Site icon Film Dizi Haber

Özge Yağız’ın Yeni Dizisi Sol Yanım Oldu

Özge-Yağız'ın-Yeni-Dizisi-sol-yanım

Güzel Oyuncu Özge Yağız’ın Yeni Dizisi Sol Yanım Oldu!

Kanal 7’nin arkası yarın dizisi Yemin ile tanınan Özge Yağız, Kanal 7 ile sözleşmesinin bitmesinden sonra sözleşmesini yenilemeyerek yeni sezonda yeni bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte Özge Yağız’ın yeni dizisi Sol Yanım’ın konusu, oyuncu kadrosu ve tüm detaylar.

Özge Yağız’ın Yemin’den Sonra Hangi Dizide Olacak Netleşti!

Özge Yağız’ın Başrolü Paylaşacağı İsim Belli Oldu!

2019 – 2020 sezonunda Kanal 7’de yayınlanan günlük dizi Yemin’de Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, 2020 – 2021 sezonunda yeni bir dizi ile ekranlarda gelmeye hazırlanıyor. Star TV’nin bu sezon yayınlayacağı yeni dizilerinden birisi olan Sol Yanım dizisinde Yağız’ın birlikte başrolü paylaşacağı erkek oyuncu da geçtiğimiz günlerde belli oldu. Yağız’a en son Ağlama Anne dizisi ile ekranlarda olan başarılı oyuncu Cansel Elçin partnerlik yapacak.

Özge Yağız (Reyhan) Yemin Dizisinden Neden Ayrıldı?

Geçtiğimiz aylarda Yemin dizisinde rol alan, özellikle yurt dışında çok sevilmesiyle ünü sınırları aşan Özge Yağız’ın Yemin dizisinden ayrılmaya karar vermesi herkesi şoke etti. Herkes güzel oyuncunun Yemin dizisinden ayrılış sebebini merak ederken ortaya ilginç bir iddia atıldı.

Aynı Projede Yer Almak İstemediler!

İddiaya göre, Yağız’ın arkası yarın dizisi Yemin’den ayrılmayı tercih etmesinin sebebinin, dizide kocası rolünü (Emir) oynayan Gökberk Demirci ile aşk yaşaması. Bu nedenle de ikilinin aynı projede yer almak istemesi gösteriliyor.

Özge Yağız’ın Yemin Dizisinden Ayrılığı İle İlgili Dizinin Emir’i Gökberk Demirci Konuştu!
Kanal 7’nin Sevilen dizisi Yemin’in 3. Sezon hazırlıkları başladı. Heyecanlı bir sezonun daha ekrana geleceği dizide en önemli değişiklik Özge Yağız konusunda olacak. Akşam Gazetesinden Yasemin Döngel’e yeni sezonla ilgili detaylar veren Emir karakterini canlandıran Gökberk Demirci, konuyla ilgili şunları söyledi;

Emir’i Çok Zor Bir Dönem Bekliyor!

‘Emir’i çok ağır ve zor bir dönem bekliyor buna eminim. Ağır bir dram bizi bekliyor sanırım. Fakat bir yandan da hayat devam ediyor ve malum hayat sürprizlerle dolu. Bakalım zaman ne gösterecek… Başarılı, doğru bir şekilde yürümeye gayret ediyorum bu yolda. Fırsat verildiği, uygun görüldüğüm üzere. Evet 3. Sezonda Emir ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.’

Dizi Setinde Aşk Yaşayan Ünlüler

Sol Yanım Dizisi Konusu

Yapımcılığını BKM Film tarafından yapılacak sol yanım dizisinin senaryosunu Melis Civelek yaparken yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli yapacak. Sol yanımın konusu; zenginliğin bütün ihtişamını yaşadıktan sonra bir mahallede yeni hayata alışmaya çalışan anne ve kızın öyküsünü anlatıyor. Bu anne kız sırlarının yanı sıra görkemli ve mutlu bir hayatın simgesi olarak gösterilen Kutlusoy ailesinin sırlarını da gün yüzüne çıkaracak.

Sol Yanım Dizisi Oyuncuları

Star TV yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan Sol yanım dizisinde hangi oyuncuların rol alacağı da belli oldu. Geniş oyuncu kitlesinin yer aldığı dizinin oyuncuları arasında: Cansel Elçin, Özge Yağız, Defne Samyeli, Cemre Baysel, Emre Bey, Esra Bezen Bilgin, Tolga Mendi ve Deniz Barut gibi oyuncular yer alıyor.

Star TV’de Başlayacak Yeni Diziler ve Sol Yanım dizisi ile ilgili tüm detaylar için tıklayınız.

Özge Yağız Kimdir? / Biyografisi

İstanbul’da 10 Nisan 1997 yılında dünyaya gelen Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Adını Sen Koy dizisiyle yaşayan Yağız’ın asıl tanınması Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemin dizisiyle olmuştur. Dizide Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız’ın başarısı Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine ulaşmasına neden olmuştur.

Özge Yağız Kişisel Bilgiler

Özge Yağız’ın Oynadığı Dizi ve Filmler

Exit mobile version