Vivian Dsena Yeni Dizi Sirf Tum Adlı Hint Dizisiyle Dönüyor! İşte Detaylar Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Vivian Dsena Yeni Dizi Sirf Tum İle Dönüyor!

Vivian-Dsena-Yeni-Dizi-Sirf-Tum

Ünlü Hintli Oyuncu Vivian Dsena Yeni Dizi Sirf Tum İle Ekranlara Merhaba Diyecek!

Yalancı Bahar (Madhubala, Ek Ishq Ek Junoon), Pyaar Kii Ye Ek Kahani ve son olarak Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki adlı Hint dizilerinden tanıdığımız ünlü Hintli aktör Vivian Dsena yeni dizi Sirf Tum ile dönüyor. 2021 yılının son çeyreğinde ekranlara gelecek olan Sirf Tum Hint dizisi Romantik Dram türüne olacak. En son 2016 yılında izleyici kaşına çıkan Vivian Dsena’nın yeni dizi haberi heyecan uyandırdı. Yapımcılığını Rashmi Sharma’nın üstleneceği Sirf Tum Hint dizisi Dsena’nın diğer dizileri gibi yine Colors TV ekranlarında olacak. Peki, Vivian Dsena’nın yeni dizisinde rol arkadaşı / partneri / Kadın başrol oyuncu kim oldu? Vivian Dsena’nın yeni dizisi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte tüm detaylar.

Vivian-Dsena-yeni-dizisi-2021-yılında-Sırf-tum-oldu

Sirf Tum Hint Dizisi Hakkında Genel Bilgiler

Sirf Tum; 15 Kasım 2021 tarihinden itibaren Hindistan Colors TV’de gösterilecek olan Hintçe romantik bir drama televizyon dizisidir. Yapımcılığı Rashmi Sharma Telefilms tarafından gerçekleştirilecek olan dizinin başrollerinde; Vivian Dsena (Ranveer Chopda) ve Eisha Singh (Suhani) yer alacak. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Sonyaa Ayodhya (Riya), Puneett Chouksey, Jasmeet Babbar, Nimai Bali, Sanjay Batra, Anıl Dhawan ve Kajal Pisal gibi Hintli oyuncular rol alacak.

Sirf Tum Gişe Rokoru Kıran Filmden Uyarlanacak!

Başrollerini; Vivian Dsena ve Eisha Singh’in paylaşacağı Sirf Tum dizisi 2019 yapımı Shahid Kapoor ve Kiara Advani’nin başrollerde oynadığı gişe rekorları kıran Kabir Singh filminden esinlenerek hayata geçecek.

vivian-dsena-yeni-dizisindeki-başrol-kadın-oyuncu-Eisha-Singh

Sirf Tum Dizisinde Vivian Dsena’nın Partneri Kim Olacak?

Uzun bir aradan sonra yeni bir diziyle sevenlerin karşısına çıkacak olan Vivian Dsena’nın geçen bu sürede performansından hiçbir şey kaybetmediği görülüyor. Dizide Dsena’ya eşlik edecek kadın oyuncu ise, daha önce Ishq Subhan Allah adlı Hint dizisinde Zara Kabir karakteriyle tanıdığımız Eisha Singh olacak. Dizide Vivian’ın tavırlarının ve kişiliğinin erkek başrol karakteri Ranveer Chopda’ya mükemmel bir şekilde uyduğu söyleniyor. (Yeni bir RK ile mi karşılaşacağız bilinmez 😊)

Yeni Hint Dizisi Sirf Tum Başlıyor!

Vivian Dsena’nın yeni dizisi ne zaman başlıyor sorusuna yanıt geldi. Özellikle Vivian Dsena tutkunlarının uzun zamandır bekledikleri yeni Hint Dizisi Sirf Tum bu hafta başı başlıyor. Çekimlerine geçtiğimiz ay başlanan Sirf Tum yayınlanacağı / başlayacağı tarih Hint Televizyon kanalı Colors TV tarafından açıklandı. Bu açıklamaya göre, Sirf Tum dizisinin ilk bölümün 15 Kasım 2021 Pazartesi akşamı saat 20.00’de (Hindistan Saatine göre)yayınlanacak. Sirf Tum dizisi Colors TV’de yayınlanan Balika Vadhu 2’nin yerine yayınlanacak.

Sirf TUm Dizisini Nasıl İzleyebiliriz?

Hindistan kanalında yayınlanacak olan Sirf Tum dizisini Colors Tv web sitesini ziyaret ederek ya da Sirf Tum izle seçeneğini tıklayarak izleyebilirsiniz.

sırf-tum-hint-dizisi-konusu

Sirf Tum Hint Dizisi Dizisi Konusu

Birbirinden çok farklı Ranveer ve Suhani’ nin yolları hiç ummadıkları bir anda kesişir. Tüm olumsuzluklar içerisinde birbirine aşık olan çiftin birleşmesine engel olacak ortada büyük bir sır vardır. Sır ortaya çıktığında çiftimizin aşkı büyük bir sınavdan geçecek. Bu sınav onların aşklarını bitirecek mi? Ya da tam tersine birbirlerinden asla kopamayacakları bir hayata mı sürükleyecek? Dizinin pek çok iniş çıkışlı sahneleri (bir dargın, bir barışık) arasında bizlere çokça romantik sahneler izlettireceği tahmin ediliyor.

Sirf Tum dizisinin konusuyla ilgili Wikipedi’de “Kader, tamamen farklı iki insan olan Ranveer ve Suhani’nin birleşmesine yol açar. Ancak, kabuklu bir sır, bağlarını bir arada tutar ve soru, aynı şeyin onları bir arada tutacak mı yoksa yok edilmelerinin nedeni mi olacağı sorusudur.” şeklinde genel bir bilgi yer alıyor.

Detaylar netleştikçe yazımızda olacak.

Sirf Tum Dizisi 1. Bölüm Tanıtım Fragmanı

https://youtu.be/QkUl5cxVfNo

Bir Cevap Yazın