Yalnız Kurt Başrol Oyuncuları İsimleri İle Karakterleri Kim Kimdir (Güncel) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yalnız Kurt Dizisi Oyuncuları Kimler? İşte Detaylar

Yalnız-Kurt-Oyuncuları-netleşti

Yalnız Kurt Başrol Oyuncuları İsimleri ve Oyuncu Kadrosu

Ünlü yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt için geri sayım devam ediyor. Fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nin de yapımcısı olan Osman Sınav’ın ses getirecek yeni dizisinin yayınlanan tanıtımları büyük ilgi uyandırdı. Çekimleri geçtiğimiz aylarda başlayan Yalnız Kurt dizisi, Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyacak. Peki, Yalnız Kurt oyuncuları kimdir, konusu nedir? Neyi Anlatıyor? Yalnız Kurt ne zaman başlayacak? Tüm bunların cevabıyla Yalnız Kurt dizisi oyuncuları ile Yalnız Kurt Başrol Oyuncuları İsimleri ve diziye yeni giren oyuncularla ilgili bilinmeyenler.

Yalnız Kurt Nasıl Bir Dizi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi izleyicileri ekran başına. Daha önce Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerin tutkunu olanların izlemekten keyif alacağı Yalnız Kurt dizisi başlıyor. Tanıtımda yer alan “Aslı kurttur, kurt yavrusu kurt olur!” sözleriyle gündeme damga vuran dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Merak uyandıran konusuyla uzun yıllar boyunca yayınlanan dizi Kurtlar Vadisinin tahtını sallayacak Yalnız Kurt, yaşadığımız dünyanın perde arkasında neler olduğuna ışık tutacak çok etkili bir hikayede oluşacak.

Yalnız Kurt Konusu ve Hikaye Detayları

Yalnız Kurt dizisinin ana konusu neyi anlatıyor? Dizi, Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleyi anlatıyor. Golyat Nedir? Golyat; harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, ekonomik tetikçilik yapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyalist bir güç olarak tanımlanıyor. Ayrıca dizi, Türkiye’nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

yalnız-kurt-konusu-neyi anlatıyor
Golyat’ın Tarihteki Yeri (Davut Peygamber ve Golyat’ın Hikayesi)

“Tevrat kaynaklarına göre, Hz. Davut (a.s) döneminde dönemin kralı Talut ile Filistinliler bir savaşta karşı karşıya gelirler. Filistinlilerin ünlü savaşçısı Golyat 3 metrelik iri cüssesine güvenerek İsrailoğullarını düelloya çağırır. Ancak 40 gün geçmesine rağmen bu düello karşılıksız kalır. Ancak Davut küçük yaşına rağmen Golyat’a karşı dövüşeceğini Kral Talut’a bildirir. Kral karşı çıksa da düello başlar. Davut elindeki sapan taşıyla Golyat’ın alnını hedefler ve onu sersemletip düşürür. Ardından Golyat’ın başını keser.”

Yalnız Kurt Hakkında Genel Bilgiler

Yalnız Kurt dizisi, yapımcılığını Sinegraf şirketinin yapacağı ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayımlanacak Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi olarak tanımlanıyor.

  • İsmi: Yalnız Kurt
  • Türü: Aksiyon – Dram
  • Yapımcı: Osman Sınav
  • Yapım Şirketi: Sinegraf
  • Senaristleri: Murat Koca, Alper Erze
  • Yönetmen: Çağatay Tosun
  • Müziklerin Bestecisi: Erol Mutlu
  • Ülkesi: Türkiye
  • Dili: Türkçe
  • Yayınlanacağı Kanal: ATV
  • Sezon Sayısı: 1
  • Süre: 120 Dakika
  • Çekim Mekanı: İstanbul
  • Yayın Tarihi: Ocak 2022

Yalnız Kurt Başrol Oyuncuları Kimler?

Harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran Golyat’ın hikayesini konu alacak olan Yalnız Kurt dizisinde birbirinden değerleri oyucular yer alacak. Yalnız Kurt Başrol Oyuncuları İsimleri ne? Yalnız Kurt dizisinin başrolünde; Hasan Denizyaran (Altay Kurtoğlu), Cihan Ünal (Davut Bahadır), Damla Colbay (Sare Türkmen), Kürşat Alnıaçık, Polat Bilgin, Murat Han (Doğan Sakınma) ve Deniz Evin yer alacak. İşte dizinin karakterleri ve bu karakterleri oynayacak oyuncular hakkında detaylı bilgiler.

Hasan Denizyaran / Yalnız Kurt Başrol Oyuncusu Altay Kurtoğlu

Yalnız Kurt dizinin ana karakterlerden birisi olan Altay Kurtoğlu’na oyuncu Hasan Denizyaran hayat verecek. Altay Kurtoğlu nasıl bir karakter? Altay Kurtoğlu, yalnız başına küresel terör örgütleri ile mücadele eden cesur bir adam olarak karşımıza çıkacak.

Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu Kimdir?

“Adım Altay Kurtoğlu… Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım. Beni de öldürmek istediler, beceremediler; hayatta kaldım. Yirmi sene boyunca sokaklarda, yasadışı dövüşlerde ölümü aradım; karşıma çıkan ölüm değil geçmişim oldu. Artık anne babamın katilleri kim, biliyorum. Artık, ülkemin güzel çocuklarını yetim ve öksüz bırakan kim, biliyorum. İntikam ateşiyle yanıyorum.”

yalnız-kurt-altay-kurtoğlu-kimdir-gerçek-adı-ne
Hasan Deniz Yaran Kimdir?

Yalnız Kurt dizisindeki Altay Kurtoğlu’nun gerçek adı Hasan Denizyaran’dır. 26 Mayıs 1993 İstanbul doğumludur. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Drama ve Oyunculuk bölümü mezunu olan yakışıklı oyuncu, kariyerine modellikle başlanmıştır. Çeşitli reklam filmlerinde yer aldıktan sonra oyunculuk kariyerine 2016 yılında Hayat Sevince Güzel dizisiyle başlamıştır. 4N1K (Sinema Filmi) ile Sungurlar ve İşte Benim Masalım dizilerinde rol almıştır.

Cihan Ünal / Yalnız Kurt Davut Bahadır – Kumandan

Yalnız Kurt dizisinde Davut Bahadır karakterini usta Tiyatro oyuncusu Cihan Ünal canlandıracak. Davur Bahadır nasıl bir karakter? Davut Bahadır, Yalnız Kurt’un en büyük destekçisi ve akıl hocasıdır. Davut bir çok gizli istihbarat ağı ile çalışır ve istediği her bilgiye kısa süre de ulaşır. Güçlü ve otoriter bir adamdır.

Yalnız Kumandan Kimdir?

“Ben Davut Bahadır… Nam-ı diğer Kumandan… Eski asker ve istihbaratçıyım. Tam seksen bir yaşındayım. Ömrümü bir canavarla mücadele etmeye adadım, onu yenmeyi başaramadım. Pes etmedim, meşrebimde yok! Tanrı’dan tek isteğim ölmeden, Golyat denen canavarın, onun kanlı örgütlerinin, kirli ellerinin bu kadim topraklardan sökülüp atıldığını görmek.”

yalnız-kurt-dizisinde-davut-bahadır-cihan-ünal-kimdir
Cihan Ünal Kimdir?

Dizide Davut Bahardır’ın gerçek adı Cihan Ünal’dır. 22 Ocak 1946 Taşköprü – Kastamonu doğumludur. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ünal aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. İlk sinema deneyimini 1971 yılında Damdaki Kemancı filmiyle yapan Cihan Ünal, çok sayıda tiyatro oyunu, film ve dizide oynamıştır. En bilinen dizileri; Kuruluş Osmancık, IV. Murat, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Söz (Büyük Bey) dür.

Damla Colbay / Yalnız Kurt Esra Türkmen

Yalnız Kurt dizisinin başrol oyuncularından birisi olan Damla Colbay, dizide Esra Türkmen karakterine hayat verecek. Sare Türkmen nasıl bir karakter? Bilgiler geldikçe yazımda ve film dizi haber sitemizde olacak.

Yalnız Kurt Esra Kimdir?

“Benim adım Esra Türkmen… Babam karanlık işlere bulaşmış bir adamdı; hem kendisinin hem annemin ölümüne sebep oldu. Henüz on iki yaşındaydım. Viking tuttu elimden… Korudu, okuttu, öğretti, beni bir Yetim Kurt olarak, bu ülkeye hizmet etmem için yetiştirdi. Yetim Kurtların hayatında aşka yer yok dedi. Ama ben dinlemedim; âşık oldum.”

yalnız-kurt-dizisinde-sare-türkmen-damla-colbay-kimdir
Damla Colbay Kimdir?

Yalnız Kurt başrol oyuncuları arasında yer alan ve Sare Türkmen karakterini oynayan oyuncunun adı Damla Colbay’dır. 14 Ocak 1993 İzmir doğumu olan Colbay, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Kara Para Aşk dizisiyle yapmıştır. Hayat Mucizelere Gebe, İçerde, Zengin ve Yoksul dizilerinde başarılı performans sergileyen Colbay’ın asıl tanınması Hekimoğlu dizisiyle olmuştur.

Murat Han / Yalnız Kurt Doğan Sakınmaz

Yalnız Kurt’ta Doğan Sakınmaz karakterine ünlü oyuncu Murat Han hayat verecek.

Yalnız Kurt Doğan Sakınmaz Kimdir?

“Ben Doğan Sakınmaz… Sokaklardan gelip mafyanın başına oturdum. Bana verilmedi; ben aldım. Ama yetmez. Henüz yedi numarayım; hala benden yukarıda olanlar var. En tepeye çıkmadan, bir numara olmadan da yetmeyecek. Bu yolda feda etmem gereken ne varsa ederim. Esra’m hariç…”

yalnız-kurt-dizisinde-Doğan-Sakınma-oynayan-murat-han-kimdir
Murat Han Kimdir?

Atv’nin iddialı dizisi Yalnız Kurt’ta Doğan Sakınma karakterini oynayacak Murat Han, 1 Mayıs 1975 Ankara doğumludur. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü mezunu olduktan sonra Los Angeles’ta Stella Adler oyunculuk akademisini bitirmiş, 9 yıl kadar Amerika’da yaşamış ve oyunculuk yapmıştır. Oyunculuk kariyerine Vicdan filmiyle adım atan Murat Han’ın tanınması Ömre Bedel diziyle olmuştur. Pek çok dizide rol alan Murat Han son olarak Akif dizisinde Ali Şükrü Bey karakterine hayat vermiştir.

Kürşat Alnıaçık / Yalnız Kurt Viking / Tekin Giritli

Yalnız Kurt dizisinde Viking lakaplı Tekin Giritli karakterine ünlü oyuncu Kürşat Alnıaçık hayat verecek.

Yalnız Kurt Viking Kimdir?

“Asıl adım Tekin Giritli… İstihbarat elemanı olarak yetiştirilmiş, bir Yetim Kurt’um… Beni yetiştirenler, hocalarım, beraber yetiştiğim arkadaşlarım, hanemin Yetim Kurtları, hepsi birer birer gitti. Kimi kirli kumpaslarla yok edildi, kimi hapiste çürütüldü. Kozmik odada adı çıkan onlarca vatansever arkadaşım sokak ortasında kurşunlandı. Kimse benden, düşmanıma acımamı beklemesin; pençesini etlerine geçirmek isteyen bir şahinim ben; acımam…”

yalnız-kurt-dizisinde-oynayan-kürşat-alnıaçık-kimdir
Kürşat Alnıaçık Kimdir?

Yalnız Kurt dizisi oyuncuları arasında yer alan Kürşat Alnıaçık, 7 Aralık 1962 Ankara doğumludur. Oyuncu Gerçek Sağlar ile evli olan Alnıaçık, aynı zamanda Tiyatrocu profesör Raik Alnıaçık’ın oğludur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü olan ünlü sanatçı, Süper Baba, Sıcak Saatler, Berivan, Sakarya Fırat, Medcezir, Kara Sevda, Diriliş Ertuğrul, Nöbet gibi diziler başta olmak üzere çok sayıda dizi, film, tiyatro oyununda oynamıştır. Kürşat Alnıaçık son olarak Netflix’in 50 m2 dizinde oynamıştır.

Deniz Evin / Yalnız Kurt Sefer

Yalnız Kurt dizisi oyuncuları kategorisinde yer alan Deniz Evin, dizide Sefer karakterine hayat verecek. Sefer, Doğan Sarsılmaz’ın en güvendiği adamı olarak karşımıza çıkacak.

yalnız-kurt-dizisinde-sefer-deniz-evin-kimdir
Deniz Evin Kimdir?

Deniz Evin, 1 Eylül 1983, Kırşehir doğumludur. Oyuncu Gaye Turgut ile evli olan sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Deniz Evin, Hacettepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İlk televizyon tecrübesi 2008 yılında rol aldığı Doludizgin Yıllar dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra Fox TV’de yayınlanan Unutma Beni dizisiyle oyunculuk kariyerine devam eden Evin’in tanınması Beni Affet dizisinde canlandırdığı Umut karakteriyle olmuştur. Deniz Evin, Fetih 1453 filminde başrol oynamıştır.

Polat Bilgin / Yalnız Kurt Nizam ( Nizamettin Köz)

Dizide Nizam karakterine ünlü oyuncu Polat Bilgin hayat verecek. Peki, Nizam kimdir?

yalnız-kurt-nizam-polat-bilgin-kimdir
Yalnız Kurt Nizam Kimdir?

“Adım Nizamettin Köz… Fakir bir ailenin çocuğuyum. Babam okuyabilmem için beni bir cemaatin yurduna yerleştirdi. Karnım doydu, sevildim, takdir edildim. Artık onlarındım.
“Okuyacaksın” dediler, okudum. “İstihbaratçı olacaksın” sen dediler; oldum. “Vur” dediler “vurdum”, “dur” dediler, durdum. Sonunda örgütün, askeri operasyonlardan sorumlu
altı numarası oldum. #Nizam”

yalnız-kurt-diziside-oynayan-polat-bilgin-kimdir
Polat Bilgin Kimdir?

Polat Bilgin 28 Haziran 1976 Samsun doğumludur. Sinema ve dizi oyuncusu olan Bilgi, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk televizyon deneyimini Affedilmeyen dizisiyle yapmıştır. Yol Arkadaşım, Karayılan, Muhteşem Yüzyıl son olarak Bir Litre Gözyaşı dizilerinden tanıdığımız Polat Bilgin, son olarak Kalp Ağrısı dizisiyle karşımıza çıkmıştır.

Yaprak Medine / Yalnız Kurt Mira Hanzade

Dizinin karakter kadrosunda yer alan Mira karakterine yeni oyunculara arasında yer alan İnstagram Fenomeni Yaprak Medine hayat verecek.

Yalnız Kurt Mira Kimdir?

“Tam adım Semiramis Myers Hanzade… Babam Amerikalı…
Hanzade soyadını da annemden aldım; annem saray soyundan geliyor. Dedesi, sarayın damatlarındanmış; Padişah’a ihanetle suçlanıp sürgün edilmiş. Bir yanım Amerikalı, bir yanım Türk, ama ruhum haymatlos; hiçbir ülkeye, hiç kimseye gönül bağım yok. Sadakatim sadece ve sadece Golyat’a… #Mira”

yalnız-kurt-dizisi-mira-yaprak-medine-kimdir
Yaprak Medine Kimdir?

Asıl mesleği hemşirelik olan Yaprak Medine, 1996 yılında dünyaya gelmiştir. İnstagram Fenomeni olarak tanınan Medine, oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk deneyimini Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Beren karakteriyle yapmıştır.

Gökhan Soylu / Yalnız Kurt

yalnız-kurt-dizisi-oyuncuları-gokhan-soylu-kimdir
Gökhan Soylu Kimdir?

Gökhan Soylu, 1974 Denizli doğumludur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’nden mezunu olan Gökhan Soylu, ilk televizyon dizisi deneyimini Köprü dizisiyle yaşamıştır. Sakarya Fırat, İşler Güçler, Leyla ile Mecnun dizilerinde rol almıştır.

Almina Günaydın / Yalnız Kurt Ela

Yalnız Kurt dizisinde Esra’nın kızı Ela karakterine küçük oyuncu Almina Günaydın hayat verecek.

Yalnız Kurt Esra’nın kızı Ela Kimdir?

Annem çok sevmiş babamı… Ama babam sevememiş bizi bir türlü; annem bana hamileyken terk edip gitmiş ikimizi de… Annem Esra, dünyanın en iyi annesidir. Benim için yapamayacağı şey yok. Ona bir şey olacak diye çok korkuyorum. Hep yanlış insanlara aşık oluyor.

yalnız-kurt-ela-alina-günaydın-kimdir
Almina Günaydın Kimdir?

Daha çok yer aldığı reklam çalışmalarıyla tanınan küçük oyuncu Almina Günaydın’ın ilk televizyon denemesi Masumiyet dizisiyle olmuştur. Dizide Asu’nun kızı Aleyna karakterini canlandırmıştır.

Hilmi Özçelik / Yalnız Kurt Ahmet

Yalnız Dizisinde Ahmet karakterine Hilmi Özçelik hayat verecek.

Yalnız Kurt Ahmet Kimdir?

“Babam da benim gibi polisti… Dedem de… Ben de onların yolundan gittim. Allah’ım ihsan etti, büyüklerim layık gördü, Emniyet Müdürlüğüne kadar yükseldim. “Devlet başa, kuzgun leşe derdi” dedem; bizde devlete baş kaldırmak olmaz. Hak etmediğin lokmayı yemek, hak etmediğim mevkide oturmak olmaz. Devlet bir görev vermişse, ona ihanet etmek hiç olmaz. ” Alıntı: Yalnız Kurt İnstagram sayfası.

yalnız-kurt-oyuncuları-ahmet-hilmi-özçelik-kimdir
Hilmi Özçelik Kimdir?

Hilmi Özçelik, 17 Kasım 1968 Rize doğumludur. Oyunculuğa ilk olarak Ankara Birlik Tiyatro’sunda adım atmıştır. Olacak O Kadar programıyla tanınan Hilmi Özçelik pek çok tiyatro oyunu, dizi ve filmde rol almıştır. Bunlardan en bilinenleri; Sen Anlat Karadeniz, Küçük Ağa, Akasya Durağı, Doktorlar, Kurtlar Vadisi’dir.

Gökhan Oktay Göztepe / Yalnız Kurt Akif

Yalnız Kurt Dizisi Oyuncuları arasında Akif karakterine Gökhan Oktay Göztepe hayat verecek.

Yalnız Kurt Akif Kimdir?

“Babam dövüyordu; evden kaçtım. Birkaç kere bulup eve götürdüler yine kaçtım. Babamın dayağından kaçıyordum; sokakta da dayak yedim, kaçamadım. Delikanlı bir abim var; Altay abim… O olmasa hayatta da kalamazdım belki… Öl dese ölürüm. #Akif”

yalnız-kurt-oyucusu -akif-gökhan-göztepe-kimdir
Gökhan Oktay Göztepe Kimdir?

Gökhan Oktay Göztepe, 16 Eylül 2004 İstanbul’da doğumludur. Futbolla yakından ilgilisi olsa da oyunculuğa yönelmiştir. Hande Aytar Cast Ajansı çalışan Gökhan Oktay Göztepe, ilk oyunculuk deneyimini FOX TV’de yayınlanan Kefaret dizisinde canlandırdığı Zeynep’in oğlu karakteriyle yaşamıştır.

Yalnız Kurt Ne Zaman Başlayacak?

Yalnız Kurt dizisinin başlama tarihi en çok merak edilen konular arasında. Çekimleri Kasım ayında başlayan dizinin yayın tarihi belli oldu. Yayınlanan son tanıtım filmiyle heyecan uyandıran Yalnız Kurt Dizisi 28 Ocak 2022 Cuma saat 20.00’de ATV’de seyirciyle buluşacak.

Yalnız Kurt Dizisi Tanıtım Filmi İçin Tıklayın

.

Bir Cevap Yazın