Netflix Yeni Kore Dizileri ve Filmleri Haziran Listesi Belli Oldu! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Netflix’te Haziran Ayında İddialı Kore Dizileri Yayına Giriyor!

Netflix'te-Haziran-Ayında-Yayınlanacak-Yeni-Kore-Dizileri

Netflix Yeni Kore Dizileri ve Filmleri Haziran Listesi Belli Oldu!

Dünyada büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Güney Kore dizilerini Türkçe dublajlı ya da Türkçe altyazılı izlemek artık daha kolay. Birçok internet sitesinden izleyebileceğiniz yeni ve eski kore dizilerini artık dijital dizi izleme platformu Netflix’ten de izleyebiliyorsunuz. Her ay Kore Dizileri arşivine yenilerini ekleyen Netflix yeni Kore Dizileri listesi açıklandı. İşte Netflix Haziran 2020 Kore dizileri programı.

1 Haziran’dan İtibaren Netflix’te Yayınlanmaya Başlayacak Kore Dizileri

DEAR MY FRİENDS (1. SEZON) / KOMEDİ

Komedi türünde dizi sevenlerin izlemesini tavsiye ettiğimiz Dear My Friends Kore Dizisi, Mayıs 2016 – Temmuz 2016 tarihlerinde Güney Kore tvN televizyon kanalında gösterilmiştir. Toplam 16 bölümden oluşan dizi, alacakaranlık yıllarında yaşayan yaşlı nesillerin hikayesini konu alır. Dizi arkadaş olan yaşlı ve genç insanların yaşamlarını gerçekçi ve eğlenceli bir açıdan tasvir eder.

Dear My Friends Fragman

MY SHY BOSS (1. SEZON) / K- DRAM KOMEDİSİ

K-drama komedisi sevenlerin seyretmekten keyif alacağı bir dizi olan My Shy Boss Kore dizisinin konusu, son derece utangaç ve içe kapanık olan bir PR şirketinin patronunun yeni bir çalışanı işe almasıyla değişen yaşamını anlatır. Münzevi bir hayat yaşayan bu adamın aldığı dışa dönük ve neşeli bir hayat yaşayan kadın aslında göründüğünden çok farklı bir karaktere sahiptir. 2016 -2017 tarihleri arasında tvN’de yayınlanan dizi İMDB’de 7.4’lük puana sahip olup toplam 16 bölümden oluşur.

My Shy Boss Kore Dizisinin Baş Rol Oyuncuları;

Yeon Woo-jin, Park Hye-su, Yoon Bak

My Shy Boss Tanıtım Fragmanı

REVOLUTİONARY LOVE (1. SEZON) / ROMANTİK KOMEDİ

Romantik Komedi türü sevenler için izlemelerini tavsiye ettiğimiz Revolutionary Love dizisinin konusu, zengin bir ailenin ikinci oğlu olan Byun-Hyuk (Choi Si-Won) kimliğini gizleyerek fakir bir semtte stüdyo bir dairede yaşamasıyla başlar. O semtte yaşayan iyi bir eğitim almasına karşın geçimini sağlamak için yarı zamanlı işlerde çalışan Baek-Joon’na (Kang So-Ra) aşık olmasıyla devam eder. Bu aşk Byun-Hyuk’un (Choi Si-Won) hayata karşı bakış açısının değişmesine neden olur.

Revolution-netflix-te-başlayacak-kore-dizileri

Baek-Joon’un Yaşadığı Ortam Ona İlham Kaynağı Olur

Baek-Joon’un (Kang So-Ra yaşadığı işçi sınıfının zorlukları Byun-Hyuk’un (Choi Si-Won) iş dünyasında yaratacağı farklılıklara esin kaynağı olur. 14 Ekim 2017 – 3 Aralık 2017 tarihleri arasında tvN kanalında yayınlanan Revolutionary Love, İMdb’de 6.7 puana sahip olup toplam 16 bölümden oluşur.

Revolutionary Love Dizisi Nereden Nasıl İzlenir?

Revolutionary Love 1 Haziran’dan itibaren Netflix’ten izlenebilir.

Revolutionary Love (Sezon 1) Fragman

10 Haziran’da Netflix’te Gösterime Girecek En Yeni Kore Dizileri

MY MİSTER (1. SEZON) – DRAM

Dram türünde Kore dizisi sevenler için tavsiye ettiğimiz My Mister dizisi, 21 Mart 2018 -17 Mayıs 2018 tarihleri arasında tvN kanalında yayınlanmış tamamlanmış eski Kore Dizilerinden birisidir. İMDb’de 7.8’lik puana sahip olan dizi toplam 16 bölümden oluşmaktadır.

my-mister-netflix--haziran-ayında-girecek-kore-dizileri

My Mister Konusu;

Farklı yaşlarda olan insanların hayatları ile değer yargılarını tasvir eden My Mister, 40’lı yaşlarda olan Park Dong-Hoon (Lee Sun-Kyun) ile ondan farklı yaşta olan 20’li yaşlardaki Lee Ji-An’ın (IU) yaşamlarındaki zorluklara göğüs germelerini konu alır. Birbirlerinin hayatlarına bakan ikili bir birine çare olurlar.

MY Mister Kore Dizisi Nereden Nasıl İzlenir?

My Mister 10 Haziran 2020 Çarşamba gününden itibaren Netflix‘ten izlenebilir.

My Mister Fragmanı

15 Haziran’da Netflix’de Yayınlanmaya Başlayacak Kore Dizileri

ANGEL’S LAST MİSSİONS: LOVE (1. SEZON) / ROMANTİK – KOMEDİ – FANTASTİK

Duygusal, Romantik olduğu kadar biraz da Fantastik Kore Dizisi izlemek isteyenler için tavsiye ettiğimiz Angel’s Last Mission: Love dizisi, 2019 yapımı 7.3 İMDb puanına sahip. Baş rollerinde Shin Hye-Sun (Lee Yeon-Seo), L (Dan), Lee Dong-Gun (Ji Kang-Woo) adlı oyuncuların yer aldığı dizi, bir melek ile bir insan arasında yaşanan aşk hikayesini konu alır.

Angel's-Last-Mission-Love--netflix-te-yayınlacan-kore-dizileri

Angel’s Last Mission: Love Konusu

İnsanların işlerine sürekli burnunu sokan bir meleğe (Dan’a (L)) ceza olarak bir görev verilir. Bu görev, Yeon-Seo (Shin Hye-Sun) adındaki taş kalpli balerin bir kadının gerçek aşkı bulmasını sağlamaktır. Dan bu görevi 100 gün içerisinde yerine getirirse, cennete kabul edilecektir. Şayet başarısız olursa yok olacaktır.

Angel’s Last Mission: Love dizisi Nereden Nasıl İzlenir?

Toplam 32 bölümden oluşan Angel’s Last Mission: Love Dizisini 15 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren Netflix’ten izleyebilirsiniz.

Angel’s Last Mission: Love Fragmanı

LOVELY HORRİBLY (1. SEZON) / ROMANTİK KOMEDİ, FANTASTİK, GERLİM – KORKU

Güney Kore KBS2 televizyon kanalında 13 Ağustos 2018 – 2 Ekim 2018 tarihleri arasında yayınlanan Lovely Horribly dizisi toplam 35 dakikalık 32 bölümden oluşur. Romantik, Komedi, Fantastik, Gerilim, Korku türünden hoşlananlar için tavsiyemiz olan dizi, kaderleri birbirine bağlı olan bir kadınla bir adamın hikayesini anlatır. Dizinin baş rollerini; Park Si-Hoo (Yoo Philip), Song Ji-Hyo (Ji Eul-Soon), Lee Gi-Kwang (Sung Joong), Ham Eun-Jung (Shin Yoon-A), Choi Yeo-Jin (Ki Eun-Young) isimli Koreli oyuncular paylaşıyor.

Lovely-Horribly-NETFLİX-KORE-DİZİLERİ

Lovely Horribly Konusu

Philip (Park Si-Hoo) ve Eul-Soon (Song Ji-Hyo) aynı gün doğmuş iki insandır. Bu insanların garip olan yönleri biri mutlu olduğunda diğeri mutsuz olmaktadır. Philip, işleri her zaman yolunda giden başarılı bir oyuncuyken, Eul-Soon, işleri hiçbir zaman yolunda gitmeyen bir senaristtir. Philip ve Eul-Soon birlikte aynı dizide çalışmaya başlamasıyla etraflarında gizemli olaylar meydana gelmeye başlar.

Lovely Horribly Nereden, Nasıl İzlenir?

Lovely Horribly dizisini 15 Haziran 2020 Pazartesi’den itibaren Netflix’ten izleyebilirsiniz.

Lovely Horribly Fragmanı

NOKDU – THE TALE OF NOKTU (1. SEZON) – ROMANTİK DRAMA

Geçtiğimiz 2019 yılında gösterime giren Nokdu Kore dizisi, son dönemlerde sıkça karşımıza çıkan webtoon uyarlaması dizilerden birisi. (Koreliler tarafından İnternet ortamında yayınlanan çizgi roman ve karikatürler) KSBS2 televizyonunda yayınlanan dizi, toplam yarım saatlik 32 bölümden oluşur. tarihi türdeki Kore dizilerinden birisi olan Nokdu, canını kurtarmak içim kılık değiştirerek kadınların arasında yaşamak zorunda kalan bir erkeğin hikayesini konu alır.

tale-of-nokdu-netflix-kore-dizileri

The Tale of Nokdu Dizisi Konusu

Hayatında belli gariplikler olan Jeon Nokdu bir gün eve geldiğinde ailesine saldırıda bulunulduğunu görür. Tam saldırganlardan birisini konuşturacak iken adam elinden kaçar. Babasının tüm engellemesine karşın, Nokdu adamların peşine düşer. Bir süre takip ettiği suikastçının bir yere girdiğini görür. Ancak bu yer sadece dul kadınların yaşadığı bir köydür. Nokdu ne pahasına olursa olsun o köye girmek zorundadır. Çareyi kadın kılığına girmede bulur.

The Tale Of Noktu Dizisi Nereden Nasıl İzlenir?

15 Haziran 2020 tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinde yer alan Nokdu Kore dizisini izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

The Tale Of Nokdu Dizisi Fragmanı

DOKTOR PRİSONER (1. SEZON) / TIBBİ DRAM

Güney Kore KBS2 televizyon kanalında 20 Mart – 15 Mayıs 2019 tarihleri arasında yayınlanmış olan Doktor Prisoner dizisi Kore Yapımı Doktor Dizisi sevenleri için tavsiyemizdir. Toplam 35 dakikalık 32 bölümden oluşan dizi, İMDb’de 7.8’lik puana sahip. Doktor Prisoner başına gelen talihsiz bir olaydan sonra çalıştığı hastaneden kovulan Doktor Na Yi Je’nin hikayesini konu alır.

doctor-prisoner-netflix-kore-yapımı-diziler

Doktor Prisoner Konusu

Gizem ve gerilim türünde sürükleyici bir hikayeye sahip olan Doctor Prisoner dizisi, hiç suçu olmadığı halde zengin biri tarafından yanlış bir tedaviyle suçlanan Na Yi je’nin hastaneden kovulması ve bu yüzden kariyerinin mahvolmasıyla değişen yaşamını konu alır. Ancak bir hapishanenin kliniğinde iş bulabilen Yi je’nin asıl amacı; zenginler, ünlüler ve mafya liderleriyle bağlantı kurup, intikam almaktır.

Doktor Prisoner Nereden Nasıl İzlenir?

15 Haziran’dan itibaren Netflix’te yayınlanmaya başlayacak olan Doctor Prisoner’ı izlemek için linki tıklayabilirsiniz.

Doctor Prisoner Fragman

18 Haziran 2020’de Netflix’te Yayınlanmaya Başlayacak Kore Dizileri

THE KİNG: ETERNAL MONARCH (1. SEZON) / TARİH – DRAM -ROMANTİK – FANTASTİK

Ünlü Koreli Aktör Lee Min Ho’nun askerden döndükten sonra çektiği ilk dizi olan The King Eternal Monarch Netflix‘te Haziran ayında yayınlanmaya başlayacak Kore dizilerinden birisi. Geçtiğimiz Nisan ayında ilk bölümü yayınlanmaya başlayan Eternal Monarch dizisinin 1. Sezonu 12 Haziran 2020’de yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Güney Kore SBS televizyonunda gösterilen dizi İMDb’de 8.7’lik puana sahip 16 Bölümden oluşuyor. Herkesin heyecanla beklediği The King Eternal Monarch dizisini 18 Haziran 2020 Perşembe’den itibaren Netflix Türkiy’den izleyebilirsiniz.

lee-min-ho'nun-dizisi-ne-zaman-bitecek

The King Eternal Monarch Konusu

İki farklı dünyada geçen fantastik dizi de Kore İmparatoru Lee Gon (Lee Min-Ho) insanların dünyasında serbest kalan şeytanın diğer bir paralel dünyaya geçişini engellemek için o dünyaya açılan kapıları kapatmaya çalışır. Bu yapmak ve insanların hayatlarını kurtarmak için diğer paralel dünya olan Güney Kore Cumhuriyetinde Dedektiflik yapan Jung Tae-Eul (Kim Go-Eun) birlikte çalışır.

Detaylar İçin Yukarıdaki Linke Tıklayın

The King Eternal Monarch Nereden Nasıl İzenir?

18 Haziran Perşembe gününden itibaren netflix’te yayınlanmaya başlayan The King Eternal Monarch dizisini izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

The King Eternal Monarch Kore Dizisi Fragman

20 Haziran’da Netflix’te Yayınlanacak Kore Dizileri

İT’S OKAY TO NOT BE OKAY (SEZON 1) / ROMANTİK DRAMA

Güney Kore Televizyonu TVN’de 20 Haziran 2020 tarihinde yayınlanmaya başlayan ve halen devam eden toplam 16 bölümden oluşan İt’s Okay to Not be Okay Kore dizisi birbirinin duygusal ve psikolojik yaralarını iyileştiren iki kişi arasında yaşanan alışılmadık bir romantizm hikayesini konu alır.

its-okay-to-not-be-okay-netflix-yeni-kore-dizileri

It’s Okay to Not Be Okay Konusu

Acı veren geçmişlerle mücadele eden toplum sağlığı çalışanı ile antisosyal bir çocuk kitabı yazarı kader tarafından bir araya getirilir. Bu ikili birbirlerinin yaralarını saracaklarını hissettiklerinde romantizm dolu dakikalar başlar. Ancak bu çiftin yaşadıkları bir peri masalı mı olacak yoksa bir kabus mu?

t’s Okay to Not Be Okay dizisinin baş rollerinde daha önce Kanal 7’de Sonsuza Dek (Moon Embracing Sun) dizisinde oynayan Kim Soo-hyun ile Hwarang dizsinde oynayan Seo Yea ji rol alıyor.

It’s Okay to Not Be Okay Fragman

N – New episodes coming weekly of the K-drama series.

26 Haziran 2020’de Netflix’te Yayınlacak Kore Dizileri

TWOGETHER (SEZON 1) / SEYAHAT BELGESELİ

Lee Seung-gi ile Jasper Liu’nun yer aldığı yeni bir seyahat belgeseli olan Twogether 26 Haziran 2020’den itibaren Netflix’te yayınlamaya başlayacak.

Twogether Konusu

twogether-netflix-yeni-kore-belgeseli

Asya’yı birlikte kat edecekleri unutulmaz bir yolculuğa çıkan iki star Lee Seung-gi ve Jasper Liu eşliğinde gerçek yaşamlara tanık olacaksınız. Ünlü aktörler birbirlerinin dillerini konuşmasalar bile Asya’nın 6 şehrini (Endonezya’da Yogyakarta ve Bali, Tayland’da Bangkok ve Chiang Mai, Nepal’de Pokhara ve Katmandu) gezecekler ve aldıkları görevi yerine getirecekler.

Twogether Fragman

Netflix’te Haziran Ayında Neler Var?

Netflix Türkiye her ay olduğu gibi Haziran ayında da birçok Netflix Yeni Kore Dizileri yayına giriyor. sinema filmlerini, belgeselleri eğlence odaklı ve televizyon programlarını kütüphanesine alıyor. Bu ay ilk Netflix Türk filmi Yarına Tek Bilet’te yayına giriyor. Bunun dışında sevilen dizilerin yeni sezonları en heyecanlı bölümleri ile Netflix’te olacak. İşte Netflix 2020 Programında yer alan dizi ve filmler

  • Dark 3. Sezon (27 Haziran)
  • Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga (26 Haziran)
  • Queer Eye 5. Sezon (05 Haziran)
  • The Last Days Of American Crime (05 Haziran)
  • Marcella 3. Sezon ( 14 Haziran)
  • The Politician 2. Sezon (19 Haziran)
  • Babies 2. Kısım (19 Haziran)
  • Yarına Tek Bilet (Netflix İlk Türk Filmi – 19 Haziran)
  • Crazy Delicious (24 Haziran)

Netflix’ten Dizi ve Filmler Nasıl İzlenir?

Online dizi izleme platformlarının başında gelen dünyaca ünlü platforma Netflix’i izlemek için üye olmak gerekiyor. Daha önce ücretsiz 30 günlük deneme imkanı sunan Netflix son aylarda bu hizmetini iptal etti.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix’e nasıl üye olunur?

2020’nin İddialı Kore Dizileri

2021 En İyi Netflix Filmleri

Netflix’te Yayınlanan Türk Yapımı Dizi ve Filmler

Kanal 7 Yeni Sezon Dizileri

Bu Sezon Bitecek Diziler

Bir Cevap Yazın