Lee Min Ho Dizileri Hangileri? İşte Güncel En İyi Dizilerin Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Lee Min Ho’nun Birbirinden Aşk Kokan Dizilerini Derledik!

lee-min-ho'nun-yeni-dizisi

LEE  MİN HO DİZİLERİ KONUSU VE OYUNCULARI

Kore dizilerinin yakışıklı mı yakışıklı aktörlerinin çevirdiği diziler dünyada olduğu kadar Türkiye’de de büyük ilgili görüyor. Ünlü Güney Koreli aktör Lee Min Ho’da bunlardan birisi. Genç yaşına rağmen birçok dizide oynayan Lee Min Ho, iki yıldan (12 Mart 2017) bu yana askerlik görevini yapıyor. Mayıs 2019’da askerden döneceği bilinen oyuncunun 2013 yılında çektiği ve büyük beğeni kazanan The Heirs Mirasçılar) dizisinin 2. Sezonunu çekeceği edinilen bilgiler arasında. Peki, Lee Min Ho hangi dizilerde oynadı? En iyileri hangileri? Meraklıları ve Lee Min Ho hayranların için derlediğimiz yazımızda Lee Min Ho dizileri konusu ve oyuncuları ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Güncel En İyi Dizileri Listesi

Ünlü oyuncunun tüm dizilerinin yer aldığı yazımızda aynı zamanda Lee Min Ho’nun en iyi dizileri de yer alıyor.

Romans (2002)

Lee Min Ho’nun ilk oyunculuk deneyimi yaşadığı dizisi Romance dizisi, Kore ve Çin ortak yapımıdır. 2002 yılında çekilen dizi, güzel bir öğretmenle öğrencisinin tutkulu aşkını anlatır. MBC kanalı tarafından çekin romantik komedi türünde olan Romance toplam 16 bölümden oluşur.

lee min ho romance
Romance Konusu  

Lee Min Ho Dizileri listesinde yer alan oyunculuk deneyimini yaşadığı ilk dizisi Romance var. Dizinin konusu; Kwan Woo (Kim Jae Won) ve Chae Won (Kim Ha Neul) kırsal bir sahil köyünde düzenlenen bir çiçek festivalinde karşılaşırlar ve birbirlerini gördükleri ilk andan itibaren aşık olurlar. Ne var ki Chae Won’un aşık olduğu Kwan Woo’nun lise öğretmeni olduğu hiç aklına gelmez.

İkilinin ikinci sefer karşılaşmaları okulda olur. İkili bu durumdan şaşkın olmakla birlikte öğretmen öğrenci ilişkisi konumlarından dolayı da mahcup olurlar. İki genç insanın arasında yaşanan bu aşk hikayesi Kwan Woon’un hüzünlü ve başarılı hikayesiyle örtüşerek seyirciye büyük bir ilham kaynağı olur.

Romance Oyuncuları

Kim Jae Won (Choi Kwan Woo), Kim Ha Neul (Kim Chae Won), Jung Sung Hwan (Lee Eun Suk), Kim Yoo Mi (Choi Yun Hee – Kwan Woo kızkardeşi) ve Lee Min Ho yer alıyor.

ROMANCE KORE DİZİSİ YOUTUBE İZLEME 

Sharp 1 (2003)

Orijinal adı Banolrim olan Sharp dizisi, lise öğrencileri etrafında gelişen olayları konu alan romantik , komedi ve gençlik türünde Güney Kore dramasıdır. 2003 yılında KBS2 televizyon kanalı tarafından 2 Sezon olarak çekilmiştir. Dizinin 2. Sezonu 2005 yılında yayınlanmıştır.

Sharp Dizisi Konusu

Romantik komedi gençlik dizisi türünde olan Sharp, lise öğrencileri etrafından yaşanan oyları konu alır.

Sharp 1 Oyuncuları

Yu Ah-in, Heo Yi-jae, Kim Shi-hoo, Git Ah-ra, Oh Yeon-Seo ve Lee Min Ho.

Recipe Of Love (2005)

Lee Min Ho’nun daha kendini gösteremediği daha çok yan karakterlerde oynadığı dizilerden birisi olan Recipe Love Kore dizisi, 2005 yılında gösterime gösterime girmiştir. Toplam 41 bölümden oluşmasından dolayı uzun soluklu Kore dizileri arasında yerini alır.

Recipe of Love Konusu 

İtalyan ve Kore yemeklerini birleştiren bir restorana sahip olan Soon-Jin, ailesinin desteğiyle işini yurtdışında da geliştirir. Ailenin önemine vurgu yapan dizi, tipik bir Sinderella hikayesinin tersine Soon Jin’in hayattaki çabasına yer verir. Hayatını bir beyaz atlı prensin değiştirmesi yerine hayatının kontrolünü eline almaya çabalayan bir kadının hikayesidir bu aslında.

Kang Sae-Han ise, orta halli herkesin isteyeceği her şeye sahiptir. Fakat aşka inanmaz. Dizi ikilinin hem aşk hikayesini hem de başarı hikayesini konu alır.

Recipe Of Love Oyuncuları

Jang Seo-Hee (Oh Yakında-Jin), Jeon Kwang-Leol (Kang Sae-Han), Im Ji-Eun (Baek Su-Ra), Lim Hyeon-Shik (Oh Kyeong-Jun), Oh Mi-Yeon (Kim) Jung Hye-Sun (Kim Nan-Hee),
Yang Geum- Seok (Jo Yang-Ja), Choi Seong-Min (Baek Jang-Tae), Kim Min (Hong Su-Jeong), Seung-min Lee (Heo Jin-Ju), Yun Jong-Hee Lee Lee.

Secret Campus (2006)

Chang-yong Lee tarafından yönetilen ve Mi Yeon-jeong , Hae-jeong Lee tarafından kaleme alınan Secret Campus (Gizli Kampüs) Kore dizisi, 2007 yılında EBS televizyon kanalı tarafından gösterime girmiştir. Modern dönemdeki öğrencilerin okul yılları boyunca yaşadıkları stres ve sorunları konu alır.

secret campus kore dizisi konusu ve oyuncuları
Secret Campus Konusu

Modern öğrenciler okul yıllarında önemli sorunlar yaşarlar. Bununla birlikte iyi notlar almak ve güçlü bir yapıya sahip olmak için kararlı yapıları da vardır. Okul yaşamını konu alan dizi farklı hedefleri ve hayalleri olan 6 lise öğrencinin hikayesini konu alır.

Secret Campus Oyuncuları

Seung-hyeon (Seung-Jae mi), Do-hyeon Lee (Ah Su-Ah), Chae Yaşam (Se-In), Seong-min (Jin-Woo), Lee Min-Ho (Park Du-Hyeon),
Jang Ki-Beom (Jang Ki-Beom), Shin-ho-Hyeon (Jang-Dong), Yu-mi Bae (Park Eun-Ho), Bo-Young Parkı (Ah-Cha Çaldı Kang Hye-In (Choi Yeo- Seul).

Mackerel Run (2007)

Güney Kore SBS televizyon kanalı tarafından 2007 yılında yayınlanan Mackerel dizisi kısa soluklu Kore dizileri arasında yer alır. Toplam 8 bölümden oluşan dizi, komik anıları anlatan bir lise dizisidir. Lee Min Ho’nun kendisini göstermeye başladığı dizilerden birisidir.

mackerel run kore dizisi konusu ve oyuncuları
Mackerel Run Konusu

Lise yıllarında komik anıları konu alan dizi, aynı zamanda gençlik türünde İzlenmesi Tavsiye Edilen En Güzel Kore Dizileri arasında yer alır.

Mackerel Run Oyuncuları

Lee Min-Ho (Cha Gong Chan), Ay Chae-Won (Min Yoon-Seo), Kwon Tae (Baek Hun), Jung Yoon-Jo (Yoon Se-Mi).

I am Sam (2007)

Romantik Komedi türünde olan I am Sam dizisi, 2007 yılında KBS2 televizyon kanalında yayınlanmıştır. Toplam 16 bölümden oluşur. Genç öğretmenlerin lise öğrencileriyle yaşadıkları sorunları konu alır.

ı am sam kore dizisi konusu ve oyuncuları
I am Sam Kore Dizisi Konusu

Jang Yi San (Yang Dong-Kun), çok tehlikeli bir mafya lideri olan Jae-kon Yu’nun (Park Jun Gyu) tek kızına evde eğitim veren çekingen ve beceriksiz bir öğretmendir. Eun Byul (Park Min-Young) ise, Myung Moon Lisesi’nde başarılı olmak için çabalayan yeni bir öğrencidir.

I Am Sam Kore Dizisi Oyuncuları

Yang Dong-Geun (Jang Yi-San), Park Min-Genç (Yoo Eun-Byeol), San Tae-Genç (Shin So-Yi), Park Haziran Gyu (Yoo Jae-Kon), ÜST (Chae Moo-Shin) , Park Chae-Kyeong (Min Sa-Kang), Park Jae-Jung (Kim Woo-Jin), Lee Min-Ho (Domuz Mo-Se).

Ben Sam’im / Ben Senin Öğretmeninim 1. Bölüm İzle

Boys Over Flovers / Yaban Çiçeği (2009)

boys of flowers konusu ve oyuncuları
Boys Over Flowers Konusu

Kore kültürünü en iyi yansıtan dizilerden birisi olan Boys Over Flowers, süper zenginlerin oluşturduğu bir lisede eğitim görme talihsizliği yaşayan fakir, iyimser ve korkusuz Gem Han Di’nin aşkı ve sosyal statüler arasında verdiği savaşı anlatır. Dünya lideri Shinhwan holdingin şımarık varisi Jun Pyo, aynı zamanda Çiçek Dörtlüsü (F4) çetesinin lideridir.

Okulda kendisine ters düşen ve burslu okuyan öğrencileri düşmanı olarak işaretler. F4 tarafından işaretlenen bu kişiler tüm okul öğrencileri çeşitli eziyetlerle okuldan kaçmak zorunda kalır. Geun Jan Di de okulda eğitim görmeye başladıktan sonra Jun Pyo’nun dikkatini çeker.

O dakikadan itibaren Geum Jan Di’nin hayatını çekilmez hale getiren Jun Pyo sert bir kayaya çarptığını çok geçmeden anlar. Geum Jan Di’nin cesur ve korkusuz tavırları ilk etapta Jun Pyo’yu ilk zamanlar hırslandırsa da Gımjandi’nin hayatına dahil oldukça ona aşık olur.

Aşkın, nefretin ve kıskançlığın hız kesmediği dizide F4’nun birbirinden yakışıklı gençlerinin hazin hikayeleri de sizi sizden alacak.

Boys Over Flowers dizisin 2. Sezonu F4’ün mezun olduktan 10 yıl sonraki hikayesini farklı oyuncularla çekilmiş olsa da ilki kadar ses getirememiştir.

Boys Over Flowers Oyuncuları

Lee Min-ho (Goo Jun Pyo), Ku Hye-güneş (Lee), Lee Min-Jung (Ha Jae-Kyeong), Kim Bum (So Lee-Jeong), Kim Hyun-joong (Yun Ji-Hu) Kim Joon (Song Woo-Bin), Kim So-Eun (Choo Ga-Eul), Lim Ye-Jin (Na Kong-Ju), Park Ji-Bin (Geum Kang-San), Ahn Seok-Hwan (Keum Il) -Bong), Lee Hye-Young (Kang Hee-Su), Kim Hyun-Joo (Ku Jun-Hee).

Boys Over Flowers 1. Bölüm İzle (Türkçe Altyazılı)

Personal Taste (2010)

Lee Sae-In ve Kim Hee-Ju tarafından kaleme alınan Personal Taste Kore dizisi 2010 yılında Güney Kore MBC televizyon kanalında gösterilmiştir. Toplam 16 bölümden oluşan dizi aktör Lee Min Ho’nun ününü bir kat daha artırmıştır. Ülkesi dışında da yoğun ilgi gören Personal Taste dizisi Japonya 2010 GyaO! Ödüllerinde En İyi Yabancı Dizi Ödülünü almıştır. Dizi temizlik ve titizli konusunda takıntılı olan Jin-ho Jeon’un (Lee Min Ho) pasaklı bir kız olan Gae-in Park ( Son Ye-jin ) ile yaşamak zorunda kalmasıyla başlayan hikayesini konu alır.

personal taste kore dizisi konusu ve oyuncuları
Personal Taste Konusu

Yazar Lee Sae-In’ib 2007 yılında yazdığı “Gaeinui Chwihyang” adlı romanından esinlenerek çekilen Personal Taste dizisi, yakışıklı olduğu kadar bir o kadar da temizlik takıntısı olan Jin ho Jean ile bir o kadar bakımsız ve dağınık Gae-in Park ile tesadüfler eseri tanışmasıyla başlayan hikayesini konu alır. Mimarlık projesi için kimsenin giremediği Kore Mimarisinde önemli bir yere sahip olan Sanggojae’ye girmek için eş cinsel rolü yapan Lee Sae İn zamanla birlikte yaşadığı Gae-in Park’a aşık olur.

Personal Taste Oyuncuları

Lee Min-Ho (Jeon Jin-Ho), Son Ye-Jin (Park Gae-In), Kim Ji-Suk (Han Chang-Ryul), Wang Ji-Hye (Kim In-Hee), Ryu Seung-Ryong (Choi Do-Bin), Jo Eun-Ji (Lee Young-Sun), Jung Sung-Hwa (Noh Sang-Jun), Im Seul-Ong (Kim Tae-Hoon), Choi Eun-Seo  (Na Hye-Mi), Park Hae-Mi (Jeon Jang-Mi).

Personel Taste 1. Bölüm İzle (Türkçe Altyazılı)

City Hunter (2011)

Lee Min Ho’nun çok ses getiren dizilerinden birisi olan City Hunter, intikamın gölgesinde yaşanan bir aşkın hikayesini anlatır. Lee Yoon-Sung ( Lee Min-Ho ), devletin gizli biriminde çalışan babasının devlet tarafından bir suçlu ilan edilip öldürülmesinin intikamını almak için yetiştirilir. Toplam 20 bölümden oluşan dizi, macera ve aksiyon sevenlerin keyif alacağı dizilerden birisidir.

city hunter kore dizisi konusu ve oyuncuları
City Hunter Konusu

Daha bir aylık bebekken ölen babasının en yakın arkadaşı tarafından kaçırılan Lee Yoon Sung, babasıyla birlikte bir komploya kurban giden 20 askerin intikamını almak için Tayland’da bir köyde eğitim alır. Daha sonra Amerika’da MIT ve BT Mühendisliği eğitimi alan ve üstün becerilere sahip olan Lee Yun Seong (Lee Min Ho), Jin Pyo Lee’nin (Kim Sang Joong), babasının ve arkadaşlarının intikamını alma planı içerisinde Güney Kore Cumhurbaşkanının evinde bulunan Blue House’a girmeyi başarır. Ve Güney Kore’nin Başkanlık Sarayı için çalışan Ulusal İletişim Ağı takımında çalışmaya başlar.

City Hunter Oyuncuları 

Lee Min-Ho  (Lee Yun-Seong, Park Min-Young – Kim Na-Na, Lee Jun-Hyuk – Kim Young-Joo, Hwang Sun-Hee – Jin Soo-Hee, Koo Ha-Ra – Choi Da-Hye, Kim Sang-Joong – Lee Jin-Pyo, Cheon Ho-Jin – Choi Eung-Chan.

Rooftop Prince (2012)

Fantastik Kore dizisi türünde olan Rooftop Prince, Joseon döneminde yaşayan prensin eşinin ölümden sonra zamanda yolculuk yaparak modern dünyaya gelişini anlatır. Dizi, Prensin modern dünyada da tıpkı kendi döneminde olduğu gibi tanıdık yüzlerle ve şirket entrikalarıyla karşılaşmasını konu alır. Toplam 20 bölümden oluşan dizi Güney Kore SBS televizyonunda 2012 yılında gösterime girmiştir.

rooftop prince konusu ve oyuncuları
Rooftop Prince Konusu

Kraliyet Prensi Lee Kak, karısının ölümünden sonra, 300 yıl sonraki geleceğe gider. Koruyucularıyla birlikte 21. Yüzyılda Güney Kore’nin Seul’üne zamanda yolculuk yapar. Veliaht Prensbu yolculukta ölen karısına esrarengiz bir şekilde benzeyen Joo Se-Na ile karşılaşır.

Rooftop Prince Oyuncuları

Park Yoo-chun (Lee Kak / Yong Tae-Yong), Han Ji-min (Park Ha / Boo-Yong) ,  Lee Tae-sung (Yong Tae-Moo / Prince Moo-Chang), Jung Yoo-Mi (Hong Se-Na /Hwa-Yong), Lee Min-ho (Song Man-bo), Jung Suk-won (Woo Yong-Soo) ve Choi Woo-shik’in rol aldığı dizide aynı zamanda çok komik sahneler yer alıyor.

Faith (2012)

En çok izlenen Mutlaka İzlenmesi Tavsiye Edilen ve Tarihi Türde Kore Dizileri arasında ilk sıralarda yer alan Faith Kore dizisi, toplamda 24 bölümden oluşur. 2012 yılında Güney Kore SBS televizyon kanalı tarafından yayınlanmıştır. Fantastik, romantik ve aksiyon türünde olan Faith aynı zamanda dokunaklı bir aşk hikayesini de konu alır.

faith oyuncuları
Faith Kore Dizisi Konusu 

1300’lü yıllarda Goryeo Hanedanlığında başkomutan görevini üstlenen Choi Young (Lee Min Ho), bir suikast sonucu yaralanan kraliçenin hayatını kurtarmak için zamanda yolculuk yapar. 2012 yılının Kore’sine giden komutan Choi Young, estetik doktorluğu alanında oldukça başarılı olan Dr. Yoo Eun Soo’yu kaçırarak kendi zamanına götürür. Kendisini hiç beklemediği anda ülkesinin geçmiş tarihinde bulan Eun Soo, kendini buraya zorla getiren komutandan delicesine nefret etse de zaman geçtikçe ona tutkuyla aşık olur.

Faith Dizisi Oyuncuları

Lee Min-Ho (Choi Young), Kim Hee-Seon (Yoo Eun-Soo), Yu Oh-seong (Ki Cheol), Phillip Lee (Jang Bin), Sung Hoon (Sung Hoon), Shin Eun-Jung (Hwa Soo-In), Ryu Deok-Hwan (Kral Gongmin), Park Se-Young (Prenses Nogoog), Lee Byung-Joon (Jo Il-Shin), Baek Gwang-Doo (Choong-Sik Bae).

Faith Kore Dizisi Tanıtımı

https://www.youtube.com/watch?v=XfbUpfFIFXc

The Heirs – Mirasçılar (2013)

Kore kültürünü en iyi yansıtan dizilerden birisi olan Heirs dizisi aynı zamanda Zengin Erkek Fakir Kız konulu Kore dizileri arasında önemli bir yer tutar. Özgün adı “Tacı takmak isteyen ağırlığına katlanır.” anlamına gelmektedir. Bununla birlikte herkesin anlayabilmesi için dizinin adı, “The Heirs” yani “Mirasçılar” olarak da bilinir. 2013 yılında SBS televizyon kanalı tarafından yayınlanan Mirasçılar dizisi, toplam 20 bölümden oluşmaktadır. Dostlukların, rekabetin ve genç zenginlerin hayatlarını konu alan dizi, hikayeyi Kim Tan’ın (Lee Min Ho) öncülüğünde anlatır.

the heirs - mirasçılar konusu ve oyuncuları
The Heirs – Mirasçılar Konusu

Kore’nin önde gelen şirketlerinden birinin varisi olan Kim Tan, aslında gayri meşru bir ilişki sonucu dünyaya gelmiştir. Üvey annesinin çocuğu olamaması nedeniyle aile kütüğüne üvey annesinin oğlu olarak kayıt ettirilmiştir. Öz annesi ise, evde tüm gözlerden uzak bir yaşam sürer.

Annesiyle gözlerden uzak ana oğul ilişkisi süren Kim Tan, belli bir yaşa geldikten sonra eğitim için ABD’ye gönderilir. Aslında bu onun için bir tür sürgündür. Ve babası ülkeye dönme izni vermediği sürece Kore’ye dönemeyecektir. Kim Tan’ın başka bir anneden bir de abisi vardır. O abisini çok sevse de abisi onu rakibi gördüğü için uzak durmaktadır.

Tesadüfler Sonucu Cha Eun Sang ile Karşılaşır

Kim Tan ABD’de annesinden ve ailesinden uzak tek başına bir hayat yaşar. Ta ki Kore’deki evlerinde hizmetçi olarak çalışan kişinin kızı Eun Sang Cha ile karşılaşana kadar. Eun Sang’ın hayatına girmesiyle Kim Tan’ın yalnızlığı bir anda sona erer. Kendine güveni gelen Kim Tan, yaşadığı sürgüne bir son verme kararı alır. Kim olduğunu bilmediği ve delicesine aşık olduğu Sang Cha’nın peşinden Kore’ye döner.

The Heirs Oyuncuları

Lee Min Ho (Kim Tan), Jung Chan-woo – Kim Tan (genç, orta okul öğrencisi), Park Shin-hye (Cha Eun-sang), Kim Woo bin (Choi Young-do), Yang Hyun-mo – Young-do (genç, orta okul öğrencisi), Kang Min-hyuk (Yoon Chan-young), Choi Jin-hyuk (Kim Won), Kim Ji-won (Rachel Yoo), Krystal Jung (Lee Bo-na), Kang Ha-neul (Lee Hyo-shin), Park Hyung-sik (Jo Myung-soo).

Heirs’in 2. Sezonu Çekilecek

Sadece Güney Kore’de değil dünyada da tüm gösterildiği ülkelerde büyük beğeni kazanan Heirs dizisinin ikinci sezonun çekilmesine karar verildi. Dizinin 2. Sezon çekimlerinin Lee Min Ho’nun askerlik görevini yapmasından dolayı görevinin sona ereceği 2019 Mayıs ayından sonrasına ertelendiği biliniyor. Halen İnternet sitelerinde 2. Sezon tanıtımı dönen Heirs dizisinin ne zaman hangi kanalda yayınlanacağı bilinmiyor.

Summer Love (2015)

İnsight TV Youtube kanalı tarafından yayınlanan Summer Love Kore dizisi 2015 yılında gösterime girmiştir. En kısa Kore dizisi olma ünvanına sahip olan dizi toplam 2 bölümden oluşmaktadır. Dizi aynı zamanda bir kozmetik firmasının yeni ürününü tanıtmak amacıyla çekilmiş bir web dizisidir.

summer love kore dizisi konusu ve oyuncuları
Summer Love Kore Dizisi Konusu

İki eski arkadaşın yıllar sonra aralarında yaşadıkları aşkı konu alır.

Summer Love Kore Dizisi Oyuncuları

Lee Min-Ho ve YoonA

Summer Love Dizisi 1. Bölüm İzle (Türkçe Alt Yazılı)

The Legend Of The Blue Sea (2016) – (2017)

Fantastik Kore dizileri arasında yer alan The Legend Of The Blue Sea (Mavi Deniz Efsanesi) geçmişten günümüze kadar reeenkarnasyon sonrası tekrar tekrar yaşayan bir deniz kızıyla genç bir adamın hazin aşk hikayesini konu anlatıyor. 2016 yılında SBS kanalında gösterime giren dizi toplam 1 saatlik 20 bölümden oluşuyor.

the legent sblue sea konusu ve oyuncuları
The Legend Of The Blue Sea Konusu

1598 yılı Ağustos ayında yeni atanan Vali Dam Ryung (Lee Min-Ho) Bay Yang (Sung Dong-Il) tarafından işletilen bir handa bir geceliğine kalacaktır. Burada Bay Yang, Vali Dam Ryung’a balıkçılar tarafından yakalanan Sim Chung (Gianna Jun) adında bir denizkızını gösterir. Yang’ın amacı onun ölümü pahasına da olsa denizkızından yararlanmaktır. Buna gönlü razı olmayan Vali gecenin ilerleyen saatlerinde denizkızını okyanusa salıverir. Bu salıvermeden önce denizkızının elini tutmasıyla imkansız aşkları başlar.

Günümüzde Denizkızıyla Yeniden Karşılaşırlar

Günümüzde ise, Joon-Jae (Lee Min-Ho) sihirbaz gibi yeteneklere sahip çok iyi bir konuşmacıdır. Bu yetenekleriyle zenginlerin zaaflarından yararlanarak bir takım dolandırıcılık yaparak hayatını kazanmaktadır. Nam-Doo (Lee Hee-Joon) ve Tae-O (Shin Won-Ho) gibi işlerinde çok başarılı kişilerle çalışmaktadır. Joon Jae’nin dolandırıcılık yapmasındaki asıl amacı küçükken ayrılmak zorunda kaldığı annesini bulup ona iyi bir hayat yaşatmaktır.

Reenkarnasyon Sonucu Yüzyıllar Önce Tanıştığı Denizkızıyla Karşılaşırlar

Joom Jae son yaptığı dolandırıcılık oyunu sonrasında varlıklı bir şüphelinin ailesinden yüklü bir para kazanır. Ve izini kaybettirmek için bir süreliğine yurt dışına seyahate gider. Okyanus kenarında bulunan bu tatil beldesindeyken Sim Chung (denizkızı) gelgit dalgasıyla okyanus kenarına sürüklenir ve Joon Jae’yi görür. Yıllar önceki sevgilisine rastlamak denizkızını heyecanlandırır. Yeniden karaya çıkar ve bir şekilde Joon Jae’nin hayatına dahil olur.

The Legend Of The Blue Sea Oyuncuları

Lee Min-Ho, (Heo Joon-Jae, Dam Ryung), Jun Ji-Hyun (Sim Chung, Se-Hwa), Lee Hee-Joon (Jo Nam-Doo), Shin Hye-Sun (Cha Si-A), Moon So-Ri (Ahn Jin-Joo), Shin Won-Ho ( Tae-O), Lee Ji-Hoon (Heo Chi-Hyun), Park Hae-Soo (Hong Dong-Pyo), Hwang Shin-Hye (Kang Seo-Hee), Sung Dong-Il (Ma Dae-Young), Bay Yang (Na Young-Hee, Mo Yoo-Ran), Choi Jung-Woo (Heo Gil-Joong).
Shin Rin-Ah / Yoo-Na

Legend Of The Blue Sea Tanıtım Fragmanı

First Seven Kisses (2016 – 2017)

first seven kisses konusu ve oyuncuları
First Seven Kisses Kore Dizisi Konusu

Havaalanında bir Duty Free mağazasında çalışan Min Soo Jin (Lee Cho Hee), 25 yaşında olmasına karşın henüz hiçbir erkek arkadaşı olmamıştır. Bir gün mağazaya gelen bir bayana yardımcı olan Soo Jin, ondan hayatının çok özel bir hediyesini alır. Romantizm dolu bu hediye 7 farklı adamdan yedi farklı öpücük hediyesidir. First Seven Kisses, Romatik komedi ve Fantastik türü sevenlerin izlemesi tavsiye edilen diziler arasındadır.

First Seven Kisses Oyuncuları

Min Soo-Jin (Gang Rim), Choi Ji-Woo (gizemli kadın), Lee Joon-Ki (Lee Joon-Ki), Park Hae-Jin (Park Hae-Jin), Ji Chang-Wook (Ji Chang-Wook), Exo Kai (Exo Kai), Taecyeon (Taecyeon), Lee Jong-Suk (Lee Jong-Suk), Lee Min-Ho (Lee Min-Ho).

First Seven Kisses Tanıtım Fragmanı

The King Eternal Monarch (2019 -2020)

The King: The Eternal Monarch kore dizisi oyuncuları

Lee Min Ho’nun askerlik dönüşü yaptığı ilk projesi The King: Eternal Monarch isimli Kore dizisi oldu. Fantastik Romantik konulu dizi, Legend Of The Blue Sea gibi iki farklı dünyada geçiyor. Çekimleri 2019 yılının ikinci yarısında başlayıp 2020 yılının ilk aylarında gösterilecek.

The King: Eternal Monarch

Kore İmparatoru Lee Gon (Lee Min Ho), kötülüğe karşı savaşmak için iki dünya arasındaki kapıyı kapatmak zorundadır. Bu görevde iki paralel dünya arasında yaşayan dedektif Jung Tae Eul (Kim Go Eun) yardım eder.

The King: Eternal Monarch Oyuncuları ve Karakterleri
  • Lee Min-Ho; Kore İmparatoru olan Lee Gon karakterini
  • Kim Go-Eun; Jung Tae-Eul ve Luna adlarında iki farklı karakter

Lee Min Ho’nun dizisi The King: Eternal Monarch ile ilgili tüm detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

Pachinko (2021 – 2022)

lee-min-ho-nun-yeni-dizisi-pachinko

Lee Min Ho’nun Apple TV + için çekmeye başladığı Pachinko adlı dizinin çekimlerinin birinci etabı geçtiğimiz aylarda tamamlandığı oyuncu tarafından duyurulmuştu. Lee Min Ho youtube kanalındaki bir videoda yapmış olduğu açıklamada dizinin Kore çekimlerinin tamamlandığını, geri kalan çekimler için Kanada’ya gitmesi gerektiğini belirtmişti. Covid 19 tedbirleri kapsamında çekimleri devam eden Pachinko’nun setine yemek kamyonlarının saha ziyaretlerinin sınırlandırıldığı edinilen bilgiler arasında.

Pachinko Dizisinin Oyuncuları

Lee Min Ho dizileri listesinde yer alan Apple’nın Pachinko serisi, ünlü Koreli yazar Min Jin Lee’nin 2017’de yayınlanan aynı adlı romanından ekranlarına uyarlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Lee Min Ho’ya Jin Ha, Anna Sawai, Minha Kim, Soji Arai ve Kaho Minami eşlik ediyor.

Pachinko Dizisinin Konusu Ne?

Japon sömürgesi döneminde Japonya ve Amerika’ya göç eden Koreli göçmenlerin zorlu yaşamlarını ve kimlik mücadelelerini konu alıyor. Lee Min Ho’nun dizinin kahramanı Hansu adındaki Koreli göçmeni canlandırması bekleniyor.

Pachinko konusu ve yayın tarihiyle ile ilgili detaylar

Ask The Stars (2023 -)

Ünlü oyuncu Lee Min Ho’ nun en çok beklenen 2023 yapımı dizisi Ask The Stars / When the Stars Gossip Kore dizisi sıra dışı bir aşk hikayesini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Çekimleri 8 Şubat 2023′ te tamamlanan dizinin çıkış tarihi henüz belli değil. Romantik komedi türündeki dizi, bir astronot ile uzay istasyonunda tanışan bir turist arasındaki etkileyici bir aşk hikayesini ele alıyor.

Ask The Stars Kore Dizisi Yayın tarihi ile ilgili gelişmeleri linki tıklayarak takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın