Seni Kimler Aldı Dizisi Konusu ve Oyuncuları Kimler? İşte Karakterleri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Seni Kimler Aldı Dizisi Konusu ve Oyuncuları Kimler?

SENİ KİMLER ALDI DİZİSİ KONUSU

Atv’nin yeni dizisi Seni Kimler Aldı Pastel Film tarafından çekiliyor. O Hayat Benim, Kalbimdeki Deniz gibi dizilerinde yapımcısı olan Pastel  filmin iki drama dizisinden birisi olan Seni Kimler Aldı Dizisi Konusu da bir hayli ilgi çekici. 30 Nisan Pazar günü ilk bölümü ile izleyici ile buluşacak olan dizinin tanıtım fragmanı da geçtiğimiz hafta yayınlandı. Baş rolü Serhan Yavaş ve Fulya Zenginer’in paylaşacağı Seni Kimler Aldı Dizisi Oyuncuları; Yiğit Kirazcı, Duygu Yetiş, Ahmet Saraçoğlu gibi başarılı oyuncular rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk otururken, senaryosunun ise Pınar Uysal tarafından yazıldığı edinilen bilgiler arasında.

BABA OĞLUN YOLU AYNI NOKTADA KESİŞİYOR

Pazar günü 1. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu kadar “Seni Kimler Aldı Konusu” da hayli ilgi çekici. Dizinin ana karakterlerinden olan Zehra (Fulya Zenginer) annesi Aynur ile birlikte İstanbul’un sayılı zenginlerinden olan Çamay ailesinin evinde hizmetçi olarak çalışmaktadırlar. Zehra, Çamay ailesinin tek veliahtı olan Barış’a (Yiğit Kirazcı) aşıktır. Barış’ta bir süre sonra Zehra’nın ona olan aşkının farkına varır fakat bu ilişkinin önünde pek çok engel vardır.

Seni Kimler Aldı Konusu

seni-kimler-aldı-konusu ve oyuncuları

Konak cephesinden bu ilişki onaylanmaz. Cahide ise, oğlu olan Barış’ı sadece Zehra’dan değil amcası bildiği ama aslında babası olan Talat’tan (Serhan Yavaş) korumaktır. Zehr’nın annesi Aynur’un yıllar önce evlatlık verdiği bir kızı daha vardır. Herkesin ölü bildiği bu kız (Duygu Yetiş) intikam almak için geri döner. Zehra’nın ablası önce onu evlatlık veren ailesine daha sonra ise, etrafına zarar vermeye başlar. Barış ve Zehra ise aşklarını taze tutmak için sırların içerisinde ve yıllar öncesinde başka bir aileye satılmış olduğu öğrenilen Ceren’in intikamının gölgesinde savaş verirlerken, Barış’ın babası Talat’ın 25 yıl sonra yurtdışından dönmesi sonrasında olaylar başka bir boyut kazanır. Baba ve oğul aynı kıza aşık olmuşlardır.

SENİ KİMLER ALDI DİZİSİ OYUNCULARI

SERHAN YAVAŞ (Talat Çamay)

serhan-yavaş-talat

Unutulmaz ve Adını Kalbime Yazdım Dizisinin başarılı oyucusu Serhan Yavaş Kimdir? Özel Hayatı ile Oynadığı Dizi ve Filmler, uzun bir aradan sonra sevenleri ile buluşuyor. Yavaş dizide bir gençlik hevesi nedeniyle yapmış olduğu hatanın sonucunda yurt dışında yaşamaya başlayan Talat Çamay karakterine hayat veriyor. 25 yıl aradan sonra yurda annesinin hastalığı üzerine dönen Talat’ı yüzleşmek zorunda olduğu pek çok konu bekliyor. Yeğeni olarak bildiği Barış’la olan inişli çıkışlı ilişkisi onu başka bir ateşin içerisine düşmesine neden oluyor.

Serhan Yavaş Yeni Dizisi Seni Kimler Aldı ile Ekranlara Dönüyor!

FULYA ZENGİNER (Zehra Yılmaz)

fulya-zenginer---zehra

Bir insan birlikte büyüdüğü insana aşıksa, işte o zaman sadece kendi büyümez, aşkı da  onula birlikte büyür. Zehra, hizmetçilik yapmış olduğu konağın küçük beyi olan Barış’la çocukluğundan beri arkadaştır. Birbirlerinin tüm sırlarını bilirler fakat Barış’ın tek bir şeyden haberi yoktur o da Zehra’nın ona olan aşkından.

YİĞİT KİRAZCI (Barış Çamay)

yiğit-kirazcı---barış

Güllerin Savaşı dizisinde Mert karakteri ile beğeni kazanan yakışıklı oyuncu bu sefer karşımıza Çamay ailesinin tek veliahtı olarak çıkıyor. Hayatın kendine sundukları ile mutlu, başarılı, yakışıklı bir erkek olan Barış’ın tek eksiği aşktır. Onu da uzaklarda arar. Onun burnunun dibinde olduğunu fark ettiğinde ise, ortalık tam bir yangın yerine döner. Barış’ın, Zehra’ya olan yaklaşma çabaları kimi zaman kendi önlerine çektikleri setlerle, kimi zaman Ceren’in, kimi zaman  da annesi Cahide’nin kurduğu engellerle durduruluyor. Barış’ın önünde iki seçenek vardır; Ya yıllardır hep beklediği aşk yanı başındaki aşka hasret kalacak veya yıllar boyu beklediği aşka ne olursa olsun sahip çıkacaktır.

DUYGU YETİŞ (Ceren Özkan)

duygu-yetiş---ceren

Babası bildiği adamın ölüm döşeğinde, başkasının evladı olduğunu öğrenen bir genç kız. 26 yıldır çektiği eziyetlerin sebebi üvey annesi mi, öz annesi mi? Yaşadıklarının bedelini kim ödeyecek? Ceren, gerçek adının Zeynep olduğunu öğrenmesinden sonra hesap sormak için onu evlatlık veren öz annesinin karşısına çıkar ama ondan hesap sormayı beceremez. Çünkü öz annesinin onu öldürdüğünü, hatta bir de mezarı olduğunu öğrenir. Artık savaş başlamıştır. Gerçek kimliğini gizleyen Ceren, hem öz annesine, hem üvey annesine, hem de kendi yerine tercih edilen öz kardeşine yaşadıklarının bedelini

DİĞER OYUNCULAR

Seni Kimler Aldı güçlü oyuncu kadrosunda usta oyuncular yer alıyor; Ülkü Duru, Funda İlhan, Yıldız Kültür, Ahmet Saraçoğlu, Nalan Yavuz,İ pek Tenolcay, Osman Wöber, Ayşe Tunaboylu ve Haldun Boysan alıyor. Bu dev kadroya; Edip Tepeli, Yiğit Koçak, Evren Erler,  Sibel Ergün ve Su Dura eşlik ediyor.

Bir Cevap Yazın