Kutsi'nin Yeni Dizisi Benim Adım Melek Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kutsi’nin Yeni Dizisi Benim Adım Melek Başladı!

Kutsinin-yeni-dizisi-benim-adım-melek

Kutsi’nin Yeni Dizisi Benim Adım Melek Konusu ve Oyuncuları

Ünlü müzisyen ve oyuncu Kutsi’nin geçtiğimiz aylarda yaptığı anlaşmayla çekimleri Gaziantep’te yapılacak olan Benim Adım Melek dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. En son 2016 yılı yapımı Özge Özberk başrol oynadığı Kalbimdeki Deniz dizisi ile kamera karşımıza geçen Kutsi, 2019 – 2020 yeni sezonunda Başrolünü ünlü oyuncu Nehir Erdoğan’la paylaşacağı Benim Adım Melek Dizisi ile seyircinin karşısına çıkacak. Peki, Kutsi’nin Yeni Dizisi Benim Adım Melek Konusu ve oyuncuları kimler? Benim Adım Melek dizisi oyuncu kadrosu, ne zaman başlayacak, başlama tarihi sorunlarının cevabını ve diğer tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Benim Adım Melek Dizisinin Başlama Tarihi Belli Oldu!

benim-adım-melek-nerede-çekiliyor

Ünlü oyuncu Kutsi’nin başrolünde oynadığı TRT 1’in yeni dizisi Benim Adım Melek’in başlama tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan kanalın sabırsızlıkla beklenen dizisi Benim Adım Melek 25 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 1. Bölümüyle görücüye çıkacak.

Kutsi’nin Yeni Dizisinin Başladığı Çarşamba Akşamı Kıyasıya Rekabete Hazır Olun

Geçtiğimiz sezonlarda da olduğu gibi Çarşamba akşamları dizi kuşağında kanallar arasında büyük rekabet yaşanır. Birden fazla fenomen dizinin yeni bölümlerinin yayınlandığı Çarşamba akşamında tabiri caizse kıyasıya reyting savaşı yaşanır. 2019 – 2020 yeni sezonunda da bu durum değişmeden devam ediyor. Yeni sezonda 2019 yaz dizileri Afili Aşk, devam ederken eski dizilerden Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun’da sezona hızlı giriş yaptı. Benim Adım Melek dizisinin başlamasıyla reyting sıralamalarında nasıl bir değişiklik olacak izleyip göreceğiz.

Benim Adım Melek Reyting Yarışında AB’de 5. Oldu!

TRT 1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’un bitmesinden sonra, 25 Eylül Çarşamba akşamı Diriliş Ertuğrul’un yerine yayınlamaya başladığı Benim Adım Melek dizisi 1. Bölümüyle AB’de 5. Sırada yer aldı.

Kutsi’nin Yeni Dizisi Benim Adım Melek Nerede Çekiliyor?

Güneydoğu dizilerinden birisi olan ve ilk adı Bir Doğu Masalı olan Benim Adım Melek dizisinin çekimi ilk olarak Belgrat’ta başladı. Daha sonra Almanya ve Gaziantep’te devam etti. Gaziantep’in hem tarihi hem de kültürel zenginliklerin şahit olacağımız dizinin konusu ve oyuncu kadrosu da bir hayli ilgi çekici.

Benim Adım Melek Dizisi Uyarlama mı?

Günümüzde efsane olmuş Asya ya da Amerikan dizilerinden uyarlanan diziler oldukça revaçta. Hal böyle olunca da yeni başlayan her Türk Dizisini acaba uyarlama mı? Diye merak eder olduk. Benim Adım Melek dizisinin hikayesinin ilgi çekiciliği dizinin uyarlama olup olmadığı konusunu merak ettirdi. Benim Adım Melek dizisinin uyarlama olduğu ile ilgili şu an bir açıklama yok.

Benim Adım Melek Dizisinin Müziklerini Kim Yapıyor?

TRT 1 de yayın hayatına merhaba diyen Benim Adım Melek dizisinin yönetmenliğini Cem Akyoldaş üstlenirken, müziklerini birçok dizinin de şarkısını hazırlayan Aydilge hazırlayıp seslendiriyor.

Benim Adım Melek Jenerik Müziği

Kutsi’nin Oynadığı Benim Adım Melek Dizisinin Konusu

Benim-Adım-Melek-Konusu--

Benim Adım Melek, Gaziantep’te doğmuş büyümüş, hatta orada aşık olup evlenmiş üç çocuklu bir annenin acı dolu hikayesini anlatıyor. Yıllar önce babasının kararını hiçe sayarak evi terk eden Melek (Nehir Erdoğan), yaşadığı zorlukları taşıyamayacak duruma geldiğinde çaresiz bir hastalığa yakalandığını öğrenir. Öğrendiği bu gerçeği kocası Alpay’a (Kaan Çakır) anlatmak için eve geldiğinde, büyük bir şokla daha karşılaşır. Kocası çocuklarının velayetini alarak kendisinden boşanmıştır. Öğrendiği gerçeklerle yüz yüze kalan Melek, yıllar önce yaptığı hatadan dolayı babasına kendisini affettirip canından öte sevdiği çocuklarını ona emanet ederek son nefesini topraklarında vermeye karar verir. Ve 19 yıl sonra memleketi Gaziantep’e döner.

Benim Adım Melek Dizisi Oyuncuları ve Canlandırdıkları Karakterleri

Nehir Erdoğan Benim Adım Melek – Melek Kimdir?

benim-adım-melek---melek

Kendisini çocuklarına adamış vefakar bir anne olan Melek, aşkı için ailesini karşısına almış ve sevdiği kişiyle evlenip Almanya’ya gitmiştir. Aşkı için evi terk etmiş ama yıllar sonra evine geri dönmek zorunda kalmıştır. Genç yaşına karşın kendi istek ve heveslerinden vazgeçen Melek, Halil (Kutsi) ile birlikte yeniden aşk yaşayacak. Ağır bir kanser hastalığına tutulan Melek’in bir kızı ve iki oğlu vardır. Ve ölmeden önce çocuklarını güvendiği tek kişi babasına emanet etmek istemektedir.

Benim Adım Melek Dizisinde Melek’i Oynayan Nehir Erdoğan Kimdir?

benim-adım-melek-dizisindeki-meleği-oynayan-nehir-erdoğan-kimdir

Son yıllarda adından çokça söz edilen başarılı oyuncu Nehir Erdoğan, 16 Haziran 1980 İzmir doğumludur. Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü bitiren başarılı oyuncu, daha Radyo Televizyon bölümü eğitimi almaya karar vermiştir. Amerika’da oyunculuk eğitimi alan Nehir Erdoğan, Yabancı Damat dizisindeki başarılı rolüyle tanınmıştır. Nehir Erdoğan son olarak Kanal D’de yayınlanan İkizler Memocan dizisinde oynamıştır.

Kutsi – Benim Adım Melek Halil Kimdir?

benim-adim-melek-kutsi-halil

Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Şirinhanların oğlu olan Halil, yardımsever kişiliğe sahip korkusuz bir adamdır. Yıllar önce Melek’e aşık olan Halil, tam nişan gününde Melek’in başka bir erkekle kaçması sonucu aşka küsmüştür. Yaşadığı büyük acıdan sonra kalbini aşka kapatan Halil, Melek’in Antep’e geri dönmesiyle hayata geri döner.

Benim Adım Melek Dizisinde Halil’i Oynayan Kutsi Kimdir?

benim-adım-melek-kutsi-kimdir

Türkiye’nin güzel besteleri ve şarkıları ile tanıdığı ünlü Müzisyen Oyuncu Kutsi, 16 Mart 1973 yılında Malatya’da doğmuştur. Asıl adı, Ahmet Kutsi Karadoğan’dır. Ancak medya sektöründe Kutsi olarak bilinmektedir. Marmara Üniversitesi Mimarlık Bölümünde Eğitim alan Kutsi, müzik yapımcısı Erol Köse tarafından keşfedilerek eğitimini yarıda bırakarak ilk kaseti “Aşk Payını Aldı” yı çıkardı. 2016 yılında Eski Yeni Show TV dizileri Doktorlar ile oyunculuğa ilk adımını atan Kutsi, buradaki Doktor Levent rolüyle hafızalara kazınmıştır. Doktorlar dizisinden sonra Kahramanlar, Huzur Sokağı, Veliaht (ses yarışma programı), Beyaz Yalan, Kırgın Çiçekler ve son olarak Kalbimdeki Deniz dizilerinde oynamıştır.

Kaan Çakır – Benim Adım Melek Alpay – Melek’in Eski Kocası Kimdir?

benim-adım-melek oyuncular

Melek’in uğruna doğup büyüdüğü şehri ve ailesini geride bırakıp peşinden Almanya’ya gittiği Alpay Melek’in eski kocası, Defne, Kerem ve Seyit Ali’nin babasıdır. Almanya’da dikiş tutturamayan Alpay, Melek’in kazandıklarıyla geçinir. Almanya’da çocuklar için verilen paraya tamah edecek kadar soysuz bir adam olan Alpay, Meleğin döneceği bir kapısının olmadığını bildiği için ona her türlü eziyeti yapar. Funda’ya aşık olan Alpay, onunla kuracağı yeni bir hayatın planlarını yapar. Alpay, Melek’i haberi olmadan boşar ve çocukların velayetini de üzerine alır. Tam bir sorumsuz bir adam olan Alpay’ın gerçek yüzünü gören Melek daha sonraları hiç sevmemiştir.

Benim Adım Melek Dizisinde Alpay’ı Oynayan Kaan Çakır Kimdir?

benim-adım-melek-alpay-kaan-çakır-kimdir

Yunanistan Gümilcine’den göz eden bir ailenin ikinci çocuğu olan Kaan Çakır, 1977 İstanbul Bakırköy doğumludur. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarına giren Çakır, aynı yıl Dormen Tiyatrona dahil olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Bir İstanbul Masalı dizisinde yapan ünlü oyuncu, Böyle Bitmesin, Leyla ile Mecnun, Bodrum Masalı, Adı Mutluluk ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde oynamıştır.

Şerif Sezer – Benim Adım Melek Nefise Siret Karadağ – Melek’in Halası Kimdir?

benim-adım-melek-şerif-sezer-nefise

Karadağların en büyüğü olan Nefise, Melek, Mithat ve Mahmut’un halasıdır. Ailesinin tek kızı olan Nefise Antep’te doğmuş büyümüş, o toprakların güçlü kadınıdır. En büyük hassasiyeti abisi, gelenekleridir. Mithat’ı doğuruken ölen yengesinin emaneti Mithat’la hiçbir zaman tadamayacağı anneliği tatmıştır. be Hiç evlenmemiş olan Nefise Melek’i kızı gibi görmektedir. Melek’in onları terk edip gitmesinden sonra bile ona olan sevgisi azalmamıştır. Acısını kalbine gören Nefise, abisine desek olmak için dimdik ayakta durmuştur. Hep bir gün Melek’in geri geleceğini umut etmektedir.

Benim Adım Melek Dizisinde Nefise’yi Oynayan Şerif Sezer Kimdir?

benim-adım-melek-nefise-karadağ-şerif-sezer-kimdir

Rumeli, Laz ve Gürcü kökenli bir ailenin en büyük kızı olan Şerif Sezer, 1943 Bursa doğumludur. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan Sezer, 1980 yılında oynadığı Bir Günün Hikayesi filmi ile sinemaya geçmiştir. Pek çok film projesinde önemli rollerde oynayan Şerif Sezer’in izleyici tarafından tanınması 2002 yılında Atv’de yayınlanan Asmalı Konak dizisi ile olmuştur. Ali Hamzaoğlu’nun kız kardeşi Kader rolüyle hafızalarda yer eden Şerif Sezer, Çemberimde Gül Oya, Yer Gök Aşk, Kader, Yüzleşme dizilerinde oynamıştır.

Mehmet Çevik – Benim Adım Melek Seyit Ali Karadağ – Melek’in Babası

Benim-adım-melek-seyit-ali-karadağ

Melek, Mahmut ve Mithat’ın babası olan Seyit Ali Karadağ, Gaziantep’te kebapçılık yapmaktadır. Antep’in geleneklere bağlı, ailenin, dostluğun değerini en üstte tutan, esnaf arasında güvenirliği olan yüreği yumaşacık bir adamdır. Tek kızı Melek’in okulu bittiğinde çocukluk arkadaşı ve en yakın dostu Cumali’nin oğlu Halil ile evlendirmeye karar verir. Melek’de Alpay’ı sevmektedir. Nişan günü her şeyi ortada bırakarak Alpay ile Almanya’ya kaçar. Bu haberle tüm dünya Seyit Ali’nin başına yıkılır. İki ailenin arası açılırken iki ezeli dost, iki ezeli düşman olur. Seyit Ali, kızı Melek’le birlikte kadim dostu Cumaali’yi de kaybeder. Seyit Ali bu olaydan sonra iyice hırçınlaşır. Konuşanı yakan, dokunanı kıran bir adam haline gelir. Ve sonunda Seyit Ali kızını yaşarken öldürür ve adının anılmasını yasaklar.

Benim Adım Melek Dizisinde Meleğin Babası Seyit Ali Karadağ’ı Oynayan Mehmet Çevik Kimdir?

benim-adım-melek-mehmet-çevik-kimdir

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Mehmet Çevik, 1 Aralık 1961’de Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde doğmuştur. Pek çok projede yer alan Mehmet Çevik, 2009 yılında yayınlanan Hanımın Çiftliği dizisinde Güllü’nün babası Cemşit karakteri ile tanınmıştır. Menekşe ve Halil, Böyle Bitmesin, İffet, Güzel Çirkin ve Diriliş Ertuğrul dizisinde oynamıştır.

Mustafa Mert Koç – Benim Adım Melek Ömer Şirhan – Halil’in Yeğeni

Benim-Adım-Melek-Ömer-Şirhan-kimdir

Benim Adım Melek dizisi karakterleri arasında dikkat çeken Ömer karakteri, tıpkı amcası Halil gibi dürüst, ahlaklı pırıl pırıl bir gençtir. Halil’in şehit olan abisi Hüseyin ile Vildan’ın oğludur. Yaşıtlarına göre, daha ağır başlı olan Ömer, sağduyulu, edepli, okumaya duyarlı ve amcası Halil gibi el sanatlarına yatkın örnek bir delikanlıdır. Ömer aynı zamanda Tıp Fakültesi 4. Sınıfta okumaktadır.

Benim Adım Melek Dizisinde Halil’in Yeğenini Ömer’i Oynayan Mustafa Mert Koç Kimdir?

mustafa-mert-koç-benim-adım-melek-ömer-

İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Onur karakteri olarak karşımıza çıkan Mustafa Mert Koç, son olarak Şahin Tepesi dizisinde oynamıştır. 1994 İstanbul doğumlu olan Mustafa Mert Koç, Atılım Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu olmasına karşın oyunculuğun daha ağır basması üzerine Los Angeles’ta oyunculuk eğitimi alarak sektöre adım atmıştır.

Rabia Soytürk – Benim Adım Melek Defne – Melek’in Kızı

benim-adım-melek-dizisi-konusu

Benim Adım Melek dizisinde yer alan Defne, Melek’in tek kızıdır. Defne güzel ve havalı bir genç kızdır. Almanya’da doğup büyüyen Defne kendisini oranın kültürüne kaptırmıştır. Gözü yükseklerde olan Defne, Türkten çok Almanmış gibi davranıp öyle yaşamaya çalışır. Meleğin geleneksel tavırları ona baskı gibi geldiğinde annesiyle arasında sürekli bir gerginlik vardır.

Benim Adım Melek Dizisinde Defne’yi Oynayan Rabia Soytürk Kimdir?

benim-adım-melek-rabiya-soytürk

Aslen İstanbullu olan Rabia Soytürk, 11 Mart 1996 doğumludur. Ünivesitede hemşirelik eğitimi alan Soytürk, daha sonra Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini bir İnternet dizisi olan Şahsiyet dizisinde yapmıştır. 2018’de Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisinde oynadığı Selen karakteri ile akıllarda yer etmiştir.

Ulvi Kahyaoğlu Benim Adım Melek Kerem – Melek’in Oğlu)

benim-adım-melek-kerem-kimdir

Benim Adım Melek dizisinde Meleğin ele avuca sıkmaz büyük oğlu olan Kerem, Defne ile ikiz kardeştirler. Annesinin çektiği acılara son vermek için iyi bir futbolcu olmayı isteyen Kerem’in peşini aksilikler hiç bırakmaz. Kardeşi Seyit Ali’nin en çok sevdiği insan olan Kerem’in zaman zaman şımarık tavırları olsa da annesi Meleğin en büyük koruyucusu ve destekçisidir. Kavgacı bir yapıya sahip olan Kerem, her fırsatta kavgaya tutuşur.

Benim Adım Melek Dizisinde Kerem’i Oynayan Ulvi Kahyaoğlu Kimdir?

benim-adım-melek-ulvi-kahyaoğlu

Genç tiyatro oyuncularından birisi olan Ulvi Kahyaoğlu, 1996 İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü mezunu olan Ulvi Kahyaoğlu’nun ilk dizi projesi Benim Adım Melek dizisidir.

Poyraz Ar ( Seyit Ali – Melek’in Küçük Oğlu)

Benim-adım-melek-küçük-seyit-ali-kimdir

Melek’in küçük oğlu olan Seyit Ali, hemen her durumda mutlu olabilen hayat dolu, neşeli bir çocuktur. Doğduğu günden beri anne ve babasının kavgalarına, ablasının sinir krizlerine ve abisinin isyankar çıkışlarına maruz kalan Seyit Ali, yüksek sese karşı aşırı hassasiyeti vardır.

Benim Adım Melek Dizisinde Meleğin Küçük Oğlu Seyit Ali’yi Oynayan Poyraz Ar Kimdir?

benim-adım-melek-poyraz-ar-kimdir

Poyraz Ar yaklaşık 5 yaşında olan ve Leyla Şirin Ajans bünyesinde yer alan çocuk oyunculardan biridir.

Muharrem Türkseven – Benim Adım Melek Mahmut Karadağ Kimdir? (Melek’in Abisi)

benim-adım-melek-mahmut-karadağ-kimdir

Seyit Ali Karadağ’ın büyük oğlu olan Mahmut, babasının yanında kebapçılık yapmaktadır. Kardeşi, Mithat’a oranla naif bir kişiliği olan Mahmut, yörenin erkeklerinin aksine müziğe yetenekli, duygusal, vicdanlı, merhametli, adalet duygusu geleneklerin üzerinde bir adamdır. Kardeşleri arasında annesini en çok tanıyan ilk çocuktur. Nedenle annesinin ölümünden sonra babasının ve kardeşlerinin acısını sırtlanarak büyür.

Melek’in Arkadaşı Alpay İle Kaçması Mahmut İçin Utanç Kaynağı Olur!

Bunun üzerine Melek’in kendi arkadaşı Alpay ile kaçması Mahmut için büyük utanç kaynağı olur. Meleğin gidişinden sonra iyice hırçınlaşan babasının yanında aciz bir karakter olan Mahmut, karısı Kadriye’nin baskın karakteri yüzünden iyice içine kapanır. Kardeşi Mithat’ın onu küçümseyen tavırlarına aldırmayan Mahmut, karısının dırdırlarına karşı kulağını kapayarak huzur bulmaya çalışır.

Benim Adım Melek’te Meleğin Abisi Mahmut’u Oynayan Muharrem Türkseven Kimdir?

Benim adım melekte mahmutu oynayan Muharrem Türkseven kimdir

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü mezunu olan Muharrem Türkseven, Mayıs 1989 Çanakkale doğumludur. Sungurlar, Nizama Adanmış Ruhlar dizilerinde belli bir hayran kitlesine ulaşsa da tanınması İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Nazif karakteri ile olmuştur.

Saim Güveloğlu – Benim Adım Melek Dizisinde Meleğin Kardeşi Mithat Karadağ Kimdir?

benim-adım-melek-Mithat-Karadağ-kimdir

Seyit Ali Karadağ’ın en küçük oğlu olan Mithat, bunu kimseye söylemese de annesinin ölümüne neden olduğunu düşünerek büyür. Mithat’ın kendisini suçlaması kadar zaman zaman babasının gözünde aynı duyguları yakalar. Bu nedenle babasıyla arası hiçbir zaman iyi olmaz. Abisi Mahmut’un aksine sert, kabadayı tavırlıdır. Halası dışındaki tüm kadınlar onun için değersizdir.

Benim Adım Melek’te Mithat Karadağ’ı Oynayan Saim Güveloğlu Kimdir?

benim-adım-melek-mithat-kardağ--saim-güveoğlu-kimdir

Kadir Has Üniversitesi film ve drama yüksek lisansı yapan Saim Güveloğlu, 1985 Adana doğumludur. Kısa filmleri olan Saim Güveloğlu aynı zamanda Tiyatro yönetmenliği yapmaktadır.

Hande Kaptan – Benim Adım Melek Kadriye Karadağ Kimdir?

benim-adım-melek-kadriye-karadağ-kimdir

Meleğin abisi Mahmut’un karısı olan Kadriye için ilk yıllarda Karadağların gelini olmak onun için büyük onur kaynağı olsa da geçen yıllarda çocuk sahibi olamaması, onun için Mahmut’a katlanmaktan başka bir şey ifade etmez. Gelenekler ve mahalle baskısı nedeniyle bu evliliği sürdürmeye mecbur olan Kadriye, aslında dedikoducu ve kıskanç bir kadındır. Melek’i babası her ne kadar öldü kabul etse de hala ona değer verdiklerini bilmesi Kadriye’nin öfkesini canlı tutar. İlk fırsatta Melek’in hatıralarını silmek için harekete geçer.

Benim Adım Melek Dizisinde Mahmut’un Karısı Kadriyeyi Oynayan Hande Kaplan Kimdir?

benim-adım-melek-hande-kaplan-kimdir

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi mezunu olan Hande Kaplan, 1985 Ankara doğuludur. Behzat Ç. Bir Ankara Poliseyesi dizisinde oynadığı Aslı karakteri ile tanınan Hande Kaplan, Benim İçin Üzülme, Akasya Durağı ve Şahane Damat dizilerinde oynamıştır.

Ece Özdikici – Benim Adım Melek Funda Kimdir?

benim-adım-melek-funda-kimdir-

Güzel bir kadın olan Funda, Melek’in kocası Alpay ile yasak aşk yaşamaktadır. Gurbetçi bir ailenin 6 çocuğundan birisi olan Funda, şık giyinmeyi seven, lüks hayata düşkün birisidir. Alpay’la yapmış oldukları planla Melek’in haberi olmadan onun boşanmasını sağlamıştır. Alpay gibi para hırsı olan Funda, para için her şeyi yapabilecek bir yapıya sahiptir.

Benim Adım Melek Dizisinde Funda’yı Oynayan Ece Özdikici Kimdir?

benim-adım-melek-ece-özdikici-kimdir

Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Sanatları mezunu olan Ece Özdikici, 2 Temmuz 1982 İzmir doğumludur. 8 yaşından beri sahnelerde olan Ece Özdikici, çocuk oyuncu olarak sektöre adım atmış ve yetişkin oyuncu olarak devam etmiştir. İlk defa Bir Aşk Hikayesi dizisi ile akılarda yer eden Özdikici, Poyraz Karayel, Kadın, Küçük Hanımefendi, M.A.T. ,Yemin, Yasak Elma, Arka Sokaklar, Sil Baştan, Sır Gibi ve Anadolu Kaplanı dizilerinde oynamıştır.

Zeyno Eracar – Benim Adım Melek Zümrüt Şirhan – Halil’in Annesi

Benim-Adım-Melek-Zümrüt-Şirhan---halilin-annesi-kimdir

Halil’in annesi Cumaali Şirhan’ın karısı olan Zümrüt, Melek’in oğlu Halil’le olan nişan gününde evden kaçması sonucu ahretliği Nefise ile saklı gizli görüşmek zorunda kalmıştır. Vefakar, cefakar, merhametli ve zulme karşı bir kişiliğe sahip olan Zümrüt, kocası ve çocuklarına kendisini adamış anlayışı bir kadındır. Zümrüt’ün tek dileği Meleğin ardından kadere küsen oğlu Halil’in helal süt emmiş bir kızla evlenmesidir.

Benim Adım Melek Dizisinde Zümrüt Şirinhan’ı Oynayan Zeyno Eracar Kimdir?

benim-adım-melek-zeyno-eracar-kimdir

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar mezunu olan Zeyno Eracar, 5 Aralık 1970 doğumludur. Oyuncuk kimliği yanında seslendirme sanatçılığı da yapmakta olan Zeyno Eracar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde oynasa da Kara Sevda dizisindeki Fehime karakteri ile akılda yer etmiştir. Zeyno Eracar; Nefes Nefese, Çeyrek İle Zeyrek, Kollama, Cesaretin Var mı Aşka, Fesubhanallah, Zerda, Kaygısızlar, Tatlı Kaçıklar, Çiçek Taksi gibi unutulmayan dizilerde oynamıştır.

Nizam Namidar – Benim Adım Melek Cumaali – Halil’in Babası

benim-adım-melek-cumali-şirinyar

Cumaali ile Seyitali çocukluk arkadaşıdırlar. Ancak Melek’in oğlu Halil’i nişan günü terk etmesinden sonra iki büyük düşman olmuşlardır. Seyitali, Cumaali’nin kendisi ile barışmak için her yolu denese de Cumaali bu konuda oldukça serttir. Meleğin yaptığı hatanın sorumlusu olarak Seyitali’yi görür ve onu bir türlü affedemez.

Benim Adım Melek Dizisinde Cumaali Şirinhan’ı Oynayan Nizam Namidar Kimdir?

Nizam-Namidar-benim-adım-melek-cumaali

Son olarak Star TV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı İzzet karakteri ile karşımıza çıkan Nizam Namidar, 11 Ağustos 1961 İstanbul doğumludur. Berlin Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan Nizam Namidar, hem Almanya’da hem de Türkiye’de oyunculuk eğitimi almıştır. 1985 yılında Berlin’de amatör olarak tiyatro oynayan Namidar, bir yıl sonra profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. Çok çeşitli dizi ve filmde oynayan Nizam Namidar 2017 yılında yayınlanan İsimsizler dizisinde Canlandırdığı Afran karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Zeynep Özder Birde – Benim Adım Melek Başak – İhsan’ın Karısı

Benim-Adım-Melek-Zeynep-Özder-Birde-kimdir

Bilkent Konservatuvar mezunu olan Zeynep Özder, 1985 Ankara doğumludur. Müzik Öğretmenliği alanında doktorası olan Özder Cumhurbaşkanlığı Orkestrasında çalmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Star TV’de yayınlanan Dila hanım dizisinde yaşayan Zeynep Özder, İntikam dizisinde oynamıştır.

Benim Adım Melek Dizisinde İhsan’ın Karısı Hemşire Başak Kimdir

benim-adım-melek-başak-kimdir

Hastanede hemşirelik yapan Başak, Halil’in arkadaşı İhsan’ın karısıdır. Aynı zamanda Karadağların da akrabası olan Başak, Meleğin eski dostu ve dert ortağıdır. Meleğin aniden gidişi onu da etkilemiş, Alpay’la gittikten sonra Başağı hiç aramaması onda Meleğe karşı kırgınlıkların oluşmasına neden olmuştur. Başak, Meleğin ani gidişiyle uzun yıllar hayatına kimseyi alamayan Halil’e karşı kendisini sorumlu hisseder. Meleğin yaptıklarından dolayı biraz da suçluluk duyan Başak, Halil ile Meryem’in arasını yapmak ister. Ama işler hiç de Başağın istediği gibi gitmez.

Murat Danacı – Avukat İhsan – Halil’in En Yakın Arkadaşı

murat-danacı-benim-adım-melek-avukat-ihsan

Temmuz 1976 doğumlu olan Murat Danacı, Eskişehir Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. 2008 yılında Aşk Yakar dizisi ile oyunculuğa adım atan Murat Danacı’nın tanınmasına Ankara yapımı Beni Affet arkası yarın dizisinde Cüneyt karakteri ile olmuştur. Dizi 7 sezon boyunca Star TV’de devam etmiştir. Murat Danacı son olarak Bizim Hikaye dizisi ile karşımıza çıkmıştır.

Benim Adım Melek Dizisinde Avukat İhsan – Başak’ın Kocası Kimdir?

benim-adım-melek-ihsan-kimdir

Benim Adım Melek dizisinde karşımıza çıkan Avukat İhsan, Antep’te yaşayan başarılı bir avukattır. Aynı zamanda Halil’in de yakın arkadaşı olan İhsan, Meleğin nişanlarında Halil’i bırakmasından sonra ona karısı Başak ile birlikte hep onun yanında olmuşlardır. İyi yürekli, dost canlısı, sakin ve düşünceli kişiliğe sahip olan İhsan’ın tek dileği kardeşi gibi gördüğü Halil’in bir gün mutlu olmasıdır.

Yağmur Özbasmacı Mermer – Benim Adım Melek Dizisinde Eczacı Seyran’ı Oynayan Kişi

yağmur-özbasmacı-mermer-benim-adım-melek-eczacı-seyran

Ankara 1987 doğumlu olan Yağmur Özbasmacı Mermer, Ankara Hacettepe Üniversitesinde Tiyatro mezunudur. Murat Danacı gibi Star Tv’nin arkası yarın dizisi Beni Affet’te oynamış, İnci karakterine hayat vermiştir. Ankara Bölgesinde pek çok Tiyatro oyununda rol alan Mermer, Son olarak Kanal D’de yayınlanan Bir Umut Yeter dizisinde Dilek Akar karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Benim Adım Melek Eczacı Seyran (Mithat’ın Aşık Olduğu Kız) Kimdir?

benim-adım-melek-eczacı-seyran-kimdir

Antepte Eczacılık yapan Seyran güzel ve iyi niyetli bir kızdır. Mithat’la tanışması tesadüfler eseri olmuştur. İlk etapta bekar gibi görülen Seran’ın aslında 8 yaşlarında bir de kız çocuğu vardır. Seyran’la bir kaç defa karşılaşan Mithat onun yakın ilgisi nedeniyle ona aşık olmuştur. Birçok aşk hikayesine tanık olacağımız dizide Mithat ve Seyran’ın aşkı iniş çıkışlı bir o kadar dikkat çekici olacaktır.

Dilara Yeşilyaprak – Benim Adım Melek Meryem’in Gerçek Adı!

dilara-yeşil-yaprak-benim-adım-melek-meryem

Oyunculuk eğitimi alan genç bir oyuncu olan Dilara Yeşilyaprak, Erdem Ergüney menejerlik ile çalışmaktadır. İlk dizi deneyimi olan Benim Adım Melek’de başarılı bir performans sergileyen Yeşilyaprak, dizide canlandırdığı Meryem karakteri ile epeyce ses getirecek.

Benim Adım Adım Melek dizisindeki Meryem Kimdir? Nasıl Bir Karakterdir?

Benim-Adım-Melek-yeni-gelen-oyuncu-Halil-ile-görüşen--meryem

TRT 1’in yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran dizisi Benim Adım Melek oyuncu kadrosunda yer alan Meryem, Antep’e tayin olan bir ilköğretim öğretmenidir. Başak ile arkadaş olan Meryem, Halil’i ilk gördüğünde etkilenmiş ve hatta aşık olmuştur. Meleğin Antep’e döndüğü gün Halil ile buluşacak olan Meryem’in hayalleri suya düşmüştür. Halil’le evlilik hayalleri kuran Meryem Halil’in onu reddetmesi sonucu bu isteğinden vazgeçmiş gibi görünse de Halil’in annesi Zümrüt’ün araya girmesiyle bu istediği yeniden gün yüzüne çıkmıştır.

Gamze Doğanoğlu – Başak ve İhsan’nın Kızı Zehra’nın Gerçek Adı

gamze-doğanoğlu-benim-adım-melek-zehra

Gamze Doğanoğlu, İstanbul 1996 doğumlu genç oyuncudur. Haliç Üniversitesinde Tiyatro eğitimi almış olan Gamze Doğanoğlu, pek çok reklam filminde rol almıştır. Son olarak Kalbimin Sultanı dizisinde Gülfidan rolünde yer almıştır.

Benim Adım Melek Dizisindeki Zehra Karakteri Kimdir?

Benim-Adım-Melek-zehra-kimdir-

Başak ve İhsan’ın kızları olan Zehra, üniversite sınavına hazırlansa da tek hayali aşk olduğu Ömer ile evlenmektir. Defne’nin hayatlarına girmesiyle tam bir aşk üçgeninin içerisinde kalan Zehra, aşkı için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Sert bir kişiliğe sahip olan Zehra’nın Kerem ile karşılaşması çok hoş olmasa da ilerleyen bölümlerde ona karşı hisler beslemeye başlayacaktır.

Şebnem Zorlu – Benim Adım Melek Şirhanların Gelini – Ömer’in Annesi Vildan

sebnem-zorlu--benim-adım-melek-vildan

İstanbul 1977 doğumlu olan Şebnem Zorlu, Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Kanal D’de yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde Zeynep karakteri ile tanınan Zorlu, Arka Sokaklar dizisinde 9 sezon boyuc Selvi karakterine hayat vermiştir.

Benim Adım Melek Ömer’in Annesi Vildan Kimdir?

benim-adım-melek-vildan

Şirhanların büyük oğlunun karısı olan Vildan, Halil’in yeğeni Ömer’in de annesidir. Subay olan kocasının şehit düşmesi nedeniyle genç yaşında acıyla pişmiş bir yüreği vardır. Merhametli ve iyi yürekli bir karaktere sahip olan Vildan, kocası öldükten sonra Zümrüt’le anne kız olmuş ve Şirhan konağında yaşamaya devam etmiştir.

Yağmur Uzunoğlu Benim Adım Melek Ünzile – Beyhan’ın Kızı

yağmur-uzunoğlu-benim-adım--melek-ünzile

Ankara 1992 doğumlu olan Yağmur Uzunoğlu, Mamak Kültür Merkezinde aldığı tiyatro eğitimiyle oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 2019 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Uzunoğlu, Benim Adım Melek dizisinden önce herhangi bir dizide oynamasa da birçok tiyatro oyununda görev almıştır.

Benim Adım Melekde Oynayan Beyhan Ablanın Kızı Ünzile Kimdir

benim-adım-melek-ünzile

Benim Adım Melek dizisinde Karadağların emektarı Beyhan Abla’nın kızı olan Ünzile, annesi gibi Karadağlar’a hizmet etmektedir. Konağın uçarı delikanlısı Mithat’a çocukluğundan beri sevdalıdır. Güzeller güzeli Ünzile, Mithat’ın bir gün gelip onu fark edeceğini umut etmektedir.

Birsel Dürülü – Benim Adım Melek Beyhan

birsel-dürülü-benim-adım-melek-beyhan


Ankara 26 Mart 1969 doğumlu olan Birsen Dürülü, Hacettepe Üniversitesi Büro Yönetimi ve 1992 Sorbonne Üniversitesi Fransız Dili ve Kültürü eğitimleri almıştır. Atv’de yayınlanan Zerda dizisi ile tanınan Birsen Dürülü, Perçem, Karım ve Annem, Mühürlü Güller, Küçük Kadınlar, Kapıları Açmak, Bıçak Sırtı, İffet, Beyaz Gelincik, Çemberimin Dışında, Ali Ayşe’yi Seviyor, Gönül Hırsızı ve Maaile gibi projelerde yer almıştır. Dürülü son olarak Altısoylar dizisinde karşımıza çıkmıştır.

Benim Adım Melek Beyhan Kimdir?

Birsel-Dürülü-Benim-Adım-Melek-beyhan-

Karadağ Konağının emektarları olan Beyhan, kızı Ünzile ile birlikte uzun yıllardır Karadağlar’a hizmet etmektedir. İyi yürekli, nerede durması gerektiğini bilen bir kişiliğe sahip olan Beyhan, Meleğin gidişinden sonra Nefise’ye destek ve can yoldaşı olmuştur.

Gökhan Mete – Benim Adım Melek Hafız

gökhan-mete-benim-adım-melek-hafız-kimdir

İstanbul 1945 doğumlu olan Gökhan Mete, Bursa Halkevi Tiyatro Kolunda oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Şehir Tiyatrolarında uzun yıllar hizmet veren Mete, 22 Mayıs 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Ayşe Kökçü ile evlenmiştir. En son Karadağlar dizisinde karşımıza çıkan Gökhan Mete, Benim Adım Melek dizisinde Hafız karakterine hayat vermektedir.

Benim Adım Melek Hafız Kimdir?

benim-adım-melek-hafız

Antep’in sevilen sayılan ve sözü dinlenen insanlarından birisi olan Hafız, Halil ve Meleğin çok sevdiği ve saygı duydukları birisidir. Bakır işleme ustası olan Hafız, herkes yardım eden bir kişiliğe sahiptir. Aynı zamanda da bölgenin sözü dinlenen ileri gelenlerinden olan Hafız, Karadağlar ile Şirhanlar arasındaki düşmanlıkta köprü görevi görerek onları barıştırmak için her fırsatı değerlendirir.

Burçin Birben – Halil’in Arkadaşı Mirza – Derdo

burçin-birben---benim-adım-melek-mirza---derdo

1972 yılı doğumlu olan Burçin Birben, aynı zamanda söz yazarı ve bestecidir. Son dönemlerde oyuncu kimliği ile de karşımıza çıkan ünlü sanatçı, ilk olarak oyuncu, şarkıcı, yönetmen Özcan Deniz ile oynadığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile tanınmıştır. Su ve Ateş, Tozlu Yollar projelerinde de kamera karşısına geçen Birben, evli ve bir çocuk babasıdır.

Benim Adım Melek’de Halil’in Arkadaşı Mirza (Derdo) Kimdir?

benim-adım-melek-mirza---derdo-kimdir

Halil’in dert ortağı can dostu olan Mirza, kendi teknesinde yaşar. Felsefi düşünceleri ile öne çıkan Mirza, Meleğin gidişinden sonra Halil’in en yakını, onu teselli eden, yol gösteren biri olmuştur. Meleğin geri dönüşünden sonra Haili’in yaşadığı duygu karmaşasında ona rehberlik etmektedir.

Kadim Yaşar / Benim Adım Melek Alpay’ın Çocukluk Arkadaşı Kenan’ın Gerçek Adı

kadim-yaşar-kimdir--benim-adım-melek-kenan-ın-gerçek-adı-ne

Daha önce Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman’ın eski dostu Cengaver karakterine hayat veren Kadim Yaşar, şimdilerde Benim Adım Melek dizisini kadrosunda Alpay’ın çocukluk arkadaşı Kenan’ı canlandırıyor. 1976 Muş Varto doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümünden mezun olan oyuncu, İlk oyunculuk deneyimini Emek Teknesi dizisinde yaşamıştır.

Alpay’ın Çocukluk Arkadaşı Kenan Kimdir?

Kenan Alpay’ın çocukluk arkadaşıdır. Birlikte yetişme yurdunda büyüyen ikili hayatın zorlu şartlarını beraber göğüslemişlerdir. Yıllar önce Alpay’ın Melek’le evlenip Almanya’ya gitmesiyle ayrılan bu iki dost Alpay’ın Antep’e dönmesiyle yeniden bir araya gelmişlerdir. Eski dostluklarını devam ettirmek isteyen ikili çocuklarını evlendirerek sağlamlaştırmak istemektedirler. Kenan, gayri meşru işlere girip çok para kazanmıştır. Kenan’ın çok parasının olması Alpay’ın iştahını kabartmış ve Kenan’ın her türlü teklifine olumlu bakmaya başlamıştır.

Benim Adım Melek Kenan’ın Oğlu Adnan Kimdir? Nasıl Bir Karakter

Benim Adım Melek dizisinde Kenan’ın oğlu Adnan, tıpkı babası gibi kolay yoldan para kazanmayı tercih eder. Şımarık birisi olan Adnan, Defne’yi ilk görüşte beğenmiştir. Herkesin bir fiyatı olduğunu ve paranın açamayacağı hiç bir kapının olmadığını düşünen Adnan, bu yönüyle de babası Kenan’a çok benzer. Alpay zaman içerisinde Adnan’ın ahlaki yönden uygun birisi olmadığını fark etse de kendi geleceği için kızı Defne’nin Adnan’la evlenmesini ister. Para için kızı Defne’yi Kenan’ın oğlu Adnan’la evlendirmeyi kafasına koyan Alpay, sevgilisi Funda’nın yol göstermesiyle
de onu Ömer’den ayırmak için her yolu dener. Son anda planında başarılı olacaklarken Ömer, Defne’yi kaçırır.

Benim Adım Melek Dizisi Tanıtım Fragmanı

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nehir Erdoğan Diziden Ayrıldı mı?

Yeni Sezon Dizileri İçin Heyecan Dorukta!

Sezonun Bitecek Dizileri Netleşti!

İşte Edho Yeni Sezon Oyuncuları

2019 – 20 Sezonu Dizileri

Bir Cevap Yazın