Vivian Dsena özel hayatı ve yapmayı sevdiği şeyler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Vivian Dsena özel hayatında soğuk kış günlerinde kendini şımartmayı seviyor

vivian-dsena-özel-hayatı-ve-bilinmeyenler

Vivian Dsena Özel Hayatı ile ilgili bilgiler verdi

Yalancı Bahar’ın RK’si şimdilerde Shakti’nin çılgın aşığı Vivian Dsena özel hayatı ile igili Hindistan’nın popüler internet sitesi Circule Of Bollwod’a yeni açıklamalarda bulundu. Söz konusu siteye zaman zaman kendisi ile ilgili hiç bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu özel hayatı ile ilgili son olarak offical facebook sayfasından “Vivian Dsena’nın en son iftirafı” olarak paylaşımda bulundu.  Dsena bu paylamışıyla çoğu kişinin bilmediği veyapmaktan hoşlandığı bir yönünü daha ortaya koydu.

KIŞ GÜNLERİNDE KENDİNİ ŞIMARTMAYI SEVİYOR

Ünlü oyuncu Vivian Dsena, kendisi ile ilgili bilinmeyenleri anlatmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Hindistan’da popüler olan internet sitesi Circule Of Bollywood’un muhabirinin sormuş olduğu sorulara samimi cevaplar veren yakışıklı oyuncu, soğuk kış aylarında kendisini şımarmayı sevdiğini söyledi. Kışın sıcak atıştırmalık yemekten ya da hoş bir sıcak içecek yudumlamaktan hoşlandığını ifade eden Dsena, bundan başka havanın tadını çıkarmaktan daha fazla tatmin edici bir şey olmadığını düşünüyor. Özel yaşamında sosyal hayattın dışında duran başarılı oyuncu, kışın da evde zaman geçirmekten hoşlandığının altını çiziyor.

vivian-dsena-özel-hayatında-kahve-seviyor

ZENCEFİLLİ ÇAY FAVORİSİ

Tam anlamı ile bir kahve tutkunu olduğunu bildiğimiz Dsena, kış aylarında evde vakit geçirdiği zamanlarda soğuk kış günlerinde sıcak içecekler içmekten ve lezzetli peynirli sandviçler yemekten hoşlanıyor. Vivian’a bu konuda soru sorulduğunda, “Güzel sıcak bir bardak zencefil çayı ve lezzetli peynirli sandviçi seviyorum” cevabı verirken kendisi için özel olan bu iki yiyeceğin “Onları her ikisi de bir arada iyi gider” şeklinde ifade etti.

VİVİAN DSENA ÖZEL HAYATI YAZISININ ORJİNALİ İÇİN TIKLAYIN


TAM BİR KAHVE TUTKUNU OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Ünlü yıldız daha aynı internet sitesine yapmış olduğu açıklamada tam bir kahve tutkunu olduğunu açıklamıştı. Dizi setlerine kendi kahve makinesini götürdüğünü belirten Vivian Dsena, önemli sahnelerin çekimlerinden önce kendi yaptığı sert ve kendine özgü kıvamda olan kahveyi içtiğini de ifadelerine eklemişti.

KİMSEYE GÜVENMİYOR

Dizi setlerinde sette kendisi için özel kahve makinesi bulundurduğunu dile getiren Dsena, içeceği kahvenin yapılış şekli ve tadı için kimseye güvenmediğini, çekimlerden fırsat buldukça kendi kahvesini kendisi yaptığını söyledi.  Başarılı oyuncunun özellikle kusursuz olmasını istediği sahnelerin arasında kendi kahvesini kendisinin yaptığı birçok kişi tarafından bilinen bir gerçek.

“BİR BARDAK ESPRESSO İÇİYORUM”

Vivian Dsena, kahve tutkusu ile ilgili olarak da şu sözlere yer veriyor; “Programımın setlerindeki odamda kendime ait özel bir espresso makinesi bulunuyor ve kendim mümkün olduğunca bir bardak espresso içiyorum”. Eminiz bu Vivian hakkında bilmediğiniz özel bir yan olurken, oyuncunun özel fotoğraflarında elinde bulunan kahve bardağının sırrı da bu şekilde çözülmüş oluyor.

YENİ YIL MESAJI VERDİ

Yeni Yılın başlamasıyla birlikte birçok ünlü isim yeni yıl mesajları vermeye başlamıştı. Bu isimlerden birisi de Vivian Dsena idi. Sihirli dünyadaki ünlü oyuncular yeni yıl dileklerini dile getirdiler. Vivian Dsena de yeni yıl için bir öneride bulundu. Ve “Ben birinin Yılbaşı kararına asla ihtiyacı olması gerektiğine inanıyorum” dedi. Başarılı oyuncu şans ve güzelliklerin sadece yılın bir gününde değil, bunun “Yılın herhangi bir saatinde başlamalı gerektiği” inandığın dile getirdi.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vivian Dsena En İyi Erkek Oyuncu Seçildi

Vivian Dsena Türkiye’ye Mi Geliyor?

Vivian Dsena’nın Shakti Dizisi Hakkında Merak Edilenler

Vivian DSena Kimdir? Hakkında Hiç Bilinmeyenler

Vivian Dsena Shakti’den Ayrıldı

Vivian Dsena Sırf Tum Dizisiyle Ekranlarda