Kasaba Doktoru Oyuncuları Kim Kimdir? Dr. Romantik Hangi Karakter Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İşte Kasaba Doktoru Dizisinin Oyuncuları

Kasaba-Doktoru-Oyuncuları-kim-kimdir-karakterler-tam-liste

Kasaba Doktoru Oyuncuları Kimlerden Oluşuyor?

TRT 1’in yeni Türk dizilerinden Kasaba Doktoru Kore dizisi Dr. Romantik dizisinden ekranlara uyarlanacak. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtım filmiyle dikkatleri üzerine toplayan dizi, orijinali kadar ilgi çekeceğe benziyor. Sıra dışı konusu ve oyuncu kadrosuyla da ilgi gören Kasaba Doktoru oyuncuları ile de gündemde. Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var? Hangi oyuncular hangi karakterleri oynuyor? Detaylar Film Dizi Haber sitemizde ve yazımızda.

Dr. Romantic Kore Dizisinden Uyarlanan Kasaba Doktoru Konusu Neyi Anlatıyor?

Kasaba Doktoru Dizisinin Oyuncuları Hangi Karakterleri Canlandırıyor?

Kasaba Doktoru’nun Oyuncuları kimler? Hangi karakterleri canlandıracaklar? Oyuncu kadrosu hangi isimlerden oluşuyor? Soruları merak edilen konuların başında geliyor. Başrollerinde; Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın yer aldığı Kasaba Doktoru dizisinin karakterleri ve oyuncuları ve diğer oyuncu karakterleri hakkında detaylar yazımızda.

Ozan Akbaba / Kasaba Doktoru Dr. Hakan Aydıner / Dr. Romantik Kim Sa

kasaba-doktoru-dr-hakan-ozan-akbaba-kimdir

Dr. Romantik Dizisinde Teacher Kim, Kim Sa-bu (Öğretmen Kim) karakterine karşılık gelen Dr. Hakan karakterine başarılı oyuncu Ozan Akbaba hayat veriyor. Dr. Hakan, Kasaba’da görev yapan genel cerrahi doçent doktorudur. Oldukça donanımlı bir cerrah olan Dr. Hakan, özellikle cerrahi konusunda inanılmaz yeteneğe sahiptir. Ancak şehirdeki hastanede disiplinsiz davranışları nedeniyle bu kasabaya sürülmüştür. Doktor Hakan kasaba hastanesinde bir çok şehir hastanesinde bile yapılamayacak ameliyatları başarı ile yapar. Bununla birlikte hiç bir prosedürü dikkate almaz. Acil de ameliyat yapacak kadar da deli olan Dr. Hakan aynı zamanda da Kasaba hastanesinin cerrahi şefidir.

Ozan Akbaba Kimdir?

Ozan Akbaba, 9 Haziran 1982 Kars doğumludur. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü mezunu olan Akbaba, aynı zamanda film müzikleri yapmaktadır. 2014 yılında şarkıcı Sıla’nın Yeni Ay müzik klipinde kamera karşısına geçen Ozan Akbaba ilk dizi deneyimini 2006 yılında Kırık Kanatlar diziyle yaşamıştır. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba; Kavak Yelleri, Kuzey Güney, Cennetin Sırları, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel dizilerinde oynamıştır.

Hazal Subaşı / Kasaba Doktoru Dr. Leyla / Romantik Doktor Cha Eun-jae

Hazal-Subasi-Kasaba-Doktoru-dizisi-Doktor-Leyla-kimdir

Kasaba Doktoru dizisinde Doktor Leyla karakterine başarılı oyuncu Hazal Subaşı hayat veriyor. Doktor Leyla kimdir? Nasıl bir karakter? Doktor Leyla İstanbul’da büyük bir üniversite hastanesinde acil doktoru olarak çalışır. Doktor Ömer Leyla’nın İntörn doktorudur. Ömer Leyla’ya aşık Leyla da hastanenin cerrahi şefine aşıktır. Ömer Leyla’ya aşkını itiraf eder; ancak karşılık alamaz. Leyla tam hastanenin cerrahi şefinden evlilik teklifi almışken bir kaza geçirir. Leyla kazadan sağ kurtulur ancak hastanenin en ünlü doktoru o kazada hayatını kaybeder. Leyla daha iyileşmeden kendini dağlara atar ve ayağı takılarak uçurumdan yuvarlanır. Leyla’yı dağdan şans eseri kurtaran kişi Doktor Hakan olur. Leyla fizik tedavi görse de sağ elini %50 oranda kullanamaz hale gelir. Leyla cerrahlığı bırakır ve bir kasaba hastanesine tayin olarak kalp alanında uzmanlık yapmaya başlar.

Hazal Subaşı Kimdir?

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1995 İzmir doğumludur. İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’ mezunu olan Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler almıştır. Aynı zamanda Miss Supranational’a katılan ilk Türk kadın olan Hazal Subaşı ilk oyunculuk deneyimi Adını Sen Koy dizisiyle yaşamıştır. Halka, Çukur, Bir Umut Yeter dizileri Hazal Subaşı’nın oynadığı diziler arasında yer alır.

Deniz Can Aktaş / Kasaba Doktoru Dr. Ömer Özen / Dr Romantic Kang Dong-joo

kasaba-doktoru-ömer-deniz-can-aktaş-kimdir

Kasaba Doktoru dizisinde Dr. Ömer karakterine başarılı oyuncu Deniz Can Aktaş hayat veriyor. Dr Romantic dizisinde Kang Dong-joo karakterine karşılık gelen Dr. Ömer karakteri fakir bir aileden gelir. Ömer daha lisedeyken babası kalp krizi geçirip hastaneye gelir ancak doktorlar Ömer’in babasına bakmak yerine bir millet vekilinin babasını kurtarmaya çalışır. Ömer o akşam babasını kaybeder ve bu haksızlığa dur demek için çok çalışarak tıp fakültesini kazanır ve birincilik ile bitirir. Cesur bir doktor olan Ömer acil doktoru Leyla’ya aşık olur ama yaşanan kaza Leyla’yı Ömer’in elinden alır. Ömer hastane de başarılı ile cerrahlık uzmanlığını alır ancak sivri bir doktor olduğu için başarısız bir ameliyattan sonra onu bir kasabaya doktor olarak gönderirler. O kasaba Ömer’in yıllardır izini aradığı Leyla’nın da çalıştığı hastanedir.

Deniz Can Aktaş Kimdir?

Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993 İstanbul doğumludur. Doğma büyüme İstanbullu olan Deniz Can Aktaş aslen Kastamonu İneboluludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan genç oyuncu, kariyerine 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım atmıştır. Son olarak Menajerimi Ara dizisinde Barış Havas karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş, Aşk Ağlatır, Avlu, Aşk Bazen Tatlıdır dizilerinde rol almıştır.

Vildan Atasever / Kasaba Doktoru Başhemşire Mine

kasaba-doktoru-başhemşire-mine-vildan-atasever-kimdir

Kasaba Doktoru dizisinde ünlü oyuncu Vildan Atasever, Başhemşire Mine karakterine hayat verecek. Başhemşire Mine kimdir? Nasıl bir karakter? Mine kasaba hastanesinin hemşirelerinden biridir. Doktor Hakan ile adeta kusursuz bir hemşire doktor ilişkisi vardır. Ameliyatlarda Hakan Hoca daha istemeden Mine isteneni yapar. Mine Doktor Hakan’a aşıktır ancak bunu bir türlü kendine itiraf edemez.

Vildan Atasever Kimdir?

Vildan Atasever Erdem, 26 Temmuz 1981 Bursa doğumludur. Bursa’da beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Vildan Atasever, babasının görevi nedeniyle Diyarbakır’a taşınıp 4 yıl Diyarbakır’da yaşamıştır. ilk evliliğini 2010 yılında oyuncu İsmail Hacıoğlu ile yapan oyuncu, 2015 yılında boşanmış, 2021 yılında şarkıcı Mehmet Erdem ile evlenmiştir. İlk oyunculuğunu İki Genç Kız filminde oynadığı Handan rolüyle yapmıştır. 2003-2004 yılları arasında Kurtlar Vadisi dizisinde Hüsrev Ağanın kızı karakterine hayat veren Atasever, Payitaht Abdülhamit, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bıçak Sırtı, Azize, Tek Yürek, Gece Sesleri gibi pek çok dizide rol almıştır.

Diğer Oyuncu Kadrosu

Sinan Albayrak / Kasaba Doktoru Başhekim Yalçın Aygün

Sinan Albayrak Kasaba Doktoru dizisinde Başhekim Yalçın karakterine oyuncu Sinan Albayrak hayat veriyor. Kasaba Doktoru Başhekim Yalçın kimdir? Nasıl bir karakter? Yalçın şehir hastanenin deneyimli başhekimdir. Zamanında Yalçın ile Doktor Hakan arasında ciddi bir çekişme yaşanmıştır. Yaşanan bu olayda Hakan Yalçın’a itaat etmemiş ve şehir hastanesini terk ederek izini kaybettirmiştir. Ve bir kasabada işe başlamıştır. Yalçın hiç bir zaman doktor Hakan’ın başarısını çekememiştir. Doktor Ömer’i de pek sevmeyen Yalçın, onu oğluna rakip olarak görmüş ve ona bir plan kurarak başarısız olmasını sağlayarak hastanesinden Ömer’i göndermiştir.

Sinan Albayrak Kimdir?
kasaba-doktoru-başhekim-yalçın-sinan-albayrak-kimdir

Sinan Albayrak, 1973, Almanya doğumludur. Gazeteci, Yazar ve Aktivist Hakan Albayrak’ın kardeşidir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim hayatına başlayıp son senesinde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan Albayrak, Yıldız Kenter’den de ders almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1993 yılında Geçmişin İzleri dizisiyle yaşayan, son olarak Hacı Bayram Veli Aşkın Yolculuğu dizisinde rol alan Sinan Albayrak; Ferhunde Hanımlar, Kara Melek, Yılan Hikayesi, Şaşıfelek Çıkmazı, Kurtlar Vadisi, Beyaz Gelincik, Parmaklıklar Ardında, O Hayat Benim gibi diziler başta olmak üzere çok sayıda dizi ve sinema filminde rol almıştır.

Özgün Karaman / Kasaba Doktoru Bora

Kasaba Doktoru dizisinde Bora karakterine Özgün Karaman hayat verecek. Kasaba Doktoru Bora kimdir? Nasıl bir karakter? Bora, şehir hastanesinde cerrahi alanda uzmanlığını alan bir doktordur. Aynı zamanda Başhekim Yalçın’ın oğlu olan Bora, doktor Ömer’in de en büyük rakibidir. Doğuştan şanslı olan Bora, şehir hastanesinde VİP hastalara bakmaktadır.

Özgün Karaman Kimdir?
kasaba-doktoru-bora-özgün-karaman-kimdir

Barış Yıldız Turgut / Kasaba Doktoru Turgut

Barış Yıldız Kimdir?
kasaba-doktoru-turgut-barış-yıldız-kimdir

Sinan Demirer / Kasaba Doktoru İhsan

Sinan Demirer Kimdir?
kasaba-doktoru-ihsan--sinan-demirer-kimdir

Tarık Uğur Özenbaş / Kasaba Doktoru

Tarık Özenbaş Kimdir?
-tarık-uğur-özenbaş-kimdir

Barış Yalçın / Kasaba Doktoru Başhekim Yardımcısı

Barış Yalçın Kasaba Doktoru dizisinde başhekim yardımcısı olarak yer alacaktır.

başhekim-yardımcısı-barış-yalçın-kimdir
Barış Yalçın Kimdir?

Özgür Cem Tuğluk / Kasaba Doktoru

kasaba-doktoru oyuncusu-özgür-cem-tuğluk-kimdir

Alptekin Ertürk / Kasaba Doktoru Başkan Bey

Başkan Bey kalbinde pil olan bir kumarhane patronudur. Zengin bir adam olduğu için Hakan hocayı özel doktoru olarak tutmak ister; ancak Doktor Hakan bu teklifi kabul etmez. Başkandan hastane için kalp pilini yenilemesi karşılığında son model cihazlar ve ameliyathane ister.

Sultan Ulutaş / Kasaba Doktoru

Sultan Ulutaş Kasaba Doktoru dizisinde Şehir Hastanesinde çalışan intörn bir doktordur.

-sultan-ulutaş-kimdir

Fatih Yücebağ / Kasaba Doktoru

kasaba-doktoru-fatih-yücebağ-kimdir

Hande Cömertler / Kasaba Doktoru

-hande-cömertler-kimdir

Gülşah Çomoğlu / Kasaba Doktoru

gülşah-çomoğlu-kimdir

BU YAZILARIMIZI DA BEĞENEBİLİRSİNİZ

Film Dizi Haber Tüm Blog İçeriklerimiz

Hekimoğlu Dizisi House MD’den Uyarlanıyor

Pera Palas’ta Gece Yarısı Yayınlandı

Bir Cevap Yazın