Ji Chang wook Dizileri Yeni Eski En İyi Tüm Dizileri Listesi 2024 Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

En İyi Ji Chang Wook Dizilerini Listeledik!

Ji-Chang-wook-Dizileri-listesi-en-son

Ji Chang wook Dizileri En İyiler Listesi

Ünlü Koreli oyuncu Ji Chang Wook, canlandırdığı birbirinden farklı karakterle tüm dünyadaki insanların gönlüne taht kurmayı başaran oyuculardan birisi. 5 temmuz 1987 doğumlu olan oyuncu 34 yaşında olmasına karşın pek çok Güney Kore yapımı dizi ve filmde oynamıştır. İlk dizi deneyimini 2008 yılında You Stole My Heart dizisiyle yapan başarılı oyuncu, Tarihi Kore Dizisi Empress Ki (İmparotiriçe Ki) dizisinde canlandırdığı Toghon Temur / Ta Hwan karakteriyle akıllara kazınmıştır. Kariyerinde yükselişe geçen oyuncu, özellikle Çin’de popüler olmaya başlamıştır. Çok sayıda dizi ve filmde oynayan Ji Chang wook dizileri listesini 2024 güncellemesiyle yeniledik.

En İyi Dizileri

Oyunculuk başarısı yanında özel hayatındaki karizmatik ve sevimli halleriyle herkesin tutkunu olduğu Ji Chang-wook’un en iyi dizileri diğer bir değişle en akılda kalan dizileri arasında; ilk başrol oynadığı günlük dizi; Smile Again (2010-2011), Warrior Baek Dong-soo (2011), Empress Ki (2013-2014), Healer (2014-2015) ve The K2 (2016) yer alıyor.

Oynadığı Tüm Dizilerin Listesi

‘Suspicious Partner’ ve ‘Healer’ gibi birçok popüler dizide rol almış olan Güney Koreli aktör Chang Wook’un 2022 yılına kadar oynadığı tüm diziler ile yayınlandıkları yıllar ve kanalları şöyle listeledik.

  • Tell Me Your Wish (KBS2, 2022)
  • The Sound Of Magic (Netflix, 2022)
  • Backstreet Rookie (SBS, 2020)
  • Lovestruck İn the Ctiy (2020)
  • Melting Me Softly (tvN, 2019)
  • Suspicious Partner (SBS, 2017)
  • First Seven Kisses (NaverTV, 2016 – 2017)
  • K2 (tvN, 2016)
  • The Whirlwind Girl 2 (Hunan TV, 2016 (Çin dizisi))
  • Mr. Right (HBS, 2016 (Çin-Kore dizisi))
  • Healer (KBS2, 2014)
  • Secret Love (Dramacube, 2014)
  • Empress Ki (MBC, 2013)
  • Five Fingers (SBS, 2012)
  • Bachelor’s Vegetable Store (Channel A , 2011-2012)
  • Warrior Baek Dong Soo (SBS, 2011)
  • Smile, Dong Hae (웃어라 동해야) KBS, (2010-2011)
  • Hero (MBC, 2009)
  • My too Perfect Sons (KBS2, 2009)
  • You Stole My Heart (KBS2, 2008)

Yeni Dizileri

Ünlü Koreli Oyuncu Ji Jang Wook’un yeni dizilerini bu başlığımızın altında bulabilirsiniz.

Welcome to Samdal-ri,

dizisi ilk olarak JTBC kanalında yayınlanmıştır. Daha sonra 2 Aralık 2023 tarihinden itibaren Netflix’te yayınlanmaya başlamıştır. Her hafta iki bölüm halinde yayınlanan sevilen dizinin halen yayınlanlanması devam ediyor.

Tell Me Your Wish / If You Wish Upon Me (KBS2, 2022)
ji-chang-wook-dizileri-If-You-Wish-Upon-Me-konusu

Ünlü oyuncunun 2022 yılı yapımı dizilerinden If You Wish Upon Me dizisinin hikayesi Hollanda’daki Make-a-Wish Vakfı’nın gerçek bir anlatımından esinlenilmiştir. Ji Chang-wook, Sung Dong-il ve Choi Soo-young’un başrol oynadığı dizinin hikayesi hayatı boyunca mücadele eden, sorunlu bir geçmişe sahip genç bir adamın ( Ji Chang-wook ) toplum hizmeti emriyle bir bakımevine girmesi etrafında dönüyor .

If You Wish Upon Me Dizisi Konusu

Yoon Gyeo-ree (Ji Chang wook) Darülaceze hastalarının son isteklerini yerine getiren bir grup olan Team Genie’ye katılır ve ilk kez başkalarına bakmayı öğrenir. Team Genie ile birlikte çeşitli bölümler aracılığıyla hayatlarının sonundaki insanların son dileklerini dinler. Ve onların bu isteklerini gerçekleştirmek için çabalar.

Netflix’te Yer Alan Ji Chang wook Dizileri

Pek çok Güney Kore Yapımı dizilerini kitaplığında barındıran Netflix, en popüler Ji Chang-wook dizilerini de abonelerine izleme imkanı sunuyor. İşte ünlü Koreli oyuncu Ji Chang wook’un Netflix’te yer alan dizileri.

Welcome to Samdal-ri (2023)
Welcome_to_Samdal-ri-ji-chang-wook-netflix-dizileri

Oyuncu Ji Jhang wook’un 2023 yılının sonralarında Netflix’te yayına giren yeni Kore Dizisi Welcome to Samdal-ri (Samdal-ri’ye hoş geldiniz) dizisi, Jeju Adasında geçiyor. Kwon Hye-joo tarafından yazılan, Cha Young-hoon tarafından yönetilen, başrollerini; Ji Chang-wook ve Shin Hye-sun’un oynadığı dizi, iki çocukluk aşkının yıllar sonra yeniden karşılaşmasını konu alıyor.

Welcome to Samdal-ri Dİzisi Konusu

Dizinin hikayesi, iki çocukluk arkadaşı Jo Yong-pil ( Ji Chang-wook ) ve Jo Sam-dal ( Shin Hye-sun ) etrafında dönüyor. Annesini hatalı bir hava durumu raporu nedeniyle kaybeden Yong-pil, memleketinin büyüklerini korumak için hava tahmincisi olmaya karar verir. Ancak tutkusu ve yanlış bilginin akıp gitmesine izin vermemesi ona inatçı bir baş belası olarak ün kazandırır. Öte yandan Sam-dal, başarılı bir moda fotoğrafçısı olma hayallerinin peşinden gitmek için Seul’e taşınır ve Jo Eun-hye adını kullanır. Ancak hayatı birdenbire alt üst olunca memleketine döner. Burada çocukluk aşkı Yong-pil ile yeniden karşılaşır. Onları ayıran bir olaya rağmen iki arkadaş birbirlerine olan sevgilerinin hâlâ her zamanki kadar güçlü olduğunu fark ederler.

The Sound Of Magic (Netflix, 2022)

Netflix özel yapım Kore dizilerinden birisi olan diğer bir değişle yalnızca Netflix’te yayınlanan The Sound Of Magic Kore dizisinin hikayesi Ha Il- kwon’un Naver, Güney Kore kökenli web çizgi romanı (webtoonu) Annarasumanara’ ya dayanıyor.

The Sound Of Magic Kore Dizisi Konusu

Ji Chang-woo’nun 2022 yapımı Güney Koreli bir televizyon dizisi olarak karşımıza çıkan dizi, terk edilmiş bir lunaparkta yaşayan bir sihirbazın, hayatın acımasız gerçekleri altında ezilen genç bir kızın yaşadığı sorunları ortadan kaldırması ve ona umut ışığı olma hikayesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Ji Chang-wook , Choi Sung-eun ve Hwang In-youp eşlik ediyor.

6 Mayıs 2022’de yayınlanan The Sound Of Magic Dizisini Netflix’ten izlemek için linki tıklayabilirsiniz.

Lovestruck İn the Ctiy (Netflix, Kakao TV 2020)

Ji Chang-wook’un 2020 yapımı en son oynadığı dizilerden birisi olan Lovesturck İn The City Kore dizisi, karmaşık bir şehirde vahşice yaşayan gençlerin gerçek aşk hikayelerini anlatıyor. The Way of Love of City Men and Women adlı çok parçalı dizinin ilki olan Lovestruck İn The City dizisi, 22 Aralık 2020’de Kakao TV’de yayınlanmaya başladı. Aynı zamanda Netflix’ten izleyebileceğiniz dizinin başrollerinde; Ji Chang-wook, Kim Ji-won, Kim Min-seok, Han Ji-eun, Ryu Kyung-soo, So Joo-yeon gibi Koreli oyuncular rol alıyor. Dizi IMDb’de 7.6’lik puana sahip.

Lovestruck İn The Ctiy dizisinin Konusu

Yaz aşkı yaşadığı özgür ruhlu kadını unutamayan tutkulu bir mimar, onunla Seul sokaklarında tekrar bir araya gelebilmeyi ummaktadır. 2020 – 2021 yapımı Lovestruck in the City dizisi, şehrin yoğun temposunda hayatta kalmaya çalışan bir grup gencin gerçekçi romantik ilişkilerini konu almaktadır.

Lovestruck İn the Ctiy Netflix’ten izlemek için tıklayın.


Suspicious Partner (Netflix, SBS, 2017)

Güney Kore Televizyon kanalı SBS ‘de 2017 yılında yayınlanan Ji Chang -wook dizileri arasında yer alan Suspicious Partner, romantik komedi türünde karşımıza çıkıyor. Netflix’te izleyebileceğiniz Kore dizilerinden birisi olan dizi de Ji Chang wook’a Koreli oyuncu Nam Ji-hyun partnerlik yapıyor. Dizi IMDB’de 8.0’lik puana sahip.

Suspicious Partner Konusu

Başarılı bir savcı olan No Ji-Wook’un ( Ji Chang wook) hayatı birlikte çalışmaya başladığı neşeli yeni stajyeri Eun Bong-Hee’nin (Nam Ji-hyun) bir cinayetin baş şüphelisi olmasıyla aniden değişir. Üzerinde kalan katil damgasını temizleyebilmek için gerçek katilin peşine düşen Eun Bong-Hee (Nam Ji-Hyun) ve ona yardım eden No Ji-Wook’un (Ji Chang-Wook) birbirlerine aşık olmanın yanı sıra zamanla hiç ummadıkları bir gerçekle karşılaşırlar.


K2 (Netflix, tvN, 2016)
ji-chang-wook'un-oynadığı-diziler-k2

Ji Chang Wook’un Netflix’te yer alan dizileri arasında en popüler olan dizilerinden bir tanesi olan K2, 2016 yılında tvN kanalında yayınlanmıştır. Romantik, Polise ve Aksiyon türünde karşımıza çıkan dizide Ji Chan wook’u özel eğitilmiş eski bir paralı asker olarak görüyoruz. K2’de Ji Chang wook’a Im Yoona partnerlik yapıyor. Dizi İMDb’de 7.8’lik puana sahip.

K2 Kore Dizisi Konusu

Paralı bir asker olan Kim Je-Ha (Ji Chang-Wook) iş vereni tarafından ihanete uğrar ve yüz üstü bırakılır. Üzerine atılan ülkesine ihanet suçundan kendisini aklamaya çalışırken onu eğiten komutanla yolu kesişir. Kim Je-ha’nın devlet başkanlığı adayının ailesi için koruma olarak çalışmasıyla başlayan olaylar, intikamını almanın yanında sırlarla dolu bir geçmişle büyüyen başkanın kızı Go Anna’ya (Im Yoona) aşık olmasıyla devam eder. Diğer bir yandan hikayede Kim je Ha’ya aşık olan sadece Go Anna değildir.

K2 Kore Dizisi Türkçe Altyazılı İzle


Healer (Netflix, KBS2, 2014)
ji-chang-wook-rol-aldığı-diziler-healar

KBS2 televizyon kanalında 2014 yılında gösterilen Healer dizisinde Ji Chang wook, Empress Ki dizisinden sonra yeniden hayran olduğumuz bir karaktere bürünüyor. İMDB’de 8.5’lik puana sahip olan diziyi Netflix’ten izleyebilirsiniz.

Healer Kore Dizisi Netflix’ten İzle

Healer Kore Dizisi Konusu

Romantik Komedi türündeki Healer dizisinin hikayesinde yıldız bir muhabir olan Kim Moon-Ho (Yoo Ji-Tae), ikinci sınıf bir gazeteci Chae Young-Shin (Park Min-Young) ve kod adı Healer olan Seo Jung-Hoo (Ji Chang-Wook) karanlık gerçekleri ve uzun süredir saklı kalmış sırları ortaya çıkarmak için bir araya gelir.


Empress Ki (Netflix, MBC, 2013)
ji-chang-wook-oynadığı-diziler-empress-ki

Ji Chang wook’un hayran kalacağınız performanslarından birisi şüphesiz tarihi Kore dizisi Empress Ki’de canlandırdığı Yuan İmparatoru Toghon Temur / Ta Hwan karakteridir. Ta Hwan İmparatorluk yolunda birçok zorluklar yaşamıştır ve güçlü vassallar (derbeyine bağlı kimse) tarafından edilen tehditlere karşı ayakta kalmaya çalışmıştır. Onu bu yolda aşık olduğu Ki Sung-Nyang yalnız bırakmaz. Ta Hwan’ın Nyang’a (İmparatoriçe Ki) olan aşkı herkesi derinden etkiler. Empress Ki’ de Ji Chang wook’a Ha Ji-Won partnerlik yapıyor. İmparatoriçe Ki İMDB’de 8.5’lik puana sahip.

Empress Ki Kore Dizisi Konusu

Empress Ki dizisinin hikayesi Cengiz Han’ın kurduğu Yuan Hanedanlığına 37 yıl hükümranlık eden ‘Demir Leydi’ İmparatoriçe Ki’nin hayatını konu alır. TRT 1’de yayınlanan Kore Dizileri arasında yer alan diziyi Netflix’ten izleyebilirsiniz. Kendimizi tarihi bir hikayenin yanı sıra tam bir aşk üçgenin içerisinde bulacağımız Empress Ki Netflix’te izlemek için tıklayın.

Eski Dizileri

Dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Ji Chang-wook’un oynadığı birçok eski dizisi mevcut. Bu başlığımızda ünlü Ji Chang wook eski dizilerini listeledik.

First Seven Kisses (NaverTV, 2016 – 2017)

Lotte Duty Free Shop tarafından yapılan web draması olan First Seven Kisses, Naver TV Cast ve youtube da yayınlanmıştır. Dizinin konusu ilk öpücüğünü almak isteyen bir kızın (Choi Ji Woo) yedi yakışıklı erkek arasında tercih yapmasını konu alır. Dizinin başrollerinde ünlü Koreli aktörler; Lee Joon-Ki, Park Hae-Jin, Ji Chang-Wook, Kai, Taecyeon, Lee Jong-Suk ve Lee Min-Ho kendileri olarak yer alıyor.

Seven First Kisses Kore Dizisi Konusu

Bir Duty Free mağazasının çalışanı olan Min Soo-Jin (Lee Cho-Hee) 25 yaşındadır ve doğduğundan beri kimseyle çıkmamıştır. Bir gün, güzel bir bayan ortaya çıkar ve Soo-Jin’e romantizm dolu ile yedi farklı adamdan yedi farklı öpücük hediyesi verir.

Melting Me Softly (tvN, 2019)
Melting-Me-Softly-konusu

Ji Chang wook’un 2019 yapımı eski dizilerinden olan Melting Me Softly dizisi, fantastik romantik komedi türünde karşımıza çıkıyor. İMDb’de 7,6’lık puana sahip olan dizide Ji Chang wook’a Won Jin-ah, Yoon Se-ah isimli Koreli oyuncular eşlik ediyor.

Melting Me Softly Kore Dizisi Konusu

Ji Chang wook dizileri listesinde yer alan Melting Me Softly dizisinin ana konusu, bir proje için bedenlerinin sadece 24 saatlik dondurulmasına gönüllü olan bir erkek ve bir kadının hikayesini konu alıyor. Bir komploya kurban giden ikili 24 saat yerine 20 yıl sonra uyandırılırlar.

The Whirlwind Girl 2 (Hunan TV, 2016 (Çin dizisi))

Ming Xiaoxi tarafından yazılan aynı adlı romana dayanan 2015 Kore – Çin ortak yapımı Çin televizyon dizisi The Whirlwind Girl, romantik komedi gençlik dizisi olarak karşımıza çıkıyor. İkinci sezonunda kaldığı yerden devam eden dizi Bai Cao’nun kariyerindeki gelişmeleri takip ediyor. Chang An karakterine hayat veren Ji Chan wook’a Qi Bai Caok karekteriyle Çinli oyuncu An Yue Xi eşlik ediyor.

The Whirlwind 2 Girl Kore Dizisi Konusu

Dizinin hikâyesi, küçüklüğünden beri Yuanwudao’ya (dövüş sanatları sporu) düşkün olan Qi Baicao’nun ( Hu Bingqing ) yolculuğunu anlatıyor. Bai Cao, ailesi bir yangın kazasında öldükten sonra yetenekleri ve itibarı rakipleri tarafından karalanan eski Yuanwudao dünya şampiyonu Qu Xiangnan tarafından evlat edinilir ve büyütülür. 

Yeni Sezon Tarihi Çin Dizileri İçin Tıklayın

Secret Love (Dramacube, 2014)
eski-kore-dizileri-secret-love

K-Pop grubu KARA’ nın kızlarının her birinin aşık olmasıyla ilgili beş aşk hikayesini konu alan 2014 yapımı dizi, romantik türde karşımıza çıkıyor. Toplam beş bölümden oluşan dizide, ilk aşk, randevuya çıkma yöntemleri, ayrılık, karşılıksız sevgi ve ölümsüz aşk temaları üzerinde duruluyor.

Secret Love Kore Dizisi Konusu

Ji Chang wook burada melek karakterine hayat veriyor. Sun-wook’un ilk aşkı ile evlenebilmesi için yardım eden koruyucu Melek’in hesaba katmadığı bir durum ortaya çıkar.

Five Fingers (SBS, 2012)

Ji Chan wook’un uzun bölümlü Kore dizilerinden birisi olan Five Fingers dizisi, müzikal türünde karşımıza çıkıyor. 2012 yapımı dizi 30 bölümden oluşuyor.

Five Finger Kore Dizisi Konusu

Kendi hayallerini başarmak ve trajedilerini aşmaya çalışan gençlerin hikayesini anlatan dizide; Yoo Ji Ho ( Joo Ji Hoon) mükemmel şekilde piyano çalabilen dahi bir piyanisttir. Yaşadığı acı dolu geçmişi unutmak, yaralarının üstesinden gelmek için uğraş verirken, bir şirketin başına geçebilmek için zengin bir halef ile acı dolu bir rekabete girer.

Bachelor’s Vegetable Store

Bachelor’s Vegetable Store dizisi, küçük bir manav dükkânını ülke çapında bir bayiliğe dönüştüren genç bir adamın gerçek hikayesini anlatıyor. 2011- 2012 yapımı dizi MeloDram, Komedi, Romantik türünde karşımıza çıkıyor.

Warrior Baek Dong Soo (SBS, 2011)

Ji Chang wook’un Empres Ki’den önce başrolünü oynadığı Tarihi dizilerinden birisi olan Warrior Baek Soo dizisi,1700’lü yıllarda, Jaseon döneminde geçiyor. Toplam 29 bölümden oluşan dizi de Ji Chang-wook’a, Yoo Seung-ho, Yoon So-yi, Shin Hyun-bin, Choi Min-soo, Jun Kwang-ryul adlı oyuncular eşlik ediyor.

Warrior Baek Soo Kore Dizisi Konusu

Krallığın koruyuculuğunu yapan bir ailenin, çeşitli entrikalarla hain ilan edilmesinin ardından, bu ailenin tümünün yok edilmesi emri verilir. Aileden sadece yeni doğan bir çocuk kurtulur. Bu çocuğun adı Baek Dong Soo'(Ji Chang wook) dur. Dong soo’nun (Yeo Jin-goo) kurtulmasına babasının üç kader arkadaşı yardımcı olur. Yeo Jin-goo kraliyet muhafızlarının bir üyesi olarak ulusun kaderini değiştiren kaygısız bir kılıç ustasıdır.

Warrior Beak Soo Türkçe Altyazılı İzlemek için tıklayın

Smile, Dong Hae (웃어라 동해야) KBS, (2010-2011)
Hero (MBC, 2009)

Hero, toplumda yolsuzluk ve eşitsizlikle mücadele eden üçüncü sınıf bir gazetede çalışan tutkulu muhabirlerle ilgili 2009 Güney Kore aksiyon-komedi televizyon dizisidir. Başrollerini; Lee Joon-gi, Yoon So-yi, Um Ki-joon ve Baek Yoon-sik’in paylaştığı dizide Ji Chang wook diğer oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Hero Kore Dizisi Konusu

Kore’nin en iyi muhabirleri ve sıradan vatandaşlarının, gücünü kötüye kullanan sosyete ile arasındaki mücadeleyi konu alan dizide Jin Do Hyuk, sevdiği kadın öldükten sonra umutsuzluk ve umursamazlık içinde yaşayan akıllı, yetenekli bir muhabirdir. Sosyetenin diğer kurbanlarına yardım ederek yeni bir hayata başlamaya karar veren Jin Do Hyuk, zamanla etik olmayanlara karşı mücadele eden modern bir kahraman olur.

My too Perfect Sons (KBS2, 2009)

2009 yapımı aile, romantik komedi türünde yer alan My too Perfect Sons Kore dizisi 54 bölümden oluşuyor.

My too Perfect Sons Kore Dizisi Konusu

Song Jin Poong’un dört oğlu vardır ve büyük oğlu ailesini geçindirebilmek için zor şartlarda çalışmaktadır. Büyük evlat ilk aşkını unutamamıştır. Annesi, Ok Hee, 38 yaşına gelmiş oğlunu evlendirmek istemektedir. Her anne gibi oğlunun harika biri olduğunu düşünür. Ona göre gelini olacak kişi çok şanslıdır. Ancak çevrelerinde ki insanlar bu dört evladın çok büyük sorunları olduğunu hissederler. Ji Chang wook’un ilk dizilerinden olması nedeniyle hikayede çok sık göremediğimiz bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

You Stole My Heart (KBS2, 2008)

Ünlü Koreli oyuncu Ji Jang wook’un oyunculuğa ilk adım attığı dizi olan You Stole My Heart dizisinde oyuncu küçük bir rol almıştır.

En Yeni Dizileri

Ünlü oyuncu Ji Chang Wook, diğer Koreli aktörler gibi yıl içerisinde birbiri ardına dizi çevirmeye devam ediyor. Ünlü aktör yılın başlarında Netflix orijinal yapımı The Sound Of Magic Kore dizisiyle karşımıza çıkarken 2022’nin ortalarında yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

If You Wish Upon Me / Tell Me Your Wish (Bana Dileğini Söyle)
ji-chang-wook-yeni-dizisi-tell-me-your-wish-oyuncuları

Ji Chang Wook’un 10 Ağustos 2022’de seyirci karşısına çıkacak olan yeni dizisi If You Wish Upon Me / Tell Me Your Wish, KBS2 Güney Kore televizyon kanalında Çarşamba ve Perşembe günleri yayınlanmaya başlayacak. Diğer bir adı If You Wish Upon Me olan dizinin başrollerinde; Ji Chang-wook, Sung Dong-il ve Choi Soo-young yer alıyor. Dizinin hikayesi; Hollanda’daki gerçek bir vakıftan ilham alınarak hayata geçirilmiştir. Dizinin konusu; Bir yetimhanede yaşarken ıslahevine düşen Yoon Gyeo-ree (Ji Chang wook) toplum hizmeti emriyle bir bakımevinde çalışmak zorunda kalır. Burada hastane personeli ile birlikte hayatlarının sonuna gelmiş yaşlı insanların son isteklerini dinlerler.

If You Wish Upon Me / Tell Me Your Wish 1. Tanıtım

If You Wish Upon Me / Tell Me Your Wish 2. Tanıtım

The Sound Of Magic (Netflix, 2022)

Netflix orijinal yapımı Müzik,Psikolojik, Yaşam, Drama türündeki webtoon uyarlaması dizi, yaşından önce yetişkin biri olmak zorunda kalan Yoon A-Yi (Choi Sung-Eun) ile hep çocuk olarak kalmak isteyen Lee-Eul’un (Ji Chang-Wook) etrafında dönüyor.

Lovestruck İn the Ctiy (2020)

Mimar olan Park Chae-Won (Ji Chang-Wook),tutkulu ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Şehrin küçük sokaklarında dolaşmaktan hoşlanmaktadır. ‘Kamera Hırsızı’ dediği bir kadın, bir yaz gecesi, kalbini çalıp ortadan kaybolduktan sonra bir daha onu asla unutamaz.

Backstreet Rookie (SBS, 2020)

Ji Chang wook dizileri arasında yer alan Backstreet Rookie dizisi ‘Convenience Store Saet-Byul’ adlı bir webtoondan uyarlama (çizgi film). Aynı zamanda dizi Ji Chang wook’un yeni dizilerinden birisi. Dizide Ji Chang-Wook (Choi Dae-Hyun)’a Kim You-Jung (Jung Saet-Byeol), Han Sun-Hwa (Yoo Yeon-Joo), Do Sang-Woo (Jo Seung-Joon) adlı Koreli oyuncular eşlik ediyor.

Backstreet Rookie Kore Dizisi Konusu

Backstreet Rookie dizisinin konusu, 24 saat açık bir markettin, yarı zamanlı çalışanı (Kim You-Jung) ile o marketin işletmecisinin (Ji Chang-Wook) arasındaki romantik ilişkiyi anlatır.

Mr. Right (HBS, 2016 – 2022 (Çin-Kore dizisi)
-mr-rigth-çin-dizisi-konusu

Ji Chang-wook’un oynadığı Çin Dizilerinden birisi olan Mr. Right, romantik komedi türünü sevenler için biçilmiş kaftan. Toplam 36 bölümden oluşan dizide Ji Chang-wook’un oyunculuğuna doyacaksınız. Çekimleri daha önce tamamlanan ancak henüz gösterilmeyen Mr. Right dizisinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor.

Mr. Right Çin Dizisi Konusu

Ji Chang wook dizileri arasında yerini alan Mr. Right dizisinde Başrolllerini; Ji Chang Wook (Wang Wei An), Wang Xiao Chen’in (Yang Hai Yi) paylaşacağı Mr. Right dizisi, bir gece de kendini ikinci nesil chaebol (Şirket CEO’su) olarak bulan çalışkan genç Wang Wei An (Ji Chang wook) ile ailesi iflas ettiği için sıradan bir kıza dönüşen Yang Hai Yi’nin hikayesini anlatmaktadır. Karşılaştıkları ilk andan itibaren sürekli tartışan ikili sonunda birbirlerine aşık olurlar. Nefretten doğan aşka iyi bir örnek olan dizinin gösterim tarihi sabırsızlıkla bekleniyor.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Feda Dizinin Min Hyuk’u Bakın Kim Çıktı!

Mutlaka İzlemeniz Önerilen Kore Dizileri

Asya Dizileri Sevenler Bu Dizileri Mutlaka İzleyin

Zengin Erkek Fakir Kız Temalı Kore Dizisi Önerisi

Doktor Dizisi Sevenler İçin Harika Öneriler

Aşk Dizilerinin Yakışıklısı Luo Zheng’in En İyi Dizileri

Sil Baştan Kore Dizisinin Sıra dışı Hikayesi Dikkat Çekiyor

Meltem TV Eski Yeni Kore Dizileri

Bir Cevap Yazın