Site icon Film Dizi Haber

Lee Min Ho – Lee Seung Gi Ortak Youtube Videosu Yayınlandı!

Lee-min-ho-ile-Le-Seung-gi-youtube-videosu-yaptı

Lee Mio Ho – Lee Seung Gi Youtube Videosu Yayında!

Ünlü Koreli aktör Lee Min Ho ile Vegabond Kore dizisinin oyuncusu şarkıcı Lee Seung Gi ile EP1’de bir müzik videosu çektiklerini doğruladı. Lee Min Ho’nun leminho film adlı youtube kanalından yayınlanan video, şimdilik 3 bölümden oluşuyor. Lee Min Ho ve Lee Seung Gi’nin birlikte çalıştığı serinin birinci bölümü 06 Ocak 2021’de yayınlanırken, serinin ikinci bölümü 14 Ocak’ta, 3. Bölümü ise, 21 Ocak 2021’de Lee Min Ho’nun youtube kanalına yüklendi. Serinin ikinci bölümünde bir araya gelen Güney Koreli iki yıldız, Müzik Videosunun temasını ve türünü hakkında bilgiler verirken, videoda iki ünlü yıldız arasındaki samimi sohbet yer alıyor.

Lee Seung Gi ve Lee Min Ho İşbirliği Yapacakları Müzik Videosu İle İlgili Görüntü Videosu Yayınladı

Ünlü oyuncular Lee Min Ho ve Lee Seung Gi, daha önce Youtube ortaklıkları ile ilgili önemli ipuçları vermişlerdi. 5 Ocak’ta İnstagram hesaplarında görüntülü konuşmalarından birkaç kesit yayınlayan ikili, sürecin nasıl geliştiğini hayranlarına aktardı.

Lee Min Ho ile Lee Seung Gi İkilisinin Aralarında Geçen Diyalogdan Bir Kaç Kesit

Lee Min Ho: Heey, Seung Gi-a! Ne Yapıyorsun?
Lee Seung Gi: Senaryomu okumaya çalışıyordum… Ama bir türlü konsantre olamıyorum…
Lee Min Ho: Yeni müzik albümün için tebrikler.
Lee Seung Gi: Dinledin mi?
Lee Min Ho: Tabii ki
Lee Seung Gi: A bu arada, 'leeminho film' adında bir YouTube kanalı açmışsın, bütün videolarını izledim.
Lee Min Ho: İzledin mi…
Lee Seung Gi: Evet düşünüyorum da yeni albüm için, eğer vaktin varsa bilirsin buluşup…
Lee Min Ho: Telefondayım
Lee Seung Gi: Kim o hehe :D
Lee Min Ho: Annem

Lee Seung Gi ile Lee Min Ho’nun Ortak Müzik Videosunun 1. Bölümü Süreci Anlatıyor!

Ünlü oyuncuların 06 Ocak 2021’de yayınlanan Youtube İşbirliği videosunun 1. Bölümünde Müzik Videosunun oluşum sürecinde ikilinin arasında geçen görüntülü arama kaydı yer alıyor. Yayınlanan görüntülü konuşmada Lee Seung Gi, Lee Min Ho’nun Youtube kanalı leeminho filmden haberdar olduğunu ve birlikte bir şeyler yapabileceklerini öneriyor.

Lee Min Ho – Lee Seung Gi ‘nin Sohbeti Sırasında Özel Bilgiler de Yer Alıyor

İkilinin sohbeti başka detayları da ortaya çıkarıyor. Lee Min Ho, kanalı için kendisi için bir hobi olduğundan bahsederken, sohbet sırasında Apple TV+ için çektiği Pachinko’nun Kore çekim programını tamamladığını, Kanada’ya gitmesi gerektiğini ve projenin geri kalan kısmının çekilmesinin planlanmasından önce 1 ay kadar ara verdiğini açıkladı. İkili videonun detaylarını konuşmak için şahsen buluşmak için anlaşırken, Lee Min Ho buluşmadan önce, Lee Seung Gi’ni şarkılarını dinleyeceğine söz veriyor.

Lee Min Ho Ortak Video İçin Lee Seung Gi’den Yemek Ismarlamasını İstedi

İkilinin arasında geçen eğlenceli sohbet sırasında Lee Seung Gi, Lee Min Ho’ya işbirliği için 40 Bin Won’luk (Kore Para Birimi) özel bir teklifte bulunurken, The King: Eternal Monarch dizisinin yıldızı (Lee Min Ho) teklifi düşürerek Lee Seung Gi’den sadece bir yemek ısmarlamasının yeterli olacağını söyledi. Sohbete dalan ikilin muhabbetini Lee Min Ho’yu arayan bir kadın kesti. Lee Seung Gi, kadının kimliğiyle ilgili soru sorması üzerine ünlü aktör, kıkırdayarak arayan kişinin annesi olduğunu söyledi.

Videonun Son Bölümünde Lee Seung Gi’in Yeni Dizisi Haunting /Mouse’dan Set Görüntüleri Yer Aldı

İkilinin ortak projesinin fikir aşamasının yer aldığı videonun son bölümünde Lee Seung Gi’nin konuşmanın başında bahsetti yeni dizisi Haunting /Mouse’nin çekimlerinden kamera arkası görüntüleri yer aldı. TvN kanalında yakında yayınlanması beklenen Kore Dizisi Haunting’da Le Seung Gi, adalete tutkuyla inanan dürüst çaylak polis memuru Jung Ba Reum karakteri olarak karşımıza çıkıyor.

LeeSeunggi X LeeMinho EP 1 / 1. Bölüm

İşbirliği Videosunun İkinci Bölümünde Lee Seung Gi ve Lee Min Ho Aşk ve Güvensizlik Hakkında Konuşuyor!

Lee Min Ho, Lee Seung Gi ikilisinin 14 Ocak 2021’de yayınlanan videonun ikinci bölümünde ünlü aktörler aşk ve güvensizlik konusunda konuşuyorlar. İki yıldız bir restoranda buluşuyor ve proje için akıllarındaki şarkıları tartışıyorlar. İkilinin tartışma konusu akıllarındaki ilk şarkı kendilerinin daha iyi bir yansıması olurken diğeri halk tarafından çok iyi bilinen The Dreamer’s Dream’ ve ‘Your Eyes, Hands ve Lips’ şarkıları oluyor. Tartışma sonrasında Lee Min Ho; ‘İstediğim tek bir şey var. Lee Seung Gi’nin bununla iyileşmiş hissetmesini istiyorum. En rahat halini göstermeni istiyorum.’ açıklamasını yapıyor.

Lee Seung Gi’den Samimi Açıklamalar Geliyor!

Lee Min Ho’nu düşüncesine Lee Seung Gi’den samimi itiraflar geliyor. Lee Seung Gi, hayatı boyunca spot ışıkları altında yaşadıktan sonra onun önerisini yerine getirmenin kendisi için zor bir durum olduğunu söylüyor. Sohbetin devamında ikili, sorumluluk etrafında dönen belirli bir çerçevede yaşama şekillerini ifade ederken, tüm yıllar boyunca nasıl tamamen kendileri için yaşamadıkları hakkında samimi sohbeti paylaşıyorlar.

Lee Min Ho ‘Zihniyet ve Bakış Açısı Bana En Çok Benzeyen Kişisin!’

Lee Min Ho’nun Lee Seung Gi’nin ‘zihniyeti ve bakış açısı kendisine en çok benzeyen kişi’ olduğunu söylemesi onu oldukça etkiliyor. İkili otuzlu yaşlarında düşünce süreçlerini nasıl ileriye taşıdıklarını tartışmaya devam ederken, Lee Min Ho, şaka yapmadan önce sırt çantalı bir yolculuğa çıkmalarını öneriyor. Ardından da ekliyor; ‘Ama Yürümeyi Sevmiyorum.’

Bir Aşk Şarkısı mı? Yoksa İlişkilendirilebilir Bir Parça mı?

Lee Seung Gi, müzik videosunu izledikten sonra söze seyircilerin hissetmesini istediği duyguyu açıklayarak başladı. Bir aşk şarkısı ya da ilişkilendirilebilir bir parça seçmek arasında kafasının karıştığını itiraf eden ünlü oyuncu, sanatsal bir şey yapmak istediğini itiraf etmeden önce aşk hissinden bahseder. Ve basmakalıp imajından uzak farklı bir şeyler denemek istediğini söyler.

Lee Seung Gi Bir Süre Kendisinden Uzaklaşmak İstiyor

İkilinin sohbeti giderek derinleşirken, Lee Seung Gi, seyahate çıkmak istediğini, bir süre kendisinden uzaklaşmak istediğini, sürekli baskı altın hissettiğini kabul ediyor. İkilinin birbirine olan itirafları devam ederken, Lee Min Ho’ya 20’li yaşlarında nasıl sakin kalmayı başardığını soruyor. Ho, birkaç sorumluluğu olduğunu ve bir çerçevede yaşamanın sınırlamaları olduğunu ifade ediyor. Kendisini 20’li yaşlarında istikrarlı olduğuna inandırsa da aslında en istikrarsız dönemi olduğunu itiraf ediyor.

LeeSeunggi X LeeMinho EP.2 / 2. Bölüm

Videonun Üçüncü Bölümünde Lee Min Ho İle Lee Seung Gi Harekete Geçiyor

Videonun ikinci bölümünde arkadaşı Lee Seung Gi ile bir restoranda buluşan Lee Min Ho çekecekleri Müzik videosu için şarkı fikir alışverişinde buluşuyorlar. Videonun 21 Ocak 2021’de yayınlanan üçüncü bölümünde ise, Müzik videosynun yapımı için harekete geçiyor. Çekim için gerekli ekipmanları toplayarak stüdyoya gidiyorlar.

LeeSeunggi X LeeMinho EP.3 – 3. Bölüm

Lee Seung Gi Kimdir?

Güney Koreli şarkıcı, oyuncu, komedyen ve sunucu olan Le Seung Gi, 13 Ocak 1987 doğumludur. Pek çok başarılı dizide oynamıştır. Bunlardan bazıları; Brilliant Legacy (2009), My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox (2010), The King 2 Hearts (2012), Gu Family Book (2013), You’re All Surrounded (2014), A Korean Odyssey (2017–2018), ve Vagabond (2019)’dur. Lee Seung Gi şimdilerde tvN televizyon kanalında yayınlanacak Haunting dizisinde rol alacak. Lee seung Gi, K-poppop, rock, Ballad tarzında şarkı söylemektedir.

Lee Min Ho Kimdir?

Güney Kore doğumlu oyuncu, şarkıcı ve model olan Lee Min Ho, 22 Haziran 1987 doğumludur. Oyunculuk kariyerine 2002 yılı yapımı Romance dizisiyle başlamıştır. 2009 yılında yayınlanan Boys Over Flowers dizisinde oynadığı Gu Jun-pyo karakteriyle ünü Kore ve Asya’ya yayılan Lee Min Ho, 45. Baeksang Arts Awards’da En İyi Yeni Oyuncu ödülünü almıştır. Ünlü oyuncu; Personal Taste (2010), City Hunter (2011), Faith (2012), The Heirs (2013), The Legend of The Blue Sea (2016) ve The King: Eternal Monarch (2020) dizilerinde; Public Enemy Returns (2008), Our School E.T (2008), Gangnam Blues (2015), Bounty Hunters (2016) filmlerinde rol almıştır.

Lee Min Ho’nun Oynadığı Diziler ile ilgili detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version