Lee Min Ho Kimdir? İşte Biyografisi - Özel Hayatı - Oynadığı Dizi Ve Filmler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kore Dizilerinin Yağız Delikanlısı Lee Min Ho Hakkında Duyduklarınıza Şaşıracaksınız!

lee-min-ho-kimdir

LEE MİN HO KİMDİR? İşte Özel Hayatı ve Detaylar

Son yılların en çok izlenen Kore Dizilerinin başrol oyuncularından birisi olan Güney Koreli oyuncu Lee Min Ho’nun gerçek hayatı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Lee Min Ho kimdir? Ünlü bir futbolcu olmak isterken geçirdiği bir kaza sonucu hayallerine veda etmek zorunda olan Min Ho’yu hayat ünlü bir dizi ve film oyuncusu olarak karşımıza çıkarıyor. Lee Min Ho’nun oynadığı dizi ve filmlerde gösterdiği yüksek performans onu dünya çapında bir üne kavuştururken, aynı zamanda Kore de en çok kazanan oyuncular arasında da ilk sıralarda yer almasına neden oluyor. Gelin, Faith, City Hunter, The Heirs ve Boys Over Flowers gibi pek çok Kore Dizisinin başarısına imza atan bu yakışıklı mı yakışıklı Kore’nin yağız delikanlısının gerçekte kim olduğuna birlikte göz atalım.

LEE MİN HO BİYOGRAFİSİ VE GERÇEK HAYATI

Güney Koreli oyuncu Lee Min-Ho 22 Haziran 1987 yılında Güney Kore’nin Seul kentinde doğmuştur. Şu an 31 yaşında olan Lee Min Ho’nun bir ablası vardır. Küçük yaşlarda futbolcu olmak istemiş,  ama İlkokul 5. Sınıfta geçirdiği bir kaza sonrasında bu hayali sona ermiştir. Buna rağmen futbola karşı ilgilisi hala devam etmektedir. Nal Do-Ho favori oyuncusudur. Lise 2. sınıfta iken oyunculuk dikkatini çektirmiştir. Lisede bir üst sınıf öğrencisinin yardımıyla Starhaus Entertainment’ a katılmıştır. Aldığı eğitiminden sonra oyuncu seçmelerine katılıp çeşitli küçük rollerde oynamıştır.

lee min ho romance

İLK OYUNCULUK DENEYİMİNİ “ROMANCE” DİZİSİYLE YAŞADI

Güney Koreli Şarkıcı Model ve Oyuncu Lee Min Ho, ilk oyunculuk kariyerini 2002 yılında çekilen Romance dizisiyle yaptı. 2009 yılında çekilen Boys Overs Flowers dizisinde Gu Jun-pyo karakterini canlandırdığı rolüyle ünü Kore ve Asya’ya yayıldı. 45. Baeksang Arts Awards’da En İyi Yeni Oyuncu ödülünü alan yakışıklı oyuncu, Boys Over Flowers dizisindeki başarısından sonra 2010 yılında Personal Taste, 2011 yılında City Hunter, 2013 yılında The Heirs, 2016 yılında da The Blue Sea Efsanesi (The Legend Of The Blue Sea) adlı televizyon dizilerinde rol aldı. 2008 yılında Public Enemy Returns ve Our School E.T, 2015’te Gangnam Blues ve 2016 yılında da Bounty Hunters filmlerinde oynadı.

lee min ho bae suzy

Sevgilisi Susy Bae ile Hala Birlikte Mi Ayrıldı mı?

Lee Min-Ho’nun eski “MissA” grubundan oyuncu-şarkıcı olan Suzy ile 23 Mart 2015 tarihinden itibaren iki yıl çıktıktan sonra 15 Kasım 2017 tarihinde çiftin ayrıldıkları ajansları tarafından onaylandı.

LEE MİN HO ŞU AN ASKERDE – NE ZAMAN GİTTİ – DÖNÜŞ TARİHİ NE?

Bilindiği üzere ülkemizde olduğu gibi Güney Kore’de de askerlik hizmeti mecburi. Bu nedenle oyuncular askerlik görevi için zamanları geldiğinde kariyerlerine bir süre ara verip bu hizmeti tamamlamak için askere gidiyorlar. Lee Min Ho’da bu oyunculardan birisi. Yakışıklı oyuncu 12 Mart 2017 yılında zorunlu görevine başladı. 15 Mart’ta Nonsan’daki temel eğitim merkezine giren ünlü aktör burada dört hafta boyunca  temel eğitimini aldıktan sonra, resmi askeri görevine verildi.

lee min ho askerlik hali

Ne Zaman Askerden Dönecek

Geçtiğimiz yıl 12 Mayıs 2017 tarihinde zorunlu askerlik görevine başlayan Lee Mein Ho, ilk 10 ay boyunca Gangnam Bölge Bürosunda kamu hizmeti çalışanı olarak görev yaptı. Haber kaynaklarından edinilen bilgilere göre, LMH (Lee Min Ho), zorunlu hizmetini Mayıs 2019’da tamamlayarak askerden dönmesi bekleniyor.

lee min ho biyografisi

LEE MİN HO ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ KISA NOTLAR

* Oyunculuk macerası lise yıllarında başladı ve onu bugüne kadar getirdi. Bunun en önemli sebebi olarak onun oyunculuk kariyerinde kat ettiği üstün başarı gösteriliyor. Boys Over Flowers dizisinde ilk büyük rolünü edindi.

* Lee Min Ho, kariyerindeki başarısının yanı sıra ekrandaki sempatik tavırları hayran kitlesinin artmasına neden oluyor.

* Onun hem yakışıklı hem de sempatik olması öyle herkesin kolay yapacağı şeylerden değil. O sakalsız da yakışıklı olunabileceğinin en somut örneğinden birisi.

* Başından sayısız badire geçmiş. Kariyerindeki kararlığı, işine verdiği önem takdiri hak ediyor. Lee Min Ho’nun başından pek çok şey geçmiş; kazalar, ameliyatlar. Buna karşın hayata karşı hep dik durmuş. Bu duruşunda mücadele etmeyi ve asla pes etmemeyi hayat felsefesi haline getirmiş.

lee min ho the heirs

* Gerçek hayatta soğukkanlı bir yapıya sahip olduğu söylense de oynadığı dizilerdeki o sımsıcak romantik haliyle birçok kişinin gönlünde sarsılmaz bir yer edindiği aşikar. Min Ho, özellikle Personel Taste, City Hunter, Boys Over Flovers ve The Heirs gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle herkesin aklını başından almış durumda.

* Delikanlımızın dizileri o kadar çok sevildi ki, iki dizisi Türk dizisine uyarlandı. Boys Over Flovers / Güneşi Beklerken ve The Heirs / Çilek Kokusu adlı yapımlarla karşımıza çıktı.

* Canlandırdığı her karakterde sevenlerini bambaşka dünyalara götürerek, muhteşem oyunculuk yeteneğini herkeslere gösterdi. Başarısının altında yatan en büyük sır ise, oynayacağı projeleri büyük bir titizlikle seçmesi. Onun bu kılıkırkyaran tavrı işine gösterdiği özen ve saygının en önemli kanıtı.

lee min ho suzy bae

* Kendisi gibi oyuncu olan Susy Bae ile yaşadığı dillere destan aşk ve uyum pek çok kişiyi kıskandıracak cinstendi.

* Azmi, samimi ve olgun duruşu sadece Uzakdoğunun değil, aynı zamanda tüm dünyanın da ilgisini çekmesini sağladı.  Bu yönüyle devasa bir hayran kitlesini de peşinden sürükledi. (yaklaşık olarak 17 milyon 391 bin 398 Facebook takipçiye sahip)

lee min ho -jung il woo

* 20 Yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu bir süre dizilerden uzak kaldı. Geçirdiği kazada yanında ünlü Koreli oyuncu Jung Li Woo da vardır.(Sonsuza Dek dizisinden tanıdığımız ikinci prens) Kazada diğer yolcu ve sürücü hayatını kaybetti. Lee min Ho’ya göre bu kaza onun hayatını değiştiren nokta oldu. Kaza sonrası acil bir ameliyat geçirdi ve ayağına 1 inçlik çelik bir levha yerleştirildi. Bu durum onun bir ayağının diğerinden kısa olmasına neden olurken, kaza sonrası hafıza ve kan kaybı da yaşadı.

* Gözü pek gencimiz tıpkı oynadığı dizilerdeki gibi aşkına tutkuyla bağlı. Yani aşkı için ortalığı yakıp kavuracak cinsten. Bir röportajda sorulan “Annen birlikte olduğu kızı istemezse ne olur? Sorusuna büyük bir samimiyetle “Gerekirse onunla kaçar ve evlenirim” cevabı verecek kadar da cesur.

lee min ho

* Soğukkanlı bir kişiliğe sahip olduğu söylenen Lee Min Ho, yaşadığı baskı altında serin kanlılığını koruyabiliyor. Bu nedenle duygularını çok fazla belli etmediği söyleniyor.

* Oynadığı dizilerde çoğu zaman romantik karakterler canlandırsa da aslında kendisinin hiç de öyle olmadığını söylüyor. Bu yönünü “Rol yaparken beyaz atlı prens olmak İstemiyorum. Ama Kore dizilerinin özelliği bu. Bu nedenle öyle gözüküyorum” sözleriyle ifade ediyor.

* Yakışıklı jönümüzün örnek aldığı kişi annesi (Eee! bir yengeç burcu erkeğinden de başka türlüsü de beklenemez doğrusu :D) Vermiş olduğu bir röportajında annesi ile ilgili olarak; “Ne zaman zorluk görsem pes etmedim. Çünkü bunu bana annem öğretti.” Sözleriyle annesine olan saygısını ve verdiği değeri gösteriyor.

* Oyuncu olduğunda sadece Lee Min olarak çağrılmasını istemiş. Bunun nedeni olarak da, Jung Yoo Sung’un “Beat” filminde çağrıldığı karakterin Lee Min olması imiş. “Bu isim çok hoşuma gitti ama İnternette arattığımda bununla ilgili yalnızca “Göç Etme” sözü geldi. Korecede bu sözün telaffuzu “imin” göç etmek demek. Bu nedenle bu adı kullanmamaya karar verdim Ama, Gerçek ismim Lee Min Ho” diyerek hoşlandığı ismi neden kullanmadığına da açıklık getirmiş.

lee min ho şarkıcı

* On parmağında on marifet olan delikanlımızın şarkı söyleme yeteneğini de yabana atmamak lazım. Zira bu yeteneğini özel albüm ve singlelarla taçlandırmış durumda.

*  Yardımsever aynı zamanda da politik konularda da bir o kadar duyarlı olan jönümüz, tüm egodan uzak yaşam tarzı ile günden güne kendisini geliştiriyor. Çünkü öğrenmenin hayat boyu süreceğine inanıyor.

* Uzakdoğu yapımlarının en sevdiğimiz yanı olan naifliği ve romantizmi adeta kendi bünyesinde topluyor. Şu anda ülkesinde vatani görevini yapan yağız delikanlımıza hayat boyu başarı ve bizi kendisini görmekten mahrum bırakmaması dileğiyle.

Kaynak: Yazımızın bu bölümün bazı maddeleri Onedio da yer alan “Güney Kore’nin Tüm Dünyayı Kasıp Kavuran Yağız Delikanlısı: Lee Min Ho!” içeriğinden esinlenerek hazırlanmıştır.

lee min ho kaç yaşında

LEE MİN HO İLE İLGİLİ KİŞİSEL VE FİZİKSEL BİLGİLER

  • Asıl Adı: Lee Min Ho
  • Hangul: 이민호
  • Mesleği : Şarkıcı, Model ve Oyuncu
  • Doğum Tarihi: 22 Haziran 1987
  • Doğum Yeri: Heukseok-dong, Dongjak-gu, Seul, Güney Kore
  • Yaşı: 34
  • Boyu: 187 / 1.87 cm
  • Kilosu: 73 kg
  • Burcu: Yengeç
  • Eğitimi: Konkuk Üniversitesi- Güzel Sanatlar, Sinema
  • Hobileri: Film izlemek, eğlence spor, oyun, futbol
  • En Büyük Rol Model Aldığı Kişi: Kim Rae-Won
  • Lakabı / Takma Adı: İlkokulda “Kara”, Ortaokulda “İskelet”, Lisede “Şeytan”
  • Kardeşi Var mı? Kaç Kardeş? Bir ablaya sahip. İki kardeşler.
  • Kan Grubu: A
  • Mensup Olduğu Din / Dini Görüşü: Herhangi bir dine mensup değil. Ailesi Budist.
  • Resmi Web Sitesi: www.leeminho.kr
  • Japon Resmi Web Sitesi: www.minho.jp
  • Facebook Resmi Web Sayfası: www.facebook.com/OfficialLeeMinho
  • Twitter Hesabı: @actorleeminho
  • Instagram Hesabı: @actorleeminho
  • Youtube Hesabı: leeminho film
  • Sevgilisi Var mı ya da Evli mi? Lee Min Ho 23 Mart 2015 ile 15 Kasım 2017 tarihleri arasında kendisi gibi oyuncu olan Suzy Bae ile ilişki yaşamıştır. Şu an bir sevgilisinin olup olmadığı bilinmiyor.

Lee Min Ho’nun Sevgilisi ile İlgili wikipedi’de Şunlar Yer Alıyor

“Lee Min-ho, kendisi gibi oyuncu olan Park Min Young ile 2011 yılında bir ilişkiye başlamış ve 2012 yılında ayrıldıkları onaylanmıştır. Aktör bir diğer birlikteliğini, Miss A üyesi Bae Suzy ile yaşamıştır. İlişkileri, 2015 yılında başlamış ve 13 kasım 2017’de ayrıldıkları ajansları tarafından onaylanmıştır.”

Alıntı: Lee Min Ho özel hayatı wikipedi

Lee Min Ho’nun 2017’den Beri Resmi Bir Sevgilisi Yok!

Bu tarihten itibaren Lee Min Ho’nun sevgilisi ile ilgili basında pek çok haber yer almıştır. 2021 yılında çıkan haberlerde ünlü aktörün Susy Bae ile yeniden bir araya geldiği ifade edilse de bu haber daha sonra taraflar tarafından reddedildi. Zaman içerisinde Lee Min Ho’nun sevgilisi olarak Eternal Monarch dizisindeki partneri, Kim Go Eun olduğu iddia edilse de Lee Min Ho’nun sosyal medyadaki Susy ile olan etkileşiminin hayranları tarafından yeniden bir arada oldukları yönündeki iddialarıyla çürümüş oldu. İddialar şu an için bilinmezliğini korurken Lee Min Ho’nun 2017’den bu yana açıklamış olduğu resmi bir sevgilisi bulunmuyor.

lee min ho faith

OYNADIĞI DİZİLER – GÖSTERİLDİĞİ KANALLAR – YILI

  • Ask The Stars (2022 – Kesin değil)
  • Pachinko (2021)
  • The King Eternal Monarch (SBS, 2020)
  • First Seven Kisses (NaverTV, 2016 – 2017)
  • The Legend of the Blue Sea – Heo Joon-jae – (SBS, 2016 – 2017)
  • Summer Love (Insight TV, 2015)
  • The Heirs – Kim Tan – (SBS, 2013)
  • Faith – Choi Young – (SBS, 2012)
  • Rooftop Prince – Song Man-bo – (SBS, 2012)
  • City Hunter – Lee Yoon Sung – (SBS, 2011)
  • Personal Taste –  Jeon Jin-ho – (MBC, 2010)
  • Boys Over Flowers / Yaban Çiçeği – Gu Jun Pyo – (KBS2, 2009)
  • I Am Sam / I am Your Teacher –  Heo Mo Se – (KBS2, 2007)
  • Mackerel Run – Cha Gong Chan – (SBS, 2007)
  • Secret Campus – Park Doo Hyun  – (EBS, 2006)
  • Recipe of Love (MBC, 2005)
  • Sharp 1 (KBS2, 2003)
  • Romance (MBC, 2002)

İzlenmesi Tavsiye Edilen Lee Min Ho Dizileri ile ilgili tüm detaylar

lee-min-ho-bounty-hunters

OYNADIĞI FİLMLER VE YILLARI

  • Bounty Hunters – Yi San – 2016
  • Gangnam Blues -Kim Jong-dae – 2014
  • Our School’s E.T. – Oh Sang-hoon – 2008
  • Public Enemy Returns – Jung Ha-yeon – 2008

Lee Min-Ho TV Filmleri

  • But I Don’t Know Too – Min Wook Gi- (MBC, 2008)
lee min ho aldığı ödüller

ALDIĞI ÖDÜLLER (YILLARI VE DİZİ İSİMLERİ)

  • 2016 SBS Drama Ödülleri: Top Mükemmellik Ödülü, Fantastik Dizi (The Legend of the Blue Sea)
  • 2016 SBS Drama Ödülleri: En İyi 10 Yıldız Ödülü (The Legend of the Blue Sea)
  • 2016 SBS Drama Ödülleri: Jun Ji-Hyun İle En İyi Çift Ödülü (The Legend of the Blue Sea)
  • 2015 36. Mavi Dragon Ödülleri: Popülerlik Ödülü
  • 2015 52. Grand Bell Ödülleri: En İyi Yeni Erkek Oyuncu Ödülü (Gangnam Blues)
  • 2015 10. Seul Uluslararası Drama Ödülleri: 10’uncu Yıldönümü Hallyu Başarı Ödülü
  • 2015 10. Seul Uluslararası Drama Ödülleri: Mango TV Popülerlik Ödülü
  • 2015 19. BiFan Ödülleri: Yapımcının Seçimi Ödülü
  • 2015 51. BaekSang Sanat Ödülleri: En Popüler Erkek Oyuncu Ödülü (Gangnam Blues)
  • 2015 51. BaekSang Sanat Ödülleri: iQIYI Yıldız Ödülü
  • 2013 SBS Drama Ödülleri: En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, drama özel (The Heirs)
  • 2013 SBS Drama Ödülleri: 10 Yıldız Ödülü (The Heirs)
  • 2013 SBS Drama Ödülleri: En İyi Netizen Ödülü (The Heirs)
  • 2013 SBS Drama Ödülleri: En İyi Giyinen Ödülü (The Heirs)
  • 2013 SBS Drama Ödülleri: Park Shin-Hye ile En İyi Çift Ödülü (The Heirs)
  • 2013 12. Çin Fashion Ödülleri: En Popüler Asya Erkek Oyuncu Ödülü
  • 2012 SBS Drama Ödülleri: En İyi Erkek Oyuncu (mini seriler) (Faith)
  • 2012 SBS Drama Ödülleri: 10 Star Ödülü (Faith)
  • 2011 4. Kore Drama Ödülleri: Özel Hallyu Star Ödülü (City Hunter)
  • 2011 4. Kore Drama Ödülleri: En İyi Erkek Oyuncu (City Hunter)
  • 2011 SBS Drama Ödülleri: En İyi Erkek Oyuncu (drama special) (City Hunter)
  • 2011 SBS Drama Ödülleri: En İyi Netizen Ödülü (City Hunter)
  • 2011 SBS Drama Ödülleri: 10 Star Ödülü (City Hunter)
  • 2010 MBC Drama Ödülleri: Mükemmellik Ödülü – Erkek Oyuncu (Personal Taste)
  • 2009 KBS Drama Ödülleri: En İyi Yeni Erkek Oyuncu Ödülü (Boys Over Flowers)
  • 2009 KBS Drama Ödülleri: Ku Hye-Sun ile En iyi Çift Ödülü (Boys Over Flowers)
  • 2009 45. Baeksang Sanat Ödülleri: En İyi Yeni Erkek Oyuncu Ödülü (Boys Over Flowers)
lee min ho hayran röportajları

LEE MİN HO’NUN RÖPORTAJDA KENDİSİ İLE İLGİLİ VERDİĞİ SAMİMİ CEVAPLAR 

Lee Min Ho Kimdir? Sorusuna şüphesiz en iyi cevaplardan birisi yaptığı röportajlara verdiği samimi cevaplardır diyebiliriz. İşte başarılı aktörün tam da bu tanıma uyan röportajı.

1 .Nerede yaşıyorsunuz?

— Seoul, Heukseok-dong

2. Rüyanız? (Kore’de gördüğünüz rüya kız veya erkek sahibi olabileceğinize yorumlanır. Bununla ilgili bir efsane vardır.)

— Rüyam teraziye asılı duran bir kırmızı biberdi.

3. Aile üyeleriniz?

— Anne babam ve ablam

4. Gittiğiniz okullar?

— Namsung İlkokulu – Banpo Ortaokulu – Danggok Lisesi- Gunguk Üniversitesi (Film sanatları okuyor)

5. Okuldaki takma isminiz neydi?

— İlkokulda takma adım “kara” idi.(çünkü esmer tenliyim).Ortaokulda takma ismim “iskelet” idi (çok zayıftım). Lisede takma adım “ŞEYTAN”‘dı (gerçekten çok haylazdım)

6. Okulda da ünlü müydün?

— Kız-erkek karışık bir okuldaydım. Ama pek meşhur olduğum söylenemez.

7. Peki derslerin nasıldı?

— Dürüstçe söylemem gerekirse pek iyi değildim.

8. Okuldaki en yüksek derecen neydi?

— Bir keresinde sınıfımızda 16. Olmuştum

9. Çocukluk hayalin neydi?

— Futbolcu olmak istiyordum

10. En sevdiğin yemek nedir?

— İçinde et olan her şey. Et yemeyi gerçekten seviyorum

11. En sevdiğin giyim tarzı nedir?

— Bana uyan kıyafetleri severim. Kollarım ve Bacaklarım çok uzun olduğundan hazır giyim ürünleri genelde bana olmuyor.

12. Sevdiğin müzik tarzı?

–Pop, Türkü

13.Favori şarkıcı?

— Lee Seung Chul, Im Jae Bum

14. Favori film türü?

— Korku – Gerilim

15. Favori aktör?

— Leonardo DiCaprio, Sul Kyung Gyu, Kim Su Ro seniors

16. Sevdiğin TV programları?

— Bütün TV programlarını severim.

17.En sevdiğin spor?

–Futbolu severim. ama başka sporlar yapmaktan da hoşlanırım

18. Favori hobin nedir?

— Spor benim hobim. Spor benim uzmanlık alanım. Ben bir spor manyağıyım.

19. Neden aktör oldun?

-Lisedeyken, ilerde ne yapacağımız hakkında konuşmuştuk. O zaman bu işi yapmaya karar verdim.

20. Jung İl Woo ile daha önceden tanıştığınızı biliyoruz. Onunla ilgili ilk izleniminiz nedir?

— Kız gibi görünüyordu.

21. Kişiliği Nedir?

— Zeki ve iyimser

22. Uzun olmanın en iyi yanı nedir?

— Ben hep uzundum, çocukluğumdan beri. Ama en iyi yanı insanlar arasında görülebilir olmak, çok büyük giysiler giysen de büyük gelmiyor olması.

23. İlk aşkın kimdi? Ne zaman tanıştınız?

— 20 yaşımdayken üniversiteli bir kızla çıkmıştım.

24.Hiç estetik ameliyat oldun mu?

— Hayır, %100 doğal güzellik. 😀

25. En çok ağladığın olay neydi?

— 20 yaşımdayken, Jung İl Woo ve diğer arkadaşlarımla yaz tatiline gidiyorken arabamız kaza yaptı. 1 yıl boyunca çalışamamıştım.

26. En büyük korkunu yaşadığın an?

— Yine aynı araba kazasında, beni ambulansla hastaneye götürmüşlerdi. Gerçekten çok kötü hissetmiştim.

27. Uyku alışkanlıkların?

— Uyurken konuşurum.

28. Aşk iş ve arkadaşlığı önem sırasında nereye koyarsın?

— İş > Arkadaşlık >Aşk

29. Kan grubun?

— A

30. Burcun?

— Yengeç

31. Dinin nedir?

— Ben bir dine mensup değilim. Ama ailem Budist.

32.İdeal kadın?

— Beyaz tenli, kısa boylu. Song Hye Kyo gibi.

33. Hayat felsefen?

— Ne yapıyorsan yap, en iyisi için çalış.

34. Hayranlarına mesajın nedir?

— Bana sevgi gösteren herkese teşekkürler. Umarım sevginiz bitmez. Ve umarım herkes mutlu olur.

Kaynak: leeminhoworld

Çeviri: kaul

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lee Seung Gi ile Lee Min Ho İşbirliği YouTube videosu çekti!

Lee Min Ho’nun son Dizisi Pachinko ile ilgili detaylar

Lee Min Ho’nun Evlilik Haberi Sosyal Medyayı Karıştırdı

Sonsuza Dek Kore Dizisinin Kim Soo Hyun’u Bakım Kimmiş?

Bir Cevap Yazın