Site icon Film Dizi Haber

Netflix’e İddialı Yeni Filmler Geliyor!

Netflix'te-Başlayacak-Filmler

Netflix’te Başlayacak Filmler İçin Geri Sayım devam Ediyor!

Netflix üyeleri her ay olduğu gibi bu ay da Netflix’te başlayacak yeni filmler hangileri merak ediyor. Senenin başından itibaren dijital platformun kütüphanesinde onlarca film bulunur. Her geçen ay da bu filmlere yenileri ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Mart 2021 takvimine göre yine birbirinden ilgi çekici; aksiyon, gerilim, psikolojik, dram, suç, komedi, romantik, gençlik türünde, Yabancı, Amerikan, Türk, Kore ve Hint Filmleri seyirciyle buluşmak içim gün sayıyor. İşte Bu ay (Mart 2021) Netflix’te Başlayacak Filmler ile ilgili detaylar ve güncel listesi.

Netflix Mart Ayı Filmleri

Ünlü dijital video izletme platformu Netflix, yeni filmlerle ay da heyecanı doruğa taşıyor. Yabancı filmler yanında etkileyici Türk Filmleriyle de de arşivini genişleten Netflix’in Mart ayında gösterime girecek yeni filmleri şöyle olacak.

Netflix’te 2021 Mart’ta Başlayacak Aksiyon Türündeki Filmler

Netflix Mart Ayında Gösterine Girecek Psikolojik Gerilim Filmleri

ÖLÜMCÜL MASUMİYET / Gösterim Tarihi 18 Mart 2021

Psikolojik Gerilim türünde sürükleyici bir film olan Ölümcül Masumiyet, yaratıcılık konusunda tıkanan popüler bir roman yazarının çocukları için yeni bir dadı tutmasıyla değişen yaşamını konu alır. Yazarın aldığı bu dadıyla gerçekle kurgu arsındaki sınır bulanıklaşmaya başlar.

Ölümcül Masumiyet Tanıtım

BLOCK ADASI’NIN GİZEMİ (The Block İsland Sound) / Gösterim Tarihi 12 Mart

Uğursuz bir güç adadaki hayatı yok etmeye ve hayatları tehdit etmeye başlar. Bu tehdit bir balıkçı ailesini de olumsuz etkiler. Onları korku dolu ve karanlık anlar beklemektedir. Doğa üstü korku filmi kategorisinde olan Block Adası’nın Gizemi 12 Mart Perşembe günü gösterime girecek.

Block Adasının Gizemi Tanıtım

Netflix Anime Filmleri (Mart 2021)

B: The Beginning Succession (Netflix Anime)

Pasifik Savaşı: Siyah (Netflix Anime)

Netflix Gençlik – Çocuk Filmleri (Mart 2021)

Moxie – Gösterim Tarihi 3 Mart 2021

16 yaşındaki bir genç kız çevresindeki ve okulundaki cinsiyetçilik ayrımından sıkılıp buna bir dur vermeye karar verir. Bunu yapmanın en etkili yolunun da bir dergi çıkarmaktan geçeceğini düşünür. Çıkaracağı dergiyle sesini çıkaramayanların sesi olmayı amaçlamaktır. Moxie 3 Mart 2021’de Netflix’te olacak.

Moxie Tanıtım

HER ŞEYE EVET / Gösterim Tarihi 12 Mart 2021

Çocuklarının istekleri karşısında genellikle hayır cevabı veren bir anne baba, bir günlüğüne onların her isteklerine “Evet” demeye karar verirler. Bu karar onların heyecan ve macera dolu bir güne yelken açmasına neden olur. Başrolde Jennifer Garner’in rol aldığı uçuk kaçık, çocuk ve komedi kategorisinde olan Her Şeye Evet adlı film 12 Mart Cuma günü gösterime girecek.

Her Şey Evet Filmi Fragmanı

Netflix Bilim Kurgu Filmleri

Netflix Romantik Filmler

AYNI DALGANIN İÇİNDE (On The Same Wave)/ Gösterim Tarihi 25 Mart

Romantik film sevenlerin seyretmekten keyif alacağı Aynı Dalganın İçinde Filmi, Sicilya’da doğan masum bir yaz aşkını konu alıyor. Dizini kahramanları kızla erkeğin vaktinden önce büyümesin neden olan bu hazin aşk hikayesi romantik dakikaların yanında izleyenleri gözyaşlarına boğacak. 25 Mart’ta gösterime girecek olan Aynı Dalganın İçinde filminin başrollerinde İtalyan oyuncular Elvira Camarrone, Christian Roberto, Donatella Finocchiaro rol alıyor. Aynı zamanda bir gençlik filmi olan Aynı Dalganın İçinde filminin orijinal dili İtalyanca.

Aynı Dalganın İçinde Filmi Tanıtım

ÜÇ ADIM UZAKTA / FİVE FEET APART / Gösterim Tarihi 24 Mart

2019 Amerikan yapımı duygusal romantik drama türünde filmlerden birisi olan Üç Adım Uzakta / Five Feet Apart, Kistik Fibrozis (akciğer, pankreas, bağırsak, ter bezleri dış salgı bezlerinde görülen, otozomal resesif kalıtımlı bir gen hastalığıdır.) hastası olan bir genç kızın bir başka hastaya gönlünü kaptırmasıyla günlük rutini bozması ve hastane protokolüne meydan okunmasını konu alır. Film, kistik fibrozdan muzdarip Claire Wineland’dan ilham alarak hayata geçirilmiştir. Başrolünde;

Üç Adım Uzakta / Five Feet Apart Tanıtım

HAYATIMIN KAMPI / 26 Mart

KARŞIT KUTUPLKAR (POLİ OPPOSTİ) / Gösterim Tarihi 31 Mart

Romantik Komedi türünde filmler arasında yer alan İtalyan yapımı Karşıt Kutuplar (Poli Opposti) adlı film, aynı binada çalışan ve yaşayan bir boşanma avukatıyla bir evlilik danışmanının büyük bir çekişmeyle başlayan aşk hikayesini konu alır. 2015 yapımı filmin başrol oyuncu kadrosunda; Sarah Felberbaum, Luca Argentero, Stefano Parisi ve Anna Safroncik yer alıyor.

Karşıt Kutuplar Filmi Tanıtım

Netflix’te Başlayacak Dram Türündeki Filmler

Netflix’te Mart Ayında Başlayacak Dönem Filmleri

KURTULUŞ AYİNİ / Gösterim Tarihi 11 Mart 2021

Dönem filmi izlemek isteyenler için bu ay gösterime girecek olan Kurtuluş Ayini adlı film, 1609 yılında cadılıkla suçlanan bir grup kadının, engizisyon mahkemesi üyelerini Cadıların Şabatı’na tanıklık etme bahanesiyle kandırarak idamlarını ertelemeye çalışmalarını anlatır. Kuruluş Ayini filminin gösterim tarihi 12 Mart Perşembe olarak açıklandı.

Kuruluş Ayini Filmi Tanıtım

Netflix Komedi Filmleri

Komedi türünde film sevenler için Mart ayında yeni filmler geliyor. İşte Netflix’te Mart ayında gösterime girecek komedi türündeki yabancı filmler.

Simply Black 1. Sezon (17 Mart)


Netflix’te 1. Sezonu 17 Mart’ta gösterime girecek olan Simply Black dizisi, kara komedi türünde. Dizi, yürüyüşler düzenleyerek ırk ayrımcılığını eleştiren Jean-Pascal Zadi’nin hyat hikayesini ekranlara yansıtıyor. Simply Black’ın başrollerinde; Jean-Pascal Zadi, Fary Lopes B, Caroline Anglade yer alıyor.

Veba Keçileri – Cabras da Peste – Gösterim Tarihi 19 Mart

Oyuncu kadrosunda Matheus Nachtergaele, Edmilson Filho, Letícia Lima, Juliano Cazarré ve Leandro Ramos ile gerçek bir Brezilya komedisi için mükemmel bir kombinasyon

Netflix Türk Filmleri

Netflix son yıllarda hikayesiyle dikkat çekici Türk Filmlerini de bünyesinde yayınlıyor. Orijinal yapım Türk filmleri sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde büyük beğeni kazanıyor. İşte Mart ayında gösterime girecek Türk Filmleri

KAĞITTAN HAYATLAR / Gösterim Tarihi 12 Mart 2021

Başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un oynadığı Kağıttan Hayatlar adlı Türk Filmi, çöp toplayan Mehmet’in (Çağatay Ulusoy) duygu dolu hikayesini anlatıyor. Kağıt toplayarak geçimini sürdüren Mehmet’in sağlık durumu giderek kötüleşmektedir. Terk edilmiş bir çocuk olan Ali’yi bulmasıyla kendi çocukluğuyla yüzleşmeye başlar. Ali’yi ailesine kavuşturmak için çabalayan Mehmet, bu sırada onunla arasında farklı bir bağ kurulur. Dram, duygusal ve aile ilişkileri türünde olan Kağıttan Hayatlar 12 Mart Cuma günü Netflix’te gösterime girecek. Başrollerini; Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul ve Ersin Arıcı’nın paylaştığı filmin süresi 1 saat 36 dakika.

Kağıttan Hayatlar Filmi Tanıtım

KOVAN / Gösterim Tarihi 26 Mart

Almaya’dan Karadeniz’deki memleketine dönene Ayşe, annesinin ölmeden önceki son isteğini yerine getirmek için onun için çok değerli olan arı kovanlarıyla ilgilenmeye başlar. Dram türünde olan filmin başrolünde; Meryem Uzerli, Hakan Karsak, Feyyaz Duman, Şennur Nogaylar, Şennur Nogaylar ve Burcu Salihoglu rol alıyor.

Kovan Filmi Tanıtım

Netflix Kore Filmleri

Netflix her ay popüler Kore Filmlerini yayınlıyor. Bu ay Netflix arşivine katılan Kore Filmleri şöyle;

Netflix’te Mart Ayında Yayınlanacak Çin Filmleri

THE YİNG YANG MASTER / Gösterim Tarihi 19 Mart 2021

Tarihi türde Çin Filmleri sevenler için Netflix’te başlayacak filmler arasında yer alan The Ying Yang Master filmi, aynı zamanda fantastik aksiyon türünde bir sinema filmi olarak karşımıza çıkıyor. Filmin konusu ise şöyle; alemler arasında savaş patlak verince Tin Yang ustası Qingning karanlık bir güce karşı bir boya ustasıyla işbirliği yapar. Ancak onlarını bekleyen tek tehlike bu değildir. Yin Yang Ustası Qingming, canavarlarla yaptığı anlaşma ve onun hatası olduğu düşünülen rahatsızlık nedeniyle tehlikededir. Bu arada, şeytani Canavar İmparator güçleri, Ölçek Taşı’nı almak ve muazzam bir belayı karıştırmak için insan dünyasına geri döner.

The Ying Yang Master Tanıtım

Netflix Hint Filmleri

Netflix pek çok yabancı dizi yanında Bollywood’un en iyi Hint Filmlerini de yayınlanıyor. Mart ayında Netflix’te yayınlanacak Hint Filmlerinin listesi şöyle;

PAGGLAİT / Gösterim Tarihi 26 Mart

Umesh Bist tarafından yazılan ve yönetilen bir Hint komedi-drama filmi olan Pagglait, aileyle yüzleşmeyi, çıldırmayı ve kendini bulmayı öğrenen genç ve dul bir kadının hikayesini konu alıyor. Pagglait Hint Filminin başrolünde; Sanya Malhotra , Shruti Sharma, Ashutosh Rana ve Raghubir Yadav yer alıyor.

Pagglait Film Tanıtım

BOMBAY GÜLÜ / Gösterim Tarihi 8 Mart 2021

Ünlü Hintli yönetmen Gitanjali Rao tarafından yazılan, düzenlenen, tasarlanan ve yönetilen 2019 yapımı Hint animasyon filmi olan Bambay Rose, bir çiçek satıcısının aşık olmasının hikayesini anlatıyor. Bilgisayar ortamında kare kare boyalı animasyonla yapılan film, 60 sanatçının 18 ay çalışması sonucunda ortaya çıkmıştır. Animasyon Filmi Bombay Rose’u seslendirenler; Cyli Khare (Kamala), Amit Deondi (Salim),Raja Khan (Anurag Kashyap), Makrand Deshpande (Mike) adlı Hintli sanatçılar.

Bombay Rose (Bombay Gülü) Tanıtım

Netflix’te Gösterime Girecek Yabancı Filmler ve Gösterim Tarihleri

Netflix Nereden Seyredilir? Üyelik Şartları

Mart Ayında Başlayacak Yabancı Diziler

Exit mobile version