Mucize Doktor Dizisine Konuk Oyuncular Geliyor! İşte Diziye Yeni Girenler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Mucize Doktor’a Konuk Oyuncular Geliyor!İşte Diziye Yeni Girenler

Mucize-Doktor-Dizisine-Konuk-Oyuncular-Geliyor!

Mucize Doktor Dizisine Konuk Oyuncular Geliyor!

Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören, her bölümü rekor üstüne rekor kıran Mucize Doktor dizisine konuk oyuncular geliyor. Örneği Amerikan ve Hint Dizilerinde yaşanan “Crossover” yani diziler arası karakter geçişi tekniği artıkMucize Doktor‘da da karşımıza çıkacak. Mucize Doktor’un 12 Aralık Perşembe günü yayınlanan 15. Bölümünde bir döneme damga vurmuş Doktorlar dizisinin Ela karakterinin misafir cerrah olarak karşımıza çıkması izleyici çok mutlu etti. İzleyicinin olumlu tepkisi başka karakterlerinde diziye konuk olabileceği ihtimalini gündeme getirdi. Peki, Mucize Doktor dizisine hangi oyuncular / karakterler konuk olacak? İşte diziye yeni giren ve girecek oyuncular ile canlandırdıkları karakterleri.

Mucize Doktor’da Amerkan Yapımı Crossover Gerçekleşti

mucize-doktor-kadın-dizisi

Yapımcılığını MF Yapımın üstendiği Mucize Doktor dizisi her bölümüyle rekor üstüne rekor kırmanın yanında hayata geçirdiği yeniliklerle de adından sıkça söz ettiriyor. Dizi geçtiğimiz günlerde Amerikan yapımı dizilerde rastladığımız Crossover tekniğini yani diziler arası karakter geçişini Türk dizisine uyarladı. Söz konusu teknik 19 Kasım’da yayınlanan Kadın dizisinin 72. Bölümüne Doktor Ali Vefa’yı konuk ederek uygulamaya başladı. Uygulama küresel ısınmaya dikkat çekerken, Kadın dizisinde aynı şekilde yayınlanan sahne Mucize Doktor’un yayınlanan bölümünde yer aldı.

Mucize Doktor Ali Vefa’nın Kadın Dizisine Konuk Olduğu Sahne

Doktorlar Dizisinin Ela’sı Mucize Doktor’a Konuk Cerrak Olarak Girdi!

Show TV’nin bir döneme imza atmış, tekrarları bile izlenme rekorları kırmış olan Doktorlar dizisinin Ela karakteri, diziler arası karakter geçişi tekniğiyle Mucize Doktor’a konuk cerrah olarak girdi. Evlendikten sonra oyunculuğu bıraktığını açıklayan Yasemin Ergene Özilhan’ın canlandırdığı Ela karakteri aynı zamanda Özilhan’ın uzun yıllar sonra ilk kez kamera karşısına geçmesine neden oldu.

Doktor Ela Mucize Doktor’a Gelişi Sosyal Medyada Büyük Olay Oldu!

mucize-doktora-doktor-ela---yasemin-özilhan-konuk-oldu

Bir zamanların Doktorlar dizisinin iki karakteri Doktor Levent (Kutsi) ile cerrahi asistanı Ela’nın (Yasemin Ergene Özilhan) dillere destan aşkı hemen herkesi derinden etkilemişti. Tam Ela ve Levent evlenecek bir rahat nefes alacağız derken Levent’in Ela’yı nikahtan hemen önce terk etmesi büyük şok etkisi yaratmıştı. O günden sonra Ela Fransa’ya gitmiş, Levent ve Ela sayfası kapanmıştı. Yıllar sonra Ela evli bir şekilde yine hastaneye dönmüş ama Levent’le olan kırgınlıkları hiç geçmemişti.

Levent’in Düğün Günü Ela’yı Terk Ettiği O Unutulmaz Final Sahnesi!

İşte Doktor Ela İçin Sosyal Medyada Konuşulan Konular

Yıllar sonra Mucize Doktor’un 14. Bölümünde izleyici karşısına çıkan Ela karakterini canlandıran Yasemin Özilhan ilk sahnesiyle sosyal medyaya damgasını vurdu. Bölümün yayınlandığı akşam Twitter’da #MucizeDoktor ve #yanındayımali hastag’i ile birçok tweet atıldı.

Doktorlar Final Yapsa da Tekrar Bölümleri Yüksek İzlenme Oranı Almıştı

Ela ve Levent’in hikayesi başta olmak üzere diğer doktor ve asistanların hikayeleri dizinin final yapmasından sonra yıllarca tekrar bölümleri yayınlanmış ve ilk günkü ilgiyi korumaya devam etmişti.

Mucize Doktor – Dr Ela’nın Konuk Olduğu Sahne

Mucize Doktor’a Misafir Olarak Başka Karakterler de Girecek mi?

mucize-doktora-kalp-atışı-eylül-ve-ali-asaf-konuk-mu-oluyor

Mucize Doktor dizisinin geçtiğimiz bölümünde Doktorlar dizisi karakterlerinden Doktor Ela’nın diziye konuk oyuncu olarak katılması sonrasında seyirci tarafından başka doktor dizilerindeki karakterler de Mucize Doktor’a konuk olacak mı? Sorusu sorulmaya başlandı. Bunun üzerine basında çıkan haberlere göre, Mucize Doktor’un ilerleyen bölümlerinde zaman zaman karakter geçişleri devam edecek ve kısa bir süre sonra 2017 yılında Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisinin iki doktor karakteri; Eylül Erdem (Öykü Karayel) ile Ali Asaf Denizoğlu’nun (Gökhan Alkan) da diziye konuk olacağı iddia edildi.

Mucize Doktor’a Girecek Oyuncu ve Karakterlerle İlgili Bilgiler Film Dizi Haber de Olacak

Mucize Doktor konuk olacak karakterlerle ilgili gelişme oldukça yazımızda ve Film Dizi Haber sitemizde olacak.

Doktor dizisi

Bir Cevap Yazın