Temmuz 2019'dan İtibaren Netflix'ten Kaldırılacak Dizi ve Filmler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Temmuz 2019’dan İtibaren Netflix’den Kaldırılacak Dizi ve Filmler

Temmuz-2019'dan-İtibaren-Netflix'den-Kaldırılacak-Dizi-ve-Filmler

Temmuz 2019’dan İtibaren Netflix’ten Kaldırılacak Dizi ve Filmler

Dijital dizi ve film platformu Netflix her ay arşivine yenilerini eklerken bazı dizi ve shovlarını kitaplığından kaldıracağını açıkladı. Kısa bir süre önce Temmuz 2019’da yayından kaldıracağı dizi ve filmlerin listesini açıklayan Netflix, açıklamasında önümüzdeki ayda da bazı dizilere ve shovlara veda edeceğini belirtti. Video oynatıcısını her geçen gün geliştiren Netflix’den Ücretsiz Dizi Nasıl İzlenir? aldığı bu kararla, Mummy, Matrix Filmleri ile Austin Power gibi bazı önemli gelir kaynaklarını da kaybedecek. Eski içeriklerini kaldıran platformun yeni içeriklere hazırlandığı da edinilen bilgiler arasında. Peki, hangi diziler Netflix’den kalkacak? İşte Temmuz 2019’dan İtibaren Netflix’ten Kaldırılacak Dizi ve Filmler.

2019 Temmuz’da Kaldırılacak Filmler

Netflix’in kısa bir süre önce aldığı kararla aşağıdaki filmler Temmuz ayından itibaren Netflix izleme listelerinde artık olmayacak.

Punch-Drunk Love

Punch-Drunk-Love--netflix-filmi

Punch-Drunk Love (Aşk Sarhoşu), 2002 yılı yapımı bir romantik komedi filmi. Filmin oyuncu kadrosunda; Emily Watson, Adam Sandler ve Philip Saymour Hoffman rol alıyor. Filmin konusu ise, Barry Egan isimli adamın bir gün bir arkadaşlık servisini aramasından sonra başına gelenleri konu alıyor. En iyi filmlerden biri olarak gösterilen Punch-Drunk Love, Temmuz ayında Netflix’e veda edecek.

Punch-Drunk Love – Aşk Sarhoşu Tanıtım Fragmanı

1 Temmuz 2019’dan İtibaren Netflix’de Olmayacak Filmler

Austin Powers: International Man of Mystery

Netflix'ten Kaldırılacak Dizi ve Filmler austin-powers-netflixden-kalkıyor

Austin Powers: International Man of Mystery / Avanak Ajan: Ajanlar Kralı Filmi Jay Roach tarafından yönetilen 1997 Amerikan komedi filmidir. Aynı zamanda Austin Powers serisinin ilk sürümüdür. Macera Komedi türünde olan Austin Powers: International Man of Mystery filmi 1 Temmuzdan itibaren Netflix Filmleri listesinde olmayacak.

Austin Powers: International Man of Mystery / Avanak Ajan: Ajanlar Kralı Tanıtım Fragmanı

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Austin-Powers-The-Spy-Who-Shagged-Me-netflixden-kalkıyor

Austin Powers serisinin ikincisi olan Austin Powers: The Spy Who Shagged Me da yayından kaldırılacak filmler arasında yer alıyor.

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me – Avanaj Ajan: Cazibesi Yeter Tanıtım Fragmanı

Blood Diamond

Netflix'ten Kaldırılacak Dizi ve Filmler blood-diamond-netflix-film-listesinden-çıkıyor

Blood Diamond, Türkçe gösterim adıyla “Kanlı Elmas” 2006 yılı yapımı bir ABD macera /dram filminin başrollerinde; Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly ve Djimon Hounsou rol almaktadır. Filmin konusu ise, 1990’lı yıllarda Sierra Leone’de gelişmekte olan iç savaş ve kaosun fon oluşturduğu film, Güney Afrikalı paralı asker Danny Archer (Leonardo DiCaprio) ile Mendeli balıkçı Solomon Vandy’nin (Djimon Hounsou) hikayesini anlatır.

Blood Diamond – Kanlı Almas Tanıtım Fragmanı

Body of Lies

the-body-of-lies-netflixden-kalkıyor

2008 yapımı David Ignatius’un aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan Body of Lies (Yalanlar Üstüne), son gizli görevinde sahte kimliği ifşa olan bir ABD istihbarat ajanın hikayesini konu alır. Filmin başrollerinde; Russell Crowe ve Leonardo DiCaprio rol almaktadır. Body of Lies 1 Temmuz 2019’dan itibaren Netflix film listesinde yer almayacak.

Body of Lies – Yalanlar Üstüne Tanıtım Fragmanı

Bull Durham

bull-durham-netflix-filmi

Spor konusunda 1988 Amerikan romantik komedi türünde olan Bull Durham (Boğa Takımı) filmi, Ron Shelton’un Kuzey Carolina’daki küçük bir beysbol ligi deneyimlerine dayanıyor. Bull Durham filminin başrollerinde; Susan Sarandon (Annie Savoy), Kevin Costner (Crash Davis) ve Tim Robbins (Ebby Calvin ‘Nuke’ LaLoosh) rol alıyor.

Bull Durham (Boğa Takımı) Tanıtım Fragmanı

Chasing Amy

Chasing-Amy-temmuzda-netflixden-kalkıyor

Kevin Smith tarafından yazılıp yönetilen 1997 yapımı Amerikan Romantik Komedi filmi Chasing Amy’in oyuncuları arasında; Ben Affleck, Joey Lauren Adams ve Jason Lee rol alıyor. Aynı zamanda bir komedi – dram fili olan Chasing Amy, çizgi roman sanatçısı Holden’ın (Ben Affleck), aşık olduğu Alyssaya’nın (Joey Lauren Adams) biseksüel / lezbiyen olduğunu anladığında aslında her şeyin sandığı kadar güzel gitmediğini fark etmesiyle başlayan hikayeyi konu alıyor. Holden yakın arkadaşı Bankynin (Jason Lee) yardımı olmadan Alyssa’yla bir ilişkiye başlıyor.

Chasing Amy – Amy’nin İzinde Tanıtım Fragmanı

The Matrix ve Serisi (Reloaded – Revolutions)

1 Temmuz 2019’dan itibaren Netflix Film listelerinden kaldırılacak olan filmlerden birisi olan 1999 yılı yapımı Matrix ve serisi, Larry ve Andy Wachowski adındaki kardeşlerin yazıp-yönettiği bir bilim kurgu filmidir. Filmin önemli karakterleri arasında ünlü oyuncular; Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus), Carrie – Anne Moss (Trinity) ve Hugo Weaving (Ajan Smith) gibi yıldızlar rol almaktadır. Matrix’in konusu, usta bir hacker olan Neo nicname’li Thomas Anderson aynı zamanda bir bilgisayar programcısıdır. Siyah takım elbiseli ve gözlüklü adamlar TEO’nun peşindedir.

Güncelleme: Geçtiğimiz günler Matrix 4 filminin çekileceğinin duyurulmasından sonra Matrix serisi Netflix kütüphanesinde olmaya devam ediyor.

Matrix Tanıtım Fragmanı

1 Temmuz 2019’dan Sonra Netflix Film listesinden Çıkacak Tüm Filmler

  • Cool Hand Luke
  • Definitely, Maybe Did You Hear About the Morgans?
  • Doctor Zhivago
  • Dolphin Tale
  • Dumb and Dumber
  • East of Eden
  • Inside the Mind of a Serial Killer: Season 1
  • It Takes Two
  • Malibu’s Most Wanted
  • Monster-in-Law
  • Pan’s Labyrinth
  • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
  • Punch-Drunk Love
  • Silence of the Lambs
  • The Boondock Saints
  • The Interview
  • The Mummy
  • The Mummy Returns
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
  • The Terminator
  • The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
  • The Wild Bunch
  • Turner and HoochValkyrieWedding Crashers


Netflix Temmuz 2019’da Eklenecek Dizilerin Listesi

4 Temmuz 2019’dan Sonra Yayından Kalkacak Netflix Filmleri

The Indian in the Cupboard

The-indian-in-the-cupboard-netflixden-kalkan-film

Netflix’ten Kaldırılacak Dizi ve Filmler arasında yer alan The Indian in The Cupboard 9 Temmuz itibariyle yayında olmayacak. 1995 yılı yapımı The Indian in The Cupboard (Dolaptaki Hintli) filmi. Frank Oz tarafından yönetilen, senaryosu Melissa Mathison’un yazdığı film aile, fantastik türündedir. The Indian in The Cupboard oyuncu kadrosunda: Litefoot (Little Bear), Hal Scardino (Omri), Rishi Bhat (Patrick), David Keith (Boone) ve Richard Jenkins (Victor) yer almaktadır.

The Indian in the Cupboard Tanıtım Fragmanı

Lion

lion-filmi-netflix-film-listesinden-çıkarıldı

Garth Davis tarafından yönetilen ve senaryosu Saroo Brierley ile Larry Buttrose tarafından yazılan kurgusal olmayan kitap, 2016 yılında Luke Davies tarafından beyaz perdeye uyarlanmıştır. Lion filmi dram türündedir. Lion filminin başrollerinde; Dev Patel, Rooney Mara, Nicole Kidman ve Deepti Naval rol almaktadır.

Lion – Aslan Tanıtım Fragmanı

10 Temmuz 2019’dan Sonra Kalkacak Netflix Filmleri

Captain Underpants: The First Epic

Captain-Underpants-The-First-Epic-Movie-netflixden-kalkacak

Dav Pilkey’nin aynı adlı çocuk roman dizisinden beyaz perdeye uyarlanan Captain Underpants: The First Epic Movie / Kaptan Düşük Don filmi, aynı zamanda Amerikan 3D bilgisayar animasyonlu süper kahraman macera komedi filmidir.

Captain Underpants: The First Epic Tanıtım Fragmanı

12 Temmuz’dan Sonra Netflix’de Olmayacak Filmler

Gone Baby Gone

gone-baby-gone-netflixden-kalkıyor

Yönetmenliğini Ben Affleck’in yaptığı 2007 yapımı Gone Baby Gone / Kızımı Kurtarın filmi, Dennis Lehane’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmıştır. Gone Baby Gone oyuncu kadrosunda Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris ve John Ashton rol almaktadır. Gone Baby Gone’nın konusu; dört yaşındaki Amanda Kerlin hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur. Amanda’nın kaybolmasından sonra günler geçmesine karşın polis herhangi bir ipucuna rastlanamamıştır.

Gone Baby Gone Tanıtım Fragmanı

14 Temmuz 2019 İtibariyle Netflix Listerinde olmayacak İçerikler

The Immigrant

the-immigrant-filmi-netflixden-kalkıyor

The İmmigrant / Göçmen filmi yönetmenliğini James Gray’in yaptığı bir Amerikan Drama filmidir. Oyuncu kadrosunda; Marion Cotillard, Joaquin Phoenix ve Jeremy Renner’in yer aldığı The İmmigrant, 2013 Cannes Film Festivali’nde Palme d’Or’a aday gösterilmiştir. Filmin ilk çalışma başlıkları ise, Low Life ve Nightingale’dır. The İmmigrant konusu; Ewa Cybulski ve kız kardeşi Magda, hayallerinin peşinden koşmak için doğdukları ülke olan Polonya’yı terk eder ve New York’un yolunu tutarlar. Ancak iki kız kardeş Ellis Ada’sına geldiklerinde onları acı bir sürpriz beklemektedir.

The Immigrant Resmi Tanıtım Fragmanı

16 Temmuz’dan Sonra Gösterimden Kaldırılacak Filmler

American Gangster

Netflix'ten Kaldırılacak Dizi ve Filmler american-gangester-filmi-

Gladyatör, Alien, Kara Şahin ve Düştü Blade Runner gibi unutulmaz filmlerin usta yönetmeni Ridley Scott’ın çok izlenen filmi American Gangster 2007 yılı yapımı bir filmdir. ABD ve Kanada’da 2 Kasım 2007’de 3.054 sinemada birden gösterime girmiş ve açılış haftasında yaklaşık 43.565.115 $’lık bir gelir elde etmiştir. American Gangster konusu; 1970’li yılların başlarında New York şehrinin Harlem semtideki tehlikeli sokaklarda uyuşturucu ticaretini kontrolü altına alarak bir suç imparatorluğu kuran ve gerçek bir karakter olan Frank Lucas’ın hikayesini konu alıyor.

American Gangster Tanıtım Fragmanı

Netflix’ten Kaldırılacak Diziler

Netflix, arşivlerinden pek çok yabancı filmi kaldırırken, kitaplığa eklendiği dönemlerde oldukça ilgi gören yabancı dizilerimi de kaldırıyor.

27 Temmuz 2019’dan İtibaren Netflix Dizi Listesinden Kaldırılacak Yabancı Diziler

Pretty Little Liars: 1 ve 7 Sezon

pretty-little-liars--netflixden-kaldırılıyor

Sara Shepard’ın çok tutmuş romanından ekrana uyarlanan ABC aile dizisi olan Pretty Little Liars, yayınlandığı ülkelerde izlenme rekoru kırmıştır. 7 Sezon olarak gösterilen dizi 27 Temmuz 2019’dan itibaren Netflix Dizi listesinden kaldırılacaktır. Pretty Litte Liars konusu; 5 kişiden oluşan bir kız arkadaş grubundan Alison adında bir kızın kaybolmasından ve bir yıl sonra cesedinin bulunmasından sonra yaşanan esrarengiz olayları konu alır.

Pretty Little Liars Tanıtım Fragmanı

30 Temmuz’dan itibaren olmayacak içerik

Staten Island Summer

staten-island-summer-netflixten-kalkan-filmler

Netflix’ten Kaldırılacak Dizi ve Filmler arasında yönetmenliğini Rhys Thomas’ın yapıtığı, Colin Jost tarafından senaryosu yazılan Staten Island Summer filminin oyuncu kadrosunda; Zack Pearlman, Graham Phillips, Bobby Moynihan, John DeLuca, Will Forte, Fred Armisen, Ashley Greene ve Cecily Strong oynuyor. Staten Island Summer’ın konusu ise, yazın en büyük eğlencesini planlayan cankurtaranların komik hikayesini anlatıyor.

Staten Island Summer Tanıtım Fragmanı

Bu Yazılarımız İlginizi Çekebilir

O Dizi ve Filmler Netflix’ten Kalkıyor!

Netflix’te Yayınlanacak Kore Dizileri

Kanal 7’de Başlayacak Yeni Kore Dizisi

Netflix Eylül 2019 Takvimi

Blu TV’de Behzat Ç. Başlıyor!

Bir Cevap Yazın