Uzakdoğu Sinemasının En İyi 15 Filmi Kaçırmamanız Gereken Yapımlar Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Uzun Dizilerden Sıkılanlar İçin Bir Solukta İzlenecek En İyi Uzakdoğu Filmleri

Uzakdoğu Sinemasının En iyi 15 Filmi

Mutlaka İzlenmesi Gereken Uzakdoğu Sinemasının En iyi 15 Filmi

Tüm dünyada Asya dizileri kadar büyük ilgi gören Asya Filmleri (Uzakdoğu filmleri), Çin, Japonya, Güney Kore ve Taylan gibi Uzak Doğu ülkeleri olarak adlandırılan geniş bir bölgede çekilen filmleri içine alıyor. Tarihi, Romantik, Fantastik, Dram, Anime ve Gerilim türlerinde adı geçen Asya ülkelerinde çekilen en iyi uzak doğu filmlerini IMDb puanına göre ve IMDb puanı yüksek en iyi Asya Filmleri olarak sizler için araştırdık. İşte Uzak Doğu Sinemasında Mutlaka İzlenmesi Gereken Uzakdoğu Sinemasının En iyi 15 Filmi listesi ve tavsiyeler.

15 – SKY OF LOVE – KOİZORA (2007) -IMDb 7.0

Yapım Gösterim Yılı: 3 Kasım 2007
Türü: Dram – Romantik
Sky Of Love – Koizora Oyuncuları: Haruma Miura (Hiro Sakurai), Yui Aragaki (Mika Tahara),Haru (Aya)
Toplam Süre:
Ülkesi: Japonya
Türkçe Dublaj Altyazı: Var.

Sky-Of-Love-–-Koizora-en-iyi-uzakdoğu-filmi

Japon sinemasının en güzel filmlerinden birisi olarak gösterilen Sky of Love filmi, senaryosunun basit olmasına karşın oyuncuların seyirciye yaşattığı duygu ve başarılı oyuncuk sayesinde en iyi uzakdoğu filmleri listesinde yer almayı başarmıştır. Koizora: Setsunai Koi Monogatari ya da kısaca Koizora adıyla Mika tarafından yazılmış 2005’in en çok satan Japon yaş ve romantizm romanından sinemaya uyarlanan film birçok Japon Akademi ödüllerine de layık görülmüştür.

Sky Of Love – Koizora Konusu

Hayatını rüyalarına giren erkeği aramakla geçiren Mika, kendisini ondan saklayana gizemli bir çocuğun aşk hikayesini anlatan filmin senaryosunu ünlü Japon senarist Matsuki Watanebebe yazmıştır.

Sky Of Love – Koizora Tanıtım Fragmanı

14 – BANGKOK TRAFFİC LOVE STORY (2009) IMDb 7.2

Yapım Gösterim Yılı: 15 Ekim 2009
Türü: Romantik Komedi
Bangkok Traffic Love Story Oyuncuları: Sirin Horwang (Mei Li), Theeradej Wongpuapan (Lung), Ungsumalynn Sirapatsakmetha (Plern), Panissara Phimpru (Ped)
Toplam Süre:
Ülkesi: Tayland
Türkçe Dublaj Altyazı: Var

Bangkok-Traffic-Love-Story-en-iyi-asya-filmi

Navapol Thamrongruttanarit tarafından beyazperde de yayınlan ve bir Tayland romantik komedi filmi olan Bangkok Traffic Love Story filmi, evlenenecek arkadaşları araında en son sırada yer alan otuz yaşındaki Mei Li’nin (Cris Horwang) mühendis Loong’la (Theeradej Wongpuapan) olan aşk hikayesini konu alır.

Bangkok Traffic Love Konusu

Li, en yakın arkadaşı olan Ped, Sevgililer Günü’nünde evlenir. Törende içkiyi fazla kaçırınca Ped’in odasında uyuya kalır. Uyandıktan sonra direksiyonun başına geçen Li, trafik kazası yapar. Kaza sonucu Loong ile karşılaşır. Kazada kırılan arabanın sol dikiz aynasını Loong’a bırakan Li, eve döndüğünde anne babası ve büyükannesinden azar işitir. Kaza yaptığını göre babasıysa arabayı elinden alır. Arabanın sol dikiz aynası kırılır ve aynayı Loong’a bırakır. Li, eve döndüğünde evde bekleyen anne, baba ve büyükannesinden azar işitir. Li artık toplu taşıma araçlarıyla işe gitmek zorunda kalır.

BTS Bangkkok Traffic (Love) Story Konusu

13 -BAEKMANJANGJA -Uİ CHEOT SARANG – BİR MİLYONERİN İLK AŞKI (2006) IMDb 7.3

Yapım Gösterim Yılı: 9 Şubat 2006
Türü:
Baekmanjagnja-ui Cheot Sarang Filmi Oyuncuları: Hyun Bin (Kang Jae‑kyung), Lee Yeon-hee (Choi Eun-hwan)
Toplam Süre: 1 Saat 16 Dakika
Ülkesi: Güney Kore
Türkçe Dublaj Altyazı: Var

Baekmanjangja-ui-Cheot-Sarang-bir-milyonerin-ilk-aşkı

“Hiçbir şey kalbinizin gerçek sevgisinden daha önemli değildir.” Sloganıyla karşımıza çıkan Kore Romantik filmi Bir Milyonerin İlk Aşkı, tipik zengin çocuğu Kang Jae-kyung’un (Hyun Bin) büyük babasının servetini almak için yerine getirmesi gereken şartları konu alır. Kyung, bu şartları yerine getirebilmesi için alışmış olduğu hayatı bırakıp küçük bir kasabaya gider.

Baekmanjangja-ui Cheot-Sarang Filmi Konusu

Alışılagelmiş zenginlerden birisi olan Kang Jae-kyung, kibirli birisidir. Sportif araba kullanır, büyük kulüplere gider, okula koridorlarında motosiklet kullanır. 18 yaşına geldiğinde büyükbabasının servetini alacaktır. Ancak bazı şartları yerine getirmesi gerekiyordur. Bu şartlardan birisi Jae-kyung’un, yeni bir okula transfer olması ve mezun olmasıdır. Böylece günlük hayatından alışık olmadığı ve çok uzak olduğu küçük bir kasabaya gider.

Bir Milyonerin İlk Aşkı Filmi Tanıtım Fragmanı

12 -RED CLİFF – CHİBİ – KIZIL UÇURUM (2008) – IMDb 7.4

Yapım Gösterim Yılı: 10 Temmuz 2008 (Bölüm I), 7 Ocak 2009 (Bölüm II)
Türü: Aksiyon, Tarih
Red Cliff Oyuncuları: Tony Leung Chiu Wai, Takeshi Kaneshiro, Zhang Fengyi
Toplam Süre: 1. Bölüm; 1 saat 46 Dakika, 2. Bölüm 1 saat 48 Dakika, Düzenlenmiş versiyonu 1 Saat 48 dakika.
Ülkesi: Çin
Türkçe Dublaj Altyazı: Var

red-cliff-en-iyi-tarihi-asya-filmleri

Aksiyon ve Tarih türünde uzakdoğu filmleri sevenlerin mutlaka izlemelerini tavsiye ettiğimiz Red Cliff Çin Filmi, Çin tarihinde önemli bir yer eden savaşı konu alır. Çin Edebiyatının unutulmaz eserinden “Romance of The Three Kingdoms” Koei tarafından üretilen bir dizi sıra tabanlı taktik rol yapma simülasyonu büyük strateji savaş oyunundan sinemaya uyarlanan Red Cliff – Kızıl Uçurum filmi, M.S 208 yılında Çin’de yaşanan Üç Krallık dönemini anlatır. 2 bölümden oluşan filmin bir de kısaltılmış versiyonu bulunmaktadır.

Red Cliff – Chibi Filmi Konusu

Milattan sonra 208’li yıllarda Çin’de Han Hanedanının hükümdar olduğu dönemde geçen dönemde yaşanan bir hikayeden yola çıkılan filmde, ek bir hükümdar olarak başta bulunan Han Xiandi’ye karşın Çin’in ikiye bölünmüş yapısını konu alır. Hırslarıyla ünlü başkan Cao Cao, hükümdarı adeta kuklası gibi kullanır. Ve onu batıda imparatorun amcası Liu Bei tarafından yönetilen Wu krallığına karşı savaş açması için ikna etme etmeye çalışır.

Red Cliff – Kızıl Uçurum Filmi Fragmanı

11 – DEATH NOTE (2006) – IMDb 7.7

Yapım Gösterim Yılı: 17 Haziran 2006
Türü: Suç, Dram, Fantastik
Death Note Filmi Oyuncuları: Ken’ichi Matsuyuma, Shidō Nakamura
Toplam Süre:
Ülkesi: Japonya
Türkçe Dublaj Altyazı: Var

Death Note Filmi Konusu

Japonya’da daha önce bir manga olarak başlayan ve sonrasında filmi çekilen Death Note filmin hikayesi, Light Yagami adındki 17 yaşındaki bir gencin sınıfında ders dinlediği sırada bir Shinigami tarafından düşürülen “Death Note ismindeki bir defteri görmesiyle başlar. Doğa üstü güçleri olan bu defter, Light’ın eline geçmesiyle korku ve gerilimin hüküm sürdüğü bir serüven başlar.

Death Note Filmi Tanıtım Fragmanı

10 – IP MAN 2 (2010) IMDb 8

Yapım Gösterim Yılı: 18 Aralık 2008
Türü: Biyografi, Aksiyon
Ip Man 2 Oyuncuları: Donnie Yen (Ip Man), Lynn Hung (Cheung Wing-sing), Hiroyuki Ikeuchi (Miura),Tenma Shibuya (Sato).
Toplam Süre: 1 saat Dakika
Ülkesi: Hong Kong
Türkçe Dublaj Altyazı: Var

Kung Fu dövüş sanatı filmleri sevenlerin mutlaka seyretmeleri tavsiye edilen 2008 Hong Kong Film yapımı Ip Man film serisi, Wing Chun ustası ve Bruce Lee’nin akıl hocası Yip Man’ın (Ip Man) hayatını anlatan biyografik dövüş sanatları filmidir. Çin – Japon savaşı sırasında Foshan şehrinde yaşanan olayları konu alır.

İP Man Konusu

ıp-man-en-beğenilen-uzak-doğu-filmleri

Yip-Man (Ip Man), otuzlu yaşlarda Foshan şehrinde dövüş sanatlarıyla uğraşan kendi öğrencileri olan saygın bir Wing Chun ustasıdır. Japonya ile savaşın sona erdirme tehdidinin olduğu refah zamanlarda olan IP Man ve öğrencileri Çin’in Japon işgaliyle halkının onurunu savunmak zorunda kalırlar.

Serinin 2. Filmi Ip Man 2’de İp Man, Wing Chun Sanatını Yaymak İçin Uğraşır

Serinin ikinci filmi olan Ip Man 2, Hong Kong’da hayatını yeniden kuran Ip Man’in Wing Chun sanatını yaymak için verdiği uğraşları konu alır. Filme damga vuran dövüş sahneleri ve senaryosunun etkileyiciliği en iyi Çin filmlerinden biri olmasını sağlamıştır.

Ip Man 4 Seri Çekildi

Ip Man 4 Seri olarak çekilmiş olup serinin son, final serisi ise. 4. seridir. 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona giren Ip Man önceki serileri gibi izlenme rekorları kırmıştır..

Ip Man Tanıtım Fragmanı

9 – DEPARTURES – SON VEDA (2008) – IMDb: 8.1

Yapım Gösterim Yılı: 2 Ağustos 2008
Türü: Dram
DeparturesSon Veda Filmi Oyuncuları: Masahiro Motoki (Daigo Kobayashi), Ryôko Hirosue (Mika Kobayashi), Tsutomu Yamazaki (Ikuei Sasaki)
Toplam Süre: 1 saat 30 dakika
Ülkesi: Japonya
Türkçe Dublaj Altyazı: Var.

departures---son-veda-filmi-en-iyi-japon-filmi

Departures – Son Veda Filmi Konusu

2008 Japonyapımı drama filmi olan Son Veda filmi, müzisyenlik yapam Daigo’nun orkestrasının dağılması sonucu ailesiyle birlikte uzakdoğuya gelişini ve buradaki hayat mücadelesini konu alır. Geçim sıkıntısı olan Daigo tecrübe isteyen bir işe başvuracak deneyimi olmaması nedeniyle “Gidenler” ismindeki bir işe Seyahat Acentesi sanarak başvurur. Aslında bu iş Japon kültüründe önemli bir yere sahip olan “Nokanshi” yani ölüleri son yolculuğuna uğurlama geleneğinin bir parçasıdır. Ölümün ve yaşamın sorgulandığı film, Japon sinemasının en başarılı eserlerinden birisi olarak gösterilir.

Departures -Son Veda Filmi Tanıtım

8 -LOVE 911 (2012) – Aşk 911 / IMDb 8.1

Yapım Gösterim Yılı: 19 Aralık 2012
Türü: Romantik – Dram
Love 911 Filmi Oyuncuları: Han Hyo-joo (Mi-soo), Go Soo (Kang-il), Ma Dong-Seok (Captain)
Toplam Süre: 1 Saat 20 Dakika
Ülkesi: Güney Kore
Türkçe Dublaj Altyazı: Var

Love 911 Filmi Konusu

Love 911, acı dolu bir geçmişe sahip olan özel bir itfaiyeciyle sadece kariyerine odaklanmış soğuk kalpli bir doktor arasında beklenmedik bir şekilde gelişen romantik bir aşk hikayesini konu alır.

Bir İtfaiyeci ve Doktorun Yolu Tesadüf Eseri Kesişir

Kazada başka birine yardım ettiği için karısı ölen bir kurtarma itfaiyecisi olan Kang-il, onu kurtaramadığı için suçluluk duygusuyla mücadele etmektedir. Bu duyguyla mücadele etmek için başkalarını kurtarmak adına kendisini çılgınca tehlikelere atmaktadır. Genel bir hastanede doktor olan Mi-Soo ise, koyduğu yanlış tanı nedeniyle hastasının kocası tarafından dava edilir. Şayet davayı kaybederse doktorluk ruhsatını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İkilinin yolları bu dava sürecinde kesişir. İlk etapta büyük çatışma yaşayan çift zamanla birbirlerine aşık olurlar.

Love 911 Tanıtım Fragmanı

7 – MULAN: RİSE OF A WARRİOR – MULAN: SAVAŞÇI PRENSES (2009) – IMDb 8.2

Yapım Gösterim Yılı: 26 Kasım 2009 (Malezya), 27 Kasım 2009 (Çin)
Türü: Tarihi, Aksiyon, Dram, Macera, Romantik
Mulan: Rise of a Warrior – Mulan Savaşçı Prenses Oyuncuları: Zhao Wei (Hua Mulan), Vitas (Wude), Jaycee Chan (Fei Xiaohu)
Toplam Süre
: 1 saat 13 Dakika
Ülkesi: Çin
Türkçe Dublaj Altyazı: Var

mulan-Rise-Of-a-Warrior-en-çok-izlenenen-asya-filmleri

Çin Beyazpersesinde en iyi çin filmleri arasında gösterilen 2009 yapımı Mulan: Efsanevi Savaşçı olarak da bilinen Rise Of a Warrior, 1998 yapımı Warner Bross yapımı çizgi filmden yola çıkarak hayata geçse de filmin yönetmeni Jingle Ma, filmin söz konusu çizgi filmden çok farklı olduğunu ve filimdeki karakterlerin görüşünün hayal gücüne daha fazla bağlı olduğunu ifade etmişti.

Mulan: Rise of a Warrior – Mulan Savaşçı Prenses Konusu

Milattan Sonra 450 yılında Kuzey Wei’nin iktidardaki Çin hanedanı, Çin Ruoran kabilesinin sürekli tehdidi altındadır. Bu tehdidi etkisiz hale getirmek isteyen eski bir emekli asker olan Hua Hu, ülkesine hizmet etmek için yeniden askerlik görevine dönmek ister. Kızı Hua Mulan (Zhao Wei) ise, çeşitli dövüş sanatlarında oldukça yetenekli zeki bir genç kızdır.

Mulan Babasının Yerine Wei Ordusuna Katılır

Ancak kadın olmasından dolayı askere alınmaz. Bunun üzerine Mulan, babasını sarhoş eder ve onun kıyafetlerini giyerek, silahını alarak kendini erkek gibi gösterir. Ve onun yerine Wei ordusuna katılır. Onun kimliğini gizli tutmayı kabul eden arkadaşı Fei Xiaohu “Tiger” ( Jaycee Chan ) ile birlikte tehlikeli bir maceraya atılır.

Mulan: Rise of a Warrior – Mulan Savaşçı Prenses Fragmanı

6 – A MOMENT TO REMEMBER / HATIRLANACAK BİR ANI (2004) IMDb 8.2

Yapım ve Gösterim Yılı: 5 Kasım 2004
Türü: Romantik – Dram
Oyuncuları: Son Ye-jin – Jung Woo-sung
Toplam Süre: 1 Saat 44 Dakika
Ülkesi: Güney Kore
Türkçe Dublaj – Alt Yazı: Var

A-Moment-to-Remember--en-çok-izlenen-uzakdoğu-fimleri

A Moment To Remember Filmi Konusu

2001 yapımı Japon dram dizisinden esinlenerek 2004 yılında gösterime giren A Moment to Remember filminin konusu; Birbirlerine deli gibi aşık olan bir çiften, genç kızın Alzheimer hastalığına yakalanıp anılarını yavaş yavaş unutmasıyla trajik bir boyuta taşınmasını konu alır. Türkiye’de Özcan Deniz ve Fahriye Evcen’in baş rolünü paylaştı Evim Sensiz filmi A Moment to Remember / Nae Meorisokui Jiwoogae filminin bir uyarlaması olarak karşımıza çıkar.

Çin ve Güney Kore’de Pek Çok Ödül Aldı

Gösterime girdiği andan itibaren en yüksek gişe hasılatı bırakan film, Güney Kore ve Çin’de birçok ödüle layık görüldü.

A Moment to Remember Tanıtım Fragmanı

5 – FİRST LOVE (2010) -TAYLAND – THAİ FİLMİ – IMDb 8.4

Yapım ve Gösterim Yılı: 12 Ağustos 2010
Türü: Romantik Komedi – Gençlik – Okul
First Love Oyuncuları: Mario Maurer (Stone), Pimchanok Luevisadpaibul (Nam)
Toplam Süre: 1 Saat 58 Dakika
Ülkesi: Tayland
Türkçe Dublaj Altyazı: Var.

First-Love-en-iyi-tayvan-filmleri

First Love Filmi Konusu

Uzakdoğu Sinemasının En İyi 15 Filmi arasında yer alan filmde 14 yaşında sıradan bir öğrenci olan Nam, okulun en popüler öğrencisi Chon’a platonik aşıktır. İlk aşkını henüz keşfetmeye başlayan Nam, aşkın kendinde meydana getirdiği değişime de şahit olur. İlk zamanlar gözlüklü, diş telli esmer bir kız olan Nam, bu süreçte cildini beyazlatır, kontak lens takar. Chon’u kendine aşık etmek isteyen Nam, büyülü bir güce sahip olduğu düşünülen Nine Recipes of Love adlı rehberin tavsiyelerini uygulamaya başlar. Nam’ın arkadaşları onun bu savaşta en büyük destekçileridir. Bu macera kimi zaman hüzünlendirirken kimi zaman da komik görüntülere sahne olur.

First Love Filmi Tanıtım

4 -SENİN ADIN – KİMİ NO NA WA (2016) – IMDb: 8.4

Yapım Gösterim Yılı: 3 Temmuz 2016 (Anime Expo), 26 Ağustos 2016 (Japonya)
Türü: Dram, Animasyon, Fantastik
Kimi No Na Wa Oyuncuları: Taki Tachibana (Ryūnosuke Kamiki, Michael Sinterniklaas), Mitsuha Miyamizu (Mone Kamishiraishi, Stephanie Sheh), Miki Okudera (Masami Nagasawa)
Toplam Süre: 1 Saat 7 Dakika
Ülkesi: Japonya
Türkçe Dublaj Altyazı: Var.

Kimi-No-Na-Wa-senin-adın-en-iyi-japon-anime-filmleri

Bir Japon Animesi olarak karşımıza çıkan Senin Adın – Kimi No Na Wa filmi, iki farklı insanın birbirlerinin hayatlarını yaşamasını anlatır. Fantastik anime filmleri seyretmekten hoşlananların izlemeleri önerilen Senin Adın filmi İMDb’de 8.4’lük puana sahip.

Senin Adın – Kimi No Na Wa Filmi Konusu

Güzel bir arkadaşlık ve aşk hikayesi olan Senin Adın filminde Kırsal Kesimden iyice sıkılan ve Tokyo da yaşamak isteyen Mitsuha ve Tokyo’da yaşamasına rağmen kırları dağları hayal eden Taki’nin birbirlerine bağlanması anlatılmıştır.

“Senin Adın” ön planda iki genç, Taki ve Mitsuha arasında, zamana ve mekana direnen bir aşk öyküsü anlatıyor görünebilir. Ama çok daha derin bir yapısı var. Derinlik derken sadece felsefeden söz etmiyorum. Aşk konusunda “zaman”ı ve “mekan”ı bir engel olarak gösterirken göklerden yaklaşan “tehlike”ye karşı kahramanların “zaman”a ve mesafelere karşı savaşmasını da anlatmayı başarıyor.

Senin Adın Anime Filmi Fragmanı

3 – 3 IRON – BOŞ EV (2004) – IMDb 8.4

Yapım Gösterim Yılı: 15 Ekim 2004
Türü: Romantik Dram
3 Iron Filmi Oyuncuları: Jae Hee (Tae‑suk), Lee Seung-yeon (Sun-hwa)
Toplam Süre
: 90 Dakika
Ülkesi: Güney Kore – Japonya
Türkçe Dublaj Altyazı: Var.

Uzakdoğu sinemasının en iyi yönetmenlerinden Kim Ki Duk tarafından beyazperdeye aktarılan 3 Iron, Boş Ev Filminin konusu; kendine başka hayatlar yaratan yalnız bir adamın hikayesini konu alır.

3-Iron,-Boş-Ev-en-iyi-kore-filmleri

Tae-suk, motosikletiyle yolculuk yapan gittiği yerlerde tatil yapan insanların boş evlerine girip yaşayan birisidir. Girdiği evlerde bir evlerde yaşamını sürdüren Tae-suk, orada kaldığı sürede karşılık olarak evlerin ufak tefek tamiratlarını yapar. Bir gün yine boş sandığı bir eve giren Tae-suk evde güzel bir kadınla karşılaşır ve ona aşık olur. Kocasından şiddet gören ve mutsuz olan kadın Tae-suk’a karşı boş kalmaz ve aralarında tutkulu bir aşk yaşamaya başlarlar.

3 Iron – Boş Ev Filmi Tanıtım

2 -MY SASSY GİRL (2001) / (Hırçın Sevgilim IMDb 8.5

Yapım Yılı: 27 Temmuz 2001
Türü: Romantik Komedi
My Sassy Girl
Oyuncuları: Jun Ji‑hyun (The Girl, Tae-hyun Cha (Kyun-woo)
Toplam Süre: 1 Saat 25 dakika
Ülkesi: Güney Kore
Türkçe Dublaj ve Alt Yazı: Var.

Uzakdoğu Sinemasının En İyi 15 Filmi listesinde en çok sevilen filmlerinin merkezinde olan Güney Kore yapımı My Sassy Girl filmi 2001 yılında vizyona girmiştir. Beyazperde de 5 üzerinden 4.3, IMDb’de 10 üzerinden 8.3’lük puana sahip olan film, romantik komedi türünde Kore filmleri sevenlerin mutlaka seyretmeleri önerilen uzakdoğu filmleri arasında ilk sıralarda yer alır.

Tüm Uzak Doğu’da Büyük Başarı Gösterdi

Sadece Kore’de değil; Japonya, Çin, Filipin, Tayvan, Hong Hong ve Singapur gibi ülkelerde büyük bir başarı gösteren My Sassy Girl filmi 2008 yılında yeniden gösterime girmiştir. Uzakdoğu Sinemasının En İyi 15 Filmi arasında yer alan aynı zamanda2001 yılında Güney Kore’de Friend filminden sonra en çok izlenen ikinci film olmuştur.

My Sassy Girl / Hırçın Sevgilim Filminin Konusu;

Tükçe dublajlı ve alt yazılı olarak izleme fırsatı bulacağınız dizinin hikayesi, iyi kalpli ve naif bir öğrenci olan kolej öğrencisi Kyun-woo’nun güzel olması yanında bir o kadar da çılgın kız arkadaşı Jun ji Hyyun’un yaşadığı komik olaylar etrafında döner. Komik olayların yanında çoğu zaman çiftin romantik duygusal ilişkileri de gözler önüne serilir.

My Sassy Girl / Hırçın Sevgilim Filmi Tanıtım

1 – MİRACLE İN CELL No.7 / HÜCRE 7 MUCİZESİ (2013) IMDb 8.6

Yapım Gösterim Yılı: 23 Ocak 2013
Türü: Komedi – Dram
Miracle in Cell Kore Filmi Oyuncuları: Ryu Seung-ryong , Kal So-won ve Park Shin-hye
Toplam Süre: 1 Saat 27 Dakika
Ülkesi: Güney Kore
Türkçe Dublaj Altyazı: Var.

Miracle İn Cell No 7 Konusu

Türkiye’de 2019’nin en çok izlenen filmleri arasında yer alan 7. Koğuştaki Mucize filminin orijinali olan Miracle İn Cell No 7 filmi, zihinsel engelli olan bir babanın (Ryu Seung-Ryong), bir gün yanlışlıkla bir suça karışması sonucu haksız yere hapishaneye gönderilmesini anlatır. Yıllar sonra bir hukuk fakültesi öğrencisi olan Ye-Seung (Park Shin-Hye) babasının suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışır.

Miracle in Cell No.7 – Hücre 7 Mucizesi Filmi Tanıtım

BU YAZILARIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mutlaka İzlemeniz Gereken En Çok İzlenen Tayland Dizileri

En Yeni Çin Dizileri Listesi

Yeni Kore Dizilerini Çok Seveceksiniz

Yeni Tarihi Kore Dizileri 2022’e Hızlı Girdi

Kore Dizisi Tutkunları İçin Tamamlanmış Diziler Listesi

Tayland Dizilerini Kesintisiz İzleyebileceğiniz En iyi 14 Site

Bir Cevap Yazın