İzlenmesi Şiddetle Tavsiye Edilen En Güzel Kore Dizileri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İzlenmesi Şiddetle Tavsiye Edilen En Güzel Kore Dizileri

izlenmesi-şiddetle-tavisye-edilen-en-iyi-kore-dizileri

İZLENMESİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLEN EN GÜZEL KORE DİZİLERİ

Kore dizilerinin dünya genelinde popülerliği her geçen gün daha da artıyor. Geniş izleyici kitlesine sahip Kore Dizileri’nin bu kadar çok sevilmesi Google’ın en popüler diziler listesine girmelerine de neden oluyor. KBS dizisi olan Descendants of the Sun’dan Goblin dizisine kadar pek çok Kore dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ederken, 2017 Kore dizileri de en çok beklenilenler ve görülmek istenenler listesinin ilk sıralarında yer alıyor. Dünyaca ünlü pek çok Kore dizisi aynı zamanda Türk televizyonlarında izlenme rekorları kıran dizilere ilhan veriyor ve bu diziler uyarlama şeklinde karşımıza çıkıyor. İşte merak edilen ve İzlenmesi şiddetle tavsiye edilen en güzel Kore dizileri konuları ve oyuncuları.

THE GREAT JANG GEUM (DAN JANG GEUM)

Duygusal tarih türünde olan dizi, gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilmiştir. Türkiye’de TRT1 ekranlarında “Saraydaki Mücevher” adıyla Türkçe dublajlı olarak seyirciyle buluşan Dan Jang Geum Kore dizisi, Kore’nin ilk sezaryen ameliyatı yapan ilk kadın doktoru Cangeman’ın hayat hikayesini konu alır.

SARAYDAKİ MÜCEVHER / DAN HANG GEUM 1 BÖLÜM İZLE 

https://www.youtube.com/watch?v=4eqUAgIZY-E

EMPRESS Kİ / İMPARATORİÇE Kİ

İmparatoriçe Ki / Empress Ki Kore Dizisi Konusu ve Oyuncuları

En iyi Kore Dizileri arasında ilk sıralarda yerini alan Empress Ki Kore Dizisi İMDB’de 8,6 puan alarak en çok izlenen Kore Dizileri arasına girmiştir. Tarihi Türde Kore dizilerinden birisi olan İmparatoriçe Ki, Goryeo döneminde yaşayan Ki Seung Nyang (Ha Ji Won) adlı bir kadının Çin’in Yuan hanedanlığının İmparatoriçesi olma yolculuğunu anlatır. Romantik türde olan dizi 51 bölüm 1 sezondan oluşur.

MY SASSY GİRL 

My-Sassy-Girl Kore dizisi

2001 yılında yayınlanan bir filmle aynı adı taşıyan My Sassy Girl – Hırçın Sevgilim tarihi romantik komedi türünde bir SBS dizisidir. 2017 Kore dizileri arasında yer alan My Sassy Girl’ün Oyuncuları arasında; Come Back Mister  dizisinden tanıyacağınız Oh Yeon Seo (Prenses Hyemyung),  Joo Won (Gyun-Woo),  Lee Jung-Shin (Kang Joon-Young), Kim Yoon-Hye (Jung Da-Yeon) yer alıyor.

My Sassy Girl Kore Dizisi Konusu

My Sasy Girl, Joseon Hanedanlığı döneminde soğuk kalpli genç bir öğretmen ile güzel ama bir o kadar da sorunlara neden olan Prenses Hyemyung’un (Oh Yeon-Seo) arasında geçen kimi zaman duygusal kimi zaman da komik ilişkilerini konu alır. Dizi, 2001 yılında yayınlanan ve Güney Kore’nin en yüksek gişeli yapımı “My Sassy Girl” filminin dizi versiyonudur.

My Sassy Girl Tanıtım Fragmanı

WİNTER SONATA (GYEOUL YEONGA)

Fantastik bir unsur içermemesine karşın, konu olarak en fantastik Kore dizisi olarak adlandırılan Winter Sonata Kore dizisi, küçük bir kasabaya taşınan Jun Sang lise tanıştığı Yoo Jin’e aşık olur. Çift henüz aşklarını yaşayamadan Jun Sang geçirdiği bir trafik kazasında ölür. Yoo Jin, on yıl sonra tıpkı Jung Sun’a benzeyen biriyle tanışır. Yoo Jin, şimdi erkek arkadaşı ve ona olen sevgilisi Jun Sang arasında bir seçim yapmak zorundadır.

WİNTER SONATA TANITIM FRAGMANI

DEFENDANT – INNOCENT DEFENDANT  

Defendant Kore dizisi

Dram, gizem hatta bir hayli gerilim sevenlerin izlemesini tavsiye ettiğimiz Defendant Kore Dizisi, başrol oyuncusunun sevilen aktör Ji Sung olduğunun açıklanması ile dikkatleri üzerine çekti. Aynı zamanda Kanal 7 ekranlarında Sil Baştan Konusu ve Oyuncuları ve Feda Konusu ve Oyuncuları isimleri ile yayınlanan Kore dizilerinin de başrol oyuncusu olan Ji Sung (Jo Min Hyuk)‘un, dizide Seul Merkez Bölge Savcılık Ofisi’nde bir savcı olan Park Jung-Woo karakterini canlandırmaktadır.

Defendant dizisi oyuncu kadrosunda; Ji Sung (Park Jung-Woo), Yuri (Seo Eun-Hye), Uhm Ki-Joon (Cha Sun-Ho -Cha Min-Ho) yer alıyor.

Ji Sung Hayranları Büyük Keyif Alacak!

Ji Sung hayranlarının izlemekten keyif alacakları dizi, masumiyetini ve suçsuzluğunu ispatlamaya çalışan bir savcının hikayesini konu alıyor. 2017 önerilen Kore Dizileri arasında yer alan

Defendant Kore Dizisi Konusu

Defendant, suçsuzluğunu ve masumiyetini kanıtlamaya çalışan bir savcının (Ji Sung) hikâyesini anlatmaktadır. Park Jung-Woo (Ji Sung) geçici hafıza kaybından muzdariptir. Bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Cinayet işlediği gerekçesi ile suçlanmak ve idam cezasıyla yargılanmaktadır. Bu suçtan kurtulmak ve masumiyetini kanıtlamak için eksik anılarını hatırlaması gerekmektedir.

Defendant Kore Dizisi Tanıtım Fragmanı

INTROVERTED BOSS

Introverted-Boss kore dizisi

Introvert Boss ya da Sensitive Boss, Romantik Komedi türü sevenlerin izlemesi önerilen 2017 yapımı Güney Kore Dizisidir. Çok utangaç bir CEO ile şirket çalışanları arasında geçen olayları konu alıyor. Dram dizilerinden sıkılanlar için izlenecek komedi dizileri arasında gösterilen 

Introvert Boss dizisinin oyuncu kadrosunda; Yeon Woo-Jin (Eun Hwan-Ki), Park Hye-Soo (Chae Ro-Woon), Kong Seung-Yeon (Eun Yi-Soo), Yoon Park(Kang Woo-Il), Heo Jeong-Min (Eom Sun-Bong), Jun Hyo-Seong (Kim Gyo-Ri), Lee Gyu-Han (Muhabir Woo) isimli oyuncular yer alıyor.

İntrovert Boss Kore Dizisi Konusu

Introvert Boss, Ro-Woon’un (Park Hye-Soo) yeni çalışmaya başladığı şirketin esrarengiz CEO’sunun (Yeon Woo-Jin) gerçekte kim olduğunu araştırmaya başlamasıyla gelişen olayları konu alır. Güney Kore tvN kanalında yayınlanan dizi toplam 16 Bölümden oluşuyor.

Introvert Boss Tanıtım Fragmanı

TOMORROW WİTH YOU

Tomorrow-With-You Kore dizisi

2017 yılı yapımı Romantik / Fantastik Türünde olan Tomorrow With You, zamanda yolculuk yapan bir adamla karısının hikayesini konu alır. Güney Kore TvN kanalında 3 Şubat 2017 – 25 Mart 2017 tarihleri arasında yayınlanan dizi toplam 16 bölümden oluşmaktadır. 

Tomorrow With You Oyuncu kadrosunda Lee Je-Hoon (Yoo So-Joon), Shin Min-A (Song Ma-Rin) gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Tomorrow With You Konusu

Bir zaman gezgini Yoo So-Joon (Lee Je-Hoon) ve onun eşi Song Ma-Rin’in (Shin Min-A) arasında yaşanan aşkı konu alan Tomorrow With You dizisinde, So-Joon gelecekte perişan bir halde yaşadığını görür. Bunun üzerine geleceğini değiştirebilmek için Ma-Rin’i sevmediği halde onunla evlenir.

Tomorrow With You Tanıtım Fragmanı

STRONG WOMAN DO BONG SOON

Strong-Woman-Do-Bong-Soon

2017 yılında yayınlanan Kore dizileri arasında yer alan Strong Woman Do Bong Soon isimli Kore dizisinin başrolleri arasında;  Park Hyung-Sik, Park Bo-Young ve Ji Soo gibi başarılı Güney Koreli oyuncular rol almaktadır.

Strong Woman Do Bong Soon Konusu

Fiziksel olarak güçlü bir kadın olan Do Bong-Soon (Park Bo-Young) ile CEO olan An Min-Hyuk (Park Hyung-Sik) arasında yaşanan tutkulu bir aşkı konu alır. Yönetmenliğini Lee Hyeong-Min’in yaptıpı dizi romantik komedi türündedir. Pek çoğumuzun bildiği popüler Hint dizisi olan Aşka Yolculuk Konusu ve Oyuncuları ile Kim Kimdir / Aşka Yolculuk dizisinde 14. Prens Wang Woo’yu oynayan Ji Soo da dizide yer alıyor.

Ji Soo, dizide dürüst ve prensiplere sahip çaylak bir dedektif olan Kook Doo karakterini canlandırmaktadır. Dizi ilk olarak Güney Kore televizyon kanalı JTBC’de Şubat 2017 de yayınlandı.

WHİLE YOU WERE SLEEPİNG

While You Were Sleeping OST kore dizisi

2017 yılının ikinci yarısında gösterime giren While You Were Sleeping Kore dizisi, rüyasında geleceği ve gerçekleşecek bazı olayları gören bir kadın ve o kötü olayların gerçekleşmesine engel olacak bir avukatın hikayesini konu alıyor. SBS kanalında yayınlanan While You Were Sleeping dizisinin oyuncu kadrosunda; “W” dizisi gibi pek çok başarılı yapımda yer alan Lee Jong Suk ile Miss A grubunun şarkıcılarından ve Dream High dizisinde de oynayan Bae Suzy yer alıyor.

WHİLE YOU WERE SLEEPİNG TANITIM FRAGMANI

MUTLAKA İZLENMESİ GEREKEN EN İYİ KORE DİZİLERİ LİSTESİ

Yukarıda İzlemenizi tavsiye ettiğimiz 2017 Kore Dizileri yanında bölüm uzunlukları ortalama 20 bölüm olmasına rağmen gösterildiği ülkelerde efsane olmuş Kore Dizileri listesinde Mutlaka İzlenmesi Tavsiye Edilen ve Tarihi Türde Kore Dizileri, Bilim Kurgu, Romantik Komedi Kore Dizileri, Fantastik Kore Dizileri ve Drama Kore Dizileri yer almaktadır.

Mini Dizi Olarak da Seyredebilirsiniz

Türk Televizyonlarında yayınlanan Kore Dizileri Türkçe dublajlı olarak yayınlanan birçok dizi de bu listede yer alıyor. Dizilerin bölüm kısalığı nedeniyle tek sezondan oluşan bu dizileri mini dizi olarak da izleyebilirsiniz.

İzlenmesi Tavsiye Edilen Lee Min Ho Dizileri 

Zengin Oğlan Fakir Kız Konulu Kore Dizileri 

Mutlaka İzlenmesi Tavsiye Edilen ve Tarihi Türde Kore Dizileri 

2019’un Gelmiş Geçmiş En İyi Kore Dizileri

TRT’de Yayınlanan Tavsiye Edilen Kore Dizileri

Bir Cevap Yazın