Shakti Set Fotoğrafları ve Resimleri Büyük İlgi Çekiyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Shakti Set Fotoğrafları ve Resimleri Büyük İlgi Çekiyor

shakti-astitva-ke-esaas-ki-hint-dizisi set fotoğrafları

Shakti Set Fotoğrafları 

Hindistan televizyonu Colors TV ekranlarında yayınlanan baş rollerinde Bollywood’un başarılı oyuncuları Vivian Dsena ve Rubina Dilaik’in paylaştıkları Shakti — Astitva Ke Ehsaas Ki set fotoğrafları özellikle Türk televizyon kanalı Kanal 7 ekranlarında yayımlanan Yalancı Bahar dizisinin RK’si Vivian Dsena’nın sevenleri tarafından merak ediliyor. Hindistan statü yapısı ile aile geleneklerini başarılı bir şekilde işleyen dizi yayınlandığı ilk günden bu yana Hint Televizyonlarında 2016’nın en iyi dizilerinden birisi olarak tabir ediliyor.  Shakti set fotoğrafları zaman zaman güncellenecektir.

SHAKTİ “MÜCADELE VE ACININ HİKAYESİ”

Farklı konusu ile ilgi çeken Shakti Hint dizisinde fantastik düşünceler ve gelenekler ön plana çıkıyor. Dizinin işleyişinde ailelerin çatışması yanında adeta yaşaması haram olan bir insanın yaşam mücadelesi verdiği dizi imkansız aşkın ve acının hikayesi anlatılıyor.

Shakti Dizisi Konusu

İki kız kardeş olan Surbi ile Soumya ailesi tarafından eşit bir şekilde sevilmemektedir. Soumya’nın tek seveni ve koruyucusu annesi olurken, babası ve büyük annesi ondan nefret etmektedir. Surbi ve Soumya sadece sevgi olarak değil, kişilik olarak da birbirlerinden oldukça farklıdır. Soumya, sessiz sakin bir genç kızken, Surbi tam tersidir. Surbi, babası ve babaannesi tarafından tam destek görmektedir. Soumya’nın özel bir durumu vardır. Bu nedenle annesi onu korumak için çocukken dışarı çıkmasına izin vermemiş, adeta gözünün önünden ayırmıştır. Soumya’nın bir kinnar olduğuna inanılmaktadır. (Erkek ve Kadın arasında bir cins, transeksüel)

“HARMAN – SOUMYA VE SURBHİ’NİN AŞK ÜÇGENİ YOLDA”

Sosyal medyadaki hayranlar bir kez daha Harman ve Saumya’yı bir araya getirmek isteyen sanatçılar, yapımcıların sonunda nişan alması gerektiği anlaşılıyor. Yaklaşan bölümlerde, ana akım toplumdan uzakta bulunan diğer Kinnarlarla yaşayan Saumya’nın aslında bir Kinnar olmadığını ortaya çıkıyor.

Hikayenin Konusu Dizi İlerledikçe Değişir

Öykü daha sonra Nimmi’nin gerçek bir çocuğunun doğumdan hemen sonra Saumya ile değiştirildiğini ve bunun Saumya’nın ömrünün geri kalanında Kinnar olarak yanlış anlaşıldığını ilan edilecek olup bundan sonra ise yeni bir entrika oluşturacaktır. Öte yandan bu konu Nimmi’nin transseksüel gerçek çocuğu hikayeye gireceği alınan bilgiler arasında yer almaktadır.

Gerçek Kinnar Karakteri Bir Erkek Aktör Tarafından Canlandırılacak

Bu karakterin erkek bir aktör tarafından oynanacağı öğrenilmektedir. Dizinin adı ve dizinin ana karakterinin bir Kinnar olacağı gerçeğine dayanarak oluşturulan entrikalar oldukça değişiklik ve ilginç olmakla birlikte, bazı şeyler değişmeye başlar ve dizinin izleyicileri, Harman Saumya ve Surbhi arasında en çok beklenen üçlü aşk üçgenine şahit olacaklar.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tatlı Bela Hint Dizisi Set Fotoğrafları

Vivian Dsena Shakti Hint Dizisi

Shakti Oyuncuları ve Konusu Burada

Vivian Dsena Shakti’den Neden Ayrıldı?

Vivian Dsena Türkiye’ye Geliyor mu?

Vivian Dseana Özel Röportajı