Uğur Aslan'ın Programı Afara Kanal D'de Başlıyor! İşte Tarihi ve Detaylar Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Uğur Aslan’ın Programı Afara Kanal D’de Başlıyor!

Uğur-Aslan'ın-Programı-Afara

Oyuncu Uğur Aslan’ın Programı Afara Kanal D’de İzleyiciyle Buluşacak!

Geçtiğimiz aylarda Kanal D’de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olduktan sonra dikkatleri üzerine çeken oyuncu Uğur Aslan, Kanal D’de yayınlanacak “Afara” adlı programla seyirci karşısında olacak. Başrolünde başarılı oyuncu Uğur Aslan’ın oynadığı, bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıları, kendi hayat hikayesiyle harmanlanarak izleyiciye aktarılan Bir Arabesk Müzikali olan Afara, tek kişilik müzikal bir gösteri olarak halen Beşiktaş Kültür Merkezinde (BKM) seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Şimdilerde Kanal D’nin yeni müzik eğlence programı olarak ekranlara gelmeye hazırlanan Uğur Aslan’ın Programı Afara ne zaman, saat kaçta hangi gün ve kanalda yayınlanacak? Detaylar Film dizi Haber‘de

Afara Nedir? Nasıl Bir Program?

afara-nedir-nasıl-bir-program

Uğur Aslan’ın Kanal D’nin müzik eğlence programında gösterdiği muhteşem performansla gündeme gelen “Afara” gerçekte “Bir Arabesk Müzikali”. Ve bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıların kendi hikayeleriyle bütünleşen bir şölenini anlatıyor. Büyük ilgi çeken müzikal programın başrolünde şimdilerde Yargı dizisinin Eren Komiseri Uğur Aslan yer alıyor. Senaryosunu Şirin Aktemur’un yazıp yönettiği “Afara-Bir Arabesk Müzikali”, seyirciyi mekana girdiği andan itibaren bir döneme götürüp, o dönemin değerleriyle buluşturuyor. Uğur Aslan ise, söz konusu mizansende 8 kişilik orkestra eşliğinde canlı olarak şarkılar söylüyor.

Uğur Aslan’ın Sözleriyle “Afara”

Programın sunucusu Uğur Aslan, Afara’nın gündeme gelmesi ve çıkış hikayesi ve Kanal D’de yayınlanmasıyla ilgili şunları söylüyor; “Nurlar içinde uyusun babacığım ve anacığım. Ne iyi etmişler de beni Afara’m diye sevmişler. Bu hikâyenin her anını onlara borçluyum. Onlarla başladığım bu hayat hikayesinin her anını tadına vara vara ve can cana paylaşmaya geliyoruz.” dedi.

Nasıl Bir Program?

Herkesin büyük bir heyecanla beklediği Afara; “Uzun da olsa yakalarımızın bir araya gelemediği, gizli sevdalara tutulduğumuz, yokluğun içinde doyduğumuz, mutlu olmak için bolluğa ihtiyaç duymadığımız, hayatı ıskalamadığımız, hayatın geniş paçalarına tutunduğumuz bir dönemi anlatıyor. Bugün artık afara olan arabesk, afara kalan ahlak, afara kalan gazino kültürü, afara kalmış bir döneme selam çakıyor.”

Afara Ne Zaman Yayınlanacak?

Bugüne kadar yer aldığı projelerle izleyicilerin büyük beğenisi kazanan başarılı oyuncu Uğur Aslan, bu kez Afara ile izleyici karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncu sunuculuğunu üstlendiği müzik eğlence programına şarkıları, esprileri ve enerjisi ile de ayrı bir renk katacak. Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği Uğur Aslan’ın yeni gösterisi Afara, 15 Nisan Cuma gecesi saat 00.15’te Kanal D ekranlarında canlı yayınla ekrana gelecek.

“Bir Arabesk Müzikali Afara 1. Bölüm Fragmanı”

Uğur Aslan Kimdir?

Uğur Aslan; 9 Şubat 1972 Hatay Reyhanlı Melekli köyünde doğmuştur. Dokuz çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olan Uğur Aslan, İlk ve orta öğrenimini Reyhanlı Devlet Parasız Yatılı Okulunda, liseyi ise, Antakya Ticaret Lisesinde tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nin Tiyatro Bölümüne bağlı oyunculuk ana sanat dalından lisans derecesi ile mezun olan Aslan, oyunculuk kariyerine lisede oynadığı tiyatro oyunlarıyla adım atmıştır. Daha sonra Hatay Kültür Tiyatro Topluluğunun dikkatini çekmiş ve ilk oyunculuk deneyimine Turgut Özakman’ın Bir Şehnaz Oyun adlı oyunuyla adım atmıştır.

afara-programını-sunan-uğur-aslan-kimdir

Uğur Aslan’ın Özel Hayatı

Oyunculuk dışında müzikle de ilgilenen boş vakitlerinde ney ve keman çalan Uğur Aslan, bir özel üniversitede oyunculuk dersi vermenin yanı sıra “Afara: Bir Arabesk Müzikali” adlı müzikal tiyatro performansı ile seyirci karşısında yer almaktadır.

Medeni Hali ve Çocukları

Senarist Sema Ergenekon ile 1999 yılında evlenen Uğur Aslan’ın iki kız bir erkek olmak üzere üç çocuğu bulunmaktadır.

Aslen Nereli?

Uğur Aslan, Aslen Hataylıdır.

Oynadığı Dizi ve Filmler

Çok sayıda tiyatro oyunu ve dizide rol alan başarılı oyuncu Uğur Aslan’ın ilk tanınması FOX TV’de 2010 – 2012 yılları arasında yayınlanan Yer Gök Aşk dizisindeki Cüneyt karakteriyle olmuştur. Uğur Aslan’ın oynadığı diziler yıllara göre şöyle sıralanıyor.

  • 2021-günümüz – Yargı – Eren Duman
  • 2020 – Çukur – Emir Varol
  • 2019 – Kuruluş Osman – Nizamettin
  • 2017 – Siyah Beyaz Aşk – Cem Komiser
  • 2017-2018 – Kara Sevda – Zehir
  • 2014 -2015 – Karadayı – İsmail Gün
  • 2013 – Kayıp
  • 2010-2012 – Yer Gök Aşk – Cüneyt
  • 2009 – Aile Reisi
  • 2008 – Derdest
  • 2005 – Gümüş – Orhan
  • 2005 – Ofis İşi
  • 2005 – Kale İçi
Rol Aldığı Sinema Filmleri
  • Aşık
  • Zahir

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

EDHO 7. Sezonda Giren Oyuncular

Dünya Güzellerim Programı Bir Başladı Pir Başladı

Camdaki Kız Romanı Ne Anlatıyor

Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bir Cevap Yazın