Sensiz Olmaz Ne Zaman Bitecek? Yerine Hangi Dizi Başlayacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Sensiz Olmaz’ın Yerine Yayınlanacak Dizi Belli Oldu!

SENSİZ OLMAZ NE ZAMAN BİTECEK?

Hint Dizilerinin kanalı Kanal 7’de geçtiğimiz aylardan tekrar bölümleri yayınlanmaya başlayan Sensiz Olmaz dizisinin bitmesine az bir zaman kaldı. Bollywood’un ünlü Rangrasiya dizisinin Türkçe dublajlı dizisi Sensiz Olmaz’ın finaline az bir süre kaldı. Genç bir köylü kızı Parvati (Sanaya İrani) ile Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı Rudra (Ashish Sharma) nın arasında yaşanan fırtınalı aşkı konu alan dizi, geçtiğimiz yıl Kanal 7’de gösterilmesinden sonra büyük beğeni toplamıştı. Peki, Sensiz Olmaz Ne Zaman Bitecek? İzleyici tarafından gelen yoğun istek üzerine 17 Eylül 2017’de yeniden yayınlanmaya başlayan sevilen Hint dizisi kısa bir süre sonra bitecek.  

sensiz olmaz ne zaman bitecek

SENSİZ OLMAZ FİNAL YAPINCA YALANCI BAHAR YAYINLANACAK

Dünyaca ünlü Hint Dizilerinin kanalı olarak tanımlanan Kanal 7, kısa bir süre önce yayından kaldırdığı Yalancı Bahar dizisini yeniden yayınlama kararı aldı. Bilindiği üzere 19 Ağustos 2017 tarihinden itibaren tekrar bölümlerin yayınladığı Yalancı Bahar, (Madhubala) reytinglerde beklenilen düzeyin çok altında kalması nedeniyle yayından kaldırmıştı. Dizinin yayınlandığı zaman göz önünde bulundurulduğunda milyonlar tarafından izlenen Yalancı Bahar‘ın tekrar bölümlerinin izlenmemesinin en büyük sebebinin yayın saati olduğu düşünüldü. Basında çıkan haberlere göre, kısa bir süre önce Kanal 7 bünyesinde alınan karar doğrultusunda Sensiz Olmaz final yapmasından sonra Yalancı Bahar dizisinin tekrarlarının hafta içi her gün yayınlanmak üzere değiştirilmesine karar verildiği öğrenildi. Takipçileri tarafından büyük beğeni toplayan dizinin bu karar sonrasında reytinglerde olumlu etki yaratacağı düşünülüyor.

  Sensiz Olmaz Başlıyor Rangrasiya Kanal 7’de Başlıyor

için tıklayınız…  

Sensiz Olmaz Tüm Bölümleri İzlemek İçin Tıklayınız….  

Bir Cevap Yazın