Star TV Yeni Dizileri ile 2020 - 2021 Yayın Dönemine Hazırlanıyor Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Star TV Yeni Dizilerle Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

Star-TV-Yeni-Dizileri-ile-2020---2021-Yayın-Dönemi

Star TV Yeni Dizileri ile 2020 – 21 Yayın Dönemine Hazırlanıyor!

Türk televizyon kanalları içerisinde önemli bir yere sahip olan Star TV, 2020 Kış sezonun bu yıl pandemi dolayısıyla erken kapanmasından sonra yeni yayın dönemine hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Sefirin Kızı ve Babil dizileriyle adından sıkça söz ettiren Star TV yeni dizileri, programları ve canlı yayınlarıyla bu yıl da adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Star TV Eski Dizileri / Yeni Sezona Devam Eden Diziler

Star TV’nin geçtiğimiz sezonda yayınlanmaya başlayan ve beğeniyle izlenen eski dizileri; Babil, Sefirin Kızı ve Güvercin de yeni sezonda hız kesmeden devam edecek.

Star TV Dizileri Devam Eden

  • Babil
  • Sefirin Kızı
  • Güvercin

2021 Yayın Döneminde Star TV’de Başlayacak Yeni Diziler

Star TV 2020 – 2021 Yeni yayın döneminde de birbirinden iddialı dizililer ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonda adından çokça söz ettiren kanal, bu sezon da daha şimdiden büyük ilgi uyandıran Call My Agent ve İyi Günde Kötü Günde dizileri ile ortalığı kasıp kavurmuş durumda. İşte yeni yayın döneminde Star TV’de başlayacak dizler.

Call Me Agent Uyarlaması / Menejerimi Ara

Yapımcılığını AY Yapımın üstlendiği dünyada birçok ülkede izlenme rekoru kıran Call My Agent dizisinin uyarlaması olarak çekilecek Menajerimi Ara dizi yeni yayın döneminde Star TV ekranlarında olacak. Konusu; ünlü oyuncular ve menajerlerin dünyasını tüm açıklığıyla anlatan dizi daha şimdiden büyük merak uyandırıyor. Cast çalışmalarının geçtiğimiz günlerde tamamlandığı Call My Agent / menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosu ilk kez kamera karşısına geçti.

star-tv-yeni-sezon-dizileri-call-me-agent-menejerimi-ara-oyuncuları

Call Me Agent / Menajerimi Ara Oyuncu Kadrosu;

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana tüm dünyada büyük ilgi gören Call Me Agent dizisinin oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Call Me Agent’ta Tuba Büyüküstün İlk Kez Kendisini Oynayacak

Çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlamasıyla sete çıkacak olan Call Me Agent adlı dizide birbirinden sürpriz oyuncularda kendi hayatlarıyla dizide rol alacak. AY Yapım imzalı dizinin Türkiye Uyarlamasının ilk bölümde sürpriz bir isimle izleyici karşısına çıkacak. Dünyanın her yerinden büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, kendi kimliğiyle diziye konuk olacak.

tuba-büyük-üstün-star-tv-nin-yeni-dizisi-call-me-agent-ta-oynayacak

Proje boyuncu hikayeye konuk olacak ünlü oyunculardan ilki Tuba Büyüküstün olacak. Tuba Büyüküstün çekimlerin başlamasıyla birlikte sete çıkacak.

Menajerimi Ara Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

İyi Günde Kötü Günde

Star TV’de yeni başlayacak dizilerden birisi de yapımcılığını Q3 Medya’nın üstlendiği “İyi Günde Kötü Günde Dizi” olacak. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden ve büyük ilgi uyandıran iyi Günde Kötü Günde dizininden ilk görüntüler dizide Leyla karakterini canlandıracak Elçin Sangu’dan geldi.

star-tv-yeni-dizileri-elçin-sangu-iyi-günde-kötü-günde-dizisi

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Konusu;

Yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in yazdığı İyi Günde Kötü Günde dizisi; sürükleyici hikayesi ve eğlenceli anlatımıyla 2021 yeni sezonunda Star TV ekranlarında olacak.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Konusu ve Oyuncuları için Tıklayınız.

SENİ ÇOK BEKLEDİM

seni-çok-bekledim-dizisi-oyuncuları

Star TV’nin yeni sezonda izleyici karşısına çıkarmayı planladığı iddialı dizisi Seni Çok Bekledim’in oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Baş rolünde Özcan Deniz’in rol alacağı dizinin kadın başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu oldu. Geçtiğimiz sezon Kral adlı dizi oynaması beklenen Özcan Deniz, dizinin rafa kaldırılmasıyla Seni Çok Bekledim dizisi ile anlaştı.

SOL YANIM

Yapımcılığını BKM Filmin üstleneceği, senaryosunu Melis Civelek’in yazacağı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yapacağı Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Sol Yanım Dizisinin Konusu Ne?

Henüz hikayesiyle ilgili detayların açıklanmadığı Sol Yanım dizisinin konusu büyük ilgi odağı oldu.

sol-yanım-dizisi-oyuncu-kadrosu

Sol Yanım Dizisinde Kimler Oynayacak?

Star TV’nin 2021 sezonunda ekranlara getireceği yeni dizisi Sol Yanım iddialı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine topluyor. Sol Yanım oyuncuları arasında; Cansel Elçin, Defne Samyeli, Özge Yağız, Cemre Baysel, Emre Bey, Esra Bezen Bilgin, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Deniz Barut yer alıyor.

Sol Yanım Dizisi Nerede Çekilecek?

Başlama tarihi ile ilgili bir bilginin olmadığı Sol Yanım dizisi İstanbul’da çekilecek.

Sol Yanım Dizisi Hangi Kanalda Ne Zaman Başlayacak?

Sol Yanım dizisinin başlama tarihi ile ilgili henüz bir bilgi olmasa da yayın tarihinin 2020 Eylül ayı olması bekleniyor.

Star TV’de Başlayacak Programlar / Gündüz Kuşağı

Star TV dizileri kadar yayınladığı programlar ve gündüz kuşağıyla da büyük ilgi görüyor. Kanal her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni sezonda kemikleşmiş programları yanında yeni programlarla da izleyici karşısına çıkamaya hazırlanıyor. İşte Star TV’de Başlayacak Yeni Programlar ve detayları.

Demet Ve Alişan ile Sabah Sabah:

Demet Akalın ve Alişan çok özel bir programla ekranlara geliyor! Pop müziğin önde gelen seslerinden Demet Akalın ve Türkücü Alişan 2020 – 21 yeni sezonda Star TV için çok özel bir program için bir araya geliyor. Uzun yıllardır küs olan sanatçılar yeniden bir aradalar. Eğlence, müzik, magazin, sağlık ve yaşama dair her şeyi bulabileceğiniz “Demet ve Alişan İle Sabah Sabah” adlı programda, ikili güne kıpır başlamanızı sağlayacak bir sabah programı sunacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, hafta içi her gün canlı olarak Star TV ekranlarında olacak.

Hem Gülecek Hem Bilgilenecek Hem de Kendinizden Bir Şey Bulacaksınız!

Yapımcılığı Global Medya tarafından üstlenilen program, eğlendirmenin yanında bilgilendirecek de. İçerinde; ünlü konuklar, magazin, müzik, hayatın kolaylaştıracak püf noktaları, mutfağımızdaki pratik lezzetler ve ekonomik menülerin yer aldığı programda, hem gülmek hem eğlenmek hem de bilgilenmek için kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

Demet ve Alişan Magazin Gündemini Belirleyecek!

Magazin gündemine düşen olayları uzman konuklarıyla değerlendiren ikili, tespitleriyle aynı zamanda magazin gündemini de belirleyecekler. Renkli hayatlar, hiçbir yerde duymadığınız dedikodular da bu programda karşılaşacağınız diğer konular arasında yer alıyor.

Demet Ve Alişan’ın Programı Ne Zaman Başlayacak?

Yeni yayın dönemleri her yıl okulların açılmasıyla birlikte Eylül ayında başlıyor. Ancak bu yıl pandemi sürecinden dolayı okulların erken kapanması bu nedenle de açılış tarihinin erkene alınabileceği ihtimalinden dolayı yeni yayın döneminin ne zaman başlayacağı belli olmasa da dizi sezonun okullar gibi erken sona ermesinden dolayı bu yıl erken başlayacağını düşünülüyor.

Yeni Bir Ev

star-tv-de-başlayacak-yarışma-programı-yeni-bir-ev

Star TV ekranlarında yeni sezonda yepyeni bir ev modifiye yarışması ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Evrim Akın’ın yapacağı yarışma programı, dekoratif anlamda bir evin en güzel bir şekilde nasıl dekore edileceğini gözler önüne serecek. Başvuru formu doldurularak katılabilecek olan Yeni Bir Ev Yarışması Başvuru Formu Star TV İnternet sitesinden yayınlanacak.

Gerçeğin Peşinde

serap-ezgu-gercegin-peşinde-star-tv-de

Geçtiğimiz sezon İnci Ertuğrul’un sunduğu Gerçeğin Peşinde programı bu sezon Serap Paköz’un sunumuyla ekranlarda olacak.

Star TV 2021 Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı

Bir Cevap Yazın