Kanal 7'de Başlayacak Yeni Hint Dizileri 2020 (Güncel Tam Liste) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2020'de Kanal 7'de Yeni Hint Dizleri Başlıyor!

Kanal-7'de-Başlayacak-Yeni-Hint-Dizileri 2020

Kanal 7’de Başlayacak Yeni Hint Dizileri

Bollywood’un ünlü Hint Dizilerini Türk Televizyonlarında yayınlayan kanalların başında gelen Kanal 7, 2020 yılında da yeni Hint Dizileri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte Kanal 7’de başlayacak yeni Hint Dizileri güncel listesi ve detaylar.

Kanal 7 Yeni Hint Dizileri

Kanal 7 , 2015 yılından bu yana Hindistan’da ve dünyada izlenme rekorları kırmış Hint Dizilerini yayınlamaya devam ediyor. İlk defa yayınlanan ünlü Hint dizisi Bir Garip Aşk’ın ( İss Pyar Ko Kya Naam Doon) seyirci tarafından çok sevilerek büyük ilgi görmesiyle başlayan süreç 2020 yılında da devam ediyor. Daha önce yayınlanan her bölümü ilgiyle izlenen dizilerin tekrar bölümleri bile izlenme rekorları kırıyor.

BİR GARİP AŞK

bir-garip-aşk set fotoğrafları

Kanal 7’de daha önce 2015 yılında yayınlanan Bir Garip Aşk 2020’de yeniden yayınlanıyor. Daha önce de tekrar bölümleri yayınlanan dizi izleyicinin yoğun isteği üzerine ekranlarda olacak.

Bir Garip Aşk 26 Ekim 2020’den İtibaren Kanal 7’de!

Heyecanla beklenen Kushi ve Arnav’ın dillere desten aşkı 26 Ekim 2020’den itibaren saat 21.15’de tekrar bölümleri ise 12.30’da ekranlarda olacak.

TATLI BELA

tatlı-bela-kanal-7-de-başlıyor

Kanal 7’de daha önce yayınlanan ve çok beğenilen eski Hint Dizileri yeniden yayınlanmaya devan ediyor. Bir Garip Aşk’ın yayınlanmaya başlamasından sonra dizinin 2. Sezonu olarak çekilen Tatlı Bela dizisi de seyirci karşısına çıkacak.

Tatlı Bela Yayın Tarihi Henüz Belli Değil

AH KALBİM

Kumkum-Bhagya---ah-kalbim-yeniden-başlıyor

AH Kalbim dizisi ülkesinde 2014 yılında başlayan ve günümüzde halen devam eden Ah Kalbim dizisinin eski bölümleri yeniden ekranlara geliyor. Kanal 7’de 339 bölüm yayınlanan dizi final yaptı. Ah Kalbim’in / Kumkun Bhagya orijinalinde 27 Ekim itibariyle 1694. Bölümü yayındı.

Ah Kalbim Tekrarı Ne Zaman Başlıyor?

Ah Kalbim tekrar bölümleri her gün 01.30’da başlıyor.

AŞK BİR RÜYA / THAPSİ PYAR Kİ

Kanal 7 ekranlarında yeni bir dizinin başlayacağı haberi kısa bir süre önce yayınlandı. Halen yayınlanan İkimizin Yerine ve Bıçak Sırtı dizilerinin final yapmasına az bir süre kala herkesin merak ettiği yeni dizi Türkçe dublajlı adı “Aşk Bir Rüya” orijinal isimi Thapki Pyar Ki oldu. Güzel ama tek kusuru kekeme olması olan Aşk Bir Rüya dizisi, orijinalinde 704 bölümden oluşuyor. Kanal 7’de 1 saatlik bölümler olarak gösterilecek dizinin toplam 176 bölümden oluşması bekleniyor.

kanal-7-de-başlayacak-yeni-hint-dizileri--aşk-bir-rüya-dizisi

Aşk Bir Rüya / Thapki Pyar Ki Konusu Ne?

Başrollerinde Jigyasa Singh ve Manish Goplani’nin paylaştığı Aşk Bir Rüya dizinin konusu şöyle, oldukça geniş bir aileye sahip olan güzeller güzeli Thapki’nin tek kusuru kekeleyerek konuşmasıdır. Terbiyeli ve güzel ahlaklı olan Thapki’nin evlilik çağı yaklaşınca ailesi Mishr’nın oğlu Diwarkar ile evlemesi için anlaşırlar. Ancak Thapki’nin kekeleyerek konuştuğunu öğrenen Diwakar düğün günü düğünü iptal eder.

Aşk Bir Rüya Ne Zaman Başlayacak?

Kanal 7 Hint dizileri kuşağında halen devam Hint Dizileri bulunduğu için Aşk Bir Rüya dizisinin bu dizilerin final yaptıktan sonra yayınlanması bekleniyor. İkimizin Yerine Final 22 Mart 2020, Bıçak Sırtı dizisi final ise, 20 Mart 2020’de final yapacak. Hangi dizinin yerine yayınlanacağı ilerleyen zamanlarda belli olacak. Bununla birlikte Aşk Bir Rüya dizisinin 19 Şubat 2020’de başlayacağına dair haberler çıkmamaktadır.

Aşk Bir Rüya Kanal 7 Tanıtım Fragmanı

MASUM / SAAT NİBHAANA SAATHİYA

Kanal 7 2020 Yeni sezonda ekranlara getireceği Hint Dizilerinden birisi de orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya, Türkçe dublajlı adı Masum Hint dizisi olacak. Bir buçuk yıldan bu yana gündüz kuşağında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin final yapmasından sonra ekranlarda olacak olan Masum dizisi en uzun soluklu Hint dizilerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Ülkesinde tam 7 yıl devam eden Saath Nibhaana Saathiya dizisi 23 Temmuz 2017 yılında final yapmıştır.

masum-hint-dizisi-Saath-Nibhaana-Saathiya-kanal-7-de-yeni-başlayacak

Masum / Saath Nibhaana Saathiya Dizisi Konusu

Hindistan’ın Rajkot şehrinde yaşayan Modi ailesinin hikayesini konu alır. Raşi ve Gapi iki kız kardeştir. Küçük yaşta yetim kalan Gapi, dayısı Jeetu Shah tarafından evlat edinilmiştir. Gapi, okuma yazma bilmeyen naif, utangaç bir genç kızken, üvey kardeşi Raşi onun tam tersine iyi eğitimli ve öz güveni yüksek bir genç kızdır. Annesi ile birlikte Gopi’yi bu nedenle sıklıkla aşağılarlar. Bu iki kız kardeş Modi ailesinin oğulları Ahem ve Jigar’la evlenince hikaye farklı bir boyut kazanır.

Masum / Saath Nibhaana Saathiya Ne Zaman Başlayacak?

Kanal 7’de yayınlanan İkimizin Yerine Hint dizisinin 22 Mart 2020 Pazar günü final yapmasından sonra 23 Mart 2020 Pazartesi günü 1. Bölümüyle ekranlara gelecek olan Masum dizisi saat 16.10’da ekranlarda olacak.

Masum / Saath Nibhaana Saathiya Dizisi Kanal 7 Tanıtım Fragmanı

GÜZ MASALI / DİL SE Dİ DUA… SAUBHAGYAVATİ BAHAVA

Kanal 7’de 16 Ağustos 2020’den itibaren yayınlanmaya başlayan Güz Masalı, diğer Hint Dizileri gibi ilgiyle izlenmişti. 16 Kasım 2020’de final yapan Güz Masalı’nın tekrar bölümlerinin yeniden Kanal 7 ekranlarında olacağı belirtilirken, Güz Masalı Hint Dizisinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

Dil-Se-Di-Dua…Saubhagyavatibhava--kanal-7-hint-dizileri-güz-masalı

Dil Se Di Dua… Saubhagyavati Bhava Aile İçi Şİddeti Anlatır

Orijinal adı Dil Se Di Dua… Saubhagyavati Bhava, Türkçe’ye çevrilmiş adı Güz Masalı olan Hint Dizisi 18 Aralık 2011 yılında Hindistan Life Ok televizyonunda yayınlanmıştır. Toplam 326 bölümden oluşan dizi 1 sezon çekilmiştir. Güz Masalı başrol oyuncuları; Ah Kalbim dizisinden Pragya olarak tanıdığımız Sriti Jha (Janvi), Harshad Chopda (Raghav) ve Karanvir Bohra (Viraj). Dil Se Di Dua… Saubhagyavati Bhava 18 Ocak 2013 yılında final yapmıştır.

Güz Masalı Hint Dizisinin Konusu

Zengin ve güçlü bir iş adamı olan Viraj, jahnvi’ye aşıktır. Ve bir süre sonra onunla evlenir. Jahnvi, evlenmeden önce nazik ve kibar birisi olarak tanıdığı Viraj için kendisini çok şanslı hissedir. Ancak bu düşüncesinin yanlış olduğunu evlendiği ilk gün anlar. Viraj, aşırı sahiplenici ve aile içi şiddete meyilli birisidir. Jahnvi’yi herkesten ve her şeyden kıskandığı için onu eve kapatır ve akla gelmeyecek türlü işkenceler yapar. Janvi, ondan boşansa da Viraj onun peşini hiç bırakmaz.

Güz Masalı Tanıtım Fragmanı

Daha Önce Kanal 7’de Hangi Hint Dizileri Yayınlanmıştı?

Kanal 7 ekranlarında 2015 yılında ilk olarak yayınlanan Bir Garip Aşk dizisinin büyük ilgi görmesinden sonra 2020 yılına kadar birbirinden ünlü oyuncuların oynadığı hikayesiyle bizi bizden alan Hint Dizileri ardı sıra yayınlanmaya başladı. İşte şimdiye kadar Kanal 7’de yayınlanmış Hint Dizilerinin listesi.

2015 Yılında Kanal 7’de Yayınlanan Hint Dizileri

Türkçe Dublajlı AdıOrijinal AdıBaşlama Tarihi
Bir Garip AşkIss Pyar Ko Kya Naam Doon26 Aralık 2015

2016 Yılında Kanal 7’de Yayınlanan Hint Dizileri

Türkçe Dublajlı AdıOrijinal AdıBaşlama Tarihi
BenimsinBeintehaa9 Nisan 2016
Sensiz OlmazRang Rasiya8 Nisan 2016
Yalancı BaharMadhubala – Ek Ishq Ek Junoon10 Haziran 2016
Deli DivaneSapna Babul Ka Bidaai27 Temmuz 2016

2017 Yılında Kanal 7’de Yayınlanan Hint Dizileri

Türkçe Dublajlı AdıOrijinal AdıBaşlama Tarihi
İki YabancıSaraswatichandra2 Şubat 2017
Tatlı BelaIss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir6 Mart 2017
Zor Sevda Qubool Hai1 Mayıs 2017
Ah Kalbim Kumkum Bhagya16 Ekim 2017
KördüğümUttaran7 Ağustos 2017

2018 Yılında Kanal 7’de Yayınlanan Hint Dizileri

Türkçe Dublajlı AdıOrijinal AdıBaşlama Tarihi
Sev YeterYe Hai Mohabbatein18 Haziran 2018
İkimizin YerineBalika Vahdu8 Eylül 2018

2019 Yılında Kanal 7’de Yayınlanan Hint Dizileri

Türkçe Dublajlı AdıOrijinal AdıBaşlama Tarihi
Bıçak SırtıSwaragini14 Ekim 2019

2020 Yılında Kanal 7’de Başlayacak Hint Dizileri

Türkçe Dublajlı AdıOrijinal AdıBaşlama Tarihi
Aşk Bir RüyaThapki Pyar Ki 19 Şubat 2020
MasumSaath Nibhaana Saathiya23 Mart 2020
Güz MasalıDil Se Di Dua… Saubhagyavati Bhava16 Ağustos 2020

Not:

Kanal 7’de 2020 Sezonunda başlayacak yeni Hint Dizileri ile ilgili detaylar geldikçe yazımızda olacak.

2020’de Başlayacak Diziler ve Kanalları ile ilgili detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

Kanal 7 2021’de Başlayacak Yeni Hint Dizileri için tıklayın!

Bir Cevap Yazın