Innocent Defendant Uyarlaması Mahkum Dizisi Konusu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Innocent Defendant Uyarlaması Mahkum Dizisi Başlıyor!

Innocent-Defendant-Uyarlaması-Mahkum-dizisi-başlıyor

Innocent Defendant Uyarlaması Mahkum Dizisinin Konusu İlgi Çekiyor

Innocent Defendant Uyarlaması Mahkum dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Kore Uyarlaması diziler son dönemlerde Türkiye’de büyük beğeni kazanıyor. Mahkum dizisi de bunlardan birisi. Tanıtımları geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan dizi, şimdiden büyük merak merak konusu oldu. Yazımızda herkesin çok merak ettiği Innocent Defendant dizisinin konusu ne? Hangi kanalda, hangi yıl yayınlandı? Innocent Defendant Kore Dizisinin oyuncuları kimler? Sorularıyla Mahkum uyarlama mı, Mahkum dizisi hangi diziden uyarlama sorularına yanıt vereceğiz. Bununla birlikte Innocent Defendant Kore dizisinin konusu ve genel bilgileriyle Kore Dizisinden uyarlanacak Mahkum dizisinin oyuncuları, konusu ve karakterleri hakkındaki bilgiler yazımızda olacak.

İnnocent Defendant Dizisi Genel Bilgiler

Güney Kore 2017 yapımı Innocent Defendant dizisi 23 Ocak 2017 – 21 Mart 2017 tarihleri arasında SBS televizyon kanalında gösterilmiştir. Gerilim Dram türündeki dizinin başrollerinde; daha önce Secret Love (Feda) Kore dizisinde oynayan Ji Sung, Um Ki-joon, Kwon Yu-ri, Oh Chang-seok ve Uhm Hyun-kyung yer alıyor. Bir sezon gösterilen İnnoctent dizisi 60 dakikalık toplam 18 bölümden oluşuyor. Pek çok ödüle aday gösterilen dizi; 1’inci Seul Ödülleri, 2017 SBS Drama Ödülleri ve 30’uncu Grimae Ödülleri en iyi aktör ve en iyi drama dallarında birçok ödül almıştır.

Innocent-Defendant-Kore-Dizisi-Konusu

İnnocent Defendant Kore Dizisi Konusu

Park Jung-Woo (Ji Sung), Seul Merkez Bölge Savcılık Ofisi’nde görev yapan bir savcıdır. Bir gün uyandığında kendisini idama mahkum edilmiş bir mahkum olarak hücrede (hapishanede) bulur. Yaşadığı hafıza kaybı nedeniyle hapse nasıl girdiğine dair hiç bir şey hatırlamamaktadır. Jung-woo hafızasını geri kazanmak ve adını temize çıkarmak için mücadele etmeye başlar.

İnnocent Defendant Dizisini Nereden İzleyebiliriz?

Kore dizilerinin orijinal gösterimlerini internet üzerinden ücretsiz izleyebileceğiniz pek çok site mevcut. Bunların en bilinenleri, Asya Fanatikleri, Dizi Gom, Online Dizi TV gibi siteler. Türkçe altyazılı olarak izleyebileceğiniz Kore Dizilerini üyelikle ya da üye olmadan seyredebiliyorsunuz. Ancak bu sitelerden cihazınıza bulaşabilecek zararlı yazılımlara karşı virüs koruma programlarını kullanmanızı tavsiye ederiz.

İnternet Üzerinden Kore Dizisi Seyredebileceğiniz En İyi Uygulamaları linki tıklayarak öğrenebilirsiniz.

İnnocent Defendant Dizisi Tanıtım Fragmanı

FOX TV’de Yayınlanacak Mahkum Dizisi Uyarlama mı? Hangi Diziden Uyarlama?

Geçtiğimiz aylarda çekimlerine başlanan FOX TV’nin 2022 sezonunda seyirciyle buluşturmayı planladığı Mahkum dizisinin uyarlama olup olmadığı merak konusu oluyor. Yayınlanan ilk tanıtım fragmanıyla büyük beğeni toplayan Mahkum dizisi orijinali Güney Kore Televizyon dizisi Innocent Defendant (Masum Sanık) dizisinden uyarlama olarak karşımıza çıkıyor. Mahkum dizisinin yönetmenliğini Volkan Kocatürk yaparken, senaryosunu Uğraş Güneş uyarlıyor.

Mahkum Dizisi Konusu Ne?

Çekimleri İstanbul’da devam eden Innocent Defendant Uyarlaması Mahkum dizisi geçici bir hafıza kaybı sonrasında kendisini cezaevinde bulan bir Savcı’nın hikayesini konu alıyor. İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendisini cezaevinde bulur. Yaşadıklarıyla ilgili hiçbir şey hatırlamayan Fırat Bulut, eşini ve kızını öldürmek suçundan idam cezasıyla yargılanıyordur. Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini nasıl kanıtlayacaktır.

Mahkum Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Çekimleri hızla devam eden Mahkum dizisinin çok yakın zamanda seyirciyle buluşması bekleniyor.

Kore-dizisinden-uyarlanacak-mahkum-dizisi-oyuncuları

Mahkum Oyuncuları Kimler? Kim Hangi Karakter?

FOX TV’nin yakın zamanda ekranlara getireceği Mahkum dizisinin başrollerinde; Onur Tuna (Savcı Fırat Bulut), İsmail Hacıoğlu (Savaş Yesari / Barış Yesari), Seray Kaya, Alara Bozbey (Zeynep Bulut, Savcı Fırat’ın eşi) ve Melike İpek Yalova (Büge) üstlenirken, Mahkum dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Hayal Köseoğlu (Sasha), Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler yer alıyor.

Kore Dizisinden Uyarlanacak Mahkum Dizisi Oyuncuları / Karakterleri ve Canlandıracak Oyuncular

Uyarlama dizilerden bir yenisi olarak karşımıza çıkan Mahkum dizisinde rol alacak oyuncular ile canlandıracakları karakterleri listeledik. Listemizde eksik olan bilgiler detaylar geldikçe güncellenecektir.

Savcı Fırat Bulut / Onur Tuna

mahkum-dizisi-fırat-bulut-onur-tuna-kimdir

Dizinin ana karakteri olan İstanbul Başsavcısı Fırat Bulut karakterine ünlü oyuncu Onur Tuna hayat veriyor. Peki, Savcı Fırat Bulut’u oynayacak Onur Tuna Kimdir? Onur Tuna, 1985 Çanakkale doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde yaklaşık üç yıl oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Neşe Erberk Ajansta 5 yıl boyunca fotomodellik yapmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılı yapımı Hayat Devam Ediyor dizisinde canlandırdığı Şiraç Bakırcı karakteriyle yaşamıştır. İlk tanınması Filinta dizisinde Filinta Mustafa karakteriyle olmuştur. Huzur Sokağı, Cesur Yürek, Yasak Elma gibi dizilerde rol alan Onur Tuna, son olarak Mucize Doktor dizisinde Ferman Eryiğit karakterine hayat vermiştir.

Savcı’nın Eşi Zeynep Bulut / Alara Bozbey

mahkum-dizisi-zeynep-alara-bozbey-kimdir

Son olarak Benim Adım Melek dizisinde Banu karakterine hayat veren Alara Bozbey, Mahkum dizisinde Savcı Fırat Bulut’un çok sevdiği eşi Zeynep karakterine hayat verecek. 1986 Litvanya doğumlu olan Alara Bozbey’in ilk tanınması Yabancı Damat dizisiyle olmuştur. Bedel, Gamsız Hayat, Arka Sokaklar ve Dolunay dizileri genç oyuncuğunun oynadığı diğer diziler arasında yer almaktadır.

Savaş Yesari / Barış Yesari / İsmail Hacıoğlu

mahkum-dizisi-Savaş-Yesari-Barış-Yesari--İsmail-Hacıooğlu-kimdir

Mahkum dizisinde Barış / Savaş Yesari karakterine hayat verecek olan İsmail Hacıoğlu 30 Kasım 1985 İstanbul doğumludur. Oyunculuğa 5. Sınıfta piyes oynayarak başlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde Eğitim alan ünlü oyuncu ilk televizyon dizisi deneyimini Koçum Benim dizisiyle yaşamıştır. Bir İstanbul Masalı, Beyaz Gelincik, Gece Sesleri, Osmanlı Tokadı, Zümrüdüanka, Mehmetçik Kut’ül Amare, Çocuk dizisi en bilinen dizileridir. İsmail Hacıoğlu son olarak Hükümsüz dizisinde rol almıştır.

/ Seray Kaya

mahkum-dizisi-seray-kaya-kimdir

Mahkum dizisinde Savcı Fırat’ın partneri olarak karşımıza çıkacak olan Seray Kaya, 4 Şubat 1991 İstanbul doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini Huzur Sokağı dizisinde canlandırdığı Rezzan karakteriyle yaşayan Kaya’nın asıl tanınması FOX TV’de yayınlanan Kadın dizisinde Şirin Sarıkadı karakteriyle olmuştur. Gülümse Yeter, Kocamın Ailesi dizilerinde rol alan Seray Kaya son olarak Kuruluş Osman dizisinde Lena Hatun karakterine hayat vermiştir.

Büge / Melike Yalova

mahkum-dizisi-büge-melike-yalova-kimdir

Mahkum dizisinde Büge karakterine hayat verecek olan Melike Yalova, 29 Nisan 1984 İstanbul doğumludur. Devlet Eski Bakanı Yüksel Yalova’nın kızı olan Melike Yalova ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kastilya Prensesi İsabella Fortuna karakteriyle yaşamıştır. Karadayı, Can Feda, Çember ve İnsanlık Suçu dizilerinde rol alan Melike Yalova son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hekime Müjgan karakterine hayat vermiştir.

Sasha / Hayal Köseoğlu

mahkum-dizisi-sasha-hayal-köseoğlu-kidmir

Mahkum dizisinde Sasha karakterine hayat verecek olan Hayal Köseoğlu, 20 Aralık 1992 İstanbul doğumludur. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu olan Hayal Köseoğlu’nun ilk oyunculuk deneyimini 1998 yılında Ruhsar dizisiyle yaşamıştır. Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin dizilerinde rol alan Hayal Köseoğlu son olarak Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini canlandırmıştır.

Hakan Karsak

Innocent Defendant dizisinden uyralnan  mahkum-dizisi-hakan-karsak-kimdir

Mahkum dizisinde oynayan oyuncular arasında yer alan Hakan Karsak, 2 Şubat 1975 doğumludur. Ankara Gençlik Tiyatrosu ve Yahya Kemal Beyatlı Lisesi Tiyatro Topluluğuna katılarak tiyatroya amatör olarak adım atan Hakan Karsak, ilk dizi deneyimini 2011 yılında Firar dizisiyle yaşamıştır. Sultan, Benim Adım Gültepe, Vicdan ve Ulan İstanbul dizilerinde oynayan Karsak’ın asıl tanınması 2015 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Enişte karakteriyle olmuştur.

Hakan Salınmış

mahkum-dizisi-hakan-salınmış-kimdir

Mahkum dizisinde rol alacak oyunculardan birisi olan Hakan Salınmış, 3 Nisan 1964 doğumludur. İlk televizyon deneyimini 2001 yılında Fidan Hanım’a Ne Oldu? Televizyon filmiyle yaşayan Salınmış’ın tanınması Ferhunde Hanımlar dizisiyle olmuştur. Bizim Evin Halleri, Yalancı Yarim, Aliye, Çocuklar Duymasın, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Jet Sosyete, Vatanım Sensin, İyi Günde Kötü Günde ve Ramo gibi pek çok televizyon dizisi ve filminde oynayan Hakan Salınmış son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Ali Rıza Dayı karakterine hayat vermiştir.

Nihal Koldaş

Innocent Defendant Uyarlaması Mahkum-dizisi-nihal-koldaş-kimdir

Innocent Defendant Uyarlaması Mahkum dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Nihal Koldaş, 1956 Ankara doğumludur. Tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olan Nihal Koldaş’ın en bilen rolleri Masumiyet filmindeki Yusuf’un (Güven Kıraç) dilsiz ablası ve Bıçak Sırtı dizisindeki konağın hizmetçisi Gönül karakteridir. Nihal Koldaş’ın asıl tanınması İçerde dizisinde Sarp Yılmaz’ın annesi Füsun Yılmaz karakteriyle olmuştur.

Bülent Seyran

mahkum-dizisi-bülent-seyran-kimdir

Mahkum dizisi oyuncularından Bülent Seyran, 22 Şubat 1976 Almaya doğumludur. Tiyatroya 1992 yılında İzmir Konak Belediye Tiyatrosunda kursiyer olarak başlayan Bülent Seyran’ın ilk televizyon oyunculuğu deneyimi, Renkli Dünyalar dizisiyle olmuştur. Asmalı Konak, Melek, Avrupa Yakası, Selana gibi pek çok dizide oynayan Bülent Seyran’ın asıl tanınması Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde canlandırdığı Rahmi Ketenci (Fatmagül’ün Abisi) karakteriyle olmuştur. Bülent Seyran son olarak Kırmızı Oda dizisinde izleyici karşısına çıkmıştır.

Mahkum Dizisi Oyuncusu Bülent Düzgünoğlu

mahkum-dizisi-bülent-düzgünoğlu-kimdir

Mahkum dizisi oyuncuları arasında yer alan Bülent Düzgünoğlu, 27 Mart 1973 Ankara doğumludur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, Kurt Kanunu, Paramparça, Kayıp Şehir, Aşk Bir Hayal, Gece Gündüz, Kiraz Mevsimi, Vatanım Sensin ve Şeref Sözü gibi dizilerde rol almıştır. Bülent Düzgünoğlu son olarak ATV’de yayınlanan Baş Belası dizisinde rol almıştır.

Muharrem Türkseven

mahkum-dizisi-Muharrem-Türksever-kimdir

Mahkum dizisinde rol alacak olan Muharrem Türkseven, 1989 Çanakkale doğumludur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü mezunu olan Türkseven, ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kurtlar Vadisi dizisiyle yaşamıştır. Sungurlar, Nizama Adanmış Ruhlar ve İnsan Aldandı dizilerinde rol alan ünlü oyuncunun asıl tanınması İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Nazif karakteriyle olmuştur. Muharrem Türkseven son olarak Benim Adım Melek dizisinde Mahmut Karadağ karakterine hayat vermiştir.

Mehmet Ulay

Innocent Defendant Uyarlaması Mahkum-dizisi-mehmet-ulay-kimdir

Mahkum dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Mehmet Ulay, 28 Mayıs 1942 İstanbul doğumludur. Devlet Tiyatrolarında sanat hayatına başlayan Ulay, ilk televizyon oyunculuğu deneyimini 1989 yılında Can Şenliği dizisiyle yaşamıştır. Süper Baba, Ruhsar, Deli Divane, Yeni Hayat, Oğlum İçin, Emret Komutanım, Ezel, Tozlu Yollar, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok dizide rol alan Mehmet Ulay son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Fedailerin Başı karakterini canlandırmıştı.

Mahkum Dizisi Tanıtım Fragmanı

Bir Cevap Yazın