Ölene Kadar oyuncuları arasına Sarp Levendoğlu'da katıldı Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Ölene Kadar Oyuncuları Sarp Levendoğlu ve Engin Akyürek Oldu!

ölene-kadar-oyuncuları

Ünlü oyuncular Sarp Levedoğlu ile  Engin Akyürek aynı projede bir araya  geliyorlar. Edinilen bilgiye göre, TİMS yapım şirketinin yeni sezon için hazırladığı drama içerikli diziyi Elif Usman Ergünden kaleme alırken, yönetmen koltuğunda iki bölümlük Umur Turagay oturacak. Dizi kadrosunun şekillenmeye başladığı öğrenilen projede en son Küçük Ağa ve Ne Münasebet adlı dizilerde rol alan Sarp Levendoğlu rol alacak. ATV ekranlarında Ocak ayında yayımlanması beklenen Ölene Kadar oyuncuları arasında başarı oyuncu Fahriye Evcen de yer alıyor.

“İLK KEZ KÖTÜ ADAMI OYNAYACAK”

TİMS tarafından ekranlara sunulacak olan Ölene Kadar dizisinde rol alacak olan Sarp Levendoğlu’nun, televizyon kariyerinde bir ilki gerçekleştirerek, çok sürprizli hikayesi olan Ömer adındaki “kötü” karakteri canlandıracağı edinilen bilgiler arasında.

ÖLENE KADAR OYUNCULARI BELLİ OLDU

ATV ekranlarında 2016-2017 yeni sezonunda yayımlanacağı duyurulan Ölene Kadar dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlanan dizinin baş rolünde Fahriye Evcen ile Engin Akyürek yer alıyor. Tims Productions’un yapımcılığını üstlendiği Ölene Kadar dizisi Atv ekranlarında Ocak ayında yayınlanmaya başlayacak. Şimdiden merak uyandıran dizinin ünlü iki oyuncusunun nasıl uyum sağlayacağı dizi yayınlanmaya başladığında netleşecek.

olene-kadar-daghan--engin-akyürek

ENGİN AKYÜREK ÖLENE KADAR’DA BİR DOKTORU CANLANDIRACAK

Ölene kadar dizisinde Dağhan isminde bir doktoru canlandırmaya hazırlanan başarılı oyuncu Engin Akyürek’in dizinin çekimlerinden önce dinlenmeye çekildiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, ATV’de yayımlanan ‘Kara Para Aşk’ dizisi final yaptıktan sonra uzun süredir ortalıklarda gözükmüyordu. Akyürek, hafta içi gittiği bir ormanlık alanda hayranları tarafından görüntülendi. Rolüne gözlerden uzakta hazırlanan oyuncu, bir yandan senaryosunu okuduğu diğer taraftan da kahvesini yudumladığı belirtiliyor.

ölene-kadar-dizisi-oyuncuları

ÖLENE KADAR 12 OCAK’TA BAŞLIYOR

Büyük bir heyecanla beklenen Ölene Kadar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yapımını Tims Productions’dan Timur Savcı’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Umur Turagay’ın yapacak. Tanıtımlarından büyük merak uyandıran dizinin senaryosunu Elif Usman’ın yazıyor. ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Ölene Kadar dizisi, Engin Akyürek , Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu‘nu bir araya getiriyor. Ölene Kadar’ın konusunda bir hayli ilginç. Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikâyelerini izleyiciyle buluşturacak olan Ölene Kadar, ilk bölümüyle 12 Ocak Perşembe 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

BU YAZIMLARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ölene Kadar Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Engin Akyürek Yeni Dizi Seferin Kızı’nda

Fahriye Evcen Anne Oluyor!

ATV’nin Yeni Sezon Tanıtımı Büyük İlgi Çekti

Yeni Diziler Yayınlanmaya Devam Ediyor