Kördüğüm Ne Zaman Kaçıncı Bölümde Bitecek? İşte Detaylar... Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kördüğüm Bitince Yerine Hangi Dizi Başlayacak?

KÖRDÜĞÜM NE ZAMAN KAÇINCI BÖLÜMDE BİTECEK?

Kanal 7’de yayımlanan Kördüğüm dizisinin ne zaman biteceği Hint dizisi tutkunları tarafından çok fazla merak ediliyor. Hindistan televizyon kanalında orijinal ismi Uttaran olan Kördüğüm gerçekte 20’şer dakikalık toplam 1296 (başka bir kaynağa göre de 1400) bölümden oluşuyor. Kanal 7 ekranlarında bir bölümde ortalama dört bölüm gösterilmesinden dolayı şu sıralarda dizinin yayınlanan bölümleri 190’lı bölümlerde bulunuyor. Kördüğüm ne zaman kaçıncı bölümde bitecek? Bu hali ile hesaplandığında Kördüğüm dizisinin final yapacağı tarihin yaklaşık olarak 324. Bölümde olacağı tahmin ediliyor.  Bu da tahminen 2018 yılında Haziran ayının sonlarına rastlıyor. Hindistan’da 2008 yılında gösterime giren dizinin romantik drama tarzında olması nedeniyle seyirci tarafından büyük bir beğeniyle izlenmiştir. Peki, Kördüğüm final yaptığında yerine hangi dizi başlayacak?

kördüğüm ne zaman bitecek

ORİJİNALİNDE YEDİ SEZON BOYUNCA YAYIMLANDI

Tapasya ve Icha isminde başka dünyalara ait iki kızın entrikalarla dolu hikayesini konu alan Kördüğüm (Uttaran), ülkesinde 2008 yılında başlayıp 2015 yılına kadar devam ederek toplam 7 sezon boyunca yayınlanmıştır.

KÖRDÜĞÜM – UTTARAN 324. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Bollywood film endüstrisinin en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Kördüğüm, toplam 7 sezon ve 1400 bölümden oluşuyor. Dizinin başrol oyuncularından Tapasya rolünü oynayan Rashmi Desai, final bölümü olan 1400 bölümün tamamlandığını söyleyerek “Uttaran’daki yolculuğum inanılmaz olduğunu, bu gösterinin ona çok şey kattığını belirtti. Desai, “Gösterinin bir parçası olmaktan dolayı gerçekten mutluyum. Bir dönüm noktası 1400 bölüm tamamladı. Yolculuk kesinlikle inanılmazdı ve önümüzdeki yıllarda izleyicileri eğlendirmeye devam etmeyi umuyoruz “dedi.

Kördüğüm (Uttaran) adlı dizi orjinalinde 1549 bölümden oluşuyor. Ancak dizi Türkiye’de 4 bölüm bir araya gelerek tek bölüm olarak yayımlanıyor Bu da demek oluyor ki, dizi tahmini olarak 387. Bölümde final yapacak. Diğer bir ifadeyle Kördüğüm Kanal 7’de yayınlanan diğer Hint dizilerine nazaran daha uzun bir süre izleyici karşısında olacak.

Kördüğüm Konusu ve oyuncuları ile ilgili detaylar için linki tıklayabilirsiniz…

KÖRDÜĞÜM’ÜN YERİNE HANGİ DİZİ BAŞLAYACAK

Kördüğüm dizisinin sona ermesinden sonra yerine hangi dizinin başlayacağı özelikle Hint dizisi tutkunları tarafından büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Şimdiye kadar yayınlanan Hint dizileri arasında en uzun soluklu dizilerden birisi olan Kördüğüm dizisinin bitimi tahmini olarak 2018 Ağustos ayının sonlarına doğru olacak. Kördüğüm bitince yerine hangi dizinin başlayacağı da kısa bir süre önce belli oldu. Kördüğüm dizisinin 7 Eylül Cuma akşamı final yapmasının hemen ardından 8 Eylül Cumartesi saat 16.30 da Orijinal ismi Balika Vahdu – Türkçeye çevrilmiş ismi İkimizin Yerine Hint Dizisi isimli Hint dizisi başlayacak.

ikimizin yerine hint dizisi

İKİMİZİN YERİNE KÖRDÜĞÜM DİZİSİ GİBİ UZUN SOLUKLU OLACAK

Kördüğüm dizisinin bitmesinden sonra başlayacak olan İkimizin Yerine Hint dizisinin yerini alacağı diziyle ortak pek çok yanı bulunuyor. İki sezon toplam 2 bin 245 bölümden oluşan dizinin benzerlikleri bununla da kalmıyor. İkimizin Yerine dizisinin konusu da tıpkı Kördüğüm de olduğu gibi iki kız çocuğunun hikayesini konu alıyor.

BOL BOL KORE DİZİLERİ İZLEYECEĞİZ

Kanal 7, Hint dizilerinin Türk halkı tarafından çok sevilmesinden sonra dünyada büyük ilgi gören ve pek çok fenomen Türk dizisinin de uyarlandığı Kore dizilerini yayınlama kararı aldı. Yakın bir zamanda yayınlanmaya başlayacak ve birbirinden ilginç hikayeleri olan Kore dizilerinin uzun bir listesini yayınlayan kanal, bu tavrı ile 2018 yılında bol bol izleyeceğimizin de sinyalini veriyor.

Kore Dizileri ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız…

KÖRDÜĞÜM NE ZAMAN BİTECEK SORULARINA KANAL7’DEN CEVAP GELDİ

Kanal 7’nin sevilen dizilerinden Kördüğüm’ün ne zaman biteceği merak konusu olurken, dizinin yayınlandığı Kanal 7 televizyonun açıklama geldi. Kanal 7’nin vazgeçilmez Hint dizileri arasında yer alan Kördüğüm adım adım finale yaklaşıyor söylentilerinin izleyicinin kafasını karıştırdığını belirten açıklama aynı zamanda sosyal medyadan sıkça sorulan bu sorunun da cevabını veriyor. Buna göre, orijinal bölüm sayısı 1549 olan Uttaran – Kördüğüm dizisi Tükiye’de her gün toplam 4 bölüm gösterilmesi nedeniyle sadece 387 bölüm gösterilecek ve Ağustos ayında final yapacak. Başka bir değişle Kördüğüm’ün bitmesine ortalama 4,5 ay yani daha gösterilecek 220 bölüm kadar bir süre var. (yazının yayın tarihinden itibaren)

KÖRDÜĞÜM FİNALDE NE OLACAK

Oldukça uzun soluklu Hint dizilerinden olan Kördüğümün final bölümünde küslükler son bulacak. Methi ve Akash yeniden evleniyor ve bir kız çocukları oluyor. Fakat Akash’ın annesi buna hala karşı uzun yıllar sonra Akash’ın annesi pişman oluyor ve Methi ve kızını kabul ediyor. Mukta da Vishnu ile evleniyor onunda bir kızı oluyor. Tıpkı yıllar önce Tapasya ve İcha, Meethi ve Mukta gibi onlarda annelerinin kaderlerini paylaşıyorlar.

İşte Kördüğüm Final Bölümünden Görüntüler

  1. Seda diyor ki:

    Kördüğüm güzel evet ilk defa elif dizisinin fragmanı da yayınlamdı bugün çok mutlu oldum hep yayınlansın

Bir Cevap Yazın