Lee Min Ho'nun Pachinko Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Lee Min Ho’nun Dizisi Pachinko’nun Yayın Tarihi Açıklandı!

Lee-Min-Ho'nun-Yeni-Dizisi-Pachinko

Lee Min Ho’nun Pachinko Dizisi Apple TV’de Yayınlanacak!

Ünlü Koreli aktör Lee Min Ho, geçtiğimiz yıl gösterime giren The Eternal Monarch adlı diziden sonra yeni bir Kore dizisiyle daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu kez bir televizyon kanalı yerine ücretli bir dijital platform olan Apple TV’de yayınlanacak olan Pachinko dizisinin çekimlerine geçtiğimiz yılın Ekim ayında Güney Kore’de başlandı. Bir bölümü Kanada’da çekilecek olan dizinin 2021 yılındaki yayın tarihi büyük bir heyecanla bekleniyor. Koreli yazar Min Jin Lee’nin aynı adlı romanından ekrana uyarlanacak Lee Min Ho’nun Pachinko dizisi ne zaman çıkacak? Konusu ve oyuncuları kimler? İşte detaylar.

Lee Min Ho’nun Yeni Dizisi Panchinko Ünlü Romandan Uyarlama Olacak

Apple’nın Pachinko serisi, ünlü Koreli yazar Min Jin Lee’nin 2017 yayını aynı adlı romanından ekranlarına uyarlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Lee Min Ho’ya Jin Ha, Anna Sawai, Minha Kim, Soji Arai ve Kaho Minami eşlik ediyor.

Lee-Min-ho-dizileri-pachinko


Pachinko’nun Setinde Kısıtlamalar Yaşandı

Pachinko’nun çekimleri Kore’de başlamasıyla Covid 19 önlemlerine de sıkı sıkıya bağlı kalındı. Min Ho’nun hayran kulübü Minoz’un Operasyon Müdürü konuyla ilgili oyuncunun resmi web sitesinde, hayranların çekim yerlerini ziyaret edememesiyle yemek ve kahve kamyonlarının nasıl kısıtlandığını açıklayan bşr mesaj yayınladı. Mesajda; “Merhaba, ben Minoz Operasyon Müdürü, Le Min-ho’ys olan sevginiz ve desteğiniz için her zaman teşekkür ederim. Pachinko dramasının desteği hakkında sizi bilgilendirmek isterim. Önceki çekim sitelerinden farklı olarak, Pachinko’nun sitesi yemek kamyonlarından kısıtlanmıştır. Covid 19 bulaşmasını ve yayılmasını önlemek için kahve kamyonlerı veya başka herhangi gıda dağıtımı olmayacaktır.


Karantina Yönetimi Nedeniyle Set Ziyareti Yasaklandı


Ayrıca; mektup, hediye, çiçek ve diğer hediyeleri teslim etmek de mümkün değil. Kapsamlı karantina yönetimi nedeniyle çekimler sırasında setlerin ziyaret edilmesi yasaklanacak. Bu, tüm filmlerin güvenli ve sorunsuz çekilmesi için yapım ekibi tarafından kararlaştırıldı. Aktörler, aktrisler ve personel anlayışınızı bekliyoruz. Pachinko ve Han Su Go’ya gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz. İyi günler, Saygılarımızla. “Dedi.

Pachinko En İyi Roman Seçildi!

Koreli Amerikalı yazar Lee Min Jin tarafından kaleme alınan Pachinko romanı 2017 yılında New York Times tarafından “Yılın En İyi Roman” seçilmiştir. 2019 yılında Ulusal Kitap Ödülüne aday gösterilen Pachinko, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ABD Başkanı Barak Obama tarafından etkileyici bir kitap olarak nitelendirilmişti.

Lee Min Ho Pachinko’da ‘Hansu’ Rolünde Olacak!

Dizi, Japon sömürgesi döneminde Japonya ve Amerika’ya göç eden Koreli göçmenlerin zorlu yaşamlarını ve kimlik mücadelelerini konu alıyor. Lee Min Ho’nun dizinin kahramanı Hansu adındaki Koreli göçmeni canlandıracak. Kore kökenlilerin hayatında önemli bir yer teşkil edecek olan Hansu, yasak aşkıyla ve kirli işleriyle bilinen bir tüccarı olarak karşımıza çıkıyor.

lee-min-honun-yeni-dizisi-pachinko-nun-konusu

Panchinko Kore Dizisinin Konusu Ne?

Yasak bir aşkla başlayan hikaye; savaş ve barış, aşk ve kayıp, zafer ve hesaplaşmaların anlatıldığı Kore’den Japonya ve Amerika’ya uzanan bir destanı anlatacak.

lee-min-ho-pachinko-hansu-kimdir

Lee Min Ho’nun Canlandıracağı Hansu Nasıl Bir Karakter?

Ünlü Koreli oyuncu Lee Min Ho ‘nun canlandıracağı Hansu karakteri, organize suçla bağlantılı zengin ve güçlü bir tüccar olarak tanımlanıyor. Hansu, aşk söz konusu olduğunda masum birisi olmak isterken, kendi arzularına sadık bir fırsatçı olarak karşımıza çıkıyor. Bir sır saklayan Hansu, aynı zamanda yasak bir aşkın peşinden giden gizemli bir karakterdir. Hansu bu hikayede önemli bir yere sahiptir.

Pachinko 8 Bölümden Oluşan Mini Dizi Olacak

Japonya ve Amerika’ya dayanan destanlarının anlatıldığı Toplam 8 bölümden oluşacak olan dizide çok sayıda Asyalıı oyuncunun yer alması bekleniyor. Korece, Japonca ve İngilizce olarak anlatılacak olan yüksek bütçeli küresel proje Pachinko’nun çekimlerine 26 Ekim 2020’de Kore’de başlandı. Dizinin bazı bölümleri Kanada’da çekilecek.

Pachinko’nun Oyuncuları ve Canlandıracakları Karakterler

lee-min-ho-pachinko-hansu-kimdir

Lee Min Ho; geniş kapsamlı sonuçlar doğuran yasak bir aşk yaşayan, diğer bir yandan organize suçlarla bağlantılı gizemli tüccar Hansu‘yu canlandıracak.

minha-kim-pachinko-sunja-kimdir

Minha Kim; kendine ait olmayan bir ülkede kendi yolunu çizen, kahraman genç bir kadın olan Sunja‘yı canlandıracak.

jin-ha-pachinko-solomon-kimdir

Jin Ha, ailesinin geçimini sağlamak zorunda olan çekici bir o kadar da hırslı genç adam olan Solomon‘u canlandıracak.

anna-sawai-pachinko-naomi-kimdir

Anna Sawai, erkeklerin egemen olduğu finans alanında bilgili bir kariyer kadını olan Naomi‘yi canlandıracak.

soji-arai-pachinko-mosazu-kimdir

Soji Arai, kendini oğlunun geleceğine hazırlamaya adamış bir baba ve başarılı bir iş adamı olan Mosazu‘yu canlandıracak.

Kaho-Minami-pachinko-etsuko-kidmir

Kaho Minami; uzaklaştığı kızıyla yeniden bir araya gelmek isteyen enerjik bağımsız bir kadın olan Etsuko‘yu canlandıracak.

Kaynak: soompi + hollywoodrepoter

Pachinko Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimlerine 26 Ekim 2020’de Kore, Japonya ve Amerika’da başlanan diziyle ilgili Min Ho, GQ Korea dergisine verdiği röportajda Güney Kore’nin Busan kentinde çekimlerin Aralık 2020’de bittiğini ve Kanada’da çekim yapmaya hazırlandığını açıklamıştı. Daha sonra 6 Şubat 2021’de Vancouver’da çekimler başlamıştı. 9 Nisan 2021’de çekimleri bitmesi beklenen dizinin yayın tarihi ile ilgili gelişmeler bekleniyor.

Pachinko Yayınlama Tarihi Belli Oldu!

lee-min-ho-pachinko-yayın-tarihi-belli-oldu

Lee Min Ho’nun son oynadığı dizisi Pachinko’nun çekimleri 2021 yılında tamamlanmış ancak dizi bir türlü yayınlanmamıştı. Apple TV için çekilen dizinin yayın tarihi kısa bir süre önce belli oldu. Lee Min Ho Pachinko ne zaman yayınlanacak? Koreli Yazar Lee Min Jin’in aynı adlı romanından uyarlanan dizi Pachinko 25 Mart 2022’de 3 bölüm art arda yayınlanacağı promiyerini (İlk Gösterim) gerçekleştirecek. Toplamda 8 bölüm sürecek olan dizinin yeni bölümleri 29 Nisan’a kadar her Cuma seyirciyle buluşacak.

Lee Min Ho’nun 2022 Yeni Dizisi İçin Gelişmeler Yaşanıyor!

Pachinko İlk Tanıtım Yayında!

Pachinko Romanın / Kitabının Konusu Ne?

pachinko-romanının-konusu-ne

Yazar Min Jin Lee’nin 20217’de yayınlanan Pachinko, Japonya’ya göç eden Koreli bir aileyi onu alan epik bir tarihi romandır. Karakter odaklı ilerleyen roman, 20. yy ‘da Kore ile Japonya deneyimlerinden gelen tarihsel kökenlere sahip diğer olayların yanı sıra basmakalıp ve ırkçılık meselelerine maruz kalan geniş bir karakter gurubunu içerir.

Pachinko Romanındaki Ana Karakterler

Hoonie – hikayede tanıtılan ilk karakter olan Hoonie, yarık damak ve bükülmüş bir ayakla doğmuştur. Karısı Yangiin’le güğün günü tanışmıştır. Hayatta kalan tek kızı Sunja’dan önce küçük yaşlarda ölen üç çocuğu olmuştur. Hoonie, kızı Sunja henüz on üç yaşındayken tüberküloz hastalığından ölür.

Sunja – Roman boyuncu hikayenin ana kahramanlarından birisi olan Sunja, Yeongdo , Busan , Kore’de doğan Hoonie ve Yangjin’in tek kızlarıdır. Sunja’nın Hansu’dan Nao, Baek İsak’tan Mozasu adında iki çocuğa sahiptir.

Baek Isak Pyongyang – Kore’den Protestan bir bakan olan Baek Isak, Kardeşi Yoseb’in yanına taşınmak için Osaka’ya giderken Yangjin’in pansiyonunu ziyaret ettiğinde karşımıza çıkar. Doğumundan bu yana hastalık çeken Baek Isak, Osaka’da ölene kadar hastalıkla savaşır.

Kyunghee – Sunja’nın en iyi arkadaşı, kayınbiraderi ve Yoseb’in karısı olan Kyunghee, Sunja’nın ailesini desteklemesinde büyük rol oynar. Khunghee aynı zamanda Sunja’nın Kimchi hazırlayıp satışa sunmasına da yardımcı olur.

Yoseb – Japonya Osaka’da yaşayan Bark Isak’ın erkek kardeşi olan Yoseb, ailesine destek olmak için bir fabrikada çalışmaktadır. Korelilerin çoğunun yaşadığı bilinen Osajka’daki İkaino bölgesinde yaşamaktadır. 1945’te Nagasaki’de iş bulan Yoseb, daha sonra Magasaki bombalanmasında ağır yaralansa da Koh Hansu’nun desteği sayesinde hayatta kalır.

pachinko-oyuncuları-ve-ana-karakterleri

Koh Hansu – Japonya’nın önde gelen zengin bir ailesi tarafından evlat edinilmiş olan Koh Hansu, gerçekte Koreli bir adamdır. Bağlantılarını kullanarak sürekli para kazanmaya ve yapabileceklerini kontrol etmeye çalışır. Sunja ile Kore’de tanışan Hansu, Japonya’da bir karısı olmasına rağmen ona aşık olur. Hansu, roman boyunca nüfusunu Sunja ve ailesine bakmak için kullanır. Onların hayatta kalmaları için büyük çaba sarf eden Hansu, tek oğlu Noa’ya hayrandır.

Noa – Koh Hansu ile Sunja’nın tek oğlu olan Noa, anne ve babasından uzakta yeni bir hayat başlamak için kuzey Japonya’daki Nagano’ya taşınmadan önce Tokyo’daki Waseda Üniversitesi’ne gider. Ancak biyolojik babası olan Hansu’nun yakuzayla olan ilişkisi yüzünden kimlik sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalır.

Mozasu – Baek Isak ile Sunja’nun oğlu olan Mozasu, okulda zorbalık ve zorla misilleme yapma eğilimindedir. Pahinko salonunda bekçi olarak çıraklığa alınan Mozasu, zamanla yükselir ve bir salon sahibi olur. Yumi adından bir kızla evlenen Mozasu’nın Solomon adında bir oğlu olur.

Solomon – Mozasu ile Yumi’nin tek oğlu olan Solomon, büyürken basının çok zengin olmasından solayı onun çocukluğunda yaşadığı sorunlarla karşılaşmaz. Amerika’yı ziyaret eden eden Solomon, hayatta ne istediğine karar vermezken sonunda banası gibi Pachinko işine girmeye karar verir.

Pachinko Nedir?

Pachinko (Japonca: パチンコ), Japonya menşeli bir mekanik oyun türüdür. Hem eğlence amaçlı bir arcade oyunu hem de çok daha sık bir kumar makinesi olarak kullanılır ve Batı’daki slot makinesinin Japon muadili olarak kabul edilir. Pachinko salonları Japonya’da yaygındır ve genellikle pachislo adı verilen bir dizi slot makinesine de sahiptir. Modern pachinko makineleri son derece özelleştirilebilir.

wikipedi

Pachinko / Apple TV Nereden Nasıl İzlenir?

pachinko-izlemek-için-apple-tv-üyeliği-nasıl-yapılır

Bir Apple’ın dizisi olan Pachinko’yu seyredebilmek için Apple TV üyeliğiniz olması gerekiyor. Bir yıllık abonelik şartıyla hizmet veren Apple TV üyeliğinin 32 GB’lık depolama alanı için yıllık 1.999 TL, 64 GB’lık depolama alanı için yıllık 2.199 TL ödemeniz gerekiyor.

Apple TV İzleme Şartları /Abonelik

Apple TV + Üyelik İle İlgili Detaylar için tıklayabilirsiniz.

Apple TV+’ı edinme

* Apple TV uygulamasıyla uyumlu bir Apple aygıtınız, akıllı televizyonunuz veya duraksız yayın aygıtınız olmalıdır. Bir Apple aygıtı kullanıyorsanız aygıtınızda iOS veya iPadOS, macOS ya da tvOS’in en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.

*Uyumlu aygıtınızda Apple TV uygulamasını açın. Uygun bir Apple aygıtı kullanıyorsanız Apple TV+ promosyonunuzu kullanın iletisini görebilirsiniz. Promosyonunuzu kullanamıyorsanız ne yapmanız gerektiğini öğren.

*Apple TV+ sekmesini seçin.

* Deneme teklifini (kişi ya da aile başına bir deneme) seçin.

*Satın alma işlemleri için kullandığınız Apple Kimliği ve parolasıyla giriş yapın.2 Apple Kimliğiniz yoksa Yeni Apple Kimliği Yarat’ı seçerek kimlik oluşturma adımlarını izleyin. Apple Kimliğinizi unuttuysanız nasıl bulacağınızı öğrenin.

*İstenirse fatura bilgilerinizi onaylayın ve geçerli bir ödeme yöntemi ekleyin. Ardından, Onayla’yı seçin. İstenirse hüküm ve koşulları kabul edin.

*Apple TV+’a tv.apple.com adresinden de abone olabilirsiniz.

apple.com.tr

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kore Dizilerinin Yağız Delikanlısı Lee Min Ho İle İlgili Çok Özel Bilgiler

Lee Min Ho Evlendi Haberi Ortalığı Karıştırdı

2022’nin En Çok Beklenen Dizileri

Bir Cevap Yazın