The Split Uyarlaması Evlilik Hakkında Her Şey Konusu / Finalde Ne Olacak Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

The Split Uyarlaması Evlilik Hakkında Her Şey ‘in Hikayesi Neyi Anlatıyor?

The-Split-Uyarlaması-Evlilik-Hakkında-Her-Şey

The Split Uyarlaması Evlilik Hakkında Her Şey Konusuyla Dikkat Çekiyor!

Uyarlama dizilerin 2022 Yeni sezonunda da hız kesmeden devam ettiği günümüzde FOX TV ekranlarında Evlilik Adında Her Şey isminde bir hukuk dizisi yayınlanmaya başladı. 2016 yılı İngiliz yapımı The Split adındaki hukuk dizisinden Türk televizyonlarına uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey yayınlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine toplayı başardı. Uzun zamandır yerli yapım avukat dizilerini ekranlarda görmek isteyenlerin kaçırmaması gereken The Split Uyarlaması Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin Konusu ne? Dizinin finalinde / sonunda neler olacak? The Split dizisi oyuncuları ve tüm detaylar yazımızda.

The Split Dizisi Üç Avukat Kardeşin Hikayesini Konu Alıyor!

Senaryosunu Abi Morgan’ın yazdığı 2016 yapımı The Split dizisi 2 sezon toplam 12 bölümden oluşuyor. The Split’in konusu ise; boşanma davalarına bakan birbirinden farklı karakterlere sahip üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Bu üç kız kardeşler bir taraftan Londra’nın hızlı temposuna ayak uydurmaya çalışırken diğer bir yandan da aldıkları zorlu davaları kazanmak için gece gündüz çalışıyorlar. Bu kız kardeşlerin hayatları 30 yıldan bu yana haber alamadıkları babalarının ortaya çıkasıyla altüst oluyor. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen baba ve kızları geçmişle yüzleşmek zorunda kalıyorlar.

the_split_dizisi_konusu

The Split Dizisi Hakkında Genel Bilgiler

Bir İngiliz hukuk drama televizyon dizisi olan The Split, ünlü oyun yazarı ve senarist Abi Morgan tarafından yazılmıştır. BBC yapımı 2 Sezondan oluşan The Split’in ilk bölümü Ağustos 2016’da yayınlanmaya başlamıştır. 6 Bölümden oluşan 1. Sezondan sonra 24 April 2018’de 2. Sezon yine 6 bölüm olarak yayınlanmıştır. Dizinin asıl hikayesi Defeo ailesinin hayatını konu alır. Bu ailenin fertleri abla Hannah (Nicola Walker) dışında boşanma hukuku alanında faaliyet gösteren bir aile şirketinde çalışırlar. Diğer aile üyelerine rağmen Hannah kendi şirketlerine rakip aile hukuku firması Noble & Hale için çalışmaktadır. Ortak geçmişe sahip ailenin fertleri; Hannah’ nın annesi, aile şirketinin yöneticisi Ruth Defoe, Hannah’ nın küçük kız kardeşi Nina Defoe ve Hannah’ nın en küçük kız kardeşi Rose Defoe’ dan oluşmaktadır.

The Split’in İlerleyen Bölümlerinde Sürpriz Gelişmeler Yaşanır

Özel hayatları darmadağın olan üst düzey boşanma avukatlarından oluşan bir ailenin hikayesini konu alan The Split’e ilerleyen bölümlerde sürpriz gelişmeler yaşanır. Dizinin baş kahramanı Hannah, parlak bir kariyere sahip bir avukattır. Alaycı bir kocaya ve ortalamadan fazla esprili üç çocuğa sahiptir. İskandinav meslektaşı ve eski erkek arkadaşı Christie (Barry Atsma) ile birlikte çalışmaya başlaması ona olan özel hislerini yeniden ortaya çıkarır. Hannah, kocası Nathan’ın (Stephen Mangan) adının evlilik dışı ilişkiler web sitesine kaydolan kişilerin listesini ortaya çıkaran bir veri sızıntısında görülmesiyle tüm medyanın önünde küçük düşer. Öte yandan aile şirketleri iflasın eşiğindedir. Bu durumdan kurtulmak için şirketin satılması ya da iyi bir ortak bulunması gerekmektedir.

the-split-uyarlaması-evlilik-hakkında-her-şey-konusu

The Split Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

  • Nicola Walker , Noble & Hale için çalışan bir boşanma avukatı olan Hannah Stern rolünde
  • Stephen Mangan – Nathan Stern, Hannah’ nın kocası, bir avukat
  • Fiona Button , Hannah’ nın en küçük kız kardeşi Rose Defoe rolünde
  • Annabel Scholey , Hannah’ nın küçük kız kardeşi Nina Defoe rolünde, Defoe’s için bir boşanma avukatı,
  • Barry Atsma , Hannah’ nın Noble & Hale için çalışan eski erkek arkadaşı Christie Carmichael rolünde
  • Stephen Tompkinson – Davey McKenzie, karısını boşayan milyoner
  • Goldie McKenzie, Davey’ nin eşi ve şirketinin sekreteri olarak Meera Syal
  • Anthony Head , Hannah’ nın uzun süredir kayıp babası Oscar Defoe rolünde
  • Deborah Findlay , Hannah’ nın annesi, aile şirketinin yöneticisi Ruth Defoe rolünde
  • Rudi Dharmalingam James Cutler, Rose’ un nişanlısı , daha sonra kocası olarak
  • Donna Air , kocasından boşanmış ünlü bir sunucu olan Fi Hansen rolünde
  • Ben Bailey Smith – Richie Hansen, Fi’nin kocası

The Split Finalinde Neler Yaşanacak?

Rose’un James’le nişanı paramparça olurken, Hannah, Nina’nın ifşaatlarının yansımaları devam ederken kendi evliliğinin parçalarını toplamak için mücadele eder. Aynı zamanda Nina, aile şirketinin fiilen iflas ettiğini keşfeder ve Ruth’u piyasa hala geçerliyken şirketi satmaya teşvik eder. Goldie, Davey’den gelen bir uzlaşma teklifini geri çevirir, ancak ikili geceyi birlikte geçirince olaylar beklenmedik bir hal alır. Nina teselli için Rex Pope’a dönerken, Hannah, Nathan’ın kararsızlıklarının bir flört sitesine kaydolmaktan daha fazlası olduğunu keşfettikten sonra Christie’ye olan hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

The Split Dizisi Tanıtım

Hannan Evliliğini Yeniden Kurmaya Çalışıyor

Noble Hale Defoe ekibi Ruth için bir ödül törenine katılırken, Hannah yıl dönümü partisinin sonuçlarıyla uğraşırken sırlar ortaya çıkar ve yalanlar çözülür. Bu arada, Fi, Hannah’ya davalarını baltalamakla tehdit eden bir açıklama yaptığı için Hansen davasında kötü bir sürprizi vardır. Hansen davası tırmandıkça ve Hannah ile Christie’nin ilişkisinin açığa çıkmasıyla Hannah, evliliğini düzeltmeye ve yeniden kurmaya çalışır. Hannah’nın düğünlerinden bir gece önce Nathan’a yürek burkan itirafının ardından evlilikleri çalkantı içine girmiştir.

İngiliz Dizisi The Split’ten Uyarlama Olan Evlilik Hakkında Her Şey ‘in Konusu

İngiliz Hukuk dizisi The Split’ten ekranlara uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin konusu orijinalini nerdeyse birebir yakın bir hikayeyle başlıyor. Geçtiğimiz hafta FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan dizide Cevher ailesine mensup birbirinden farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve bir evliliğin tüm aşamaları ekrana geliyor. Başrollerini; Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yavuz Kirazcı’nın paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey ‘in yapımcılığını MF Yapım üstleniyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Hikayesinde Aşk Sadakat Kavramlarını Sorguluyor!

Cevher ailesinin farklı karakterlere mensup dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkilerinin yanı sıra bir evliliğin tüm aşamalarının bu dört kadın kahramanlar üzerinden göreceğimiz dizi aile, aşk ve sadakat kavramlarını sorguluyor. Dizinin ana kahramanları Çolpan (Sumru Yavrucuk) eşi tarafından aldatılma sonrasında boşanmış bir kadın, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli ve işinde çok başarılı olan bir kadın, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde olan genç bir kızı ve evin ortanca kızı Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise, evlilik kavramını tümüyle reddeden bir kadındır.

Evlilik Hakkında Her Şey’ de Boşanmanın Kirli Düzeni Gözler Önüne Serilecek

Evlilik Hakkında Her Şey, müvekkillerin hikayeye dahil olmasıyla aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyen hikayeleriyle ekranlara geliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Tanıtım

Bir Cevap Yazın