Netflix Televizyondan ve İnternet'ten Nasıl İzlenir? Paralı - Bedava Seyret! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Netflix’i Televizyondan ya da Oyun Konsolunda da İzleyebilirsiniz!

Netflix-Televizyondan-ve-İnternet'ten-Nasıl-İzlenir

Netflix Televizyondan ve İnternetten Nasıl İzlenir?

Günümüzde teknolojinin gelişmesi, zamanın kısıtlı olması dizi ve film izlenilen platformlarda da değişmeye neden oldu. Eskiden sadece televizyondan ve sinemalardan izlenen dizi ve filmler İnternetin hayatımıza dahil olmasıyla yerini dijital platformlara bıraktı. Netflix’de bahsedilen dizi ve film izleme platformlardan birisi. Platform belli bir ücret karşılığında üyelikle kullanıcılarına sınırsız yerli yabancı dizi ve film izleme imkanı sunuyor. Netflix dizileri televizyondan da izlenebiliyor. Peki, Netflix üyeliği nasıl olur? Netflix Televizyondan ve İnternet’ten Nasıl İzlenir? Bilgisayardan ve tabletten Paralı – Bedava – Ücretsiz seyretme.

Netflix Nedir?

netflix-nedir

Netflix, İnternet üzerinden ve özel platformlar üzerinden belli bir ücret karşılığı üyelikle reklamsız yerli ve yabancı dizi ve film izleme dijital platformudur. İnternette bağlantısı olan cihazla; ödüllü diziler, filmler, animeler ve belgeseller olmak üzere geniş bir arşiv içeren bir yayın hizmeti verir.

Tek Bir Reklam Olmadan İstediğiniz Dizi ve Filmi İzleyebilirsiniz

reklamsız netflix-dizileri-ve-filmleri

Kullanıcıların dizi ve film izleme platformu olarak Netflix’i tercih etmelerinin en büyük nedenlerinden birisi tek bir reklam olmadan istenilen kadar, istediğiniz zaman, yüksek görüntü kalitesinde dizi ve film izleme imkanına sahip olmalarıdır. Bunla birlikte platforma her hafta yeni diziler ve filmlerin eklenmesi tercih sebepleri arasında yer alıyor.

Netflix Üyeleri Birçok Ülkenin Nüfusunu Geçmiş Durumda

Dünyada pek çok ülkede ve Türkiye’de Dizi ve film izleme platformu olarak ön plana çıkan Netflix, hazırladığı özel dizi ve film projeleriyle popülaritesini korumaya devam ediyor. Kültür sanat sektöründe en fazla kazanan dijital platformlar arasında yer alan Netflix, her geçen gün artan kullanıcı sayısıyla birçok ülkenin nüfusunu aşmış durumda.

Netflix Üyeliği Nasıl Yapılır?

Netflix normal olarak üyelik (abonelik) için belli bir miktarda ücret talep eder ama ilk defa Netflix kullanacaklar için özel bir ayrıcalık tanımaktadır. Söz konusu kullanıcıların hiçbir ücret ödemeden Netflix deneyimi kazanmasını amaçlayan platform, ilk üyeliği 30 gün (1 Ay) boyunca ücretsiz (parasız) olarak sağlamaktadır. Kullanıcının burada dikkat etmesi gereken önemli konu, platformu beğenmediği ya da Netflix üyeliğini devam etmek istediği durumlarda söz konusu 1 aylık süre dolmadan önce üyeliğini iptal etmesi gerekmektedir. Diğer bir değişle 30 günlük ücretsiz sürenin dolmasından sonra abonelik ücreti kesilecek olduğudur. Zira ücretsiz Netflix hesabı yasal olarak 1 aydan fazla bir sürede devam etmemektedir.


Netflix Üyelik

netflix-üyelik

Netflix’e üye olmak oldukça kolaydır. Yapmanız gerekenler;

  1. “netflix.com.tr” adresinde yer alan üyelik işlemleri için gerekli bilgiler doldurun
  2. Size uygun olan paketi satın alın ( Temel, Standart ve Özel )
  3. İşlem tamamlandıktan sonra üyeliğiniz aktif hale gelecektir. Dilediğiniz zaman üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.

Netflix Üyeliği Paralı mı? Ücretsiz mi?

Üyelik ve paralılık esasına dayanan Netflix ilk defa kullanacak kişiler için 30 günlük ücretsiz deneme imkanı sunuyor. Kullanıcı bu süre içerisinde uygulamayı beğenmediyse deneme süresi bitmeden üyeliğini iptal edebiliyor. Şayet kullanıcı platformu beğendiyse, hiçbir ek işlem yapmasına gerek kalmadan üyeliği otomatik olarak gerçekleşiyor. Bu süre kullanıcının sistemde kalmayı istediği süre boyunca otomatik yenilenerek devam ediyor.

https://filmdizihaber.com/netflix-ucretsiz-deneme-surumunu-neden-kaldirdi-geri-gelecek-mi/

İstediğiniz Zaman Netflix Üyeliğinizi İptal Edebilirsiniz

netflix-üyelik-iptali

Netflix’in üyeliği için karmaşık sözleşme, iptal ücreti ve üyelik sırasında herhangi bir taahhüt verilmediği için istediğiniz zaman günün 24 saati üyeliğinizi iptal edebiliyorsunuz.

Netflix İle ilgili ayrıntılar için linki tıklayabilirsiniz.

Üyeliği İptal Etmek İçin

Netflix üyeliğini devam ettirmek istemediğinizde ücretsiz üyeliğiniz sona ermeden ya da gelecek ayın fatura ödeme günü gelmeden Netflix üyeliğinizi iptal etmeniz gerekir. Bunu bilgisayarınızdan kolayca yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler;

  • https://www.netflix.com/tr/ adresine gidin ve hesabınıza giriş yapın.
  • Birden fazla üyeliğiniz varsa iptal edeceğiniz hesabı seçin.
  • Üst sağ köşede bulunan profil simgesinin üstüne tıklayın.
  • Açılan menüde hesap seçeneğini tıklayın.
  • Sağ tarafın üst köşesinde bulunan “Üyeliği İptal Et” seçeneğini tıklayın.
  • Sol üst köşede bulunan “İptal İşlemini Tamamla” seçeniğini tıklayın.

Netflix Üyelik Ücreti Kaç Lira?

Televizyon kanallarında yayınlanan ya da yayınlanmayan dizi ve filmler ile sezon sezon yayınlanan İnternet / web dizilerini izlemek isteyenler Netflix üyelik ücretlerinin kaç lira olduğunu merak ederler. Netflix resmi web sitesinden aldığımız bilgilere göre,

Netflix Üyelik Ücreti 2019 Fiyatı /Aylık

netflix-üyelik-ücreti-2019-fiyatı

Netflix’i akıllı telefonunuz, tabletiniz, Akıllı TV’niz, dizüstü bilgisayarınız veya yayın cihazınızda düşük bir sabit aylık ücretle izleyin. Aylık 17,99 TL ücretle başlayan planlar. Ekstra maliyet veya sözleşme yok.

“Temel, Standart ve Özel” olmak üzere 3 ayrı paket seçeneği sunan Netflix’te 17,99 TL/ 29,99 TL ve 41,99 TL gibi ücretlendirme seçenekleri sunuluyor.

Netflix 2019 Üyelik Paketleri ve Fiyatları

Netflix geçtiğimiz ay 2019’un ikinci yarısında 20 Avrupa ülkesinde 2018’de geçerli olan üyelik paketleri fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Buna göre;

  • Tek ekranda kullanıma izin veren ve HD kalite izleme imkanı sunan Temel Paket 15,99 TL’den 17,99 TL’ye yükseldi.
  • HD kalitede aynı anda 2 kullanıcının izlemesine olanak sağlayan Standart Paket 27,99 TL’den 29,99 TL’ye yükseldi.
  • Ultra HD kalitede 4 kullanıcının aynı anda izlemesine olanak tanıyan Özel Paket ise, 39,99 TL’den 41,99 TL‘ye yükseldi.

Güncelleme:

2021 Yılında yeni fiyatlandırma ile Netflix Abonelik fiyatlarında değişiklik olmuştur. Söz konusu değişikliğe göre,

aylık abonelik fiyatı 26,99 TL ile 54.99 TL arasında değişmektedir.

Netflix Dizilerini Nereden Nasıl İzleyebilirim?

netflix-i-nereden-izleyebilirim--

Netflix; her yerde, her koşulda, istediğiniz zaman izleme olanağına sahiptir. Bu nedenle dizi ve filmleri istediğiniz yerde ve zamanda sınırsız sayıda ve cihazda izleyebilirsiniz. Dilerseniz bilgisayarınızda netflix.com internet adresine üye girişi yaparak. Dilerseniz akıllı televizyonun ile telefonuzdan, tabletinizden, medya oynatıcılarından ve oyun konsolları dahil olmak üzere Netflix uygulaması sunan internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan izleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Netflix hesabınızla oturum açmanızdır.

İsterseniz İndirip de İzleyebilirsiniz

Dilerseniz favori listelerinizi İOS, Android ya da Windows 10 uygulamasıyla seyahatteyken ve İnternet bağlantınızın olmadığı yerlerde de rahatlıkla izleyebilirsiniz. İnternet bağlantısı olmadan ya da seyahatteyken izlemek için yapmanız gereken indirilenler özelliğini kullanmanızdır.

Netflix’i Televizyondan Nasıl İzlerim?

televizyondan-netflix-izleme

Netflix Televizyondan ve İnternet’ten Nasıl İzlenir? Sorsuna cevap aradığımız yazımızda Netflix’i bilgisayarınızdan İnternet üzerinden izleyebileceğiniz gibi, televizyonunuzdan da izleyebilirsiniz. Televizyondan Netflix izlemenin birkaç yolu vardır. Tek ihtiyacınız olan Netflix uygulamasını içeren bir cihazdır. Netflix uygulaması, birçok oyun konsolu, akıllı televizyon, medya oynatıcı, alıcı kutuları ve Blu-ray oynatıcılarında mevcuttur. devices.netflix.com adresinde Netflix uyumlu cihazlar ve markalar hakkında bilgi bilirsiniz.

Televizyonumda Netflix Uygulaması Var mı?

Televizyonunuzda Netflix uygulamasının olup olmadığını öğrenmek için yapmanız gereken ilk şey uzaktan kumandanızı kontrol etmektir. Zira bazı markalarda bu özellik standart halde veriliyor. Şayet Netflix düğmesi yoksa, uygulamanın olup olmadığını televizyonuzun menüsünde bulunan internet uygulamaları ve hizmetlerin olduğu bölümden Netflix’i aratabilirsiniz. Uygulamayı bulmak için gereken aşamaları Netflix’i Kur sekmesi altında da bulabilirsiniz. Televizyonunuzun Netflix için zaten hazır olup olmadığını görmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Netflix’i Televizyondan İzleme ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

Netflix’i Bilgisayardan ya da Tabletten İnternet Üzerinden Nasıl İzlerim?

bilgisayardan-netflix-izleme

Netflix uygulaması Windows 8 ve sonraki sürümlerde kullanılabilir. Öncelikle cihazınızın Netflix’i destekleyip desteklemediğinden emin olmalısınız. Eğer bundan emin değilseniz sorularınız için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Netflix’i Bilgiyardan ve Tabletten İzlemek için detaylı bilgi.

Windows Bilgisayarınızdan Netflix’i İzleme

Windows bilgisayarınızda Netflix’i izlemek için;

  • Netflix.com adresine gidip oturum açarak Netflix yayınlarını izleyebilirsiniz.
  • Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Mozilla Firefox ve Opera tarayıcıları kullanılarak da Netflix.com adresinden yayınları izleyebilirsiniz.

Tabletten Netflix Seyreme

tabletten-netflix-izleme

Netflix’i tabletten izlemek için öncelikle cihazınızın Netflix’i destekleyip desteklemediğinden emin olun. Emin değilseniz Netflix Ayarla adımlarını takip edin. Netflix windos 8 ve sonrası sürümler için kullanılabilir. Şayet windows’un eski sürümlerinden birisini kullanıyorsanız, herhangi bir web tarayıcısından da izleme olanağına sahip olabilirsiniz.

Netflix Android Apk / App İzleme ve İndirme

Film ve dizi izlemek için dünyada en çok bilinen dijital platformlardan birisi olan Netflix’i telefondan da izlemek mümkün. Netflix üyeliğinim tüm hizmetlerinden yararlanmanızı sağlayan mobil uygulama sayesinde favori dizi ve filmleri istediğiniz yerden telefondan izlemeniz mümkün. Bunu yapmak için Google Play’den ya da App Store’dan Android ya da İphone telefonunuza Netflix App / Apk / Mobil Uygulamasını indirmeniz yeterli. Daha sonra üye girişi yaparak istediğiniz dizi ve filmi izleyip, indirebilirsiniz.

Netflix Android Apk Ücrestiz indir

İphone / İos İçin Netflix Apk / App İndir

Bir Cevap Yazın