La Casa De Papel'in Türk Uyarlaması La Hay De Maske Geliyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

La Casa De Papel’in Türkiye Uyarlaması La Hay De Maske Geliyor!

La-Casa-De-Papel'in-Türk-Uyarlaması

La Casa De Papel’in Türk Uyarlaması La Hay De Maske’nin Çekimleri Başladı!

Netflix’in dünyaca ünlü İspanyol dizisi La Casa De Papel’in komedi türünde Türk uyarlaması La Hay De Maske filminin çekimleri geçtiğimiz hafta içerisinde başladı. Bakanlıktan alınan özel izinle çekimlerine başlanan La Hay De Maske filmin konusu ve oyuncu kadrosu da bir hayli ilgi çekici.

La Hay De Maske Filmi Nerede Çekilecek?

Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan komedi türündeki La Hay De Maske filminin çekim yerleri Polatlı, Kızılcahamam ve Kahramankazan gibi Ankara’nın ilçeleri ve çevresinde gerçekleşecek.

la-casa-de-papel-türk-uyarlaması-la-hayde-maske

La Hay De Maske’nin Konusu Ne?

La Casa De Papel suç dizisinin komediye uyarlanmış versiyonu olan bir pandemi komedisi La Hay De Maske’nin yapımcılığını Sineline yapım üstleniyor. Yönetmenliğini Sefa Özçelik’in yapacağı La Hay De Maske filminin konusu; orijinalinde olduğu gibi soygun olacak. Tek farkı ise, ilkine nazaran hikaye komik görüntülere sahne olacak.

la-casa-de-papel-uyarlaması-la-hay-de-maske-ilk-fotoğraf

La Hay De Maske Setinden İlk Fotoğraf Geldi!

Yayınlandığı günden bu yana sosyal medyanın gündeminden düşmeyen La Casa De Papel’in Türk Uyarlaması La Hay De Maske filminin setinden Cumhuriyet gazetesine özel ilk fotoğraf geldi.

La Hay De Maske’nin Vizyon Tarihi

La Hay De Maske Türk Filminin ne zaman sinemalardaki yerini alacağı henüz bilinmiyor.

La Hay De Maske Filmi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Orijinali La Casa De Papel dizisi gibi bir soygun filmi olacak olan La Hay De Maske’de yer alan karakterler adlarını İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat gibi Türkiye’deki şehirlerden alacak. Çok sayıda ünlü isimin rol alacağı La Hay De Papel’in oyuncu kadrosunda; Burak Satıbol,, Ayhan Taş, Nuri Alço, Tuğba Özay, Hüseyin Elmalıpınar, Serhat Bahadır, Ekin Ataizi, Yakup Akar ve Latif Doğan gibi isimler yer alıyor.

la-casa-da-papel-konusu-neyi-anlatıyor

La Casa De Papel’in Konusu Ne?

Álex Pina tarafından yaratılan İspanyol yapımı bir soygun ve suç dizisi olan La Casa De Papel, Profersör liderliğindeki ekibin İspanya Kraliyet Darphanesi ve İspanya Merkez Bankası’nı soymasını konu alıyor. İki kısım televizyon dizisi olarak planlanan dizinin, 15 bölümden oluşması tasarlanmıştı. İspanyol kanalı Antena 3’te yayınlanan dizi, 2017 yılında Netflix’in dünya genelinde dijital yayın haklarını satın almasından sonra 4 yeni sezon olarak gösterilme girdi. Netflix La Casa de Papel‘in Haziran 2020’de dizinin son kısmı olacak beşinci kısmın çekimlerine başlanacağını açıkladı. Dizinin 5. Sezon çekimlerinin tamamlandığı geçtiğimiz günlerde Netflix tarafından açıklandı.

En Çok İzlenen İngilizce Dışı Dizi

La Casa De Papel 2018 yılında En Çok İzlenen İngilizce dışı dizi olarak kayıtlara geçti.

Yeni Uyarlama Diziler Yakında!

Ellas Son La Alegria Del Hogar Uyarlaması Başladı! 

Bir Garip Aşk Dizisi Türk Uyarlaması Çekilecek!

Ay ve Güneş Oyuncuları

2020 Yeni Dizileri

En İyi Türk Filmleri Listesi Burada!

Bir Cevap Yazın