Tatlı Bela'nın Shlok'u Avinash Sachdev İstanbul'a Geliyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Tatlı Bela’nın Shlok’u Avinash Sachdev İstanbul’a Geliyor!

tatlı-bela-slok türkiyeye geliyor

TATLI BELA’NIN SHLOK’U AVİNASH SACHDEV İSTANBUL’A GELİYOR!

Tatlı Bela’nın Shlok’u Avinash Sachdev İstanbul’a Geliyor! Kanal 7’den Hint Dizisi tutkunlarına büyük sürpriz. Booywood’un ünlü Hintli oyuncusu İstanbul’a geliyor! Edinilen bilgiye göre, Kanal 7 ekranlarında Tatlı Bela ismiyle yayınlan bir garip aşk dizisinin 2. Sezonun başrol oyuncusu Avinash Sachdev (Shlok Niranjan Agni Hotri) kısa bir süre sonra Türkiye’de hayranlarıyla buluşacak. Daha öncede Bir Garip Aşk dizisinin (Iss Pyaar Kye Naam Doon) 1. Sezonun başrol oyuncusu Barun Sobti’yi Türkiye’deki hayranları ile buluşturan kanal yine Bir Garip Aşk dizisinin başka bir başrol oyuncusu ile izleyicileri buluşturacak. Dizinin yayınlandığı ülkelerde ve Hindistan’da büyük bir üne sahip Avinash Sachdev (Tatlı Bela Shlok Niranjan) 23 Ağustos Çarşamba günü Türkiye’de sevenleriyle buluşacak.

SHLOK 23 AĞUSTOS’DA TÜRKİYE’YE GELECEK

Gösterildiği ülkelerde izlenme rekorları kıran Bollywood’un ünlü Hint Dizisi Iss Pyaar Kye Naam Doon (Türkçe Dublajlı ismiyle Bir Garip Aşk) dizisinin 2. Sezonun başrol oyuncusu Avinash Sachdev Kanal 7’nin davetlisi olarak Türkiye’ye gelecek. Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı dönemde seyircileri televizyonlarının başına kilitleyen Tatlı Bela’nın yakışıklı oyuncusu Avinash Sachdev, 19 – 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında Türkiye’de olacak.

Sacdev Türkiye’ye ve Türklere Hayran

Hem İstanbul’u gezip hem de hayranlarıyla buluşacak olan Sachdev, Türkiye’yi ve Türkleri çok sevdiğini belirtti. Yakışıklı oyuncu Türkiye’ye olan ziyareti sırasında İstanbul’un tarihi mekanlarından Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Müzesi ve diğer simgeleşmiş mekanları gezecek.

avinash sachdev istanbulda mısır çarşısında

TARİHİ MEKANLARI ZİYARET EDİP TÜRK YEMEKLERİ YİYECEK

Hindistan’da rol aldığı dizilerle geniş hayran kitlelerine sahip olan Sachdev, Türkiye gezisinin ilk günlerinde İstanbul’un tarihi mekanlarını ziyaret ederken, Türk yemeklerinin de tadına bakacak. Türk izleyicisi tarafından çok sevilen dizisinin yayınlandığı Kanal 7’yi de görmek istediğini belirten oyuncunun ziyareti sırasında Kanal 7 Medya Grubu yöneticileriyle de bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Hayranlarıyla da Bir Araya Gelecek!

Gezisinin üçüncü gününde (23 Ağustos Çarşamba) saat 19.00’da Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesislerinde hayranlarıyla bir araya gelecek olan Avinash Sachdev, İstanbul’u doyasıya yaşadıktan sonra 25 Ağustos Cuma günü gezisini sonlandırarak ülkesine dönecek.

AViNASH SACHDEV İSTANBUL ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Tatlı Bela dizisinin Slok’u Avinash Sachdev planlanan tarihte İstanbul’u ziyaret etti. Hindistanlı oyuncu İstanbul’un tarihi mekanları Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet’i gezdi. Hayran olduğu şehri yakından görme fırsatı buldu.

Avinash Sachdev Türkiye Ziyaretinden Fotoğraflar

Ünlü Hintli oyuncu Avinash Sachdev’in Türkiye ziyareti ile ilgili fotoğrafları Avinash Sachdev resmi facebook hesabından alınmıştır.

İlk Durağı Ayasofya Oldu

Avinash Sachdev’in İstanbul gezisinde ilk durağı Ayasofya oldu. Ayasofya’nın tarihi hakkında tarihçi yazar Ahmet Anapalı’dan bilgiler alan Sachdev, tüm ayrıntıları büyük bir dikkatle dinledi. Tarihi yerleri çok sevdiğini belirten Avinash, Ayasofya ile ilgili tüm detayları öğrenmeye çalıştığını söyledi.

Avinash Sacdev (Shlok) İstanbul Turunda

AVİNASH SACHDEV’İN HAYATI VE BİYOGRAFİSİ 

avinash sachdev kimdir

Avinash Sachdev (Shlok) 22 Ağustos 1986 Hindistan’ın Mumbai doğumludur. Erkek güzellik yarışmasında derece alan Sachdev (sılok), aynı zamanda Hindistan’ın en yakışıklı oyuncuları arasında gösterilmektedir. Oynadığı ilk dizisi olan 2004 yılı yapımı Hatim dizisidir ve burada Shehzad karakterini canlandırmıştır. Bir çok Hint dizisinde rol alan başarılı oyuncunun nn çok bilinen dizisi ünlü Hint dizisi Iss Pyar Ko Kya Naam Doon’un 2. sezonu olarak çekilen Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir – (Tatlı Bela) dizisidir.

Avinash Sachdev Tatlı Bela’da Sert Bir Karakteri Canlandırır

Avinash Sachdev dizide sert bir karakter olan Shlok Niranjan Agnihotri rolünü canlandırmaktadır. Oyuncunun en büyük şansızlığı, Iss Pyar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk) dizisindeki Arnav karakterini canlandıran Barun Sobti’nin yerine geçmesi olmuştur. Gerçekte Iss Pyar Ko Kya Naam Doon ile Ek baar phir hint dizisi yapı olarak farklı dizi olsa da Bir Garip Aşk’ın 2.sezonu olarak gösterilmesi, izleyicinin karşılaştırma yapmasına neden olmuştur. Bu karşılaştırmanın galibi ise, kuşkusuz Barun Sobti olmuştur. Avinash Sachdev oyunculuk yeteneği ve yakışıklılığıyla yine de izleyiciden tam not almayı başarmıştır.

Tatlı Bela Dizisi Setinde Tanıştığı Shalmalee Desai İle Evlendi

Avinash Sachdev, Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela) dizinin setinde tanıştığı Shalmalee Desai ile bir süre flört ettikten sonra 12 Haziran 2015 tarihinde evlenmiştir.

Tatlı Bela'nın Shlok'u Avinash Sachdev İstanbul'a Geliyor!

Avinash Sachdev Hakkında

Adı :Avinash Sachdev
Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1986
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Boyu: 1.91 m
Kilosu: 85 kg
Dini: Hindu
Yaşadığı yer: Mumbai, Maharashtra, Hindistan
Milliyeti: Hint
Mesleği: Aktör, Model ve İşadamı
Medeni durumu: Shalmalee Desai ile evli.
Kardeşi var mı?: Kardeşi yok ailesinin tek çocuğudur.
Çocukluk hedefi: Büyüdüğünde polis olmakmış ama aktör olmuş.

TATLI BELA SHLOK 19 AĞUSTOS’DA İSTANBUL’DA…

Tatlı Bela’nın Shlok’u Avinash Sachdev İstanbul’a Geliyor!” te bir düşünce

Bir Cevap Yazın