İnternetten Ücretsiz Kore Dizisi İzleyebileceğiniz En İyi Uygulamalar Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İnternetten Kore Dizisi İzleyebileceğiniz En İyi Online Platformlar

İnternetten-Kore-Dizisi-İzleyebileceğiniz-En-İyi-Uygulamalar-Listesi

Online Ücretsiz Kore Dizisi İzleyebileceğiniz En İyi Uygulamalar

Uzakdoğu filmleri ve dizileri tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görmeye devam ediyor. Her yıl yüzlerce romantik komedi, tarihi, suç, bilim kurgu, fantastik türde pek çok Kore Dizisi seyircilerin beğenisine sunuluyor. Güney Kore yapımı eski ya da yeni Kore Dizilerini birçok online dizi izleme siteleri ücretsiz veya ücretli olarak kullanıcılarına izleme imkanı sunuyor. 1990’lı yıllarda Kore Dalgası trendiyle dünyaya yayılan Kore Dizilerinin ünü günümüzde de popülaritesini koruyor. Peki, en güzel Kore Dizilerini izleyebileceğimiz siteler hangileri? İşte İnternetten Ücretsiz Kore Dizisi İzleyebileceğiniz En İyi Uygulamalar ile Kore Dizilerini Türkçe dublajlı ya da Türkçe altyazılı izleyebileceğiniz uygulamalar, siteler ve online platformlar listesi.

Online Dizi Platformları – İnternet Siteleri – Uygulamalar

Daha çok TRT’de yayınlanan Kore Dizileri ile Kanal 7’de yayınlanan Güney Yapımı dizilerle hayatımıza giren Kore Dizileri seyircide adeta bir tutku haline geldi. Efsane olmuş Tarihi türde Kore dizileri yanında Kore Doktor dizileri, Romantik Komedi Kore Aşk dizileri, Zengin Oğlan Fakir Kız Kore Dizileri ve Fantastik diziler izleyicinin en çok aradığı türden Kore Dizileri oldu. Son günlerde dünyada büyük ses getirmiş Kore Dizileri Uyarlaması dizilerin hayatımıza girmesiyle dizi severler bu dizilerin tutkunu oldular. Peki Kore Dizilerini nereden, hangi sitelerden izleyebilirsiniz?

Tamamen Ücretsiz Kore Dizisi İzleyebileceğiniz Uygulama ve Siteler

Türkçe dublajlı ya da Türkçe altyazılı Kore dizisi izleme sitelerinden bazıları tamamen ücretsiz üyelikle reklam yayınlayarak kullanıcılara kesintisiz izleme imkanı sunuyor. Bununla birlikte sitelerin Kore dizisi arşivleri kimilerinde çok geniş olurken kimilerinde kısıtlı oluyor. Bu nedenle izlemek istediğiniz Kore dizilerini farklı sitelerde bulabilirsiniz.

* Önemli Uyarı: Bu başlığımızda hiç bir para ödemeden Kore Dizisi izleyebileceğiniz uygulamaları listeledik. Yazımız bilgilendirme amaçlıdır. Yazımızda listesi bulunan ücretsiz dizi izleme sitelerinde bulunabilecek zararlı yazılımlar için sorumluluk tamamen size aittir. Tedbir amaçlı lütfen gerekli “virüs programlarını” kullanın.

1 – Asya Fanatikleri:

kore-dizisi-izleyebileceğim-siteler

Tamamen ücretsiz üye olarak ya da üye olmadan Kore Dizisi izleme imkanı bulabileceğiniz Asya Fanatikleri sitesinde sevdiğiniz dizileri Türkçe altyazılı olarak izleyebiliyorsunuz. Asya Fanatikleri sitesinin OK’ru seçeneği de bulunuyor. Sitede Kore dizilerinin yanı sıra Çin Dizileri, Tayvan dizilerini de seyretme imkanınız mevcut. Kore dizilerini Asya Fanatikleri sitesinden izlemek isterseniz. www.asyafanatiklerim.com adresini ziyaret etmeniz ya da linki tıklamanız yeterli.

* Sitede zararlı yazılım bulunabilir. Lütfen dikkatli olun!!

2 – Best Dizi

kore-dizileri-izle-türkçe-altyazılı-best-dizi

Ücretsiz üyelikle hizmet veren Best Dizi sitesinde Kore dizileri yanı sıra Çin, Tayland, Tayvan, Hint, Japon ve Anime dizilerini de Türkçe Altyazılı izleme imkanınız var. Kore Dizilerini Best Dizi sitesinden izlemek için www.bestdizi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

* Sitede zararlı yazılım bulunabilir. Lütfen dikkatli olun!!

3 – Dizi Korea

çevirisi-yapılmış-kore-dizileri-izle-dizi-korea

Üyelikle ya da üye olmadan Türkçe Altyazılı olarak Kore Dizisi izleme imkanı sunan Dizi Korea sitesinde dilerseniz dizileri indirme imkanına sahipsiniz. Yeni başlayan ya da eski Kore dizilerini Dizi Korea sitesinden izlemek isterseniz www.dizikorea.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

* Sitede zararlı yazılım bulunabilir. Lütfen dikkatli olun!!

4 – Dizi Gom

ücretsiz-kore-dizileri-izleme-siteleri-dizi-gom

Üye olarak ya da üye olmadan Güney Kore Dizilerini seyredebileceğiniz sitelerden birisi de dizigom sitesi. Söz konusu sitede diziler Türkçe Altyazılı olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Asya dizilerini Dizi Gom sitesinden izlemek için www.dizigom1.com sitesini ziyaret etmeniz gerekir.

* Sitede zararlı yazılım bulunabilir. Lütfen dikkatli olun!!

5 – Dizi Mom

Türkçe-dublajlı-kore-dizileri-izleme-sitesi-dizi-mom

Tamamen ücretsiz üyelik ya da üye olmadan Kore Dizilerini izleyebileceğiniz DiziMOM sitesinde Kore Dizilerini Türkçe Altyazılı izleyebileceğiniz gibi Türkçe Dublajlı Kore Dizilerini izleme imkanınız var. Türkçe dublajlı Kore Dizisi izlemek için www.dizimom.org sitesini ziyaret etmeniz gerekir. Ayrıca sitede Kore dizileri yanında Türkçe Dublajlı Hint Dizileri ve Netflix dizileri mevcut.

* Sitede zararlı yazılım bulunabilir. Lütfen dikkatli olun!!

6 – Koreantürk:

korean-türk-bedava-kore-dizisi-izleme-

İlk etapta ücretsiz bir site olarak görülse de bolca reklamdan bir türlü başlayamayan diziler ile dizinin dört beş bölüm ilerlemesinden sonra ücretli üyelik sistemine geçen Koreantürk sitesinden Kore Dizilerini izleyebilirsiniz. Bununla birlikte sitenin sevindirici tarafı OKru izleme seçeneğinin olması. Bu sayede ekranın sağ alt köşesinde çıkan “OK” seçeneğine tıklayarak tüm bölümleri donmadan tamamen ücretsiz ve kesintisiz izleme imkanına sahipsiniz. Kore dizilerini Koreantürk sitesinden izlemek için www.koreantürk.com sitesini ziyaret etmeniz gerekir.

* Sitede zararlı yazılım bulunabilir. Lütfen dikkatli olun!!

7 – Yeppuda

yeppudaa-kore-dizisi-izleme

Ücretsiz üyelikle online dizi izleme sitelerinden en bilinenlerinden birisi olan Yeppuda Kore dizisi izlemek isteyenlerin tercih etti sitelerden birisi. Aynı zamanda dizilerle ilgili düşüncelerinizi belirtebileceğiniz sohbet edebileceğiniz sitede forum bölümü de mevcut. Yeppudaa’da Kore Dizilerini izlemek için siteye kayıt olmanız gerekmektedir. Kore Dizilerini Yeppuda sitesinden izlemek ve forumda yorum yapmak için www.yeppuda.com.tr sitesini ziyaret etmeniz gerekir.

8 – KBS World TV Channel on YouTube

ücretsiz-kore-dizisi-izleme-youtube

Hafta sonu, günlük Kore dizileri ve mini diziler için en iyi ücretsiz kaynaklardan birisi olan KBS World TV Chanel Youtube kanalı ücretsiz Kore Dizisi izlemek isteyenler için biçilmiş kaftan. KBS kanalında Kore Dizisi izlemek için YouTube içerisinde arama yapmanız ya da linki tıklamamız gerekir. Söz konusu kanal youtube platformu içerisinde olmasından dolayı güvenli izleme olanağı sunuyor.

Önemli Not: Ücretsiz dizi izleme sitelerinin bazılarında mobil cihazlarınıza ve bilgisayarınıza zarar verecek kötü yazılımlar olabilir. Bu nedenle söz konusu sitelerden dizi ya da film izlerken bu yazılımlara karşı cihazlarınızı koruyacak anti virüs programlarını kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

11 – Dizi Korea

İnternetten ücretsiz Kore Dizilerini izleyebileceğiniz online platformlardan birisi de Dizi Korea sitesi. Üye olarak ya da üye olmadan en yeni Kore Dizilerini Türkçe Altyazılı olarak izleyebilirsiniz. Dizi Korea sitesinden dizi izlemek için linki tıklamanız ya da www.dizikorea.com sitesini ziyaret etmeniz gerekir.

* Sitede zararlı yazılım bulunabilir. Lütfen dikkatli olun!!

****Önemli Uyarı: İnternetten ücretsiz dizi izleme sitelerinin pek çoğunda zararlı yazılım ve reklamlar bulunabilmektedir. Bu nedenle yazımızdaki listede yer alan siteler tamamen güvenli değildir. Cihazlarınız zararlı yazılım bulaşması ve bu sebeple oluşabilecek zararlar için sorumluluk tamamen size aittir. Film Dizi Haber sitesi doğacak tüm zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Bu nedenle güvenmediğiniz sitelerden dizi izlemeyin ve cihazınızda mutlaka iyi bir virüs programı bulundurduğunuzdan emin olmanızı tavsiye ederiz.

12 – Rakuten Viki Ücretli / Ücretsiz Kore Dizisi İzleme

Bedava / Ücretsiz Kore Dizileri izleme programları arasında en güvenli siteler içerisinde ilk sırada yer alan Rakuten Viki, aynı zamanda online yasal bir dizi izleme platformudur. Rakunten Viki platformunda sadece Kore Dizileri değil, Tayland Dizileri Çin; Japon ve Tayvan dizilerini de Türkçe altyazılı olarak izlemek mümkün. En geniş Kore Dizileri arşivine sahip olan sitede, Romantik Komediden 2022 Tarihi Kore Dizilerine kadar çok çeşitli türden dizi bulmak mümkün. Altyazılar için kullanıcılardan kurulan bir ekiple çalışan Rakuten Viki’in kütüphanesinde yer alan diziler, İngilizce başta olmak üzere, Türkçe’nin de dahil olduğu pek çok farklı dilde altyazılı olarak yer alıyor.

ücretsiz-tayland-dizisi-izlenecek-güvenli-internet-sitesi-rakuten-viki
Rakuten Viki’den Kore Dizilerini Nasıl İzlenir?

Play Store’da mobil uygulaması bulunan Rakuten Viki sitesinde izlenme rekorları kıran eski ve yeni Kore dizilerini izleme imkânına sahipsiniz. 2022’nin en son çıkan en yeni dizileri de Viki’den ücretli veya ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Programı ücretsiz olarak kullanmayı tercih ederseniz bölümler içerisinde çıkan reklamlara göz yummak zorundasınız. Şayet bu durum hoşunuza gitmiyorsa aylık olarak ödeyeceğiniz 4,99 dolar ile bu reklamlardan tamamen kurtulabilmeniz mümkün. Rakuten Viki sitesinden Asya dizileri izlemek için aşağıdaki linkten mobil uygulamayı indirip üye olmanız gerekiyor.

Belli Bir Abonelik Ücreti Karşılığı Kore Dizisi İzleyebileceğiniz Uygulama ve Siteler

1 – Amazon Prime Video

amazon-prime-video-kore-dizileri-izleme-

Geçtiğimiz yıl hayatımıza giren Amazon Prime Video da güvenli Kore dizisi izleyebileceğimiz online platformlardan birisi. İlk 30 gün ücretsiz dizi izleme imkanı sunan platform daha sonra abonelerine aylık 7.90’dan başlayan fiyatlarla bu hizmeti vermeye devam ediyor.

2 – Hulu

hulu-kore-dizileri-izleme

Kore dizilerini izlemenin yanında cihazınıza indirmenize de olanak sağlayan tamamen yasal platformlardan birisi olan Hulu uygulaması, kullanıcılarına hem ücretli hem de ücretsiz izleme imkanı sunuyor. Kendi Android uygulaması sahip olan Hulu, pek çok şhow, olağanüstü ses ve video kalitesine sahip. 1 ay ücretsiz izleme imkanı sunan sitede dizi izlemek için vpn’e sahip olmanız gerekiyor. Zira site şu an Amerika dışında yayın yapmıyor. Bununla birlikte yakın zamanda Hulu’nun Türkiye’ye geleceği çıkan haberler arasında.

3 – Netflix

netflixten-kore-dizileri-izleme

Online dizi izleme platformları arasında en bilineni dünyaca ünlü kanal Netflix. Özellikle kendi bünyesinde yayınlanan orijinal içerikleriyle son yıllarda küresel bir süperstar haline gelen Netflix’te izlenme rekoru kıran Kore dizileri de mevcut. Daha önce 30 gün ücretsiz deneme sürümü sunan platform geçtiğimiz yıl buna son verdi. Sadece abonelik ile dizi imkanı sunan Netflix’te romantik komediden, doktor, fantastik, bilim kurgu, suç, tarih türünde çok sayıda Kore dizisi sizleri bekliyor. Geçtiğimiz Eylül ayında gösterime giren ve dünyada büyük ses getiren Squid Game ve Hellbound adlı Kore dizisi de Netflix’in orijinal yapımları arasında. En yenilerden klasiklere uzanan geniş bir yabancı program yelpazesine sahip olan Netflix’te hit dizi Kingdom ve Love Alarm gibi pek çok Kore dizisi ve filmleri mevcut. Netflix, www.netflix.com.tr sitesini ziyaret etmeniz ve abone olmanız gerekiyor.

Netflix Kore Dizileri

Netflix Kore Doktor Dizileri

4 – Snaptube

snaptube-kore-dizisi-izleme-indirme-uygulaması Kore Dizisi İzleyebileceğiniz En İyi Uygulamalar


Kore dizileri yayınlamak ve izlemek için birçok farklı site olmasına karşın söz konusu sitelerle ayrı ayrı uğraşmak beraberinde bazı sorunları getiriyor. Özellikle de dizilerin bölümlerinin farklı sitelerde yayınlandığı durumlarda. Kore Dizisi İzleyebileceğiniz En İyi Uygulamalar arasında yer alan Snaptube uygulamasıyla bu tür problemler kısmen ortadan kalkıyor. Favori yayın sitelerinizin kontrolünü size veren uygulama bölümler arasında kolayca geçiş yapabilmenize olanak sağlıyor. Snaptube uygulamasını kullanırsanız pek çok video yayınlama sitesine (Youtube ve Hulu da dahil, uygulama içindeki diğer yayın sitelerini de ekleme seçeneğiyle) daha kolay ulaşım sağlayabiliyor olacaksınız.

5- Youtube

Ünlü video platformu Youtube bir çok yerli yabancı dizilerle birlikte Kore Dizilerini izlemek için en çok tercih edilen ücretli / ücretsiz platformlardan birisi. Reklamlı olarak ücretsiz izlenebilen Kore dizilerini dilerseniz belli bir abonelik ücretiyle tamamen reklamsız izleyebilirsiniz. Tamamen yasal olan platformdan dizi izlemek diğer ücretsiz sitelere göre daha güvenlidir. Youtube’dan Kore dizisi izlemek için youtube.com.tr adresine gitmeniz, arama çubuğuna izlemek istediğiniz dizinin adını yazmanız yeterli. İzleyeceğiniz videonun alt yazı seçeneğini açarak otomatik çeviri seçeneğini Türkçe seçerek dizileri Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

İnternetten Ücretsiz Dizi İzleyebileceğiniz Yasal Siteler

Asya Dizilerini İzleyebileceğiniz En iyi 14 Platform

Tayland Dizileri Nereden İzlenir? İşte Ücretsiz 14 Site

Meltem TV’de Gösterilen Tarihi Kore Dizileri

Son 10 Yılın En iyi Romantik Kore Dizileri

Türkçe Seslendirmeli İzleyebileceğiniz Kore Dizileri

Bir Cevap Yazın