İnternetten Ücretsiz Dizi ve Film İzleyebileceğiniz 9 Yasal Platform Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İnternetten Ücretsiz Dizi ve Film İzleyebileceğiniz 9 Yasal Platform

İnternetten-Ücretsiz-Dizi-ve-Film-İzleyebileceğiniz-9-Yasal-Platform

İnternetten Ücretsiz Dizi ve Film İzleyebileceğiniz 9 Yasal Platform ve Programlar

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve akıllı telefonların hayatımıza dahil olmasıyla pek çok alanda olduğu gibi dizi ve film izleme alanında da hayatımız kolaylaştı. Kişiler artık mekana ve zamana bağlı kalmadan istedikleri zaman ve istedikleri yerde İnternet üzerinden PC’den, Tabletten ya da android ve İphone telefonlarından dizi ve film izleyebiliyorlar. İnternet üzerinden dizi ve film izlemek oldukça kolay olsa da dikkat edilmesi gereken önemli konu tercih edilecek platformların güvenli ve yasal olmasına dikkat edilmesidir. Zira güvenliği olmayan ya da yasal olmayan korsan platformlardan izleme yapmak etik olmaması yanında ileride cihazınıza ve bilgi güvenliğinize zarar verebilecek zararlı yazılımları içeriklerinde barındırmaktadırlar. Peki, İnternetten ücretsiz, yasal ve güvenli dizi ve film nasıl izlerim? Ücretsiz dizi ve film izleme programları hangileri? İşte İnternetten Ücretsiz Dizi ve Film İzleyebileceğiniz 9 Yasal Platform ve Programlar

Dizi ve Film İzlemek ve İndirmek İçin En Güvenilir Platformlar

Son yıllarda sayısı gittikçe artan dijital platformlar sayesinde seyircilerin dizi ve film izleme alışkanlıklarında da radikal değişiklik yaşanmaya başladı. Özellikle büyükşehirlerde yaşayanların zamansızlık sorunu ve trafikte geçirdiği uzun saatler televizyon alışkanlarının mobil telefonlarla yer değişmesine neden oldu. Bu değişim de dizi ve film izlemek için en güvenilir platformların arayışını başlattı.

Korsan Yayın Yapan ve Güvenilir Olmayan Sitelerden Dizi ya da Film İzlemeyin!

korsan-sitelerden-dizi-ve-film-izleme

Dijital platformlar üzerinden dizi ya da film izlemek son dönemlerin trendleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Uzakdoğudan Türkiye’ye kadar büyük bir talep oluşturan bu sektörde pastadan pay almak isteyen birçok İnternet sitesi ve online dizi izleme sitesi yasal olmayan yoldan korsan dizi izletme hizmeti sunuyor. Bu siteler ilk başta ücretsiz hizmet veriyor gibi görünse de içeriklerine yerleşen zararlı yazılım (virüs) ve reklamlarla kullanıcıların bilgisayar ve telefonlarına büyük zararlar verebiliyor. Uzmanlar kişisel bilgi güvenliği açısından da oldukça risk yaratan bu sitelerden dizi ve film indirmemesini tavsiye ediyorlar.

İnternetten Ücretsiz Film ve Dizi Nasıl İzlenir?

Gerek ücretli, gerek ücretsiz güvenli platformlardan indirdikleri dizi ve filmleri zaman kısıtlaması olmadan izlemeye başlayan izleyicilerin pek çoğu şimdiden televizyonu terk etmiş durumdalar. İnternet üzerinden film izlemek isteyen ama henüz bunu nasıl yapacağını bilmeyen izleyiciler için hazırladığımız yazımızda güvenli yolardan ücretsiz film ve dizi izlemeye ve indirmeye olanak sağlayan en iyi dizi izleme programı apk ile android ve İphone cihazları için film indirme programlarını sizler için derledik.

Ücretsiz Kore Dizisi İzleyebileceğiniz Uygulama ve Siteler

Yerli yabancı diziler gibi Kore Dizilerini de ücretsiz bir şekilde internet sitelerinden izleyebiliyorsunuz. Online izleyebileceğiniz uygulama ve sitelerin linklerinin listesini aşağıdaki linkteki yazımızda hazırladık.

İnternetten Ücretsiz Kore Dizisi İzleyebileceğiniz En İyi Uygulamalar

Kısa Süreli Ücretsiz Dizi ve Film İzleme Platformlar

1 – Netflix – 1 Ay Ücretsiz

netflixden-ücretsiz-film-izleme

Bünyesinde barındırdığı sayısız yerli ve yabancı dizi ve film barındıran dünyaca ünlü online dizi platformu Netflix, normalde ücretli bir platformdur. Aylık minimum 29.90 TL’ye kullanıcılarına sınırsız erişim sağlayan Netflix ilk 1 ay ücretsiz izleme olanağı sunuyor. Bu süreçte süre kısıtlaması olmadan istediğiniz dizi ve filmi izleme olanağına sahip olduğunuz Netflix aboneliğinizi dilerseniz 1 ay dolmadan sonlandırabiliyorsunuz.

Netflix Ücretsiz Deneme Sürümünü Kaldırdı!

Ünlü dizi izletme platformu Netflix, Türkiye için ücretsiz deneme ( 30 Gün Ücretsiz Deneme) sürümünü yürürlükten kaldırdı. Daha öncede Meksika’da yapılan uygulama sonrasında Türkiye’deki Netflix platformuna üye olmayan kullanıcılar platforma giriş yaptığında aşağıdaki mesajla karşılaştılar.

Netflix üyeleri, dizi ve film kataloğunun tamamına anında erişebilir. Yayın planları, cihazlar ve daha fazlasına ilişkin bilgiler Netflix nedir? başlıklı sayfada bulunabilir. Netflix üyeliğinizi başlattıktan sonra üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz”

Netflix Parasız Üyelik Geri Gelecek mi?

Netflix’in Mobil Uygulaması da Mevcut

netflix-iphone-apk

Netflix’in mobil uygulaması da mevcut. 1 Aylık Ücretsiz deneme sürecinde platformun içeriğinde bulunan; Yerli, Yabancı, Türk, Kore, Hint Uzakdoğu, Asya dizileri ve filmlerini televizyonunuzdan, bilgisayarınızdan (PC), tabletinizden ve akıllı telefonunuzdan mobil apk indirerek ücretsiz izleyebiliyorsunuz.

Netflix’den Ücretsiz Dizi Nasıl İzlenir?

2 – BluTv – 1 Hafta Ücretsiz

blutv-ücretsiz-dizi-ve-film-izleme

Yerli ve yabancı medya kuruluşlarının yapımlarını izleyicilere sunan bir diğer dizi izleme platformlarından birisi de BluTV. Son dönemlerde büyük ilgi gören Türk dizilerine yer veren platform, Türk seyircisinin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kendi orijinal dizi, film ve belgesel içeriklerine sahip olan BluTV’de ücretsiz izleme olanağı sunan güvenli ve yasal online dizi ve film izleme sitelerinden birisi. Ancak BluTv, Netflix’e göre üyelerine sadece ilk 1 hafta süre ile ücretsiz dizi ve film izleme olanağı sunuyor. BluTV’nin en çok izlenen Türk dizileri geçtiğimiz ay ilk kez yeni sezonu yayınlanan Behzat Ç. ve Sıfır Bir dizileri.

BluTV’den Seyredebileceğiniz En İyi Diziler

BluTV’den Üye Olmadan da Yerli Yabancı Dizi ve Film İzleyebilirsiniz

blu-tv-üye-olmadan-izle

Türkiye’de önde gelen dizi ve film seyretme platformlarından birisi olan BluTV’nin kullanıcılara sunduğu hizmet sayesinde dilerseniz üye olmadan da BluTV özel yapımı pek çok dizi ve filmi izleyebiliyorsunuz. BluTV’de hangi dizi ve filmleri üye olmadan seyretmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

BLU TV ÜYE OLMADAN DİZİ VE FİLM İZLE İÇİN LİNKİ TIKLAYIN

BluTV Mobil Uygulaması Mevcut

İlk 1 Hafta üyelerine ücretsiz dizi ve film izleme olanağı sunan BluTV, 19.90 TL aylık ücretle alıyor. BluTV’de 1 Haftalık ücretsiz izleme sonrasında üyeliğinizi iptal ettirebiliyorsunuz. Platformun mobil uygulaması ve canlı TV izleme özelliği de mevcut.

Details Behzat Ç. BluTV’den Nasıl Seyrederiz?

3 – Youtube Premium – İlk 2 Ay Ücretsiz

youtube-premium-üyeliği

Belli bir süre ücretsiz film ve dizi izleme platformlarından bir diğeri de dünyaca ünlü video izleme platformu Youtube’un paralı uygulaması YouTube Premium Ücretsiz Film ve Dizi İzleme. Türkiye’de şu an beklenen ilgiyi göremeyen uygulama üyelerine 2 Ay ücretsiz film ve dizi izleme olanağı sunuyor.

Youtube Premium Üyeliği ve Apk Mobil Uygulaması

Ünlü video ve müzik kanalı Youtube’un ücretli versiyonu olan YouTube Premium Türkiye’de 17 Temmuz 2019’dan itibaren kullanıma açıldı. Youtube’daki videoları çevrimdışı ve reklamsız olarak izleme olanağı sunan YouTube Premium’un Türkiye üyelik fiyatı olarak 16.99 TL duyuruldu. 5 kişiye kadar izleyici imkanı sunan Aile Paketinin üyelik ücreti ise, 25.99 TL olarak belirtildi.

Film ve Dizileri 2 Ay Ücretsiz İzleyebiliyorsunuz

En çok kullanılan arama motoru Google’ın sahibi olduğu Türkiye ile birlikte 63 ülkede kullanılan YouTube Premium geçtiğimiz aylarda hizmete başladı. Bir süre ücretsiz dizi ve film izleme platformu olarak hizmet veren servisi ilk üyelikte normal abonelik paketiyle 2 ay, aile paketini ise, sadece 1 ay ücretsiz izleme olanağına sahipsiniz. Bu süre içerisinde dizi ve filmleri Türkçe Altyazılı olarak da izleyebiliyorsunuz.

YouTube Premium Ücretsiz Film ve Dizi İzleme İle ilgili detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.

beIN Connect 30 Gün Ücretsiz

2013 yılında Dilediğin zaman Dilediğin Yerde sloganıyla kurulan iki farklı uygulamayla hayata geçen Bein Connect uygulaması; en iyi filmleri, en popüler dizileri, özel yapım Türk Dizleri 60’dan fazla televizyon kanalını, yüzlerce belgeseli ve sayısız çocuk içeriklerini izleme olanağı sunan, Digiturk Portal’dan erişilebilen ve dekoderler içinde bulunan bir uygulamadır. Windows tabanlı tabletler, Android, IOS akıllı telefonlar, Windows ve macOS işletim sitemli bilgisayarlarda kolaylıkla kullanılabilir.

bein-connect-ücretsiz-dizi-izleme-ve-üyelik-

Bein Connette Nasıl Üye Olunur?

Dijitürk’e kayıtlı üyelere telefon numarası ve şifreyle ücretsiz izleme olanağı sunan beIN CONNECT, Dijitürk’e kayıtlı olmayan kişilere de üyelik işlemleri sonrasında 30 gün ücretsiz izleme olanağı sunuyor. Yapılan üyelikle satın alınan paket kapsamında kullanıcılar web’den, cepten, tabletten ya da akıllı (Smart TV) televizyondan izleme olanağı sunuyor.

Tamamen Ücretsiz Dizi ve Film İzleme Platformları

4 – YouTube Originals

youtube-orijinals-ücretsiz-dizi-ve-film-izleme

Güvenli ve yasal yoldan belli bir süre ücretsiz dizi ve film izleme platformları yanında tamamen ücretsiz dizi ve film izleyebileceğiniz platformlarda mevcut. YouTube Orijinals platformu. Tamamen ücretsiz film ve dizi izleme imkanı sunan YouTube Orijinals’da şu an için içerik sayısı oldukça az.

YouTube Kullanıcılarına da Orijinal İçerik Sunulacak

Geçtiğimiz aylarda YouTube Originals içerikleri ile ilgili yapılan açıklamada, ücretsiz YouTube kullanıcılarına da YouTube Orijinal içerikleri da sunulacak. Bu içeriklerin ücretli sürümlerden bir farklı olmayacak olup, sadece tek fark para veren kullanıcılar izledikleri YouTube dizi veya filmlerinin kamera arkalarını veya özel röportajlarına ulaşabilecekler.

5 – YouTube Go

youtube-go-ücretsiz-film-indirme

YouTube Go, YouTube’un Android telefonunuza video indirmenize izin veren resmi uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz olan bu uygulama aynı zamanda Wi-Fi bağlatınızın olmadığı yerlerde İnternet kotanızın boşa harcanmasını da önlüyor. Ücretsiz film ve dizi videosu indirme imkanı sunan Youtube Go’nun diğer dikkat çeken özellikleri arasında videoyu indirmeden önce içeriğin birkaç görüntüsünü görme imkanına sahip olmanız. Bu özellikle veri kullanımınızı en az düzeyde tutabiliyorsunuz.

İndirdiğiniz Videoları Bluetooth İle Paylaşabilirsiniz

YouTube Go’nun kullanıcılara sunmuş olduğu bir başka özellik ise, indirdiğiniz videoları Bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz. Bu özellikle hiç bir veri harcamadan favori videolarınızı paylaşabiliyorsunuz.

6 – FoxPlay

foxplay-ücretsiz-dizi-ve-film-seyretme

Medya kuruluşu FOX’un Türkiye’deki özerk çalışan uzantısı olan Fox TV, televizyon izleyicisi yanında İnternet kullanıcılarını da kendisine çekecek bir platformu hayata geçirdi. FoxPlay adı verilen online içerik platformundan TV kanalı gibi dizi ve film izlemek tamamen ücretsiz. Televizyonda daha önce yayınlanan Türk Dizilerini ve vizyondan kalkan Türk Filmlerini ücretsiz izleme olanağı sunan FoxPlay, reklamsız dizi ve film izlemek isteyen kullanıcılar için ayda 4.99 TL üyelik ücreti ile farklı bir seçenek sunuyor.

FoxPlay’de Hangi Dizi ve Filmler Var?

FoxPlay içerikleri komediden, gençliğe pek çok kategoride Türk dizi ve filmlerini içerisinde barındırıyor. Özellikle Unutulmayanlar kategorisinde gelmiş geçmiş televizyon dünyasına damga vurmuş dizileri izlemeniz mümkün. Bünyesinde kendi yapımı dizileri de barındıran FoxPlay’de yakın bir zamanda Gorbi adında Türk yapımı bir fantastik dizi başlıyor.

FoxPlay İçin Tıklayın!

7 – PuhuTv

puhu-tv'den-ücretsiz-film-izleme

Ücretsiz Türk Dizileri izleme siteleri arasında en bilineni şüphesiz Puhu TV’dir. İnternetten kaliteli ve güvenli dizi ve film izleme platformlarının önemli bir kısmını karşılayan Puhu TV, tabiri caizse televizyonun İnternet hali gibi hizmet vermekte. Şahsiyet ve Dip gibi kendisine ait orijinal yapımları da mevcut olan Puhu TV’de daha önce sinemalarda oynamış kaliteli filmleri de bulmak mümkün.

Hiç Para Vermeden Ücretsiz Seyredebileceğiniz Puhu TV Dizileri

Puhu TV’nin Mobil Uygulaması da Mevcut

Puhu TV kullanıcılara telefondan ve tabletten dizi ve film izleme olanağı sunuyor. Puhu TV’yi Android ve İphone telefonlardan izlemek için uygulamayı indirmeniz yeterli.

8 – YouTube

youtube-dan-bedava-dizi-izleme

Aynı zamanda bir video arama motoru olan YouTube ücretsiz film ve dizi izleme seçenekleri arasında dünya çapında en geniş arşive sahip. Youtube son yıllarda hayata geçirdiği yeni yazılımı ve telif hakkı prosedürü ile korsan ya da yasal olmayan dizi ve filmleri içeriklerinden kaldırmaktadır.

YouTube’dan Yasal ve Güvenli Dizi ve Film İzleme

YouTube’un ücretsiz dizi ve film izlemek isteyen kullanıcılar için sunmuş olduğu bir diğer hizmette bünyesinde barındırdığı dizi ve film yapım şirketlerinin kanalları. Bu kanallarda yerli ve yabancı birçok yapım şirketi kendi istekleriyle içeriklerini ücretsiz olarak izlemeye sunuyor. Ücretsiz film ve dizi izleme hizmeti sunan yapım şirketleri ve YouTube kanallarını şu şekilde listeleyebiliriz.

Ücretsiz Film ve Dizi Paylaşan YouTube Kanalları

Arzu Film Hababam Sınıfından, Kemal Sunal Filmlerine kadar bir döneme imza atmış Yeşilçam filmlerini restore edilmiş bir şekilde Arzu Film YouTube kanalında bulabilirsiniz.
Avşar Film Zalim İstanbul, Lale Devri, Babam ve Oğlum gibi kendi bünyesinde çektiği Türk Dizi ve Türk Filmlerini paylaşan Avşar Filmin YouTube kanalından defalarca izleyeceğiniz dizi ve filmleri ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
BKM YapımÇok Güzel Hareketler, Güldür Güldür Show, Jet Sosyete, Düğün Dernek ve Organize İşler gibi başarılı yapımları BKM yapım YouTube kanalından ücretsiz izleyebilirsiniz.
Erler Film Türker İnanoğluYabancı Damat, Çiçek Taksi başta olmak üzere Erler Film tarafından hayata geçirilen Yeşilçam’ın restore edilmiş pek çok filmini Erler Film Türker İnanoğlu YouTube kanalından ücretsiz izleyebilirsiniz.
Fanatik Film Fanatik Film bünyesinde çektiği film ve dizileri yerli ve klasik olarak iki farklı YouTube kanalında yayınlıyor. Av Mevsimi, Kabadayı ve Arog gibi Eski Türk Dizi ve Filmlerini Fanatik Film Youtube Kanalından para vermeden seyredebilirsiniz.
Özen FilmÖzen Film tarafından hayat geçirilen filmleri Özen Film YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.
Sinan Çetin WebTVYönetmen Sinan Çetin’in Resmi YouTube kanalı olan Sinan Çetin WebTV‘den, ünlü yönetmenin; Avrupa Yakası, Sahte Prenses, Mert’le Gert, Cümbür Cemaat, Komedi Dükkanı, Gecekondu dizileri ile
Çirkinler de Sever, Çiçek Abbas, 14 Numara, Gökyüzü, Prenses, Berlin in Berlin gibi filmlerini ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
Mint YapımSeksenler ve Çocuklar Duyması dizileri başta olmak üzere birçok yapıma imza atan Mint Yapım’da YouTube kanalından eski ve yeni dizilerinin yayınlanan bölümlerini ücretsiz izleme olanağı sunuyor. Kanalda aynı zamanda yapımlar ile ilgili özel videolarda paylaşılıyor.
TRT Televizyon Dizi ve film sektörünün duayenlerinden olan TRT Televizyon kanalı da eski ve yeni dizilerini kanalından ücretsiz olarak yayınlıyor. Şayet TRT dizilerinin tutkunu iseniz TRT Televizyon YouTube kanalından sevdiğiniz dizilerin tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz.
TAFF PicturesYapımcılığını TAFF Pictures tarafından üstlenilen sinemalarda daha önce gösterilen filmleri ücretsiz olarak Taff Pictures YouTube kanalından seyredebilirsiniz.
Timeless Classic Movies Şayet yabancı eski dizilerin tutkunu iseniz, bunları da ücretsiz izleyebileceğiniz bir youtube kanalı var. Timelees Classic Movies YouTube kanalından klasikleşmiş Amerikan filmlerini izleyebilirsiniz.
Colors TVTam bir Bollywood dizileri tutkunu iseniz, Hindistan televizyon kanalı Colors TV’nin yapımcılığını üstlendiği dizileri ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Ancak kanalın sadece İngilizce altyazı desteği vermesi yabancı dil bilmeyenler için büyük bir dejavantaj.

9 – Bedava / Ücretsiz Japon – Çin – Tayvan ve Kore Dizileri İzleme Programları / Android

Rakuten Viki

rakute-vili-ücretsiz-kore-dizisi-izleme-sitesi-

San Mateo, California merkezli bir Amerikan video yayını web sitesi olan Rakuten Viki Şirketinin Singapur, Tokyo, Japonya, Güney Kore (Seul)’de ofisleri bulunmaktadır. Play Store’dan mobil uygulaması olan Rakuten Viki’de izlenme rekorları kıran Yeni Başlayanlar İçin En Popüler Kore Dizilerinin yanı sıra 2019 Kore Dizilerininde Türkçe altyazılı videoları bulunmaktadır. Uygulamayı indirip tamamen ücretsiz izleme imkanı bulacağınız platformda tek sorun bölümlerin içerisinde reklam konumlandırması uygulaması yapılmış olmasıdır. Rakuten Viki’den japon, Çin ve Tayvan dizilerini izleme imkanına sahipsiniz.

Ücretsiz Tayland – Tayvan Dizileri İzleyebileceğiniz En iyi 14 Site

https://filmdizihaber.com/tayvan-tayland-asya-dizilerini-izleyebileceginiz-en-iyi-20-internet-sitesi-ucretsiz/

Rakuten Viki Kore – Japon – Çin – Tayvan Dizileri İçin Tıklayın.

10 – Amazon Prime Türkiye

amazon-prime-ücretsiz-dene

Amerikan merkezli teknoloji şirketi Amazon’un abonelik sistemi Amazon Prime, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de kullanıma girdi. Aylık abonelik ücreti 7.90 TL olarak belirlenen Amazon Prime’ı 30 gün ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz. Kullanıcıların söz konusu abonelik sistemi sayesinde hızlı kargo ve ertesi gün teslimat gibi seçeneklerden yararlandığı platform aynı zamanda Neftlix gibi film ve dizi izleme olanağı sunuyor. Mevcut abonelik ile Prime Video ve Prime Gaming servisleri de kullanılabiliyor.

Amazon Prime Türkiye Abonelik hakkında detaylı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.

İMDb’den Ücretsiz Dizi ve Film İzleme Hizmeti Geliyor!

Bir Cevap Yazın