Site icon Film Dizi Haber

Mustafa Avkıran Çukur Kadrosuna Katıldı!

Mustafa-Avkıran-Çukur-oyuncu-kadrosuna-katıldı

Mustafa Avkıran Çukur Oyuncu Kadrosuna Katıldı!

Show TV’nin 3 sezondan bu yana izlenme rekorları kıran dizisi Çukur’un 4. Sezon oyuncu kadrosu her geçen gün şekillenmeye devam ediyor. Daha önce İrem Sak’ın dahil olduğu oyuncu kadrosuna şimdi de ünlü oyuncu Mustafa Avkıran dahil oldu. Mustafa Avkıran Çukur Oyuncu kadrosuna katıldı haberi medyada geniş yankı bulurken, dizinin tutkunları Mustafa Avkıran kimdir? Çukur’da hangi karakteri oynayacak? Bu sezon Kaçovalıların yeni düşmanı mı olacak? Sorularının cevaplarını aradılar. İşte Çukur 4. Sezon ile ilgili merek edilen detaylar.

Mustafa Avkıran Çukur’da Hangi Karakter Olacak?

Her sezon farklı hikayesi ve Koçovalıların yeni düşmanlarıyla büyük ilgi uyandıran Çukur dizisine 4. Sezonda da bomba yeni karakterler geliyor. Geçtiğimiz sezon Pandemi nedeniyle erken sezon finali yapan Çukur da Çağatay Erdenet Koçovalılara büyük acılar yaşatmıştı. Cumali’nin Çağatay Erdenet’i bitirmesinden sonra finalde sahneye onun mirasını devralan kardeşi Arık Böke Erdenet (Barış Arduç) çıkmıştı. Yeni sezonda da Koçovalılar Erdenetlerden kurtulamayacak bu sefer de baba Erdenet sahneye çıkacak. Mustafa Avkıran Erdenetlerin babası Cengiz Erdenet olarak diziye dahil olacak.

Çukur’a yeni giren oyuncuların hepsi ve güncel bilgileri için tıklayın.

Cengiz Erdenet Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Çağatay ve Aruk Böke Erdenet’in babası olan Cengiz Erdenet, Çukur’da dengeleri değiştirecek. Cengiz Erdenet İstanbul’un tanınan isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkacak.

Cengiz Erdenet Rolü İçin Pek Çok Ünlü İsmime Teklif Götürüldü

Çukur dizisinde Çağatay Erdenet’in babası olarak diziye dahil olacak Cengiz Erdenet karakteri için daha önce; Ali Sürmeli, Musa Uzunlar, Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer gibi usta oyunculara teklif götürülse de son karar Mustafa Avkıran oldu.

Çukur Yeni Sezonda Neler Yaşanacak?

Çukur’un yeni sezonuyla ilgili yapılan iddiaların arasında Koçovalılar bir kayıp daha yaşayacak. İddiaya göre, Çukur yeni sezon Selim Koçovalı’nın ölümüyle başlayacak. Geçtiğimiz aylarda çıkan haberlerde Öner Erkan’ın (Selim Koçovalı) Çukur kadrosundan ayrıldığı iddia edilmişti. Şayet iddialar doğruysa bu sezon Koçovalı kardeşler 3 kişi olarak yollarına devam edecekler.

Çukur’da Cengiz Erdenet Karakterini Canlandıracak Mustafa Avkıran Kimdir?

Mustafa Avkıran 3 Mart 1963 Gaziantep doğumludur. 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan Avkıran, aynı üniversite de yüksek lisans yapmıştır. Avkıran, Antalya Devlet Tiyatrosunda bir dönem müdürlük yapmış, 2000 yılında Tiyatro Orduevi ile birlikte İSM 2. Kat’ı kurmuştur.

İlk Dizi Deneyimi TRT 1 Dizisinde Oldu!

İlk dizi deneyimini 1987 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halide Edip Adıvar’ın aynı adlı romanından televizyona uyarlanan Ateşten Günler dizisiyle yapmıştır. Esas tanınması 2002 yılında yayınlanan Kınalı Kar dizisinde olmuştur.

Mustaf Avkıran’ın Oynadığı Dizi ve Filmler

Alıntı: Wikipedi

Çukur Nasıl Çekiliyor? İşte 3. Sezon Kamera Arkası

Exit mobile version