin çekimleri devam ediyor.

Adı Sevgi Dizisi Başlıyor!

Elif Türkkan mesleğine tutkuyla bağlı genç bir lise öğretmeni Sarpça’ya tayin olmasıyla başlayan hikayeyi konu alan ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi dizisi 13 Mart 2022 Pazar akşamı seyirciyle buluşacak.

DESTAN

ATV’nin yeni sezonda seyirciyle buluşturmayı planladığı dizilerden birisi de Destan dizisi olacak. Başrolünü geçtiğimiz sezon final yapan Hercai dizisinde rol alan Ebru Şahin’in oynayacağı dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alacak.

destan-dizisinin-çekimleri-başladı

Destan Dizisinin Çekimleri Başladı!

ATV’nin 2022 sezonunda iddialı dizilerinden birisi olarak karşımız çıkan Destan dizisinin oyuncu kadrosu ve dekorlarıyla ilgili hazırlıkları tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan Destan dizisinin yapımcılığını Bozdağ Film üstlenecek. Yapım ve proje tasarımı Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinde yapımcısı olan Mehmet Bozdağ’a ait olan Destan dizisinin başrollerini Ebru Şahin ile Edip Tepeli paylaşacaklar. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstleneceği dizinin senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın kaleme alacak

İKİMİZİN SIRRI

atv-de-yeni-başlayacak-diziler-ikimizin-sırrı

Geçtiğimiz günlerde 3. Tanıtım filmi yayınlanan ATV’nin yeni sezon dizisi İkimizin Sırrı, Marriage Contract adlı Kore Dizisinden uyarlama olarak karşımıza çıkacak. Daha önce Evlilik Sözleşmesi adıyla tanıtılan İkizimin Yerine’nin oyuncu kadrosunda; Leyla Feray, Aras Aydın, Engin Alkan ve Dolunay Soysert yer alacak. Dizi, 7 yaşında kızına bakmak zorunda olan ve amansız hastalığa yakalanan bir annenin vermesi gereken zor bir kararla başlayacak.

Marriage Contract Konusu ve Orijinal dizi izleme linki.

İkizimizin Sırrı Tanıtım Filmi

2021 -22 Sezonunda Fox TV’de Başlayacak Yeni Diziler

Geçtiğimiz 2021 sezonunda yayınladığı dizilerden yüzü gülmeyen FOX TV, 2022 yeni sezonunda iddialı girmeyi planlıyor. Güney Kore yapımı pembe dizi Mistresses, BBC dizisi The Split adlı dizilerin uyarlamasını ekrana taşıyacak olan kanalın yeni sezon dizileri şu şekilde listeleniyor.

KİRACI

dilan-çiçek-deniz-fox-tv-de-başlayacak-kiracı-dizisinde-oynayacak

FOX TV’de başlayacak yeni dizi Kiracı’nın yapımcılığını MF Yapım, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini Nermin Yıldırım üstlenecek. Bir apartmanda yaşayan insanların etkileyici hikayelerini konu alacak ‘Kiracı’ dizisinde başrolü oynayacak oyuncu için Dilan Çiçek Deniz ile anlaşıldığı edinilen bilgiler arasında.

AYŞEGÜL HARİKALAR DİYARINDA

Sezonun ilk aylarından bu yana dizileri için final kararı alan FOX TV’den yeni bir dizi haberi daha geldi. 2022 sezonunda dizilerden yana bir türlü yüzü gülmeyen FOX TV, Ayşegül Harikalar Diyarında adlı diziyle izleyici karşısına çıkacak. Henüz konusu ve oyuncu kadrosu netleşmeyen dizinin pandemiyle birlikte daha çok bağımlı haline gelinen teknoloji ve sosyal medya bağımlılığı işlenecek.

MASUM VE GÜZEL

Geçtiğimiz sezonda Star ekranlarında yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi ile istediği ilgiyi yakalayamayan Özcan Deniz yeni sezonda yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Karagül dizisi gibi birçok başarılı yapıma imza atan Şükrü Avşar ile anlaştığı belirtilen Deniz’in, Kod adı “Masum ve Güzel” olan dizi için çalışmalarına devem ettiği edinilen bilgiler arasında. Masum ve Güzel’in senaryosunu; “Kırgın Çiçekler”, “Aşk ve Mavi” ile “Koca Koca Yalanlar” dizilerinde görev alan Burcu Över yazacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Özcan Deniz oturacak.

masum-ve-güzel-dizisinin-oyuncuları

Masum ve Güzel Dizisinin Konusu

Etkileyici bir kadının hikayesini konu alacak olan Masum ve Güzel dizisinin çekimlerine Eylül ayında .ekileceği planlanırken, dizinin hangi kanalda yayınlanacağı 1. Bölüm çekimlerinden sonra netleşecek.

masum-ve-güzel-oyuncuları-belli-oldu

Masum ve Güzel Dizisinin Oyuncuları Netleşiyor

Yapımcılığını Avşar Filmin üstleneceği Masum ve Güzel dizisinin başrol oyuncuları Sude Zülal Güler ve Doğan Bayraktar oldu. yetimhanede büyüyen iki genç kızın etkileyici hikayesini ekrana taşıyacak olan yeni dizi için Bahar Şahin ve başarılı oyuncu Gülenay Kalkan ile de görüşmeler devam ettiği edinilen bilgiler arasında.

SON NEFESİME KADAR

son-nefesime-kadar-dizisi-oyuncuları

FOX TV 2022 sezonunda yeni bir dizi daha ekranlara getirmek için kolları sıvadı. Daha önce Kefaret dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşil Çayın başrolünü oynayacağı dizinin adı Son Nefesime Kadar olacak. 2022’nin ilk aylarında seyirci karşısında olması beklenen dizide Yeşilçay’a ünlü oyuncu Emre Kınay eşlik edecek. Dizinin yakın zamanda sete çıkması bekleniyor.

MİSAFİR

fox-tv'nin-yeni-dizisi-misafir

FOX TV’nin 2021’in son günlerinde seyirciyle buluşturduğu yeni dizilerden bir tanesi de Misafir dizisi olacak. Başrollerini Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı dizi 11 Kasım 2021’de seyirciyle buluşacak. Kore yapımı Oasis adlı diziden uyarlama olarak karşımıza çıkan Misafir dizisi; Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan Gece karakterine hayat verecek olan (Hazal Kaya) ile eşini yeni kaybetmiş ve üç çocuğu ile kalmış Erdem (Buğra Gülsoy’un) hikayesini anlatacak.

Misafir Dizisi Tanıtım Fragmanı

ELBET BİR GÜN

2021 yeni yayın döneminde FOX TV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak Elbet Bir Gün dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları; Sinem Ünsal ile Burak Yamantürk kısa bir süre için objektif karşısına geçerken çift verdikleri pozlarla şimdiden göz doldurdu. Çiftin verdikleri samimi pozlar sosyal medya büyük ilgi görürken ikilinin enerji ve uyumlarında da övgüler yağdı.

elbet-bir-gün-dizisi-oyuncuları-belli-oldu

Elbet Bir Gün Dizisinin Konusu Ne?

Birbirine aşık çiftin sürprizlerle dolu hayat hikayesini anlatacak olan dizide, Gizem Kılıçlı (Sinem Ünsal) ve Mehmet Kılıçlı (Burak Yamantürk) her ne kadar birbirlerine tutkuyla bağlı olsalar da geçmişlerinden gelen sırlar hem evliliklerini, hem de sevgilerini sınayacak. “Elbet Bir Gün” güçlü kadrosuyla pek çok duyguyu aynı anda yaşatacak, nefes kesen hikayesiyle izleyicinin kalbini fethedecek.

EL KIZI

NTC Medya imzalı El Kızı dizisi Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacaktır. Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu El Kızı dizisinin çekimleri bayramdan sonra Muğla’da başlayacaktır. Senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı El Kızı dizisinin başrolünde kimin oynayacağı ve oyuncu kadrosu merak konusu oluyor. El Kızı dizisinin başrolünde yer alan Ezo karakterine güzel oyuncumuz Sevda Erginci hayat verecek. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonda Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan olarak devam edeceği için diziden ayrılan Sevda Ekinci’ye (Turna Hatun)yine aynı dizide Faysal karakterine hayat veren İsmail Ege Şaşmaz ile Çukur dizinde Sultan Koçovalı karakterine hayat veren Perihan Savaş eşlik edecek.

el-kızı-oyuncuları

El Kızı Dizisinin Konusu ise Şöyle;

Dram ağırlıklı olarak öne çıkacak olan El Kızı dizisinde; Ezo (Sevda Erginci) çocuk yaşta öksüz kalmıştır. Sevgisiz büyüyen bir genç kız olan Ezo, bu nedenle hırçın birisidir ve intikam peşinde koşar. Tam da bu sırada Harun (İsmail Ege Şaşmaz) ile karşılaşır. Harun’la evlilik hayali kuran Ezo için, babasından kalan miras her şey değiştirir.

El Kızı İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

AYRILIK / EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY

Yapımcılığını MF yapımın üstlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yapacağı senaryosunu Seda Çalışır ile Toprak Karaoğlu’nun yaptığı BBC’nin The Split dizisinden ekranlara uyarlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey (Ayrılık) dizisi FOX TV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Yurtdışında çok rastlanan ancak Türkiye’de hiç de yaygın olmayan bir Hukuk Dizisi olacak olan Ayrılık aynı zamanda Türk dizi dünyası için de bir ilk olacak. Oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk’un yer alacağı Ayrılık dizisi; 30 yıldır haber alamadıkları babalarının bir adan ortaya çıkmasıyla hayatları altüst olan üç kardeşin hikayesini ko

Fox tv de 2022 de başlayacak diziler ayrılık

Evlilik Hakkında Her Şey Split Dizisinden Uyarlanacak

“Evlilik Hakkında Her Şey, MF Yapım imzalı, ilk bölümü Eylül 2021 tarihinde yayımlanacak olan, yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’nun uyarladığı, Türk yapımı televizyon dizisi. BBC yapımı, “The Split” dizisinin uyarlaması. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı bulunmaktadır.” Alıntı vikipedi.

Evlilik Hakkında Hey Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

METRESLER / YALANCILAR VE MUMLARI / MİSTRESSES

Daha önce ismi Metresler olarak açıklanan sonradan Yalancı ve Mumları olarak değiştirilen Güney Kore yapımı Mistresses dizisinin Türkiye uyarlamasında başrolünde Yasak Elma dizisinden ayrılan Şafak Pekdemir’in rol alacağı belirtiliyor. Yeni sezonda ekranlarda olması beklenen Yalancılar ve Mumları’nın diğer oyuncu kadrosu için; Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, İsmail Demirci ve Burcu Gölgedar’ın ismi geçiyor. Yalancı ve Mumları dizisi; 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alacak. 12 bölüm olarak çekilen Mistresses dizisi 2018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.

yalancılar-ve-mumları-dizisi-oyuncuları

Yalancılar ve Mumları’nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yapımcılığını Medyapım’ın, yönetmenliğini Koray Kerimoğlu’nun üstleneceği baş rollerini; Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar’ın paylaşacağı Yalancılar ve Mumları adlı dizinin yayın tarihi belli oldu. Üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alan Yalancılar ve Mumları 1. Bölümüyle 30 Eylül Perşembe 20.00’de FOX’ta başlıyor!

Eski ve Yeni Dizilerin Başlama Tarihleri için tıklayınız.

UZAK ŞEHRİN MASALI

Fox-tv-yeni-sezonda-başlayacak-uzak-şehrin-masalı-dizisi-oyuncuları

FOX TV’nin 2022 sezonunda çok konuşulacak dram dizilerinden birisi olarak gösterilen Uzak Şehrin Masalı dizisin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, Hamdi Alkan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu senaryosunu Can Sinan’ın kaleme alacağı dizinin çekimlerine Kars’ta başlanacak. Başrollerini Aslıhan Güner ile Barış Kılıç’ın paylaşacağı Uzak Şehrin Masalı, kaçak bir adamla güçlü bir kadının yollarının hikayesini konu alacak. Buradan başlayan hikaye, bambaşka olaylara bambaşka yerle kapı açacak. Hem dram hem aşk hem de aksiyon sevenler için biçilmiş kaftan. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Gonca Vuslateri, Timur Acar ve Zeynep Eronat yer alacak.

İMKANSIZ

KANUNSUZ TOPRAKLAR

kanunsuz topraklar oyuncu kadrosu

FOX TV’nin yeni sezonda iddialı bir diğer dizisi de Kanunsuz Topraklar dizisi olacak. Başrolünü Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakteriyle tanıdığımız Uğur Güneş’in oynayacağı Kanunsuz Topraklar aynı zamanda bir dönem dizisi olacak. Ünlü yazar Yaşar Kemal’in İnce Memet romanından ekranlara uyarlanacak olan dizi, madencilerin dramını ve eşkıyalarla mücadele eden köylüler için eşkıya bir kurtarıcı olan Mehmet’in (Uğur Güneş) maceralarını konu alacak.

MAHKUM

2022-de-başlayacak-mahkum-dizizsi-oyuncuları

FOX TV’de ekranlara gelecek MD Yapım imzalı yeni dizi Mahkum, Güney Kore yapımı Defendant dizisinden uyarlama olarak karşımıza çıkacak. Mahkum dizisinin başrolünde en son Mucize Doktor dizisinde rol alan Onur Tuna oynayacak. Güney Kore Uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Mahkum dizisinde Onur Tuna’ ya Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu eşlik edecek.

2017 yılı yapımı suç ve gerilim dizisi olan Defendant’ın hikayesi şöyle;

“Park Jung Woo Seul Merkez Bölge Savcı Ofisinde çalışan cesur bir savcıdır. Büyük bir davanın üzerindeyken bir gün uyandığında kendini hapishanede bulur. Geçici hafıza kaybı yaşam Jung woo, neden orada olduğunu bir türlü hatırlayamaz. Sonradan öğrendiğine göre bu onun hafızasını ilk kaybedişi de değildir.”

FOX TV 2022 YENİ SEZON TANITIM FİLMİ

2022 Sezonunda Başlayacak Kanal D’ninYeni Dizileri

Uyarlama dizilerin kanalı olan Kanal D 2022 yeni sezonunda da izlenme rekorları kıran Uyarlama diziler ile ekranlara gelmeye devam edecek. İşte Kanal D’de 2022 Kış sezonunda başlayacak dizilerin listesi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ

kanal-d-yeni-diziler-üç-kız-kardeş

Yapımcılığını Süreç Filmin üstleneceği Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeşler ünlü oyuncu yazar İclal Aydın’ın aynı adalı romanından ekranlara uyarlanacak. Ayvalık’ta yaşayan Üç Kız Kardeşin anne ve babasıyla olan ilişkisini konu alan dizinin senaryosunu Erkan Birgören ile Betül Yağsağan yazıyor. Yapım ekibinde oyuncu görüşmeleri devam ederken, oyuncu kadrosunda romanın yazarı İclal Aydın’ da rol alacağı edinilen bilgiler arasında. İclal Aydın dışında Reha Özcan’ın da dizinin ana karakterlerinden Sadık Bey’i canlandıracağı belirtiliyor.

İNTİBAH

Geçtiğimiz sezon Uyarlama Dizilerle adından çokça söz ettiren Kanal D’den yeni bir uyarlama dizi daha geliyor. Namık Kemal’in 1876’da yayınlanan ve edebiyatımızın ilk edebi romanı kabul edilen İntibah (Uyanış) adlı roman BKM’nin yapımcılığında dizi olmaya hazırlanıyor. Esir eden bir aşkın masum, tutkulu ve nefes kesen hikayesinin anlatıldığı romanın bir diğer adı da Sergüzeşt-i Ali Bey. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yöneteceği senaryosunu Atasay Koç ile Tuğba Doğan’ın yazacağı İntibah dizisinin oyuncu kadrosu için Demet Özdemir, Aytaç Şaşmaz ve Kerem Alışık’ın adları geçiyor.

intibah-dizisi-oyuncuları

İntibah Romanın Konusu

İyi yetişmiş ve iyi bir aileden gelen Ali Bey, sonradan uygunsuz bir kadın olduğunu öğrendiği Makpeyker’e aşık olur. Bu ailesi ve yakın arkadaşları tarafından kabul görmez. Ancak Ali Bey’in seçtiği bu yol bir zaman sonra Ali Bey için maddi ve manevi yıkımına neden olacaktır.

ÇEMBER / YOLUN SONUNDAKİ KIZ ÇOCUKLARI

çember-yolun-sonundaki-kız-çocukları-oyuncuları

Yapımcılığını ANS şirketinden Abdullah Oğuz’un üstleneceği Kanal D’nin 2022 yeni sezon dizilerinden birisi de Çember dizisi olacak. Her bölümünde farklı bir cinayetin işlendiği konusuyla adından söz ettirecek Çember dizisinin oyuncu kadrosunda Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı’nın yer alacağı belirtiliyor.

KIRIK HAYATLAR

Günlük dizi (arkası yarın) dizilerden hoşlananlar için Kanal D ekranlarında yeni bir dizi daha başlıyor. Severek izleyeceğiniz dizi, bol entrikalı tutkulu aşklarıyla ilginizi çekmeye aday gibi görünüyor. Kırık Hayatlar dizisi oyuncu kadrosunda kimler oynuyor? Kırık Hayatlar dizisinin başrol oyuncu kadrosunda öyle çok bilinen oyuncular olmasa da eminiz ki kısa süre de kalbinize taht kuracaklardır.

kırık-hayatlar-dizisi-oyuncuları

Kırık Hayatlar Dizisi Oyuncuları

Yapımcılığını Nöbet yapımın üstlendiği Kırık Hayatlar dizsinde; Meltem Akçöl, Erdem Yılmaz, Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk gibi oyuncular rol alacak.

KANAL D 2022 YENİ SEZON TANITIM FİLMİ / YENİ YAYIN DÖNEMİ

Kanal 7’de Başlayacak Yerli – Hint – Kore Dizileri

Hint ve Kore Dizilerinin kanalı olan Kanal 7, yeni sezon başlamadan iddialı Hint Dizileriyle ekranları doldurmaya başladı. Youtube Kanalında da yeni dublajlı Hint Dizileri yayınlamaya hazırlanan Kanal 7 ilerideki zamanlarda Türkçe dublajlı Kore Dizilerini de yayınlayabilir.

CAN YOLDAŞIM

can-yoldaşım-dizisi-konusu

2022 yeni sezonuna az bir süre kala Kanal 7’den yeni bir Hint dizisi haberi daha geldi. Masum dizisinin final yapmasından sonra ekranlara gelmesi planlanan Can Yoldaşım dizisi, 2011 yapımı Diya Aur Baat Hum adlı StarPlus dizisinin Türkçe Dublajı versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Toplam 20 dakikalık 1487 bölümden oluşan Can Yoldaşım dizisinin Kanal 7’de 1 saatlik 298 bölüm olarak gösterilmesi bekleniyor.

Can Yoldaşım Dizisinin Konusu

Farklı konusuyla dikkat çeken Can Yoldaşım Dizisi hırslı ve eğitimli bir kadının hikayesini konu alıyor. Hayatı boyunca polis olmak isteyen Sandya, idealleri için kendisiyle evlenmek isteyen Sooraj’ı reddeder. Ancak hayatın cilvesi bu ya daha sonra onunla evlenmek zorunda kalır.

Yeni Sezonunda Başlayacak Star TV Dizileri

2022 Yeni sezonunda Star TV’de başlayacak diziler heyecanla bekleniyor. 2021 Yaz Sezonunda Kazara Aşk gibi romantik komedi dizileriyle seyirciyle buluşan Star TV’nin yeni dizi haberleri sabırsızlıkla bekleniyor.

GECENİN UCUNDA

Yeni sezonda kitaplardan uyarlama dizilerden birisi de Gecenin Ucunda dizisi olacak. Yapımcılığını TMC Film’in üstleneceği, Peride Celal’in aynı adlı kitabından ekrana uyarlanacak Gecenin Ucunda dizisinin başrolünde başarılı oyuncu Neslihan Atagül rol alacak. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde ekran karşısına çıkan Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Yönetmeni ve diğer oyuncu kadrosunun önümüzdeki günler belli olacağı belirtilen dizinin hazırlık çalışmalarının büyük bir titizlikle devam ettiği edinilen bilgiler arasında. Yeni sezonda Star TV’de ekrana gelecek olan dizinin senaryosunu Emre Özdur ve Başar Başaran kaleme alacak.

KRAL KAYBEDERSE

Ünlü psikiyatrist yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir romanı daha ekranlara uyarlanıyor. Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Kral Kaybederse dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ rol alacak. Yeni sezonda Star TV’de seyirci karşısına çıkacak olan dizi de Kıvanç Tatlıtuğ’a eşlik edecek oyuncu henüz belli değil. Kral Kaybederse dizisinin konusu yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun diğer romanları gibi gerçek kişilerin yaşadıkları psikolojik sorunları ele alıyor. ilişkide bağımlılık ve narsistik kişilik bozukluğunun çocukluk temellerini ortaya döken romanda Kenan karakterinin çocukluktan itibaren yaşadığı narsist, vurdumduymaz, aşırı çapkın halleri gözler ününe seriliyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN

star-tv-de-başlayacak-yeni-diziler-annemizi-saklarken

Yeni sezona bomba dizileriyle hızlı giren Star TV, yeni bir dizi ile yakın zamanda seyirci kaşsısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini; Kutsi, Hande Doğandemir’in paylaştığı Annemizi Saklarken dizisi, Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan’ın (Hande Doğandemir) hikayesini konu alır. Zerrin ve Dündar Demir’in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar’ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan’ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir. Annemizi Saklarken diğer oyuncu kadrosunda; Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster, Güngör Bayrak yer alıyor.

Annemizi Saklarken Tanıtım Fragmanı

BENİM HAYATIM

benim-hayatım-dizisi-oyuncuları

Star TV’nin yeni dizisinin çekimlerine başlanıyor. Yapımcılığını BVB Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete ikilinin yazdığı Benim Hayatım dizisinin yönetmenliğini Orkun Çatak yapacak. Aşk ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi Benim Hayatım’ın başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak paylaşacak. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Esra Ronabar, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek yer alıyor.

KADERİMİM OYUNU

Star TV’nin yeni yayın döneminde seyirci karşına çıkarmayı planladığı iddialı dizilerinden birisi de Başrollerini Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın paylaşacağı Kaderimin Oyunu dizisi olacak. Yapımcılığını NGM Medya’nın üstleneceği dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yaparken, senaryosunu Gül Abus kaleme alacak.

kaderimin-oyunu-dizisi-oyuncuları

Kaderimin Oyuncu Dizisinin Konusu

“Kaderimin Oyunu dizisinde 32 yaşında 2 çocuk annesi ve güzel bir kadın olan Asiye, çok küçük bir yaşta annesini kaybetmiş ve üvey annesiyle büyümüştür. Aradığı mutluluğu Cemal’le yakalayacağına inanınca henüz 17 yaşındayken kaçarak evlenmiştir. Asiye’nin 2. çocuğu Umut’a hamile olduğu dönemde kocası Cemal gittikçe içine kapanır ve girdiği bunalım sonucunda evi terk eder. Ardından zengin bir ailenin kızı olan Helin Demirhan’la tanışır. Helin ise deliler gibi aşıktır Cemal’e. Cemal’in aklında hala Asiye vardır ancak Helin hamile kalınca bir tercih yapar ve Helin’le birlikte zengin ve rahat hayatı seçer. 2 çocuğu için zorlu bir mücadeleye giren Asiye’nin hayatı ise Demirhan ailesinin müştemilatında büyüyen Mahir ile tanışmasıyla tamamen değişir. Asiye’nin 2. çocuğu Umut’a hamile olduğu dönemde kocası Cemal gittikçe içine kapanır ve girdiği bunalım sonucunda evi terk eder. Ardından zengin bir ailenin kızı olan Helin Demirhan’la tanışır. Helin ise deliler gibi aşıktır Cemal’e. Cemal’in aklında hala Asiye vardır ancak Helin hamile kalınca bir tercih yapar ve Helin’le birlikte zengin ve rahat hayatı seçer. 2 çocuğu için zorlu bir mücadeleye giren Asiye’nin hayatı ise Demirhan ailesinin müştemilatında büyüyen Mahir ile tanışmasıyla tamamen değişir.”

Kaderimin Oyunu 3 Aralık Cuma Akşamı Başlıyor!

SUÇLU / SANA SÖZ

suçlu-dizisi-oyuncuları

Star TV’nin 202 sezonunda ekranlara getirmeyi planladığı yeni dizisi Suçlu’nun yapımcılığını O3 Medya, yönetmenliğini ise, Şenol Sönmez üstleniyor. Oyuncu kadrosu şekillenmeye başlayan dizinin baş rolünde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan üstlenecek. Polisiye türünde olacak Suçlu dizisinde Erkan Petekkaya Emniyet Amiri rolüyle ekrana gelecek. Dizinin kadın başrol oyuncusu son olarak ‘Benim Adım Melek’te rol alan Nehir Erdoğan alacak.

2022 Show TV Dizileri

OĞLUM

oğlum-dizisi-oyuncuları-belli-oldu

Yapımcılığını AY Yapımın üstlendiği Show TV’nin yeni dizisi Oğlum’ un oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı belli oldu. Başrollerini Canan Ergüder ve Timur Acar’ın paylaşacağı dizide sivil polis Sedat karakterini Serhat Teoman canlandırırken, maddi sorunlar yaşayan İlyas’ın eşi Melike karakterini Nihal Yalçın canlandıracak.

BİR GECE ANSIZIN / BABA

Bir-Gece-Ansızın-dizisi-oyuncuları

Show TV’nin yeni sezon dizilerinden ekrana gelmeye hazırlanan Bir Gece Ansız’ın adlı dizinin oyuncuları belli olmaya başladı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği Bir Gece Ansızın dizisinin başrolünde; Tolga Sarıtaş ve Hafsanur Sancaktutan rol alacak. Hafsanur Sancaktutan Tolga Sarıtaş’ın kız kardeşi rolünü üstlenirken, Ercan Kesal ile de baba rolü için görüşüldüğü edinilen bilgiler arasında. Bir Gece Ansızın dizisi; Anadolu’dan İstanbul’a gelen bir ailenin hikâyesini konu alırken, dizinin yayın tarihi 2022’in ilk ayları olacağı belirtildi.

Bir Gece Ansızın Dizisinin Adı Değişti

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Bir Gece Ansızın dizisinin adı değişti. senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın kaleme aldığı, başrolünde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in yer aldığı dizinin adı ‘Baba’ oldu. Bununla birlikte dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Damlasu İkizoğlu, Ayda Aksel, Oktay Çubuk, Beril Pozam, Özge Özacar, Zeynep Tuğçe Bayat, Bihter Dinçel ve Taner Rumeli yer aldı.

AZİZ

show-tv-2022-yeni-sezon-dizisi-aziz-oyuncuları

Son olarak Ramo disiyle ekranlarda olan Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Aziz, Show TV’de 20202 yeni sezonunda seyirci karşısına çıkacak. 1930’lu yıllarda Antakya’da geçen etkili bir dönem hikayesini konu alan Aziz dizisi, İstanbul’da kurulacak olan platoda çekilecek. Aziz dizisinin geçtiğimiz günlerde netleşen oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım’ın yanı sıra Meral Çetinkaya, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alacak.

Aziz Dizisinin Konusu

Aziz dizisinin hikayesinde; bir Fransız Teğmenin ölümüne neden olan Aziz, büyük aşkı Dilruba’yı da arkasında bırakıp baba ocağını terk edecek. Olayın unutulmasının ardından doğduğu kente geri dönecek olan Aziz için yepyeni bir hayat başlayacak.

Aziz Dizisinden İlk Tanıtım Geldi

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ

show-tv-2022-sezonu-dizisi-üç-kuruş-oyuncuları-belli-oldu

Show TV’nin 4 sezondan bu yana devam eden fenomen dizisi Çukur’un final yapmasından sonra dizinin tutkunlarına müjdeli haber geldi. Üç Kuruş adıyla izleyici karşısına çıkacak olan dizinin başrollerinden birini Uraz Kargılaroğlu canlandıracak. Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin yönetmenliğini Sinan Öztürk, senaryosunu ise, Damla Serin ile Murat Uyurkulak yapacak. Üç Kuruş dizisi, Polis mafya çatışmasını anlatacak. Uraz Kargılaroğlu, kumarhane işleten Kartal karakterine hayat verecek. Pazartesi akşamları Show TV’de yayınlanacak olan Üç Kuruş dizisi, seri katil İrfan’ın işlediği cinayet sahnesiyle başlayacak. İrfan, kurbanlarının üzerine üç kuruş atmaktadır. Dizinin adı da buradan gelmektedir.

Üç Kuruş Dizisinin Hikayesi

Dizin devamında polis teşkilatının renkli bir operasyon sonrasında bir hanın altında kumarhane işleten Kartal’ı (Kaygılaroğlu) yakaladığı sahne ekrana gelecek. Kartal ve ailesinin yaşadığı mahallenin hikayesi de dizide geniş yer tutacak. Kartal ile İrfan’ın bağlantısı ise dizinin ana merkezini oluşturacak.

İÇİMİZDEN BİRİ

Show-tv-yeni-dizisi-içimizden-biri-nin-oyuncuları-belli-oldu

Yapımcılığını Süreç Filmin üstleneceği, yönetmenliğini ce senaristliğini Ersoy Güler’in yapacağı İçimizden Biri dizisi 2022 yeni sezonunda Show TV’de başlayacak. İçimizden Biri dizisin başrollerini; Bora Akkaş ile Özge Yağız paylaşıyor. Dizinin konusu ise, İrlandalı bir Papazın oğlu olan Adam ile geleneklerine bağlı Müslüman bir ailenin kızı olan Havva’nın hikayesini anlatacak.

YALANCI / LİAR

show-tv-nin-yeni-uyarlama-dizisi-yalancı-oyuncuları-belli-oldu

Yapımcılığını Süreç Filmin üstleneceği başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin rol alacağı Yalancı dizisinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Show TV’nin 2021-2022 yeni sezon dizisi olacak olan Yalancı dizisi, İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarlama olacak. Dizi, bir lise öğretmeninin öğrencilerinden birinin cerrah olan babasıyla yediği yemek ve sonrasında yaşanan olayları konu alacak. Yalancı Eylül ayında Show TV ekranlarında olacak.

Yalancı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

TV8’de Başlayacak Yeni Diziler

YALI ÇAPKINI / SÜSLÜ KORKULUK

yalı-çapkını-dizisi-oyuncuları

Son olarak dijital platform BluTV’de yayınlanan Yeşilçam diziyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, OGM Pictures imzalı gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını / Süslü Korkuluk dizisi ile ekranlara dönüyor. Senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu’nun kaleme alacağı Yalı Çapkını dizisi TV8 kanalında ekrana gelecek. Dizide Çağatay Ulusoy’a eşik edecek kadın oyuncu için Neslihan Atagül ve Özge Gürel’in adı geçse de ünlü oyuncu Alina Boz’da karar kılındı.

TRT 1 2022 Kış Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler

Türkiye Televizyon Kurumu TRT 2021 sezonunda olduğu gibi 2022 Kış Sezonunda da birbirinden iddialı dizilerle ekranlara gelmey hazırlanıyor. Beş sezondur ekranlarda olan Payitaht Abdülhamit dizisinin final yapmasından sonra yeni tarihi dizileri izleyiciyle buluşturacak olan TRT 1’in 2021- 2022 sezonunda başlayacak dizilerin listesi şöyle sıralanıyor.

KARA TAHTA

Yapımcılığını Üs Yapımın üstlendiği TRT 1’de ekranlara gelecek olan Kara Tahta dizisinin çekimlerine kısa bir süre önce başlandı. Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme alacağı Kara Tahta Dizisinin oyuncu kadrosunda; Furkan Andıç, Miray Daner ve Onur Durmaz’ın yanı sıra Cengiz Bozkurt yer alacak.

Kara Tahta Dizisi Konusu

Geçmişte yarım kalan bir aşkın hikayesini anlatacak olan Kara Tahta dizisinde, Lise yıllarındayken zorbalığa uğrayan Atlas (Furkan Andıç) yıllar sonra matematik öğretmeni olarak kendi okuduğu okula atanır. Eski aşkı Irmak’la (Miray Daner) yüzleşmek zorunda kalan Atlas’ın dönüşü tesadüf mü yoksa tevafuk mudur?

KASABA DOKTORU

Kore Dizisi Uyarlamalarına bir yenisi daha ekleniyor. 2022 sezonunda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Kasaba Doktoru, Kore Dizisi Dr. Romantic’ten uyarlanacak. Yapımcılığını ARC Filmin üstlendiği Kasaba Doktoru dizisinin başrolünde; Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı yer alacak. Hazırlık çalışmaları devam eden dizinin çekimleri 2022 Mart ayının ilk haftası başlayacak. Oyuncu kadrosu şekillenmeye başlayan Kasaba Doktoru dizisinde Başhemşire Mine karakterini Vildan Atasever’in oynayacağı öğrenildi.

Dr. Romantic Kore Dizisi Konusu

SELAHATTİN EYUBİ

HİCRAN

HEKİM AKŞEMSETTİN

BALKAN NİNNİSİ

ALTAY DİZİSİ

TRT 1 kanalının aksiyon ve heyecan yaşatacak olan Altay dizisi de yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak. Mehmet Akif Ersoy’un hayatını ve İstiklal Marşımızın yazıldığı yılları konu alacak olan Altay dizisinde oynayacak oyuncular henüz belli olmadı. 2021 – 2022 sezonunda izleyiciyle buluşacak olan dizinin kısa süre içerisinde ekranlarda olması bekleniyor.

DÜNYA HALİ

dünya-hali-dizisi-trt-yeni-diziler

Yayınladığı tarihi diziler kadar eğlenceli komedi dizileriyle de seyircinin beğenisini kazanan TRT’de yeni bir komedi dizisi daha geliyor. Ekranların en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olması beklenen Dünya Hali dizisinin oyuncu kadrosunda; Caner Şahin, Tolga Tekin, Pelin Abay, Ozan Çelik, Hakan Emre Ünal ve Mert Denizmen gibi ünlü isimler yer alıyor. TRT 1’in heyecanla beklenen yeni dizisi Dünya Hali, günlük hayatı farklı mizah anlayışıyla harmanlayarak ekrana getiriyor.

Dünya Hali Tanıtım Fragmanı

MAHSUSA TRABLUSGARP DİZİSİ

TRT 1’in 2022 sezonu tarihi dizilerinden birisi olan Trablusgarp Dizisi, Mustafa Kemal Atatürk ve Enver Paşa öncülüğünde Lidya topraklarında gerçekleşen İtalya işgaline karşın yapılan mücadeleyi anlatacak. TRT 1’in 2021 – 2022 sezondaki en iddialı dizilerinden bir tanesi olarak gösterilen Trablusgarp dizisinin hazırlıklarının başladığı edinilen bilgiler arasında. D

ALPARSLAN DİZİSİ

trt-2022-yeni-sezon-dizisi-alparslan-oyuncuları-belli-oldu

TRT 1’de Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yoğun ilgi görmesinden sonra, 2021 -2022 yeni sezonunda Melikşah’ın babası Alpaslan’ın dönemini hayatını ve savaşlarını konu alacak olan Alparslan dizisi ekranlara gelecek. Alparslan Dizisi Oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlayan Alparslan dizisinde; Sultan Alparslan’ı Barış Arduç, Alparslan’ın karısı Seferiye Hatun’u ise, Fahriye Evcen canlandıracak. Uyanış Selçuklu Melikşah döneminden önce babası Alpaslan dönemini anlatacak olan dizide Nizam-ı Mülk dışındaki diğer oyuncular kadroda yer almayacak. İlk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Alparslan dizisinin yayın tarihinin Ağustos sonu ya da Eylül başı olması bekleniyor.

TRT Alparslan Dizisi Tüm Oyuncuları İçin Tıklayın

Alparslan Dizisi Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=vDM9_cD6m5U

AŞKIN YOLCULUĞU HACIBAYRAM VELİ

trt-de-2022-de-beşlayacak-yeni-diziler-aşkın-yolculuğu-hacı-bayram-ı-veli

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinin erkek başrol oyunculuğunu Burak Sevinç üstlenirken, kadın başrol oyunculuğunu da Sena Çakır üstlenecektir. 26 bölümden oluşması planlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinin çekim yerleri net bir şekilde açıklanmamıştır. Dizinin set hazırlıkları halen sürdürülmekte ve dizi çekimlerine başlanması için çalışmalar devam etmektedir.

Aşkın Yolculuğu Hacıbayram Veli Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Anadolu’da İslamiyet’in filizlenmesinde büyük emeği olan Hacı Bayram-ı Veli’nin “bildim, buldum, oldum” düsturunu işleyecek ve onun tasavvuf dünyasını ekranlara taşıyacak olan “Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli” dizisi 11 Şubat Cuma günü saat 20.00’den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

BARBAROSLAR DİZİSİ

barbaroslar-dizisinin-konusu

TRT 1 ekranlarında 202 Kış sezonunda yayınlanacak yeni tarihi dizilerden birisi olacak olan Barbaros Dizisi, Es Film tarafından hazırlanacak. Çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlanan Barbaros dizisinin oyuncuları içerisinde; Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan yer alıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun Kaptan-ı Derya’sı olan Barbaros Hayrettin Paşa’nın döneminde yaşanan önemli olayları konu edinen Barbaros dizisinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca otururken senaryosunu Cüneyt Aysan ve Oğuz Ayaz yazacak. Barbaroslar dizisinin Eylül 2021’de başlamsı bekleniyor.

Barbaroslar dizisi ile iglili detayları yazımızdan edinebilirsiniz.

HAY SULTAN DİZİSİ

hay-sultan-dizisi-trt-1-de-2020-de-yeni-başlayacak-diziler

2021 yılında ekrana gelecek önemli tarihi dizilerden birisi de Hay Sultan dizisi olacak. TRT ekranlarında yayınlanacak olan Hay Sultan dizisi Akli film tarafından hazırlanacak. İslam tarihinin önemli isimlerden biri olan tasavvuf âlimi Abdülkadir Geylani’nin hayatını anlatacak olan Hay Sultan dizisinin başrolünü ünlü oyuncu Çetin Tekindor oynayacak. Toplumsal meselelerle yakından ilgilenen ve konumunu önemseyen her olaya dahil olup barış çağrısı yapan Geylani’nin hikayesi seyirciyi derinden etkileyecek.

MEVLANA DİZİSİ

mevlana-dizisi-oyuncuları

2022 Kış sezonunda seyirci kaşsına çıkması planlanan Mevlana dizisinin çekimlerine Konya’da başlandığı belirtiliyor. Mevlana dizisinin oyuncu kadrosunda; Timuçin Esen, Ahu Türkpençe, Ahmet Mümtaz Taylan, Ushan Çakır, Mert Karabulut, Mert Turak ve Özlem Tokaslan gibi isimler yer aldığı edinilen bilgiler arasında.

Dijital Platformlarda 2022 Yeni Sezonunda Başlayacak Türk Dizileri (Paralı , Parasız)

Apple TV Dizileri 2022

Kasım 20219’da dizi izletme platformları arasında hızla yerini alan online yayın platformu Apple Tv +, özel yapım dizileriyle Amazon ve Netflix’in tahtını sallamaya aday görünüyor. Şu an; See, For All Mankind, The Morning Show, Dickinson, Servant, Snoopy in Space, Truth Be Told, Helpsters, Little America, Mythic Quest: Raven’s Banquet, Amazing Stories, Home Before Dark, Defending Jacob gibi yabancı dizilerle karşımıza çıkan Apple TV +’ta Türk Dizileri henüz yerini almış değil. Her geçen gün Türkiye’de ağını genişten Apple Tv +’ın kısa süre içerisinde Türk yapımı dizilere yer vermesini bekliyoruz.

Amazon Prime Video Dizileri

Dünya genelinde yaklaşık 150 milyon abonesi bulunan online dizi ve film izleme platformu Amazon Prime Video resmi olarak Türkiye’de faaliyet göstermeye başladı. kütüphanesine dünyaca ünlü yabancı dizilerin yanına Türk Dizilerini de eklemeye hazırlanmıyor. Dünyaca ünlü dizi ve film izleme platformu Netflix’in en büyük rakibi olan Amazon Prime, Türk Dizilerini de kütüphanesine katmak için çalışmalara başladı. Amazon Türkiye İnternet Platformu tarafından hazırlanan ilk Türk dizisi Artı dizisi oldu.

ARTI

Amazon Türkiye’nin ilk Türk yapımı İnteraktif dizisi olan Artı’nın ilk prömiyerinin 19 Mayıs 2021’de gösterilmesi planlanmıştı. Artı dizisinin başrollerinde; Binnur Kaya, Serenay Aktaş, Okan Bayülgen, Zeynep Alkan ve Aslı Omak yer alıyor. Dizinin baş yazarı yapay zeka enigmadır. (Almanlar tarafından üretilen ve “kırılamaz” olarak kabul edilen bir şifreleme sistemidir.) İnteraktif olacak olan diziye izleyiciler kendi karakterlerini ekleyebilecek.

MASUMİYET MÜZESİ

Nobel Ödüllü roman yazarı Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi kitabı Amazon Prime Video tarafından ekranlara uyarlanacak. İlk Türk – Amerikan dizisi olarak karşımıza çıkacak olan dizinin çalışmalarına geçtiğimiz aylarda başlandı. Masumiyet Müzesi; zengin bir varisle evlenmesi gereken genç bir adamın fakir akrabasına aşık olduğu klasik bir aşk üçgeninin hikayesini konu alacak. Dizinin yapımcılığını Wild Sheep Content Yapım Şirketi üstlenirken, şirket başkanı Erik Barmack, romanın haklarını iki yıl önce satın almıştı. Dizinin Türkiye’deki çekimlerde sorumlu şirket OGM Pictures olacak. Çekimlerin ne zaman başlayacağı şu an belli değilken, başrol oyuncusunun Çağatay Ulusoy olabileceği konuşuluyor.

BluTV 2022 Özel Yapım Diziler

Dijital platformların ilk sırasında yer alan BluTV bünyesine kattığı televizyon dizileri ve filmleri yanında özel yapımlarıyla da dikkat çekiyor. 2021 -22 sezonunda da BluTV de çok ses getirecek özel yapım diziler karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

BÖRÜ 2039

2021 sonları 2022’nin başlarında seyirci karşısına çıkacak olan Börü 2039 Dizisi, BLuTV’nin iddialı dizilerinden birisi olacak. Daha önce hem dizisi hem de filmi yayınlanan Börü 2039 bilim kurgu dizisi olarak karşımıza çıkacak. Çağlar Arts ve Insignia ortak yapımı olacak olan Börü 2039 dizisinin sloganı artık dünyanın çivisi çıkmaya başladı şeklinde. Dizinin hikayesinde bütün dünyanın şer odakları gözünü Türkiye’nin üstüne dikmiş ve 2039’dan sonra artık Türkiye’ye yaşama şansı vermek istememesiyle gelişen olaylar işlenecek.

KOLEJ RÜYASI

2021 yılında yeni sezonda BLU TV’de ekrana gelecek dizilerden birisi de Kolej Rüyası dizisi olacak. Kolej Rüyası dizisinin konusu, ir kolejde geçen sıra dışı olayların anlatılacak. Dizinin oyuncu kadrosunda; Zafer Altun, Recep Kaan Yılmaz, Melek Tanker, Hazan Damla Canbaz, Onur Sermik, Dilara Kalaycı gibi oyuncular yer alacak. Kolej Rüyası dizisi yapımcılığını Bilal Kalyoncu üstlenirken yönetmen koltuğunda Can Sarcan yer alıyor. 6 bölüm ekrana gelecek olan Kolej Rüyası dizisinin 3 sezon sürmesi bekleniyor.

KUSURSUZ

SAKLI DİZİSİ

2022-blu-tv-de-başlayacak-türk-dizileri

2021-2022 yıllarında BluTV’de olacak dizilerden birisi de Saklı dizisi, Dram türünde karşımıza çıkacak olan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Saklı dizisinin konusu ise, ilk kitabını yazmaya çalışan erkek yazar ile acılı genç bir kadının tutkulu yasak aşkını anlatacak. Saklı dizisi 2021 yaz aylarında çekimlerini tamamlayacak ve Blu TV’de ekrana gelecek. Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik paylaştığı Saklı Dizisi, The Affair dizisinden uyarlanarak hayata geçirilecek.

Exxen’de Başlatacak Diziler / Filmler

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın Ocak 2021’de hizmet sunduğu paralı platform Exxen’in kütüphanesine her geçen gün yeni Türk Dizileri ekleniyor. 2022 yeni sezonunda Exxen’de başlaması planlanan Türk dizilerinin listesi şöyle sıralanıyor.

KOVALA

Dijital dizi ve film izleme sitesinde geçtiğimiz günlerde başlayan Türkiye’nin ilk Rap dizisi olma özelliği taşıyan Kovala filminin yapımcılığını TAFF Pictures, Wovie, RetroPro, Doğan Music Company (DMC) ve NETD’nin yapıyor. Yönetmenliğini Burak Kuka’nın üstlendiği başrollerini ise; Stabil (Dağra Solmaz), Ozan Akbaba, Melis Sezen ve Hande Soral’ın paylaştığı Kovala Filmi, Hayatı Rap ile Kovalayanların Hikayesini konu alıyor.

BAZI İLGİNÇ OLAYLAR

2021 EXXEN Dizilerini linkten öğrenebilirsiniz.

Gain’de 2021 -2022 Özel Yapım Türk Dizileri

BİZİ AYIRAN ÇİZGİ

Bizi Ayıran Çizgi Dizisi, çekimleri yeni başlamış dizilerden birisi de Bizi Ayıran Çizgi dizisi. Bizi Ayıran Çizgi dizisi Gain Medyada yayınlanacak. Bizi Ayıran Çizgi dizisinin oyuncu kadrosunda Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı gibi isimler yer alıyor. Bizi Ayıran Çizgi dizisi 90 film tarafından hazırlanacak ve yönetmen koltuğunda Soner Caner oturacak. Gain Medyada yaz aylarında yayınlanması beklenen Bizi Ayıran Çizgi dizisi 12. bölümden oluşacak. 2021 yılında Eylül ayında ekrana gelecek olan Bizi Ayıran Çizgi dizisinin çekimleri Mayısta başlayacak.

SENKRON DİZİSİ

Senkron dizisi Gain Medya’da yayınlanacak. 2021 yılında ekrana gelecek olan bir diğer dizide Senkron dizisi olacak. Bilim kurgu ve gerilim türünde yayınlanacak olan Senkron dizisinde Özcan Deniz yönetmen koltuğunda oturacak. Özcan Deniz’in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynayacağı Senkron dizisi 2021 yılının yeni sezonunda Gain medyada yayınlanacak.

METOT DİZİSİ

Metot Dizisi, 2021 yılına psikoloji dizileri damga vurmuştu. Gain medyada yayınlanacak olan Metot dizisi de 2021 yılının yeni sezonunda yayınlanacak ve yönetmenliğini Serkan Keskin’in üstlendiği bir dizi olacak. Oyuncuları arasında Şebnem Hassanisoughi, Serkan Keskin, Mustafa Kırantepe ve Sarp Aydınoğlu gibi isimlerin yer aldığı Metot dizisi Gain Medya’da yayınlanacak ve psikolojik bir gerilim dizisi olacak. Metot dizisi bir iş görüşmesi için şirkete giden 4 kişi arasında geçen mücadeleyi anlatıyor.

Netflix’te Başlayacak Türk Dizileri

Hakan Muhafız adlı Türk Dizisinin dünya listelerinde ilk defa kapılarını aralamasından sonra Netflix 2022 yılında adeta seyirciyi Türk Dizileri bombardımanına tutmayı planlıyor. Yeni sezonda Netflix’te ardı sıra yayınlanacak olan Türk Dizilerinin listesi şöyle sıralanıyor.

YARATILAN

yaratılan-dizisi-netflix-in-2022-de-başlayacak-yeni-dizisi

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstleneceği Netflix’in yeni Türk dizisi Yaratılan olacak. Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstleneceği Yaratılan dizisi 8 bölümden oluşacak. Dizinin başrollerini; Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil paylaşacak. Çekimleri İstanbul ve Bursa’da yapılacak olan dizi yakın bir zamanda yayınlanması bekleniyor.

ANTRAPOZ

BENİ ÇOK SEV

BİR DENİZALTI HİKAYESİ / YAKAMOZ S 245

netflix'in-yeni-başlayacak-türk-dizisi-bir-denizaltı-hikayesi

Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özprinçci’nin paylaştığı Netflix’te yayınlanacak dizilerden birisi olan “Bir Denizaltı Hikayesi” / Yakamoz S245′ nin 2021 yılında yaylanması bekleniyordu. OGM Pictures tarafından hazırlanacak olan Yakamoz S 245 dizisinin yönetmenliğini Tolga Karaçelik’in yapacak. Bir Deniz Hikayesi dizisinin konusu; bir doğa felaketi sonrasında denizaltına sığınan araştırmacı bir bilim ekibinin başından geçen sıra dışı olaylar konu alıyor. İlk bölümü 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan Yakamoz S 245, Belçika dizisi Into the Night’tan türetilen ve onunla aynı evrende geçen bir dizi olarak karşımıza çıkıyor.

ERŞAN KUNERİ

ersan-kuneri-yeni-başlayacak-diziler

Netflix’in 2022’nin ilk yarısında seyirciyle buluşacak Türk dizisi Erşam Kuneri, Cem Yılmaz tarafından hayata geçirilecek.

KULÜP DİZİSİ /KOD ADI KULÜP

netflix-tütk-dizileri-2022-kulüp

Netflix’in Türk dizileri serisine Kulüp Dizisi de ekleniyor. Başrolünü; Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Fırat Tanış’ın paylaşacağı Kulüp dizisinin yapımcılığını Saner Ayar ve Ayşe Durmaz ile birlikte O3 Medya üstleniyor. Dönem dizisi olan Kulüp, 1950’li yılların İstanbul’da 17 yıldır bulunduğu hapisten genel afla çıkan Matilda’nın (Gökçe Bahadır), kendisini hiç tanımayan kızı Raşel (Asude Kalebek) ile başta assolist Selim olmak üzere kulüpteki herkesin hayatını değiştirmesini konu alıyor. Birinci sezonu 5 Kasım’da yayınlanan dizinin 6 Ocak’ta 2. Sezonu yayınlandı. Dizi 59 dakikalık 10 bölümden oluşuyor.

KUŞ UÇUŞU

Nteflixte-başlayacak-yeni-diziler-kuş-uçuşu

PERA PALASTA GECE YARISI

2021 yılı içerisinde yayınlanması planlanan Pera Palasta Gece Yarısı dizisi Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından ekranlara uyarlanacak. Yönetmen koltuğuna Emre Şahin’in oturduğu, senaryosunu Elif Usman’in kaleme aldığı, psikolojik drama türündeki dizi, Netflix’in Türk orijinal internet dizisi olarak karşımıza çıkacak. Dizinin Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı paylaşırken Pera Palasta Gece Yarısı ne zaman başlayacak sorusu henüz yanıt bulamamıştır. Dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak çekilecek.

pera-palasta-gece-yarısı-dizisi-ne-zaman

Pera Palasta Gece Yarısı Konusu,

İstanbul, Beyoğlu’nda bulunan Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlendirilen gazeteci Esra (Hazal Kaya), oteli incelerken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark eder. Bu kapıdan Osmanlı’nın son dönemi olan 1919 İstanbul’una yolculuk yapar ve kendini, Mustafa Kemal Atatürk’e düzenlenen siyasi bir komplonun içinde bulur. Esra İstanbul’un çılgın kulüplerinden birinin esrarengiz sahibi Halit ile tanıştığında 1919 İstanbul’unun bilinenden hayli farklı olduğunu görür.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Çıkış Tarihi Açıklandı

Yeni Başlayacak Diziler 2022 listesinde Netflix’in heyecanla beklenen Pera Palasta Gece Yarısı dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde tanıtım filmi yayınlanan dizi 3 Mart 2022 Perşembe izleyiciyle buluşacak.

ŞAHMERAN

seranay-sarıkaya-netflix-te-başlayacak-diziler-şahmeran-da-oynayacak

UYSALLAR

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı komedi – drama türündeki Uysallar 30 Mart 2022’de Netflix’te yayınlandı. Başrollerini; Öner Erkan, Haluk Bilginer, Uğur Yücel ve Songül Öden’in paylaştığı 8 Bölümden oluşan Uysallar, Orta yaş bunalımına giren bir mimarın, gizli bir punk hayatı yaşamaya başlamasıyla ailesinin diğer fertlerinin de kendi kriz dolu hayatlarıyla boğuşmasını konu alıyor.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022’nin Yaz Dizileri Başlıyor

Netflix’te 2021 / 2022’de yayınlanacak Türk Dizi ve Filmleri

Yeni Sezon Dizileri 2019 -20

Yaz Dizileri Fırtına Gibi Geliyor!

Kış Sezonu Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

Kanal 7 Kore Dizileri

Bir Cevap Yazın