Yaz Dizileri 2019 - 2020 Yeni Sezonda Devam Edecek mi? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Hangi Diziler Final Yapacak?

hangi-dizi-ne-zaman-bitecek

Yaz Dizileri 2019 – 2020 Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

Adında da anlaşıldığı gibi yaz dizileri yazın kısa bir dönem için yayınlanan diziler olarak tanımlanıyor. Bu dizilerin ömürleri her ne kadar yaz tatili süresince 3 aylık bir dönem olarak düşünülse de pek çok sevilen ve uzun yıllar devam eden dizilerden bazıları ilk defa yaz dizisi olarak karşımıza çıktı. Bir nevi dizilerin başarı denemesi olan yaz dönemi hangi dizinin devam etmesi gerektiğini ya da hangi dizinin bitmesi gerektiğini de anlamaya yarıyor. Yaz Dizileri 2019 – 2020 Yeni Sezonda Devam Edecek mi? Her sezonda olduğu gibi bu sezonda da bazı yaz dizileri bitmeden devam edecek. Bazıları ise kısa ekran yolculuğunu tamamlayıp eski diziler arşivinde yerini alacak. İşte detaylar.

Hangi yaz dizileri final yapacak?

Yaz dizileri adından da anlaşılacağı gibi kısa dönemde yayınlanan diziler olarak biliniyor. Ancak bu diziler çok sevildiğinde kanallar tarafından yeni sezonda devam kararı alınabiliyor. Bazı dizilerin ise, bekleneni karşılayamadığı için ekran yolculuğu kısa sürüyor ve final kararı alınıyor. Yazımızda yaz döneminde istenilen başarıyı gösteremeyen dizileri sizler için araştırdık.

Her Yerde Sen Devam Edecek mi? Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

FOX TV’de yayınlanan yaz dizilerinden birisi olan Her Yerde Sen dizisi sezonda bekleneni karşılasa da yeni sezonda güçlü rakiplerine karşı tutunmayacağı düşünüldüğünden yeni sezonda devam etmeyeceği düşünülüyor. Her Yerde Sen Final mi yapıyor? Edinilen bilgiye göre, kanal tarafından yapılan 12 Bölümlük anlaşmanın uzatılmayacağı ve satın alınan bölümlerin bitmesinin ardından dizinin final yapacağı belirtiliyor.

Hangi yaz dizileri bitmeden devam edecek?

2019 Yaz sezonun bitmesine sayılı günler kala 2019 – 2020 yeni sezon dizilerinin başlama tarihleri de belli olmaya başladı. Geçtiğimiz sezon, sezon finali yapan dizilerin başlayacak olması onların yayın günde ve saatinde yayınlanan yaz dizilerinin final yapıp yapmayacağı konusunu gündeme getirdi. Her yıl olduğu gibi bu yılda bazı yaz dizileri ekran yolculuğuna son verirken bazıları da yeni sezonda yeni gününde devam edecek. Hangi dizilerin devam etme olasılığı olduğunu sizler için araştırdık.

Afili Aşk Devam Edecek mi? Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

afili-aşk-devam-edecek-mi

Kanal D’nin 2019 yılı yazın başlayacak yaz dizileri olarak ekranlara getirdiği romantik komedi türündeki Afili Aşk dizisi gösterilmeye başladığı ilk andan itibaren çok beğenildi. Afili Aşk yeni sezonda devam edecek mi? Bitecek mi? Başrolünü Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli gibi birçok başarılı oyuncunun paylaştığı Afili Aşk izlenme oranlarında hep 1. Sırada yer aldı. Dizinin başarısı ve halen devam eden yüksek reytinglerinden dolayı 2019 – 2020 yeni sezonunda bitmeden / final yapmadan sadece günü değişerek devam edeceğini düşünüyoruz.

Afili Aşk Final Yapmadan Yeni Sezona Devam Ediyor

Afili Aşk dizisi sevenlerine müjdeli haber dizinin Hülya karakterini canlandıran Asena Tuğal’dan geldi. Tuğal, yaptığı açıklamada Afili Aşk dizinin 2019 – 2020 yeni sezonunda devam edeceğini belirtti.

Benim Tatlı Yalanım Edecek mi? Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

benim-tatlı-yalanım-devam-edecek-mi-final-mi-yapacak

Star TV’nin sevilen yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım dizisinin devam edip etmeyeceği ile ilgili henüz kanal tarafından bir açılama yapılmasa da dizinin başrol oyuncusu Aslı Bekiroğlu dizinin devam etmesini umut ediyor. Benim Tatlı Yalanım yeni sezonda devam edecek mi? Partneri Furkan Palalı ile iyi bir uyum yakaladıklarını dile getiren güzel oyuncu konuyla ilgili olarak; “Gayet iyi gidiyor. Reytinglerimiz de güzel, her şey yolunda. Çalışıyoruz. Biz seviyoruz, herkes de sevsin istiyoruz. ” dedi.

Canevim Devam Edecek mi? Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

canevim-devam-edecek-mi

ATV’nin yaz döneminde Pazartesi akşamları ekrana getirdiği Canevim dizisi yayınlandığı ilk günlerde bekleneni karşılayamasa da ilerideki bölümlerde izlenme oranlarını yükseltti. Bu nedenle kanal ilk etapta 6 bölüm olarak yaptığı anlaşmayı 15 bölüme çıkardı. Canevim yeni sezonda devam edecek mi, bitecek mi? Canevim dizisinin son dönemlerde aldığı reytingler düşünülürse ve kanal tarafından son durumla ilgili henüz açıklama yapılmasa da dizinin 2019 – 2020 yeni sezonda bitmeden devam edeceğini tahmin ediyoruz.

Kimse Bilmez Devam Edecek mi? Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

ATV’nin yaz dizisi olarak ekranlara getirdiği başrolünde Keremcem’in oynadığı Kimse Bilmez dizisi de diğer yaz dizileri gibi çok sevildi. Afili Aşk dizisinden sonra en iyi dizi olarak tanımlanan Kimse Bilmez yeni sezonda devam edecek mi? ATV’nin yeni sezonda da ekranlara getirmesini planladığı Kimse Bilmez dizisi sadece gün değiştirecek. Bunun nedeni de yeni sezonda Salı günleri EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ OYUNCULAR dizisinin yayınlanıyor olması. Kimse Bilmez’in hangi gün yayınlanacağı yeni sezon başladığında netleşecek.

2019 – 2020 Yeni Sezonu Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

Bir Cevap Yazın