Koronavirüse Yakalanan Ünlüler Kimler? Türk - Yabancı - Son Durumları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Koronavirüs Sanatçı Siyasetçi Herkesi Etkiledi! İşte Hastalığa Yakalananlar

Koronavirüse Yakalanan Ünlüler Kimler? Türk - Yabancı - Son Durumları

Koronavirüse Yakalanan Ünlüler Kimler? Merak Ediliyor

Koronavirüse yakalanan ünlüler ile Koronavirüs olan yabancı ünlülerin son durumları merak edilen konuların başında geliyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronovirüs salgını ülkemizde de hüküm sürmeye başladı. Genç yaşlı, ünlü ünsüz demeden hemen herkesi hasta eden Covid 19 virüsü nedeniyle ölenler her geçen gün artıyor. Bununla birlikte birçok kişi de hastalığı yenerek iyileşebiliyor. Sosyal medyada sıklıkla Türk ve yabancı ünlülerin Koronavirüse yakalandıkları haberlerini görüyoruz. Kimileri hastalık ve iyileşme süreçlerini paylaşırken kimilerinin ise, hastalığa yenik düşüp öldüklerini öğreniyoruz. Peki, koronavirüsten ölen ünlüler kimler?

Koronavirüs Olan Türk Ünlüler

Tüm dünyada korku salan virüs, siyaset, sanat ve spor dünyasından birçok kişiye bulaşırken, ünlüler dünyasından da pek çok kişi yaşamını yitirdi. Film Dizi Haber olarak hangi ünlülerin korona virüse yakalandıklarını, hangi ünlülerin iyileştiği ile koronavirüs olan Türk ünlüler koronavirüsten hayatlarını kaybedenleri üzülerek ve bilgi amaçlı olarak listeledik.

Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan Ünlüler

Koronavirüstesti pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alınan ünlü isimler.

Bülent Arınç ve Eşi Münevver Arınç

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, yazısında koronavirüse yaklanan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç’ın son durumları ile ilgili bilgi verdi. Selvi yazısında ‘Dün Bülent Arınç’ı aradım. Sesi iyi geliyordu.Şimdi evde ilaç tedavileri devam ediyor.’ ifadelerini kullandı.

Abdürrahim Albayrak

abdürrahim-albayrak-koronavirüs-son-durum

Galatasaray Spor Kulübünün ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak ve eşinde de koronavirüs testi pozitif çıkmış ve çift tedavi altına alınmıştı. 31 Mart’ta Anadolu Ajansının yaptığı haberde, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Albayrak, hastaneden taburcu edileceği ve koronavirüs tedavisinin evde devam edeceğini açıkladığı belirtiliyor.

“Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve 2 haftadır hastanede tedavi gören Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “14 gündür koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğümüz hastaneden bugün taburcu oluyoruz. Tedavimin kalan kısmına evde devam edilecek. Benimle özveriyle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, aileme, dualarını esirgemeyen sizlere çok teşekkür ediyor; tüm hastalara acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.”

Anadolu Ajansı

Fatih Terim

fatih-terim-korona-olan-türk-ünlüler

Futbol adamı, Galatasaray Spor Kulübünün Teknik Direktörü Fatih Terim’de Koranavirüs olan ünlüler arasında yer aldı. Terim’in tedavisini yapan Liv Hospital tarafından yapılan açıklamada Terim’in 23 Mart’ta Kovid-19 teşhisiyle hastaneye yattığını belirtilerek, “Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştirilen Prof. Dr. Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararıyla hastanemizden taburcu edilmiştir.” denildi.

Fatih Terim Koronavirüs’ü Yenip İyileşti ve Taburcu Oldu!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkarak hastanede tedavi altına alınan Fatih Terim hastalığı yenerek iyileşti. Terim, tedavisinin evinde tamamlanması kararıyla taburcu oldu. İşte Fatih Terim’in son durumuyla ilgili hastane yönetimi tarafından yapılan açıklama.

“Hastamızın, Sağlık Bakanlığı tedavi ve takip protokolü çerçevesinde hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik bulgularındaki iyileşmeyle tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmuştur. Hastamız, 14 gün süreyle kendisi ve sevdikleri için karantina uygulamasına devam edecektir. Sayın Terim ve bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara geçmiş olsun dileklerimizle.”

Rüştü Reçber

rüstü-reçber-koronavirüs-olan-futbolcular

Eski Milli kalecilerden olan Rüştü Reçber’in, geçtiğimiz günlerde Kovid-19 teşhisiyle hastaneye yatırıldığı açıklandı. Eşi Işıl Reçber sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Rüştü Reçber’in sağlık durumu ve süreçle ilgili bilgi verdi.

Kritik Bir Süreç ve Çok Zor!

Işıl Reçber konuyla ilgili yaptığı paylaşımda; “Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüştü’yü Covid-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Kritik süreçler ve çok zor. Allah benim eşimle beraber tüm hastalara acil şifa ve kolaylık versin. Tek ricam, şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif, sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde, kendisi hastanede ve görüş izni yok. Aslında en zor olanı da yanında olamamak ama Allah büyük. Önce ona sonra Türk hekimlerine emanet. İnşallah bu da geçecek. Tüm sevenlere, dostlara, sizlere yürekten sevgiler, dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Bu çok önemli.” ifadelerini kullandı.

Rüstü Reçber Taburcu Oldu!

Geçtiğimiz günlerde korona virüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan ünlü kaleci Rüstü Reçber’in sağlık durumu ile ilgili sevindirici haber geldi. Basında çıkan habere göre, eski milli kaleci Rüştü Reçber iyileşerek taburcu oldu.

Burak Akkul

burak-akkul-koronavirüsü-olan-ünlüler-son-durumu-ne

Teve 2 televizyon kanalında Çok Gezenti adlı programı sunan Burak Akkul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs şüphesiyle günlerdir hastaneye yattığını açıklamıştı. Daha sonra Uçankuş TV’ye telefonla bağlanan ünlü sunucu, yaşadığı süreci anlattı.

Ateşlenince Hastaneye Gittik

Burak Akkul, “4 Mart’ta İngiltere’ye gittik. Bir kaç gün sonra öksürük ve ateş başladı. Belçika çekimlerini iptal edip Türkiye’ye geldik. Ben de bademcik iltihabı var ve senede 2 defa öksürük oluyor. O olduğunu sandım ilk başta, kuru bir öksürüktü. İngiltere’den gelince evdeki 2. günümde ağırlaştım. Ateşlenince hastaneye gittik, serumlar verilince ateş düşüyor ancak gün içinde 3-4 defa yeniden yükseliyordu. Ateş ve halsizlik vardı. Çok ihtimal vermedim. Tekrar ateşlenince Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurduk. Bugün hastanede 5. günüm ve koronavirüs test sonuçlarım pozitif çıktı. Ama bugün ilk defa ateşli öksürük yoktu. 6 gündür bu hastalığı çekiyorum. Kimden nasıl bulaştığını bilmek mümkün olmuyor.” Sözleriyle anlatmıştı.

Sağlık Durumu Ciddileşmişti

Hastanede tedavi gördüğü sürede durumu ağırlaşan Burak Akkul, yoğun bakıma alınıp tedavisi burada devam etmişti.

Burak Akkul Son Durumu İyi – Hastalığı Yendi!

Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucuyla ilgili sevindirici haber geldi. Çekim için gittiği İngiltere’de koronavirüse yakalandığı bilinen Burak Akkul’un tedavi sırasında durumunun ağırlaşması sonrasında yoğun bakım ünitesinde devam eden tedavi sürecinde hastalığı yendiği açıklandı. Akkul’un sağlık duruyla ilgili sevindirci gelişme koronavirüs korkusu yaşayan birçok kişiye umut kaynağı oldu.

Demet Sağıroğlu

demet-sagiroglu-koronavirüs-olan-şarkıcılar

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, geçtiğimiz günlerde kişisel İnstagram hesabından yaptığı açıklamada yaklaşık 10 gündür Koronavirüs belirtilerini geçirdiğini ve durumunun iyi olduğunu belirtti. İşte Demet Sağıroğlu’nun sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklama;

Ben de 10 Gündür Hastayım!

Demet Sağıroğlu, “Maalesef tam bu zaman da telefon bazı applicationları, her şeyi siler oldu WhatsApp dahil. Evet, New York’ta durumlar kötü. Ben de 10 gündür hastayım. Ama endişelenmeyin lütfen. Çevremizde bir çok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum.”

“4 – 5 Gün Sonra İyileşme Sürecine Girdim”

Demet Sağıroğlu,”Az ateşim var, hep var. Bu virüs ilginç bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum. Test yaptırmadım. Ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkür ederim.” dedi.

Dilan Çıtak – Levent Dörter

dilan çıtak ve levent-dorter-in-koronavirus-testi-pozitif-

Geçtiğimiz yıllarda ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı olduğu ortaya çıkan Dilan Çıtak’ın erkek arkadaşı Levent Dörter, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Edinilen bilgiye göre, Dörter’e yapılan test sonucu pozitif çıkmıştı. Kısa bir süre önce de Dilan Çıtak’ın da korona virüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Zülfü Livaneli

zülfü-livaneli-korona-mı-oldu-sağlık-durumu-ne

Geçtiğimiz günlerde Amerika’dan dönen ünlü türkücü Zülfi Livaneli için, ABD’de kaldığı sürede düzenlenen imza gününde koronavirüs kaptığı iddia edilmişti. Livaneli çıkan iddialar üzerine sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunmuş ABD’de katıldıkları üç ayrı etkinlikten birinde koronavirüs kapmış olabileceklerini ifade etmişti. Zülfü Livaneli’nin konuyla ilgili yaptığı açıklama ise şöyle;

Zülfü Livaneli “25 Şubat’ta eşim ve kızımla üç ayrı etkinlik için New York’a gittik. Bunlardan ikisi, Rumi Suite konserleri, Serenad kitabımın İngilizce baskısıyla ilgili düzenlenen bir toplantı, öteki de Columbia Üniversitesi’nde bir söyleşiydi. Kitap toplantısında yaklaşık yüz Amerikalı ve Türk vardı. Columbia’da da salon tamamen doluydu. Bu iki toplantıdan birinde koronavirüs kapmış olmalıyız” dedi.

Zülfi Livaneli Sağlık Durumu İyi!

Korona virüs kapmış olduklarıyla ilgili açıklamada bulunan Zülfü Livaneli sağlık durumuyla ilgili yaptığı son açıklamada, “Eşim, ben ve arkadaşlarım tedavi gördük. Tamamen iyileştik. Türkiye’ye döndük. Şu anda test sonuçlarımız negatif ama yine de evden çıkmıyoruz. Kim hangi toplantıda, kime geçirdi bunu söylemek imkansız. İlaç şirketleri ve onların etkilediği lobiler, doktorlar arasında büyük bir kavga var.

İyileşme Sürecimle İlgili Bilgi Paylaşmayacağım

Bu yüzden iyileşme sürecimizle ilgili bir bilgi paylaşamayacağım ama tedavi edilebiliyor. Kimse umutsuzluğa düşmesin, mümkünse evde otursun ve bu belayı dayanışmayla atlatmaya çalışalım. Moralimizi de çok bozmayalım çünkü iyileşmek için moral önemli.” ifadelerini kullandı.

Esra Balamir

esra-balamir-koronavirus-olan-ünlülerden

Ünlü oyuncu ve sunucu Esra Balamir de koronavirüs testi pozitif çıkan ünlülerden birisi. Geçtiğimiz günlerde Covid 19 testinin pozitif çıktığını açıklayan Balamir, Neler Oluyor Hayatta programına telefonla bağlanarak yaşadığı süreci anlattı.

Kendimi Grip Zannettim”

Esra Balamir, “Aslında kendimi grip zannettim, gripteki bulgular vardı. İki, üç gün öyle dolaştım arkadaşımın daha çok ateşi çıktı bana göre. Test yaptılar ‘iki güne çıkacak’ dediler. Arkadaşımın testi pozitif çıkınca ilçe sağlık ile iletişime geçtik bize geldiler, ‘evden çıkmayın’ dediler. Bizimle ilgileneceklerini söylediler, öyle de oldu. İlaçlarımız geldi. Ateşim çıktı ama hiç öksürmedim. Sadece ateşim ve burun tıkanıklığı vardı arada da baş ağrısı.”

Cansın Çekili

cansın-çekil-korona-olan-oyuncular

Koronavirüs tedavisi gören oyuncu Cansın Çekili geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Süreç Devam Ediyor!

Cansın Çekili mesajında; “O kadar çok mesaj alıyorum ki nasıl olduğum ile ilgili, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Süreç devam ediyor ve ben iyi olmak için inanın çok çabalıyorum. Lütfen evden gerekmedikçe çıkmayın ve sosyal mesafeyi evde yaşadığınız kişilerle de koruyun. Gerçekten çok ama çok önemli. Sevgiler” ifadelerini kullandı.

Cem Özdemir

cem-ozdemir-korona-olan-siyasetçiler

Türk kökenli Alman siyasetçi Cem Özdemir de koronavirüs olan siyasetçilerden birisi oldu.

Koronavirüs Olan Yabancı Ünlüler

Koronavirüs Olan Yabancı Siyasetçiler

Covid 19 salgını Siyaset dünyasından bir çok devlet adamı, kraliçe ve prensleri de etkisi altına aldı. İşte dünyada korona olan ünlü siyasetçi ve devlet adamları.

İngiltere Velihat Prensi – Prens Charles

prens-charles-koronavirüsü-olan-ünlüler

Dünyanın her yerinde etkisini gösteren korona virüs salgını İngiltere Sarayını da etkisi altına aldı. İngiltere Veliaht Prens Charles’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Prens Charles yapılan tedavi sonrasında iyileşerek sağlığına kavuştu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson

ingiltere-basbakani-boris-johnson--koronavirüs-oldu

Siyaset dünyasından İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın da koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

İngiltere Sağlık Bakanı – Matt Hancock

ingiltere-sağlık-bakanı-matt-hancock-korona-virüs-olan-siyasetçiler

İngiltere Başbakanı Johnson’dan sonra ardından İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock’unda virüse yakalandığı açıkladı.

İngiltere Sağlık Bakan Yardımcısı Nadine Dorries

İngiltere-sağlık-bakanı-Nadine-Dorries-covid-19-olan-ünlüler

İngiltere Başbakanı ve Sağlık Bakanından sonra İngiltere Sağlık Bakan Yardımcısı Nadine Dorries de virüse yakalandığını Twitter hesabında duyurarak “kötü kısım geride kaldı” dedi.

Monaco Prensi II. Albert

Monaco-Prensi-II korona virüse yakalanan ünlüler

Korona virüs her kesimden insanı vururken kraliyet aileleri de bu hastalığın pençesinden kurtulamıyor. Yapılan açıklamada Monaco Prensi II. Albert’in de yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Konuya dair yapılan açıklamada, “Sağlık durumuna ilişkin hiçbir endişe yok” denildi.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau’nun eşi Sophie Gregoire Trudeau

Kanada-Başbakanı-Justin-ve-Sophie-Trudeau-korona-olan-ünlüler

Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve eşi de test sonuçları pozitif çıkan siyasetçilerden. 14 günlük bir izole ortama alınan çiftten Başbakan Trudeau’nun sağlık durumunun oldukça iyi olduğu ve evden çalışmaya devam edeceği belirtildi.

Avustralya İçişleri Bakanı Peter Dutton

Avustralya-İçişleri-Bakanı-Peter-Dutton-corona-olan-ünlüler

Geçtiğimiz günlerde Avustralya İçişleri Bakanı Peter Dutton da korona virüse yakalandığını açıkladı.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez eşi Begona Gomez

İspanya-Başbakanı-Pedro-Sanchez-eşi-Begona-Gomez-korona-olan-siyasetçiler

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in eşi Begona Gomez’in de korona virüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

İspanya Eşitlik Bakanı Irene Montero

İspanya-Eşitlik-Bakanı-Irene-Montero-koronavirüs-olan-siyasetçiler

İspanya Eşitlik Bakanı Irene Montero’nun da covid 19 testi pozitif çıktı.

İtalya Sağlık Bakan Yardımcısı Pierpaolo Sileri

İtalya Sağlık Bakan Yardımcısı Pierpaolo Sileri de koronavirüs oldu.

İtalya Kara Kuvvetleri Komutanı General Salvatore Farina

İtalya Kara Kuvvetleri Komutanı General Salvatore Farina da corona virüs sebebiyle tedavi altına alınanlardan birisi.

İran Cumhurbaşkanı İshak Cihangiri
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin birinci yardımcısı olan İshak Cihangiri’nin de korona virüse yakalandığı açıklandı.

İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Rıza Rahmani

İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Rıza Rahmani’nin yakalandığı koronavirüsü yenerek iyileştiği açıklandı.

Gürcistan Tarım Bakan Yardımcısı İuri Nozadze

Gürcistan Tarım Bakanı Yardımcısı İuri Nozadze’nin de koronavirüs olduğu açıklandı.

Michel Barnier

AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier’in de koronavirüs olduğu açıklandı.

Polonya Genelkurmay Başkanı Korgeneral Jaroslaw Mika.

Polonya Genelkurmay Başkanı Korgeneral Jaroslaw Mika’da kornavirüs oldu.

Fransa Kültür Bakanı Franck Riester

Fransa Kültür Bakanı Franck Riester’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Avrupa Birliği Parlamentosu Başkanı David Sassoli

Avrupa Birliği Parlamentosu Başkanı David Sassoli’nin yakalandığı virüs sebebiyle karantinaya alındığı açıklandı.

Koronavirüs Olan Yabancı Şarkıcı ve Oyuncular

Dünyadaki ünlü şarkıcı ve oyuncuların Covid 19 testlerinin pozitif çıktığı açıklandı. İşte testi pozitif çıkan ünlü şarkıcılar.

Till Lindemann

Till-Lindemann-koronavirüs-olan-yabancı--şarkıcılar

Rammstein grubunun vokalistlerinden olan 57 yaşındaki Till Lindemann’ın koronavirüs olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü açıklandı. Lindemann’ın 15 Mart’ta Rusya’nın başkenti Moskova’da konser verdiği biliniyor.

Koronavirüs Olan Yabancı Dizi ve Film Oyuncuları

Indira Varma

Ellaria-Sand-koronavirüs-olan-yabancı-oyuncular

Game of Thrones dizisinde Ellaria Sand karakterini oynayan Indira Varma da Corona virüs olan oyunculardan birisi. HBO’nun ünlü dizisinde oynayan ünlü oyuncu koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

Itziar Ituno

Itziar-Ituno-koronavirüs-olan-oyuncular

Ünlü ispanyol dizisi La Casa De Papel’de müfettiş Raquel karakterini canlandıran Itziar Ituno, koronavirüs olduğunu sosyal medyadan duyurdu. İtziar Ituno yaptığı paylaşımda, “Cuma gününden beri ateş ve kuru öksürük gibi semptomlarım vardı. Bugün testin sonuçlarını aldık. Pozitif çıktı. Benim durumum hafif ama bünyesi zayıf insanlar için çok tehlikeliyim.” dedi.

İdris Elba

İdris-Elba-koronavirüs-olan-ünlüler

Ünlü İngiliz oyuncu İdris Elba ve eşi de koronavirüse (Covid-19) yakalandıklarını açıklamıştı. Yaşadığı süreci ABD’li televizyon yapımcısı ve sunucusu Oprah Winfrey’e anlatan İdris Elba, hastalığın hiçbir belirtisini yaşamadıklarını vurguladı.

Tom Hanks ve Eşi Rita Wilson

tom-hanks-ve-rita-wilson-koronavirüs-olan-ünlü-oyuncular

Yeni filminin çekimleri için Avustralya’daki sette bulunan ünlü oyuncu Tom Hanks İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sevenlerine kendisinin ve eşinin test olduklarının ve testin sonucun pozitif çıktığını duyurdu. Ünlü çiftin şu sıralar izole bir ortamda bulunduğu belirtiliyor.

Olga Kurylenko

Olga-Kurylenko-korona-olan-oyuncular

2018 yapımı ünlü film James Bond serisi Quantum of Solace de ajan rolünü oynayan Olga Kurylenko, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Kurylenko, Son Umut adlı Türk Filminde ünlü oyuncu Russell Crowe, Jai Courtney, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte rol almıştı.

Kristofer Hivju

Kristofer-Hivju-korona-olan-yabancı-aktörler

Fenomen dizi Taht Oyunlarının (Game Of Thrones) ünlü oyuncusu Kristofer Hivju, Instagram hesabından yaptığı açıklamada corona virüse yakalandığını açıkladı. Halen Norveç’de yaşayan Kristofer Hivju, testlerin pozitif çıkmasından sonra kendisinin ve ailesinin diğer insanları korumak amacıyla karantinaya alındığını duyurdu.

Harry Potter’ın Yazarı J.K. Rowling

jk-rowling-korona-virüs-olan-ünlüler

İngiltere’nin İskoçya bölgesinde yaşayan ve dünyanın en ünlü fantastik romanı ‘Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda yaklaşık 2 haftadan bu yana Corona Virüs (Covid-19) belirtileri gösterdiğini belirtti. Doktor olan eşinin tavsiyeleriyle iyileştiğini iddia eden Rowling, test yaptırmadığını doktor olan eşinin tavsiyeleri üzerine nefes teknikleri uygulayarak tamamen iyileştiğini iddia etti.

Koronavirüse Yakalanan Yabancı Futbolcular ve Basketbolcular

Futbol dünyası de Covid 19 salgınından en çok etkilenen sektörlerden birisi.

Rudy Gobert

Rudy-Gobert-korona-virüs-olan-basketbolcular Koronavirüse Yakalanan Ünlüler

NBA oyuncusu Rudy Gobert’un da koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Juventus’lu Futbolcular

Juventus'lu-Futbolcular-korona-virüs-oldu

Juventus futbolculardan; Blaise Matuidi, Paulo Dybala ve Daniele Rugani’nin testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

Marouane Fellaini

Marouane-Fellaini-korona-virüs-oldu

Çin Süper Ligi ekiplerinden birisi olan Shandong Luneng formasını giyen Marouane Fellaini’nin koronavirüse yakalandığı açıklandı. Fellaini, koronavirüs salgınının ilk başladığı Çin’de testi pozitif çıkan ilk futbolcu oldu.

Daniel Maldini

İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan klübünde görev yapan efsanevi futbolcu Paolo Maldini ile aynı kulüpte forma giyen oğlu Daniel Maldini’nin corona virüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Kevin Durant

NBA yıldızı Kevin Durant’in yapılan koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Valencia

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden birisi olan Valencia’da, teknik ekip ve futbolcular arasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) yaklananların yüzdesinin 35’e yükseldiği belirtildi.

Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybeden / Ölen Türk – Yabancı Ünlüler

Ömer Döngeloğlu

ömer-döngeloğlu-koronodan-ölen ünlüler

Kanal 7 ekranlarında yer aldığı dini programlarla geniş bir kitleye sahip olan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu yakalandığı korona virüs nedeniyle 4 Mayıs 2020’de hayatını kaybetti.

Turhan Kaya

turhan-kaya Koronavirüse Yakalanan Ünlüler

Bir dönemin ünlü fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’da oynadığı ‘Ordinaryüs’ karakteriyle tanınan 69 yaşındaki Turhan Kaya, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öksürük şikayetiyle gittiği Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Kaya’nın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Manu Dibango

Manu-Dibango-koronovirüsten-ölen-şarkıcılar

Dünyaca ünlü Kamerunlu cazcı Manu Dibango’nun, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği belirtildi. Bir hafta önce teşhis konulan sanatçının 86 yaşında olduğu edinilen bilgiler arasında.

Andrew Jack

adrew-jack-koranavirüsten-ölen-ünlüler

Star Wars filmiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Andrew Jack, 76 yaşında yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan İngiliz oyuncunun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıkladı.

Joe Diffie’nin

joe-diffie-koronavirüsden-öldü

Country müzik şarkıcısı ve söz yazarı Joe Diffie Coronavirus nedeniyle 61 yaşında hayatını kaybetti. Yapılan açıklamada, “Diffie’ye 27 Mart 2020’de KOVİD-19 virüsü teşhisi kondu tedaviye başlansa da iki gün sonra 29 Mart 2020’de Nashville, Tennessee’deki bir hastanede 2019-20 koronavirüs salgını nedeniyle 61 yaşında vefat etti.” ifadelerine yer verildi.

Mark Blum

mark-blum-Koronavirüse Yakalanan Ünlüler

Tüm dünyayı saran korona virüsü salgını her geçen gün can almaya devam ederken, bir ölüm haberi de dünyada ünlü oyuncu Mark Blum’dan geldi. Koronavirüse Yakalanan Ünlüler arasında bulunan Blum’un yaşamını yitirmesiyle ilgili yapılan açıklamada; ‘Desperately Seeking Susan’ (Çılgın Madonna) ve ‘Crocodile Dundee’ filmlerindeki rolleriyle tanınan ve birçok ünlü dizide konuk oyuncu olarak yer alan oyuncu Mark Blum, dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınından dolayı 69 yaşında vefat etti.’ denildi.

Lorenzo Sanz

Lorenzo-Sanz-koronavirüs-nedeniyle-öldü

Real Madrid futbol takımın eski başkanı Lorenzo Sanz, corona virüs teşhisiyle yoğun bakıma alınmasından sonra 76 yaşında hayatını kaybetti.

Roberto Stella

roberto_stella-koronadan-ölen-ünlüler

İtalyan Sağlık Şefi Roberto Stella koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden siyasetçilerden oldu.

Terrence McNally

Terrence-McNally-koronavirüsten-öldü

Koronavirüse Yakalanan Ünlüler arasında Terrence McNally var. Tiyatro alanında en saygın ödüllerden birisi olan Tony Ödülleri’ni tam dört kez kazanan Terrence McNally, koronavirüs sebebiyle hayata veda etti.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Koronavirüs Nedeniyle Dizilerin Çekimleri Ertelendi

Ünlü Oyuncu Kadir İnanır Hastaneye Kaldırıldı! Son Durumu Ne?

2020’de Doğan Ünlü Bebekler

Netflix Temmuz Dizileri

2021’de Doğan Ünlü Bebekler

2022’de Kaybettiğimiz Ünlüler

Bir Cevap Yazın