Show TV Dizileri Eski - Yeni 2019 - 20 Sezonunda Başlayacak Türk Diziler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bu Yıl Show TV’de Hangi Diziler Var?

Matrix-4-Çekimleri-Ne-Zaman-Başlıyor

Show TV Dizileri Eski – Yeni 2019 – 20

Televizyon dizileri hemen her toplumda vazgeçilmez ve en çok tercih edilen eğlence kaynaklarının en başında geliyor. Bu diziler çeşitli televizyon kanalları tarafından seyircinin beğenisine sunuluyor. Televizyon kanalları her yıl yeni yayın dönemlerinde yeni diziler başlatırken bazı eski dizileri de izlenme oranlarında yaşanan düşme nedeniyle final yapma kararı alabiliyorlar. Bu nedenle de her yeni sezonda TV kanallarının yayınladığı dizilerin listesi değişiyor. Tıpkı 2019 – 2020 yeni sezonda Show TV’nin yayınladığı dizi listelerinde de değişmenin olduğu gibi. Bu yıl Show TV’de Hangi Diziler Yayınlanacak? İşte bu sezon yayınlanacak Show TV Dizileri Eski – Yeni 2019 – 20 Sezonunda Başlayacak Türk Dizilerinin güncel listesi ile yayınlanan Türk Dizilerinin yayın günleri ve saatleri.

2019’da Show TV’de Hangi Diziler Yayınlanacak?

Show TV geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da birçok iddialı yapımla izleyici karşısına çıkıyor. Bu yapımların arasında eski dizilerin yanında yepyeni diziler de mevcut. Daha çok Damat Bayıldı, Gel Hemşerim, Kuaförüm Sensin gibi programlarla ön planda olan Show TV’nin şu an yayınlanan dizileri çok fazla değil.

Show TV Eski Dizileri (Geçtiğimiz sezondan bu yana devam eden diziler)

Show TV’de 2017 – 2018 ya da daha önceki sezonlarda yayınlanmaya başlamış ve çok sevildiği için uzun yıllardan bu yana devam eden diziler de vardır. Bu Türk Dizilerinin yayın saatleri ve hangi gün yayımlandıklarını sizler için araştırdık.

ÇUKUR

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Çukur dizisi 2 sezondan bu yana Show TV’nin en çok izlenen en eski televizyon dizileri arasında ilk sıralarda yer alıyor. 2019 – 20 Yeni sezonunda üçüncü sezonu yayınlanacak olan Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İvnemli, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocababa, Damla Sönmez, Perihan Savaş ve Ercan Kesal gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur

Çukur’un Konusu Ne?

İstanbul’un suç ile özdeşleşmiş mahallesi olan Çukur’un kontrolü Koçovalı Ailesinin elindedir. Koçaovalılar suçla bu kadar içli dışlı da olsalar ailenin kendilerine göre bazı kuralları vardır.

Çukur Hangi Gün – Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, 2019 -20 yeni sezonunda da geçmiş sezonlarda olduğu gibi kendi gününde ve saatinde yayınlanacak. Yani Çukur kış sezonunda Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanmaya devam edecek.

Çukur Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da etkileyici sahnelerle 68. Bölümü yayınlanacak olan Çukur 16 Eylül 2019 Pazartesi günü seyircisine merhaba diyecek.

Çukur Ay Yapım Özel Tanıtımı

Ünlü roman yazarı Azra Kohen’in Fi Çi Pi adlı roman üçlemesinden Fi adlı romanın aynı adla web dizine / İnternet dizisine uyarlanmış halidir. Fi dizisi, psikolojik gerilim türündedir. İnternet dijital dizi izleme platformu PuhuTv için çekilen Fi dizisinin, 1. sezon 12 Bölüm olarak 31 Mart 2017’de yayınlanmaya başlamış ve 16 Haziran 2017’de 1. Sezon finali gerçekleşmiştir.

Fi – Oyuncu Kadrosu

show-tv-dizileri-fi

Romanları senaryolaştırılmasını Nükhet Bıçakçı yaparken, Fi oyuncu kadrosunda: Ozan Güven, Mehmet Günsür, Seranay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günay ve Osman Sonat yer almıştır. Fi’nin 2. Sezonu 9 Kasım 2017’de başlayıp, 21 Mart 2018’de final yapıp bitmiştir.

Fi Bittikten Sonra Show TV’de Yayınlanmaya Başladı!

Fi dizisinin ana hikayesi aynı zamanda dizininde baş karakteri olan ülkenin en önde gelen psikiyatrisi ve en çok izlenen televizyon programı sunucusu Can Manay’ın (Ozan Güven) etrafında dönmektedir. Ancak dizi, diğer karakterlerin de zaman içerisindeki dönüşüm öyküsünü konu alır. Fi dizisinin 2. Sezonun tamamlanmasından sonra her hafta ikişer bölüm olarak yayınlanmaya başlamıştır.

Fi Hangi Gün / Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Yayınlandığı günden itibaren büyük ses getiren Fi dizisinin tekrar bölümleri, Show TV’de 2019 – 2020 yeni sezonda da Show Tv ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Show TV yayın akışında Fi dizisi yayın günü olarak Perşembe akşamı saat 00.30 yani gece 12. 30 gösteriliyor.

Fi Tanıtım

Show TV Yeni Dizileri (2019 – 2020 Yeni Sezonda Başlayan Diziler)

ZEMHERİ

Ay Yapımın Show TV için hazırladığı yeni dizisi Zemheri’nin çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlandı. Oyuncu kadrosunda; Alper Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse ve Zerrin Tekindor’un yer alacağı Zemheri dizisinin senaryosunu Sema Ergenekon yazarken, yönetmenliğini Hilal Saral yapıyor.

zemheri-dizisi-oyuncuları

Zemheri Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Zemheri dizisinin başlama tarihi ile ilgili bir açılama yapılmazken, dizinin 2020 yılının ilk aylarında ekranlarda olacağı tahmin ediliyor.

Zemheri Dizisinin Konusu Ne?

Zorluklar içerisinde yaşanan bir aşk hikayesini konu alan Zemheri dizisinde, bir araya gelmek için büyük zorluklar yaşayan iki sevgilinin ölümsüz aşk hikayesini ekranlara taşıyor.

Zemheri İlk Tanıtımı Yayınlandı!

RAMO

Show TV’nin yeni sezonda izleyiciyle buluşturacağı ses getirecek dizilerden bir tanesi de Ramo Dizisi olacak. Yapımcılığını BKM yapımın üstleneceği Ramo dizisinin başrollerinde uzun zamandır ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime karakterini oynayan Esra Bilgiç olacak. Çekimleri 23 Eylül’de başlayacak dizinin başlama tarihi büyük bir heyecanla bekleniyor.

show-tv-dizileri-ramo

Ramo Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstleneceği senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme alacağı Ramo Dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Cemre Baysel ve Sacide Taşaner yer alacak.

Ramo Dizisi Konusu

Ramo dizisinin konusunun ne olacağı ile ilgili bir açıklama yapılmazken, basında çıkan haberlere göre, Ramo dizisi, Adanalı kabadayı Ramazan’ın hikayesini konu alacak.

AŞK AĞLATIR

2019 Show TV yeni dizilerinden birisi olan Aşk Ağlatır dizisi, ilk bölümü ile 8 Eylül 2019 Pazar akşamı izleyici ile buluştu. Ada isminde küçük yaşta annesini kaybetmiş ve dayısının yanında yaşamak zorunda kalmış bir kızın hikayesini konu alır. Yapımcılığını MF Yapımın üstlendiği senaryosunu Yelda Eroğlu’nun yaptığı Aşk Ağlatır dizisi “Love That Makes You Cry” adlı Japon dizisinden uyarlanmıştır.

show-tv-dizileri-aşk-ağlatır

Aşk Ağlatır dizisinin oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş ( Yusuf Eren), Hafsa Nur Sancak Tutan (Ada), Yağız Can Konyalı (Rüzgar Özben), Eda Şölenci (Nalan Demirci) ve Oktay Çubuk (Fırat Yıldız) yer almaktadır.

Aşk Ağlatır Hangi Gün / Saat Kaçta Yayınlanıyor?

İstanbul’a göç eden ve tek başına ayakta kalma mücadelesi veren gençlerin vicdanları ile aşkları arasında yaşadıkları çatışmanın hikayesinin anlatıldığı Aşk Ağlatır dizisi Pazar akşamı saat 20.00 / 8′de yayınlanmaya devam ediyor.

Aşk Ağlatır Dizisi Tanıtım

KUZEY YILDIZI İLK AŞK

Yapımcılığını Aşk Yeniden, Yeni Gelin gibi dizilerinde yapımcılığını yapan Süreç filmin üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Show TV’nin yeni başlayacak dizileri arasında yer alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Konusu;

show-tv-dizileri-kuzey-yıldızı-ilk-aşk

Çocukluklarından beri birbirine aşık olan Kuzey ve Yıldız nişanlanırlar. Ancak Kuzey İstanbul’a Üniversite eğitimine gider. Yıldız’ı unutan Kuzey orada aşık olduğu bir kızla evlenir. Kader ağlarını aradan 20 yıl geçse de örmeye devam eder. 20 yıl önce Yıldız’ı terk eden Kuzey, karısı tarafından terk edilir. Beş parasız kalan Kuzey, 3 kızı ile köyüne (Ordu’ya) dönmekten başka çare bulamaz. Memleketine dönen Kuzey’i ailesi kabul etmez. Çünkü 20 yıl önce Yıldız’ı terk etmesiyle onu kalplerinden silmişlerdir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Oyuncuları

İsmail Demirci (Kuzey Mollaoğlu), Aslıhan Güner (Yıldız Kadığolu), Toygan Avanoğlu (Sefer Kadıoğlu), Uğur Demirpehlivan (Emine Mollaoğlu), Hüseyin Soysalan (Şeref Mollaoğlu), Zeynep Kankonde (Pembe Mollaoğlu), Cezmi Baskın (Yaşar Kadıoğlu), Ferda Kaynar (Hanife Kadıoğlu), Berfin Nilsu Aktaş (Gökçe)

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Hangi Gün – Saat Kaçta Yayınlanacak?

Show Tv’nin Yeni dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk birinci bölümüyle 14 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00‘de yayınlanmaya başlayacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Tanıtım

Show TV’de Geçtiğimiz Yıllarda Yayınlanmış ve Efsane Olmuş Eski Türk Dizileri

Show TV’nin geçmiş yıllarda yayınlanan ve hafızalarımıza kazınan pek dizisi vardır. Bu dizilerin en bilinenleri ise şöyledir;

  • İçerde
  • Yeni Gelin
  • Asla Vazgeçmem
  • Fatih Harbiye (ikinci sezon)
  • Dila Hanım
  • Benim İçin Üzülme,
  • Suskunlar
  • Yılanların Öcü

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Murat Yıldırım Ramo İle Ekranlara Dönüyor

Bu Sezon Başlayacak Diziler ve Kanalları

Show TV Güncel Yayın Akışı

Show TV 2019 – 20 Dizileri

İşte 2022’nin Bomba Dizileri

İbo Yakında Show Başlıyor

Bir Cevap Yazın