Kanal 7'de Yeni Bir Hint Dizisi Daha Başlıyor! İşte Detaylar Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7’de Yeni Bir Hint Dizisi Daha Başlıyor!

kanal-7de-yeni-bir-hint-dizisi-daha-basliyor

Kanal 7’de Yeni Bir Hint Dizisi Başlıyor!

Yayınladığı birbirinden güzel Hint dizileri ile Hint Dizilerinin kanalı olarak anılan Kanal 7 uzun süredir yeni Hint Dizileri yayımlanıyordu. 2019 yaz döneminde daha önce yayınladığı Hint Dizilerini yeniden yayınlayan kanal yeni başlayacak Hint dizisi ile seyircisini yine ekran başına kilitlemeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz günlerde Kanal 7’de yeni bir Hint Dizisi başlıyor. sloganı ile duyurulan yeni Hint dizisinin orijinal adı Swaragini, Türkçe dublajlı adı Bıçak Sırtı olacak.

Yeni Hint Dizisi Yine Günlük Yayınlanacak

Daha önce günlük dizi kuşağında; Bir Garip Aşk, Zoraki Aşk, Tatlı Bela, Deli Divane, Sev Yeter, Ah Kalbim, İki Yabancı ve İkimizin Yerine gibi dizileri yayınlayan Kanal 7 yeni Hint Dizisi Bıçak Sırtını / Swarangini yine günlük dizi olarak yayınlayacak. Orijinali 22 dakikalık bölümlerden oluşan dizinin toplam bölüm sayısı 469 bölüm olarak karşımıza çıkıyor.

Bıçak Sırtı Hint Dizisi Diğerleri Gibi Uzun Soluklu Olmayacak

Son dönemlerde Hindistan’da uzun yıllar boyu yayınlanmış Hint Dizilerini yayınlayan Kanal 7, bu sefer oldukça kısa sürecek bir diziyi ekranlara getirecek. Zira orijinalı 22 dakikalık 469 bölümden oluşan Bıçak Sırtı dizi diğer diziler gibi 1 saatlik bölümler halinde gösterilecek olursa, bir bölümde 4 bölüm gösterileceğinden Türkiye’de gösterilecek bölüm sayısı 156 olacak. Bu da dizinin ortalama 3 ay gibi bir süre ekranlarda olacağı anlamına geliyor.

Kanal 7 Yeni Hint Dizisi Bıçak Sırtı’ın / Swaragini Konusu Ne?

bıçak-sırtı-hint-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Bıçak Sırtı Hint dizisi, Kalküta’da yaşayan Marwarlı ve Bengalli ailelerinin hayatlarını konu alıyor.Swara ve Ragini iki yakın arkadaştır. Swara Bengalli ailesine mensup, modern ve açık fikirli, neşeli orta sınıftan bir kızdır. Ragini ise, Marwarlı ailesine mensuptur. Swara’ya göre, utangaç ve içine kapanık bir kızdır. Savara’nın annesi ile Rangi’nin babası geçmişte gizli bir aşk yaşamışlardır. Bu nedenle iki kız kardeş gibi büyürler. Kızlar çok iyi anlaşsalar da aslında iki aile arasında sürekli bir kavga vardır. Ve kızlar bu iki aile arasındaki sorunları çözmek için uğraşırlar. Birbirini çok seven iki kızkardeşin arasına Lankhya Durga adında yakışıklı bir delikanlı girdiğinde iki kardeş bir anda düşman olurlar.

Bıçak Sırtı Hint Dizisinin Oyuncuları / Ana Karakterler Kimler?

  • Helly Shah – Swara Sanskaar Maheshwari
  • Tejaswi Prakash Wayangankar -Ragini Lakshya Maheshwari
  • Varun Kapoor – Sanskaar Ram Prasad Maheshwari
  • Namish Taneja – Lakshya Durga Prasad Maheshwari
  • Nupur Alankar – Gayatri Bhandari (Chirag’nın annesi).
  • Manoj Chandila – Chirag Bhandari (Uttara’nın eski nişanlısı)

Bıçak Sırtı Hint Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

bıçak-sırtı-hint-dizisi-ne-zaman-başayacak

Heyecanla beklenen yeni Hint dizisi Bıçak Sırtı’nın başlama tarihi ile ilgili bilgi kısa bir süre önce Kanal 7’den geldi. Kanal, yeni Hint dizisi Bıçak Sırtı başlama tarihi olarak 17 Ekim Perşembe Hafta içi saat 21:30‘da Kanal 7’de yayınlanacak.

Bıçak Sırtı Hint Dizisi Kanal 7 Tanıtım Fragmanı

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bıçak Sırtı Kaç Bölüm

Kanal 7 Yeni Hint Dizileri

Kanal 7 Yeni Sezon

Kanal 7 Hint Dizileri

Mutlaka Seyretmeniz Gereken Hint Dizileri

Bir Cevap Yazın